Frissítettem OnePlus One-on LineageOS 15.1 nightly-ról LineageOS 16.0 nightly-ra

 ( trey | 2019. június 17., hétfő - 11:05 )

(A Frissítettem iPhone 5-ről OnePlus One-ra, CM 12.1 Nightly / Stagefright fix, Kalandozások CyanogenMod Nightly földjén #1, Kalandozások CyanogenMod Nightly földjén #2, Frissítettem OnePlus One-on CyanogenMod 14.1 nightly-ról LineageOS 14.1 nightly-ra, Frissítettem OnePlus One-on LineageOS 14.1 nightly-ról LineageOS 15.1 nightly-ra - avagy a régi, támogatás nélküli telefon nem vén telefon - kaland folytatódik.)

Adott egy majdnem 5 éves OnePlus One telefon, ami a mai napig gyári állapotban van. Ez alatt értendő, hogy minden alkatrésze tökéletesen működik, nincs hibája, benne az eredeti gyári akkumulátor található. Napi használatban van: háztartási mindenes - receptkönyv, visszaszámláló, TV újság, live timing monitor, Google asszisztens stb. - feladatokat lát el. Nemrég úgy döntöttem, hogy megfrissítem rajta az egyébként hiba nélkül üzemelő LineageOS 15.1 nightly-t LineageOS 16-ra.

Lineage OS 16 OnePlus One-on
Miután a szokásos módon telepítettem a LineageOS 16 és OpenGApps csomagokat, naprakész állapotra kívántam frissíteni. Elsőként letöltöttem a legfrissebb nightly buildet.

Lineage OS 16 OnePlus One-on
Figyelmeztetés, hogy akarom-e ezt...

Lineage OS 16 OnePlus One-on
Persze, haladjunk ...

Lineage OS 16 OnePlus One-on
TWRP teszi a dolgát, frissíti a rendszert automatikusan...

Lineage OS 16 OnePlus One-on
Frissítés kész, elindult a rendszer...

Lineage OS 16 OnePlus One-on
Nincs újabb frissítés, a rendszer naprakész...

Lineage OS 16 OnePlus One-on
Legújabb Android security patchlevel stb.

Bónuszkép

Frissítés előtti (de már LineageOS 16-is) akkuállapot:

Lineage OS 16 OnePlus One-on

Viszlát a következő frissítésig!

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

ha rootolsz, vagy google apps is van, azokat nekem mindig fel kell flashelni ilyenkor külön. de azon kívül nem volt még bonyolultság (wileyfox crackling, kisfiam használja)

Sose rootoltam még.

--
trey @ gépház

Jól értem? Csak kihangosított beszélgetést lehet úgy felvenni, hogy mindkét oldal hangja benne legyen? És ugyanezzel a szoftverrel ez működik korábbi verziókban?

=====
tl;dr
Egy-két mondatban leírnátok, hogy lehet ellopni egy bitcoin-t?

Pontosan.

No ma végre leteszteltem. A tegnapi nightly LaOS 16-os a Wileyfox Swift-en szépen felveszi mind a két oldal hangját. Kicsit keresgélni kellett, de a gyári tárcsázó beállításaiban most végre megleltem az AAC-formátumba (M4A-fájlba) mentést, és miután mindkét oldal felveszi a telefont, megjelenik a felvétel gomb is a képernyőn. És működik is.

Android 9 alapú.

=====
tl;dr
Egy-két mondatban leírnátok, hogy lehet ellopni egy bitcoin-t?

Fél siker, nekem automatikus felvétel kellene, volt is egy app ami néha működött, néha nem, de meg ne kérdezd a nevét, mert nem emlékszem.