A Microsoft meghosszabbította a Windows 10 S-ről Windows 10 Pro-ra upgrade ajánlatát

 ( trey | 2017. szeptember 6., szerda - 10:38 )

Úgy tűnik, hogy nem kirobbanó siker a kiherélt Windows verzió, amire csak a Windows Store-ból lehet alkalmazásokat telepíteni, amiben az Edge az alapértelmezett böngésző és a Bing a kereső mindenáron. Részletek itt.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Ki gondolta volna!

--
trey @ gépház

+1

Vajon miért nem lep meg?
Az emberek nem tudnak a winre úgy nézni, mint egy chromeOS vagy macOS, vagy ilyesmi. Az windows. Maradjon is az, és kész.

-42-

Amióta külön szakértő kell ahhoz, hogy a 10 csilliónyi SKU közt eligazodj, azóta ez nem fog menni.

--
trey @ gépház

Én úgy hallottam, már csak 1 Windows lesz az örökkévalóságig ("a 10-es"), szóval amit írsz az teljesen értelmezhetetlen Redmond-os agyteljesítménnyel. /s
--

Én nem bánnám ha direkt le lehetne így butítani windowst, akár telepítéskor is vagy utólag. Nagyszülőknek hülyebiztos gépnek hibátlan lenne, csak ehhez kéne egy normális store ami nem csak szemét, hanem valóban ellenőrzött minőségi programok vannak benne.
Más kérdés hogy ez ügyben nem igazán teper az MS, az UWP appok minősége a béka hátsója alatt és nem is igazán látszódik emelkedni.

Nagyszülőknek hülyebiztos gépnek hibátlan lenne, csak ehhez kéne egy normális store ami nem csak szemét, hanem valóban ellenőrzött minőségi programok vannak benne.

+1000

Kár h. a MSFT-nak ebbe (is) beletört a bicskája, pedig jó lett volna.
--

Erre a célra egy nagyméretű tablet valószínűleg jobb.

"amire csak a Windows Store-ból lehet alkalmazásokat telepíteni"

majdnem ennyire finom, ahogy jelen pillanatban bármely támogatott Win10 készre peccselése után egy desktop themet *is* csak az áruházból lehet letölteni (a további témák gombra kattintva úgy értem). ehhez meg nyilván MS account kell. egy retek témához account :))

hiába, minden út Rómába vezet.

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

minden út Rómába vezet

Minden út (agy)Kómába vezet Redmondban.

Boccs :)
--

Nem is tudtam, hogy létezik. Nem hiányzott, nem is fog hiányozni. Számomra teljesen érdektelen. De úgy látom, sokaknál volt ugyanez.

--
robyboy

nvm