EB selejtező: Magyarország-Bulgária 3:0

Hozzászólások

Stadionokat a korhazak helyere! 

Szerkesztve: 2023. 03. 28., k – 17:17

Szakmázzunk inkább:

Serial Number: 565712BF00AFF5CCD722F499F98D

Revocation Date: Mar 28 09:13:37 2023 GMT

CRL entry extensions:

X509v3 CRL Reason Code:

Certificate Hold

Certificate Hold. A revocation where a certificate is determined to be temporarily revoked. This can occur when an employee takes a leave of absence. The Certificate Hold reason is the only revocation reason that allows a certificate to be unrevoked.

Mi a fasz folyik Gyöngyösön?

Code signing cert hogy kerülhet holdra? Egy országos rendszernél. Ez is költői volt. 

Most akkor mi van?

Ez a VB már zsebben van. Ja nem.

Tenném hozzá, hogy a focit ráadásul nem az én rétegem látogatja, hanem elsősorban a "sparban árut feltöltők" 🤷‍♂️ Tehát, a Puskás Arénát nem nekem építették, hanem nekik, nekem még sincs ezzel semmi bajom.

Így a filléres "neked fontosabb a cirkusz" felütéseket nyugodtan meg lehet tartani. ;)

trey @ gépház

Persze, minden magyart kórházba kellene fektetni szerintetek. Csak akkor ki dolgozna? Ahhoz, hogy az emberek dolgozzanak, elégedettség kell. Ha tetszik, ha nem, a foci széles dolgozó réteget tölt el elégedettséggel. Az egész világon.

trey @ gépház

Szenzációsan játszottak az első félidőben, öröm volt nézni. Szoboszlai (vagy SzoBOSSlai, ahogy egy külföldi fórumban írták) lepett meg a legjobban, eddig általában görcsös és feszült volt, most felszabadultan és nagyon jól játszott.

Rossi egészen elképesztően jól nyúlt ehhez az "anyaghoz", ami a rendelkezésére áll, sokat köszönhetünk neki. Meglátjuk, meddig tart a lendület, eddig minden elismerést megérdemel a csapat, remélem, egy darabig jó lesz a válogatott meccseit nézni, mert sok-sok éven át kínszenvedés volt. Most egy jó meccset játszottak, de a továbbjutáshoz sok ilyen kell még, és lesznek erősebb ellenfelek is, szerencsére ezekkel Rossi is tisztában van, ő maga mondta, hogy még nem vagyunk az angolok vagy a németek szintjén, hiába voltak ellenük jó eredményeink az utóbbi találkozókon. Úgy látom, a játékosok is észnél vannak, megint rang válogatottnak lenni, nagy a harc már a keretbe kerülésért is, jó a hangulat, maradjon így sokáig.

Hála a magasságos Bölcs Vezérnek, aki lehetővé tette. Fontosabb, mintsem, hogy ne éhezzen egy gyerek se, sokkal fontosabb, hogy legyen mindenféle megfelelő szociális háló! Hála néked, vivát!

READY.
󠀠󠀠‎‏‏‎▓

Ó, nem. Megnyitottam a flame-ben, nem is csalódtam. Az összes kommentetek offtopik szar lett. Egy nem szól a meccsről.

Vagy azt mondod, hogy ha az offtopik-ban (kb. oda fér még be) nyitottam volna, akkor ontopik diskurzus lenne? Pl. arról beszélgetnénk, hogy Szoboszlai milyen brutálisan bevarrta a szabadrúgást?

trey @ gépház

Az összes kommentetek offtopik szar lett. Egy nem szól a meccsről.

Egy középcsapat (magyar) és rossz csapat (bolgár) mérkézőséről semmit sem írtál, ellenben az összes fellelhető cikket kigoogliztad, és ide bemásoltad. Ez a meccsről szólt vajon. Mert szerintem ez csak idétlen trollkodás idáig.

Csodafélidő és zseniális Szoboszlai: hogyan győzte le simán a bolgárokat a magyar válogatott?

A magyar válogatott minden várakozást felülmúlva kezdte a 2024-es Európa-bajnokság selejtezőit. Marco Rossi csapata hazai pályán, a végeredményt már az első félidőben beállítva, 3-0-ra győzte le Bulgáriát. De miért alakult ennyire simán a mérkőzés? Taktikai elemzésünk.

A 24.hu is dicsér! Itt valami árulás lesz! :D

trey @ gépház

Azt azért valaki írja már meg, hogy miért is meglepetés, hogy a bolgárok idegenben kikaptak? A bolgár válogatott nem tartozik a világ élvonalába...

Tegyük ezt most függetlené a politikától, mert az teljesen lényegtelen, hogy az egyes játékosoknak milyen a pártállása, nem az alapján kell őket megítélni. Csak azért ne szurkoljak a Fradinak meg a magyar válogatottnak, mert stadionok épültek? Előbb kellett volna teljesítmény, utána stadionok? Igen, szerintem is így kellett volna, sőt, előbb kellett volna sok mást rendbe tenni, utána a stadionok ügyét, de ez most - ismétlem - teljesen lényegtelen. A horvátok legutóbb harmadik helyen végeztek a vébén, az előzőn meg másodikok lettek. Sokkal szarabbul állnak stadionokkal, mint mi, többször keresték már meg Modric (aki pl. aranylabdás és többször nyert pl. BL-t és egyebeket) és társai ezzel a problémával a kedves vezetőiket, de nem sok sikert értek el ott. Cruyff mondta pl. azt, hogy ő még nem látott olyat, hogy egy zsák pénz felment a pályára és nyert, szóval nem minden a pénz. Azt gondolom, hogy a horvátok jobb körülmények esetén sem lettek volna világbajnokok, és mi sem leszünk azok, még akkor sem, ha kolbászból lesz a kerítés, de a pillanatnyi sikereknek - főleg, ha jó játékkal párosul - örülni kell, akkor is, ha Orbán is örül neki, ha Gyurcsány is örül neki; amúgy leszarom, hogy ki örül neki és ki nem, nekem most kifejezetten tetszik az, amit a magyar válogatottól látok.

Mind rendben van. A baj az hogy, egyesek ki akarják sajátítani a sportolók sikereit, és már már önigazolást látnak egy-egy sikerbe bele. Legyünk őszinték, trey papa úgy gondolta, hogy majd a nem orbánisták most majd nyilvánosan sírvafakadnak bánatukban. A sportoló sikere nem az ország sikere, és főleg nem politika igazolása. A sportoló kudarca nem az ország kudarca. Nem lett jobb vagy rosszabb hely Magyarország. És főleg rohadt ciki ahogy Orbán 'európai hadjáratról' posztolgat, miközben a szomszédban magyarok is az életükért harcolnak; és közben meg nem jól segítünk, mert mert mi a kárpátaljai honfitársaink ellenségének, a putyini autokráciának a barátai vagyunk... Max elrebegjük minden percben, hogy 'legyen béke' oztán jónapot.

Sajnálom, hogy nem érted :) Írd le, hogy jól játszottak a srácok, és menjünk tovább. A többi nem érdekes, a sportoló sportoljon, mi meg nézzük; ha teszik, amit elért, örülünk, ha nem tetszik, bosszankodunk. Van itt fórumtéma bőven, ha le akarod írni, hogy nem tetszik a kormány "politikája", nekem sem tetszik, de az sem tetszik, amit az "ellenzék" művel. A magyar csapat játéka viszont tetszik :)

Persze beleállhatsz itt is az adok-kapok játékba, de nem fogsz belőle jól kijönni :) Fociztam már kispályán úgy, hogy fideszes politikus volt az ellenfélnél, de akkor is a focira koncentráltam, és nem az járt az eszemben, hogy hogyan tudnám minél jobban felrúgni. Mindennek megvan a maga helye és ideje, Messit sem utálom azért, mert nem a kedvenc csapatomban játszik, focistaként évek óta ő a legjobb, igazából több mint 10 aranylabdájának kellene lennie, csodálom a játékát már egészen fiatal kora óta, pedig marha sok gólt rúgott a Real Madridnak :) Régebben nekem Törőcsik volt az isten a pályán, pedig soha nem szurkoltam az Újpestnek. Aki jó, az jó, azt el kell ismerni. Aki erre nem képes, azzal nem érdemes vitázni, mert ott semmit nem érnek az észérvek.

A sportoló sikere nem az ország sikere, és főleg nem politika igazolása. 

 

Orbánék kiemelten támogatják az élsportot és teremtik meg a sportolók számára az ideális feltételeket a felkészüléshez. Ez politikai döntés amelynek vállalhatják a következményeit a választások alkalmával. Tehát ha sikeres valamelyik támogatott sportág az ennek a  politikának a sikere is. A magyar sportolók sikerei pedig az ország sikerei is, hiszen egy közösség vagyunk. 

Nagy segítség ez a magyar családoknak! :'D