Most már papírja is van az ellenzéki szavazóknak arról, hogy ők az összeférhetetlenebbek

Fórumok

Mindig is éreztem itt a HUP-on (is), hogy az ellenzéki szavazók a sokkal vérmesebbek, elutasítóbbak és összeférhetetlenebbek. Eddig ez csak egy érzés volt, de most már papírjuk is van róla, hiszen felmérés támasztja alá:

  • Az ellenzéki szavazók elutasítóbbak a fideszesekkel, mint fordítva,
  • Az ellenzéki listára szavazók 30 százaléka rosszul érezné magát, ha fideszes költözne a szomszédba. Fordítva ez csak 20 százalék.
  • Az ellenzékiek akkor már inkább laknának mihazánkos szavazók mellett.
  • Sőt, szívesebben járnának is velük. Az ellenzékiek 44 százaléka nem tudja elképzelni, hogy fideszessel kerüljön romantikus kapcsolatba, a mihazánkosok vonalán ez csak 34 százalék.
  • Ezzel szemben a fideszesek 58 százaléka simán összejönne ellenzékivel, ha arról lenne szó.

Továbbá:

A kutatás megmutatja azt is, hogy a választások után „olyan mélyre zuhant az ellenzéki szavazótábor, amilyen mélyen még nem volt”

Valószínűleg ez a valamiféle, a fentiből fakadó kisebbrendűségi érzés miatti kompenzálás lehet.

Hozzászólások

A 2018-as kétharmad után még csak az ellenzéki választók fele mondta, hogy a Fidesz nem leváltható demokratikus úton, most majdnem 80 százalékuk gondolja így.

Savanyú a szőlő. Viszont baromira nem jó senkinek sem ez a háttérben évről évre egyre jobban forrongó indulat.

[insert line here]
B.C. 3500 - DIY Vehicle / A.D. 30 - DIY Religion / A.D. 1991 - DIY OS

Az ellenzéki szavazók elutasítóbbak a fideszesekkel, mint fordítva

Nem véletlen, minden okuk megvan rá!

:(

BTW: mert valamiben nem értünk egyet, akkor haterkedni kell?

Lehetne értelmes szakmai vitát is folytatni, de a hatalmi gőg miatt ez kimerül a ti oldalatokon a "meghosszabbítjuk bicskéig, sírjatok libernyákok" érvrendszerig, a királyotokig bezárólag. Amilyen agyonisten...

Az meg a legundorítóbb, ahogy ugyanez a hozzáállás a fidesznyikek napi nyivákolásában is megjelenik, hovatovább már a "nem baj, hogy minden szar, mert legalább a libernyákoknak is rossz" gondolkodásmóddal is találkoztam... na, az mindennek a legalja.

És ez nem az emútnyócév, ez már az emúttizenkétév és vitya következetes árokásásának az eredménye (nem mondom, hogy hibája, mert szándékosan csinálja).

BTW: ugyanerre felkészülhet a keresztény egyház is, lehozhatja, hogy jajazokaszemétateistákúgyutálnakminketpedigmicsakmegakarjukőkettéríteniéscsakvéletlenülküzdünkapolitikaihatalomértvagyazzalkaröltve 

És mielőtt jönne: nem, az intoleranciával szemben nem kell és nem is szabad toleránsnak lenni.

BlackY

"Gyakran hasznos ugyanis, ha számlálni tudjuk, hányszor futott le már egy végtelenciklus." (haroldking)

ahogy ugyanez a hozzáállás a fidesznyikek napi nyivákolásában is megjelenik

Just for record:

A HUP-on ti kezdtétek a politikát. Nickeket is tudnék mondani, hogy kik kezdték idesírni a bánatukat napi szinten a blogba meg random helyekre ...

trey @ gépház

Mostanság mindenre ezt mondják, hogy ovis. A fasisztázás, nácizás, meg a többi már elkopott, lepereg, most ezzel próbálnak fölsőbbrendűséget színlelni, hogy óvodás kisgyerekhez hasonlítják a velük egyet nem értőket. Ez is hasonló hatékonysággal fog működni, mint az eddigiek: ez is vissza fog fordulni rájuk. :]

Csak az "ellenzéki szimpatizánsok" miatt jegyezném meg, hogy ez a tipikus szekértábor mentalitás. Nem vagyok ellenzéki szimpatizáns. Miért is lennék, mert ott vannak magukat szocdemnek tartó kapitalisták, meg cuki nácik stb.? Leszarom ezt a kollaboráns ellenzéket!

Amúgy normális demokráciában akkor kellett volna betiltani azt a pártot, amelyik olyat volt képes mondani, hogy "a haza nem lehet ellenzékben", mikor ez elhangzott. Amivel deklarálta, hogy nem fogadja el a szabályokat. A következményeket már ismerjük.

:(

...normális demokráciában akkor kellett volna betiltani azt a pártot, amelyik olyat volt képes mondani, hogy "a haza nem lehet ellenzékben"...

Nagyon demokratikus!

Ehhez képest, ugye:

„Nemcsak én, hanem az MSZP egykori Társadalompolitikai Tagozata is elégtételt érezhet, akikkel egy népben, nemzetben gondolkodó szociáldemokrata irányvonalat képviseltünk annak idején a szocialista pártban” – mondta a lapnak Szili Katalin értesülésekről, miszerint a mára egyszázalékos támogatottságú MSZP egy nemzeti elkötelezettségű, szociáldemokrata” párttá válna...

...Egy valóban népben, nemzetben gondolkodó szociáldemokrata pártra szükség lenne Magyarországon, de erre nincs esély a baloldali sztaniolba csomagolt neoliberális tartalmat nyújtó oldalon” – mondta a politikus.

https://mandiner.hu/cikk/20220701_szili_katalin_mszp_belfold

--

Vajon akkoriban a haza volt kormányon?

Érdekes, azt, hogy "nem fogadja el a szabályokat" már nem idézted.

Abban igazad van, hogy a szocik mindig baloldalinak mondták magukat, pedig ú.n. neoliberálisok voltak.

Szili Katalinról inkább egy szót sem írnék. A haza meg csak egy lózung, avatott kezekben bunkó az ellenféllel (ellenséggel) szemben.

:(

Fordítás: te ezt közönséges halandó nem értheted, de mi "liberálisok" értjük, mi mindent is értünk.

Az megvan, hogy a szadesz kezdte el a más szavazótáborok hergelését és a politikai sárdobálást az MDF felé, de mindjárt a rendszerváltás után ezzel nyitva?
Az megvan, hogy azt is a szadesz kezdte el, hogy nemzet === diktatúra, belerúgva a jóég tudja hány emberbe?
És az megvan-e, hogy a szadesznak köszönhetjük Orbánékat is?

Minden szarról a "liberálisoktól" ered...

Az megvan, hogy azt is a szadesz kezdte el, hogy nemzet === diktatúra, belerúgva a jóég tudja hány emberbe?

Pontosabban azt mondja, hogy "nem kérünk sem vörös- sem nemzeti színű diktatúrát"? Az akkori kontextusban ez utalás a szovjetekre és a Kádár-rendszerre. Javíts ki ha tévednék, de akkoriban nem volt hatalmon magát nemzetinek valló párt.

Ha ma forgatna hasonló reklámfilmet pl. a MH, akkor azt mondaná, hogy "nem kérünk sem kék-, sem narancs diktatúrát".

Az akkori kontextusban ez utalás a szovjetekre és a Kádár-rendszerre.

És ezek közül melyik is volt a nemzeti színű?

Javíts ki ha tévednék, de akkoriban nem volt hatalmon magát nemzetinek valló párt.

Javítalak: a rendszerváltáskori MDF nagyon is az volt, akkor még Csurka is tag volt benne, csak később ('93-ban) zárták ki. Ja, hogy demokratikus úton, választással nyertek, törvényesen? Az nem számít. Akkor is diktatúra. Ha nem a "liberálisok" vannak hatalmon, akkor diktatúra van. Ez így működik. Már '90-ben is így működött.

Ha ma forgatna hasonló reklámfilmet pl. a MH, akkor azt mondaná, hogy "nem kérünk sem kék-, sem narancs diktatúrát".

Ők maximum azt mondanák, hogy kovid-diktatúrát nem kérnek. Kormányokat diktatúrázni itt a "liberális" erők diktatúráznak mindent, amik nem ők, már 1990 óta. És ehhez képest itt az egyetlen tényleg diktatórikusnak mondható időszak akkor volt, amikor a "liberálisok" az MSZP szocialista vezetését 2004-ben megpuccsolták, csináltak belőle egy "nagy "liberális" pártot", ami kb. azt csinálta, amit a szadesz diktált...aztán két évvel később meg már a szó legszorosabb értelmében lövették és verették a lakosságot. A szemkilövető az egyetlen miniszterelnökünk, aki elmondhatja magáról, hogy puccsal jutott először hatalomra, hogy a kutya nem választotta meg, illetve az egyetlen kormányfő '89, sőt tágabb értelemben '56 óta, aki kezet emelt a lakosságra.

Az MSZMP pártlogója a piros-fehér-zöldre épült. Az MDF-é alapvetően zöld volt. Tehát szerinted amikor nemzeti színű diktatúrát mondanak egy választási filmben '90-ben, akkor nem a nemzeti színű, szó szerint diktatúrát ~50 éven át megvalósító MSZMP-re utalnak (a vörös pajtásaikkal együtt), hanem a parlamentbe még be sem került, zöld színű, Demokrata Fórum nevű pártra? /fucklogic

Ez most komoly? Kajakra meg akarod magyarázni, hogy a komcsikra gondoltak nemzeti színű diktatúra alatt? Na, ez a /fucklogic.

A szadesz meg en-bloc mindenkire gondolt nemzeti színű diktatúra alatt, aki nemzeti érzelmű és nem az amerikai tőkének a csicskása. Ők játszották ki privatizáció alatt az egész országot az amcsi tőkéseknek.

hatalmi gőg

Mert nem a "liberálisok" felsőbbrendűsködnek morálisan és intellektuálisan egyaránt megállás nélkül, ugye?

"nem baj, hogy minden szar, mert legalább a libernyákoknak is rossz"

Nem szép, sőt veszélyes felfogás, de kiprovokáltátok.

az intoleranciával szemben nem kell és nem is szabad toleránsnak lenni

Akkor ne legyünk veletek toleránsak?
Ez az állítás azért totál nonszensz, mert ti döntitek el, mi a tolerancia, mi az intolerancia, mi számít tolerálhatónak és tolerálhatatlannak. Az a bizonyos hatalmi gőg, ugyebár...

> Az ellenzéki listára szavazók 30 százaléka rosszul érezné magát, ha fideszes költözne a szomszédba. Fordítva ez csak 20 százalék.

Még a végén szóba kerülne a politika és vitatkozni kellene. A balosok nem szeretik a politikai vitákat, mert a lelkük mélyén érzik hogy teljesen védhetetlen az álláspontjuk. A többségük ideges kirohanásokra képes csak ha az igazsággal szembesítik.

> Az ellenzékiek akkor már inkább laknának mihazánkos szavazók mellett.

Mert azt remélik, hogy elhallgattathatják annyival hogy náci. Nem kell vitatkozni vele.

> Sőt, szívesebben járnának is velük. Az ellenzékiek 44 százaléka nem tudja elképzelni, hogy fideszessel kerüljön romantikus kapcsolatba, a mihazánkosok vonalán ez csak 34 százalék.

A balos fél attól, hogy még a végén meggyőzné a másik és a teljes énképe összeomlana. A mihazánkos attól fél, hogy nem tudja kigyógyítani a másikat és a degenerált életmódjával tönkreteszi az életét a balos párja.

> Ezzel szemben a fideszesek 58 százaléka simán összejönne ellenzékivel, ha arról lenne szó.

Abban a biztos tévedésben élve, hogy mindenben igazad van, nem probléma ha a másik mást gondol, úgyis hamar meggyőződik a felsőbbrendűségedről és igazadról.

"A balos fél attól, hogy még a végén meggyőzné a másik és a teljes énképe összeomlana."

Amire en a legtobb peldat lattam:

Nemfideszes osszejott veresszaju Fideszessel. A veresszaju Fideszesbol "halk Fideszes" lett. Nemfideszes maradt nemfideszes. A kapcsolatok mukodnek.

Halk, Orbant kisebbik rossznak tarto, de nem igazan Fideszes osszejott veresszaju Orbanellenessel. A halk "Orbant kisebbik rossznak tarto" az maradt, aki volt, viszont a veresszaju Orbanellenes parja veresszaju Fideszes lett. A kapcsolatok ezeknel a peldaknal is mukodnek.

Ebbol a kettobol szemelyes ismerosok peldajabol kapasbol 5-5 is eszembe jutott.

Közben nézem, hogy ez is benne van

Ukrán menekülteket szívesebben látnának a szomszédban fideszesek, mint ellenzékiek.

Az igen. Az álszentség kvintesszenciája. Megy a vernyogás, hogy jajgonoszputler, jajszegényukrajna, aztán meg bottal se piszkálnák az ukrán menekülteket, pedig ellentétben a gazdasági migránsokkal, ők tényleg a háború elől menekültek el és nem a fél világon át, csak az első biztonságos országig.

"Mindig is éreztem itt a HUP-on (is), hogy az ellenzéki szavazók a sokkal vérmesebbek"

Erre megnyitsz egy csomo topicot, ahol az ellenzeket fikazod es a kormanyparti rossz donteseket is unnepled, meg ovis neveken szolitod embereket. Szoval te sem tartozol a nem elutasito szemelyek koze :) De ugye nem is arrol szolt, hogy az egyik oldal osszes tagja elutasito masik meg egyaltalan nem. :) Szoval te is pont az elutasitok koze tartozol.

Viszont igy nem meglepo, hogy ezt irtad: "Valószínűleg ez a valamiféle, a fentiből fakadó kisebbrendűségi érzés miatti kompenzálás lehet."

En is irtam mar, hogy valami miatt kompenzalsz :)

Nekem nincs mit kompenzálnom. Ügyes vagyok, okos, jóképű, talpraesett, határozott, társaság közepe típusú, szerény ember.

Egyetlen olyan "rossz" tulajdonságom van, amit egyesek negatívnak tarthatnak, de szerintem inkább pozitív: ha valamit rosszindulatút kapok, az 10-szeresen adom vissza ;) Csak, hogy mindenki tudja, kivel kezdett.

trey @ gépház

Nem, félreérted. Kértem annak idején számtalanszor, hogy ne hordjátok ide a politikát. Az oldal indításától számított kb. 10-15 évig tőlem egyetlen politikai shitpostot sem láthattál, ellenben azok, akikről a topiknyitó szól. Ők folyamatosan hordták ide. A szép szó nem használt, akkor megpróbáltam máshogy. Most ez nem tetszik? Így szokott ez lenni, amikor a kispályások találkoznak egy profival. 🤷‍♂️

trey @ gépház

Amikor nem igazán tudsz írni valami frappánsat az általam hozott érvre, de csak balfaszságra futja, akkor minek írsz? Hiszen ezen állításom tényszerű, lehet ellenőrizni. Erre a viselkedésedre nincs valami balfasz diagnózisod, doktor úr?

trey @ gépház

Ebben igazad van, csak a szkóp hiányzik a mondatból; ugyanis ezek nem az érvek híján leovisozottakra vonatkoznak, hanem az érvek híján ovisozókra. Látod, én mondtam, hogy vissza fog fordulni rátok. :]
Ez az új náci/fideszes/akármi kártya.

Nem is ertem, milyen profi meg milyen kispalyas? Ez valami farokmeregeto/kompenzalo verseny lett szamodra? :D

Engem pont nem zavar, mert sokkal erdekesebb, mint az informatika. Mert ebben senkinek sem lehet igaza es csak velemenyek vannak. Csak furcsa volt topicnyitoban amikor kiszolt a godorbol a lyuk.

A versenyszellem mindig is erős volt bennem, nem tagadom. Ezért is jutottam egyről mindig kettőre. Azt nem értem, hogy miért én vagyok itt a téma. Már megint. Nem én mértem fel, hogy összeférhetetlenebbek vagytok. Megint öntitek rám a szarotokat, pedig én csak a postás vagyok.

Ez is rátok jellemző. Ha a témához már nincs semmi, jönnek a Te-üzenetek.

trey @ gépház

Ramutattam, hogy hol szerepelsz a statisztikaban, ha mar ennyire orulsz neki. :D Csak a temahoz szoltam ezzel hozza. Tehat ettol meg akar jo lehet a statisztika. Nem mondtam, hogy nem az :D

"Ez is rátok jellemző.". Nem fura? :D Hogy megint _te_ probalsz valami csoportra betenni es valami negativ dolgot rahuzni? Ez persze csak alatamasztja, hogy helyes a statisztika, csak epp nem ott szerepelsz benne szerintem, ahol szeretnel.

Ezek utan te egybol kompenzalsz es probalod fenyezni magad. Erre mit varsz, egyetertest? Ez a hanyatlo nyugatrol csak ugy latszik, hogy szemetdomb kozepen kukorekolo kiskakas vagy.

Hogy megint _te_ probalsz valami csoportra betenni es valami negativ dolgot rahuzni?

De, hát te büszke Fidesz/kormány ellenes vagy, vagyis ellenzéki. Kijelentetted nem egyszer. Most mit játszod meg magad? Ez miért negatív? Az, hogy valaki felmérte, hogy összeférhetetlenebbek vagytok? Ráadásul, nem az Origó hozta le, hanem a kedvenc oldalatok? Szarul érint ez téged, én ezt megértem :)

Ez a hanyatlo nyugatrol csak ugy latszik, hogy szemetdomb kozepen kukorekolo kiskakas vagy.

Te egyébként büszke vagy az auslander (ott: másodosztályú) mivoltodra?

trey @ gépház

Szarul érint ez téged, én ezt megértem :)

Meg el is ismertem, hogy igaza lehet. Szoval engem ugyan nem erint szarul. Meg mindig csak ramutattam, hogy merre vagy a statisztikaban. Semmi tobb. Mas celom nem volt. Leirom 3. es 4. alkalommal is mert ugy latszik nem ment at :D

Te egyébként büszke vagy az auslander (ott: másodosztályú) mivoltodra?

Ezt nem ereztetik velem semmilyen teren. Szoval ezt te latod bele. En buszke vagyok az itteni mivoltomra. Hozza kell tenni persze, hogy vannak olyan gazdasagilag erosebb nyugati orszagok, ahol az idosek tenyleg kinezik/lenezik a kulfoldieket, de itt pont nem. De meg ott sem szamitana, mert ugye az szamit, hogy te hogyan elsz, nem pedig az, hogy par oreg mit gondol rolad vagy konkretan barki. De a kompenzalasi probalkozasok alapjan ugy tunik te valami bazari majomnak gondolod magad es az szamodra fontos, hogy mit gondol rolad a szomszed vagy barki. :D

kormány ellenes vagy Ez miért negatív? - Ez szerintem semmiert.

"Ez is rátok jellemzo" Ezt irtad. En erre reagaltam. Valami negativ dologgal probaltad tarsitani a _ratok_, ezek szerint kormanyellenes dolgot. Tok mind1 mivel. Az pont nem erdekes. Tehat visszaterek megint ahhoz, hogy ez csak annyit jelent, hogy elhelyezted magad a statisztikaban. Te is az altalanosito utalkozok szamat noveled az egyik oldalon. Gondolom a kormanypartin.

Akkor irhattam volna az OPbol idezetet "vérmesebbek, elutasítóbbak és összeférhetetlenebbek" . Itt pont te vagy a vermes es elutasito, stb.

Minden egyes alkalommal, amikor leirod, hogy "azok" "ti" "ok" tehat mikor egy poltikai csoportra teszel megjegyzest, akkor pont azzal foglalod el melto helyed a statban. Szinte mindegyik hozzaszolasodban volt ilyen a threadben. En meg csak minden valaszomban ramutatok erre :) Nem is akarok tobbet, csak ramutatni erre.

Utoljara a "kepmutato veretek"

A kepmutato dolgot pedig nem ertem. Nem tartom kizartnak, hogy van olyan helyzet, de azert pont a hupon oszinten felvallalom a velemenyem. Kulfoldrol nem kell kormanyparti vagy ellenzeki lozungot ismetelgetnem es bologatni ra, helyeselni. A te kezed vagy barkie, aki Magyarorszagrol commentel nevvel, annak a keze van csak megkotve es nekik kell hazugnak/kepmutatonak lenniuk.

Akkor ezek szerint a kepmutato megis te vagy. Nem csak akkor leszel osszeferhetetlen es elutasito, ha kibaszod a moslekokat(kormanyparti szennymedia altal szadba adott kifejezes), te birka.

Mar attol is elutasito es osszeferhetetlen vagy, ha kicsinyes, szadba adott nevekkel illeted a buborekodon kivuli embereket. Vagy altalnosito negativ dolgokat mondasz masrol, csak azert, mert nem ugyan azt szeretik, amit te. Tehat meg mindig pont beleillesz a statisztikaba a megfelelo helyre :)

Meg azt sem veszed eszre, hogy mikor szopatnak, te autista :D Nem veletlen, hogy beszopod a laposfoldes, chemtrailes oltastagado hulyesegeket. Orulj neki, hogy neked nem oszott itt senki lapot, mert csak megjobban alaznad magad.

Ennel tobbet nem szeretnek neked irni a temaban, mert sztem tenyleg asperger vagy valami hasonlo betegseged van es nem szep dolog az ilyenen viccelodni.

A jelek szerint te nem veszed észre, mikor vagy szopatva, mint pl. most. Megint bejöttél az utcámba te majom. És ezt próbálod meg visszaforgatni rám? Előadod, hogy nem ám te vagy a gerinctelen patkány, hanem én vagyok az autista, a laposföldes, meg az oltástagadó? (Ez mi a faszt jelent amúgy, mit lehet tagadni egy oltáson? Ez nagyon rímel az "istentagadóra", te vallásos mainstream-hívő birka.)
BTW, nem te döntöd el, kinek van lap osztva. Én osztottam magamnak, te meg bekaphatod. A Szaturnuszt. Amekkora pofád van, gyűrűstől elfér benne.

Nincs assburgerem. Neked viszont übermensch szindrómád van, azaz egy csicska vagy.

Na ennyit tudtal, jol megforditottad ugyan azt amit irtam :D Azt kell, hogy mondjam rendkivul kreativ is vagy. A helyedben fellepnek ezzel a tudassal valahol :D:D:D

Bocs, de sztem tenyleg ilyen bajod van, mert nem ismered fel a helyzeteket az ironiat, szarkazmust es igy sajat magad veszed szadba a bret :D Tenyleg csak sajnalni tudlak. Orulok, hogy elobujtal melegkent is, mert eddig ugy tettel, mintha nem szeretned oket. :D:D:D

Ne zavarjon, hogy tény, hogy bár az előbb azt állítottad, hogy nem írsz nekem többet, de mégis válaszolsz, én meg rugdoshatlak kedvemre. You have been trolled. Na, ki szopat kit? Barom.

Hol volt itt irónia, vagy szarkazmus? Sehol. Szép mentési kísérlet, de nem sikerült, így a fasz mégis a te szádba került. Mondjuk a tiédben el is fér, még egy marhavagonnyi fasz is. Buzi meg továbbra sem vagyok és továbbra sem velük van bajom, hanem veletek, woke szartengerekkel. Nem tudom, hogy milyen logical fallacy mentén sikerült idejutnod, hogy bár freudi módon te beszélsz folyton szopásról, faszok szájbavételéről és hasonlókról, hogy neked jutnak mindig és azonnal az eszedbe ilyenek, de mégis a másik a buzi. És az is zseniális, hogy ha ti - libfaszok - buziztok, az természetesen nem homofóbia, nektek szabad.

Hát így keletkeznek a 2/3-ok. :)

Nem allitottam ilyet, hogy nem fogok. Azt irtam, hogy nem szeretnek mert beteg vagy. Az autistaknak a kommunikacio is nehezen megy. A iras es olvasas is egy kommunikacios csatorna es nehezen boldogulsz ezen a teren :D Es megint leirod ugyan azt amit en irtam neked. Csak kicserelted magad ram.

Ezt a vitastilust, csak 1 helyen lattam. Raadasul egy autista embertol. A jellemzok full megvannak.

De benyalod a laposfold es a covidfaszt is meg a teljes mi hazank tanitasat. Benyaltad buzis reszt is. Sajnalom, hogy szuleid ilyen geneket adtak neked tovabb. De nem minden ember alkalmas egeszseges gyereket nemzeni. Viszont, hogy pozitivat is irjak, tokre orulok, hogy nem 200 evvel ezelott szulettel, mert igy legalabb nem intezetben kell elned :D:D:D

A coming outod pedig szivbol jott, erzem.

Nem szeretnéd, de mégis csinálod? Mazochista vagy? Vagy csak nem tudsz már kínodban mit idefosni? Akkor inkább ne csináld, magadat égeted.
Meg még egyszer elsütöd az összes bohócsipkádat, ami csak van. Nagggyon szar vagy.

Én meg ezt a sunyi, aljas tempót csak libfaszoktól láttam.

Viszont. Ha szerintetek mindenki látens buzi, aki buzizik, akkor aki fideszezik, az látens fideszes? És mivel buziztok is, ezért látens buzik és látens fideszesek is vagytok? Belebuzultatok a kormányba, azért forog folyton körülöttük az borsónyi agyatok? :D

Es megint :D "Orulj neki, hogy neked nem oszott itt senki lapot, mert csak megjobban alaznad magad." vs  "Akkor inkább ne csináld, magadat égeted.".

Barmi onallo gondolat esetleg? :D

Orulok a coming outodnak es orulok, hogy nem hagyod annyiban a dolgot. Igy legalabb latom a teljes kepet es a diagnozist.

Vicces, hogy te prézsmitálsz itt önálló gondolatokról két hasonló szófordulat miatt, amikor neked viszont tényleg csak azokra a szokásos liberrált bohócsipkákra tellik, amit minden tizenkettő egy tucat libfasz szokott hajigálni, amikor semmi érve sincs. Titeket klónoznak valami génhulladéktelepen, hogy olyan kibaszott egyformák vagytok, mint két gyűrűsféreg? :D
De ráadásul még ezt a bohócsipkahúzogatást is úgy csinálod, hogy folyton önmagadat ismétled, rágódsz rajtuk, mint kutya a csonton. Eredeti vagy, mint egy vindózinstallcédé. Erőltesd meg magad, csak be ne szarj.

Inkább azzal foglalkozzunk, hogy vajon a libtardok mind látens fideszesek, meg látens buzik? Mondjuk felrémlik a szadesz és máris más (érted) megvilágításba kerülnek a dolgok...

Mi van öreg, erre már nem tudtál mit kiizzadni? Elfogytak a bohócsipkák, amik meg eddig lepotyogtak rólam, azt már túl sokszor próbáltad rámhúzni és túl gáz volna megint próbálkozni velük? Elfogytál te is, mint szabad memória a vindóz alatt? Pedig most aztán kaptál "önálló gondolatot" (lol), dögivel, csak épp önálló választ nem sikerült kiszarnod magadból.

Coming soon The 10/3...

Kihátrálok? Terelőbajnok, még mindig arra várok, hogy reagáljatok érdemben arra, hogy ti hordtátok ide a politikát, én nem is igen foglalkoztam politikával, itt kezdtem, hogy nektek tükröt tartsak.

Jó,. értem, hogy erre nem tudsz mit, de nehogy már elhidd magadnak, hogy te vársz az én válaszomra ... 😂

trey @ gépház

De ennek mi koze van barmihez? :) Marmint en ugy tudom nem hordtam ide a politikat. Tehat nem vagyok benne a "ti"-ben. De nincs bajom vele ettol fuggetlenul, mert itt tenyleg velemenyt lehet cserelni, nem pedig szaraz tenyeket.

En csak annyit irtam mint minden hszben, hogy igaz a statisztika es te is a statisztika resze vagy, ezert meg ezert. Nincs ebben semmi kerdes amit meg kell valaszolni. Se neked se nekem. Minden hszben ezt irtam le itt es mindig masfele tereltel en pedig vissza az eredeti allitasomra. :)

Nem, te szerencsétlen. Neked itt minden második posztodban feltűnik a kompenzálás. Ezért linkeltem be azt a szálat, mert ott már más is kérdezte, hogy te mit kompenzálsz a folyamatos buzizással, ill. a keménycsávóskodással, miközben azt állítod magadról, hogy nő vagy. Nem kicsit gyanús. :D
Apropó, diszlexia, meg apropó másik thread: a jelek szerint neked vannak súlyos szövegértési problémáid és ezt se én mondtam...

Nem lenne egyszerűbb beismerni, hogy egy retardált rosszindulatú fosszatyor vagy, aki tízig is csak telefonos segítséggel tud elszámolni (mert már egynél mindig elakad), oszt jónapot?

Akkor könnyebbülnék meg, ha nem kéne többé attól félni, hogy a hozzád hasonló woke patkányfajzatok esetleg hatalomra jutnak; ld. még "demokratikus" "ellenzék", akik feles többséggel akarnak alkotmányozni, meg akik szerint 12 éve illegitim a rendszer, de azért felveszik a sok lóvét, amit az illegitim rendszer ad nekik a két szép szemükért, mert hogy tenni nem tesznek érte semmit, az fix.

Itt halmozottan csapodnak ki a hasonló vélemények, egyértelműen látszik sokak frusztrációja. Érvek helyett általában csak a nagy büdös semmit sikerül felvonultatni. Jellemző, hogy sokan már az előválasztás eredményét is a Fidesz szavazóknak tudják be, miközben ők maguk voltak az elkövetők. E szempontból ugyanolyanok, mint a választottaik. Ha pedig nem tud érvek mentén vitázni, akkor megállapítja, hogy sokkal magyarabb, mint én, mert ő bizony használt ékezeteket. :D

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Pontosítom: 1. a személyeskedés, a személyeskedéssel való vádolás, vagy e kettő kombinációja általános eszközük; 2. vitathatatlan, hogy olykor szoktak érvelni, de közben igyekeznek a beszélgetőpartnerre kényszeríteni a "saját" ismereteik és véleményük alapvetéseit és határait, melyek gyakran erősen korlátoltak.

:)

Szerkesztve: 2022. 07. 02., szo – 11:39

Szerintem ez a "felmérés" úgy hülyeség ahogy van.

Céljai

  • a további árok ásás. Elvetemült idiótát aki pl szomszédot pártállás alapján ítéli meg pedig mindenütt lehet találni. Engem az sokkal jobban érdekel, hogyan viselkedik, gondozza-e a környezetét stb. Ha meg normális ember, de más véleményen van az csak jó: legalább egy újabb minta vételi pont akivel lehet értelmesen társalogni, vitatkozni a rengeteg fröcsögő gyökér helyett.
  • az identitáspolitika terítése: az embert ennyire lehessen redukálni a másik ember szemében, ebből az egy tényezőből meghatározni, hogyan kell viszonyulni a másikhoz: ellenzéki,fideszes. Más megadott kulcsszavak is elképzelhetők, de ezeknek általában erre visszavezethetőnek kell lennie. Végsősoron ennek a felfogásnak pl a gondolkodás leépítése, a másik ember megismerésének kiiktatása, a társadalom összetartó erejének fellazítása majd teljes felszámolása a cél, hiszen az idomított, előre kódolt reakciók ezeket helyettesítik.

Akkor most nézzük meg a számokat és hogy ki jelölt "nagyon rosszult" vagy "rosszult" az egyes kérdésekre:

Romák: Fidesz 52%, Ellenzék 53%
Muzulmánok: Fidesz 63%, Ellenzék 51%
Homoszexuálisok: Fidesz: 44%, Ellenzék 24%
Ukránok: Fidesz 31%, Ellenzék 36%

Van ahol az ellenzék vezet picivel, van ahol a Fidesz többel. Ezek alapján nekem rohadtul nem az jön ki, hogy az ellenzék az elutasítóbb. Az, hogy az ellenzék elutasítóbb a _Fidesszel_ (ezért hívják ellenzéknek), azt sikerült kiforgatnod úgy, hogy az ellenzék elutasítóbb általában. Csak ez nem igaz.