Miért érdemes belevágnod az online Terraform képzésünkbe?

Címkék

Április 20-án, kedden ONLINE formátumú, alapozó Terraform képzést indít a HWSW, ezért most összefoglaltuk röviden, hogy miért érdemes részt venni ezen a tanfolyamon.

  • A 4 alkalmas, 12 órás képzés online formátumú, élőben bárhonnan és bármilyen platformról követhető, az órák utólag pedig bármikor visszanézhetők felvételről. Az oktatótól az online felületen, és Slacken is kérdezhetsz. Az egyes alkalmak munkaidő után indulnak és nem túl hosszúak, így a munka mellett sem megterhelő belevágni a képzésbe.

    A résztvevőknek igény szerint VPS hozzáférést is adunk, dedikált nemzetközi sávszélességgel, így az esetleges újabb járványügyi korlátozások miatt a stream-ekkel szétterhelt hazai internetszolgáltatók az oktatást nem akadályozhatják.
  • Az egyetlen kolléga fejében lévő, kollektív tudatban élő, vagy telepítési útmutatóban leírt infrastruktúra felett eljárt az idő. Ideje az infrastruktúrát kódként tárolni, mely auditálható, visszakövethető, verziózható, és reprodukálható.
  • A Terraform legnépszerűbb infrastruktúra mint kód eszköz. Ami a konténereknél a Docker, azok menedzsmentjénél a Kubernetes, az a Terraform az infrastruktúra mint kód (IaC) eszközöknél. A Terraform egy nyílt forráskódú, egységes, bármely cloud szolgáltatóhoz illeszthető, szabadon bővíthető, és széles körben támogatott eszköz.
  • A Terraform nyelvezete deklaratív vagyis a HOGYAN helyett elég a MIT megmondani, ráadásul könnyen, egy üzemeltető számára is akadály nélkül elsajátítható.
  • A tanfolyam gyakorlatorientált, alacsony a belépési követelmény is, így bátran ajánljuk mind a fejlesztőknek, mind az üzemeltetőknek, de PO-knak és PM-eknek is, hiszen nem titkolt célunk a IaC eszközök evangelizálása is.
  • A tanfolyam oktatója Láng Máté, aki gyakorló szoftvermérnök és lelkes DevOps evangelista, tapasztalatait multinacionális és startup cégeknél szerezte. Máté klassz előadó, ezt magad is ellenőrizheted, ha megnézed a márciusi meetupunkon tartott Terraform, az IaC svájci bicskája című rövid előadásának felvételét.

Terraform alapjai képzés oldalán megtalálod a részletes tematikát és itt tudsz jelentkezni is.

Hozzászólások

Ára: 59 900 Ft + áfa = bruttó: 76 073 Ft