Üss egy fullstack-frontend kombót!

 ( hup | 2019. április 8., hétfő - 7:31 )

A HWSW április 16-án induló 10 alkalmas, 30 órás "Modern front-end fejlesztés Angular alapokon" című online képzéséhez most a korábbi "Full-stack JavaScript fejlesztés az alapoktól" képzésünk videóanyagát is megkaphatod jelentős kedvezménnyel. Összesen 66 órányi tananyag! A most induló tanfolyamunk célja, bemutatni a modern front-end fejlesztést az alapoktól, egészen olyan haladó témákig, mint a szerver oldali renderelés és a PWA-k (Progressive Web Application). További részletek »

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

körülményeim úgy hozták, hogy neki kell feküdnöm a frontendnek. Köszi. Az infót... 75e HUF-ot nem fizetek érte. Inkább a barátunk segítségével, de nekifekszem.

Frontendben az Academind nevű német duót ajánlom.

YouTube-on is egészen használhatóak és naprakészek, és csaknem minden lényeges (ténylegesen használt) vonatkozó technológiával foglalkoznak.

A Udemy.com-on (ahol csupa véletlenségből mindig pont ki lehet fogni egy 92%-os árengedményt) teljes oktatóanyagaik érhetők el.

https://www.youtube.com/channel/UCSJbGtTlrDami-tDGPUV9-w

ugy latszik, nem beszelem a nep nyelvet, de a hirdetes elolvasasa nelkul nem jottem volna ra, mit jelent a topik cime

well played

ez volt a cel :)

Én továbbra se értem, miért kell "ütni"...

Bizonyára, mert olyan fiatalos: üss, csapass (egy lájkot).... (?)

Szerintem utalás a Mortal Kombat-ra. Vagy akármelyik másik verekedős játékra amiben vannak kombók, de nekem a kombóra az MK ugrik be. Tehát szerintem úgy kell érteni, hogy fullstack-frontend kombóval nyerő lehetsz, mivel az MK-ban is tudni kell jól használni a kombókat a nyeréshez.

ez a megfejtes, gratulalunk!