Itt a jó idő!

Hozzászólások

Tetszik, szép darab. Én a hétvégén veszem elő a vasat először. Idén valahogy fázósan indult a szezon, tavaly ilyenkor már megvolt az első 1000 km. :D

csak tippelni tudok: 5-ig dolgozik, 6kor meg mar napnyugta, mire elindul, mar sotetvan. matol 7-tol van sotet, meg belefer 1 ora motorozas. nyilvan aki szereti ejjel is nyomni, azt nemizgatja a sotet.

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

Ugye, te nem azon motorosok közé tartozol, akik szarnak a KRESZ-re?

Ilyenekre gondolok:

- sebességkorlát: az én autómmal is lehetne 220-szal menni, de mégsem teszem

- előzés záróvonalon keresztül: az fal

A KRESZ azért van, hogy ha mindenki betartja, akkor jó eséllyel nem sérül meg senki.

Széles utat!

[Falu.Me]==>[-][][X]

Nem vagyok én semmilyen önkéntes rendőr. Egyébként tegnap egy főútról kanyarodtam volna balra egy mellékútra (záróvonal, kanyarodósáv), de amikor már úgy tűnt, hogy szemből már nem jön senki, húztam volna balra, úgy elhúzott mellettem balról egy motoros, hogy  megállt bennem az ütő. Jobbra mellettem nem fért el, mert akkor éppen egy busz totyogott ott. Ha nem veszem észre a szemem sarkából, akkor lehet, hogy most nem írogatnék ide. Mindezt egy olyan kereszteződésben, ahol pont egy hete volt egy hasonló helyzetből halálos baleset. Ésszel!

[Falu.Me]==>[-][][X]

Mindig indexelek. Ez nálam ugyanolyan reflex, mint a biztonsági öv. Hátra is pillantottam, ezért vettem észre, de épphogy. Ha pl. egy másodperccel előbb nézek pillantok hátra, akkor nem is láttam volna (még). Kicsi, kurva gyorsan előkerülnek a takarásból.

[Falu.Me]==>[-][][X]

ugye azert az nemgond hogy egy ilyen veszelyes teruleten (a kozlekedes), valakinek van igenye hogy _mindenki_ betartsa a szabalyokat? legalabbis probalja betartani. kulonben lehet az esti hirekben fog kikotni...

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

Ugye, te nem azok közé az autósok közé tartozol, amelyek szarnak mindenre? Hint: bpiautosok.hu videótár

Ilyenekre gondolok:

- sebességkorlát: az én motorram is lehetne 220-szal menni, de mégsem teszem

- előzés záróvonalon keresztül: az fal

A KRESZ azért van, hogy ha mindenki betartja, akkor jó eséllyel nem sérül meg senki.

trey @ gépház

Lemaradtam, nem Hondad volt?

En jovo heten veszem at az uj bringat, termeszetesen szakado eso es ejszakai fagyok jonnek, hurra :D

Az én vezetési stílusomhoz sokkal jobban alkalmazkodik a Ducati. Sokkal jobban tudok vele kanyarodni. Nyilván ez egyéni. A sor 4 szépen jár, ahhoz képest a Ducati 2L egy traktor. Viszont nekem valahogy mégis jobban kezelhető. lehet, hogy nem véletlenül nevezik a szerpentinek királyának :D

trey @ gépház

A 2 vs 4 henger mondjuk nagyon izles dolga. Erdekes hogy nekem most lett csak meg az elso sornegyes motorom, de elotte volt jonehany kethengeres ugy, hogy igazabol nem is szeretem a ket hengert :D Bar erre csak idovel jottem ra, mikor probaltam analizalni hogy mi zavar bennuk. Kezelhetosegben (gazreakcio, stb) mondjuk egyertelmuen a sornegy a legjobb, veri a V4-et amit amugy imadok. Cserebe a nyomatekot leginkabb kobcentibol oldjak meg, egy kethengeres egesz jol tud tolni kevesebb kobcibol is.

Cserebe a nyomatekot leginkabb kobcentibol oldjak meg, egy kethengeres egesz jol tud tolni kevesebb kobcibol is.

Igen, a sor négy nagyon finoman jár, cserébe nekem alul nyomatékszegény az L2-höz képest. Nyilván a Yamaha 600 ccm sor 4-e a Ducati 821 ccm L2-höz képest.

trey @ gépház

Hat azert a masfelszer akkora blokk eleve sokkal nyomatekosabb :D nekem az ezres sornegyesen nincs nyomatekhianyom :D

Amugy alkalmazkodni kell a motorhoz, ha tudod hogy "porgos" akkor nem szabad leengedni a fordulatot. Elegge mas tartomanyban erdemes kozlekedni egy R6-tal es egy boxer BMW-vel. Idovel az ember kitapasztalja hogy hogyan szeret kozlekedni, aztan meg tudja talalni az ahhoz passzolo felallast :)

Így van, így találtam rá a Ducati-ra több évnyi Yamaha-zás után. :) Aztán lehet, hogy ahogy öregszem, változik majd az igényem. Átállok egy Ducati Diavel-re, ami csak egyenesen tud menni a világ végéig, tök nyugisan. 1200 ccm, csak kanyarodni ne kelljen vele :D

trey @ gépház

Ahogy betöltik a gyerekeim a 18-at, teszem le a jogsit rá és veszek egyet, addig maradok a versenykerékpárnál :)

Hell is empty and all the devils are here.
-- Wm. Shakespeare, "The Tempest"