A Microsoft meghosszabbította a Windows 10 S-ről Windows 10 Pro-ra upgrade ajánlatát

Úgy tűnik, hogy nem kirobbanó siker a kiherélt Windows verzió, amire csak a Windows Store-ból lehet alkalmazásokat telepíteni, amiben az Edge az alapértelmezett böngésző és a Bing a kereső mindenáron. Részletek itt.

Hozzászólások

Vajon miért nem lep meg?
Az emberek nem tudnak a winre úgy nézni, mint egy chromeOS vagy macOS, vagy ilyesmi. Az windows. Maradjon is az, és kész.

-42-

Én nem bánnám ha direkt le lehetne így butítani windowst, akár telepítéskor is vagy utólag. Nagyszülőknek hülyebiztos gépnek hibátlan lenne, csak ehhez kéne egy normális store ami nem csak szemét, hanem valóban ellenőrzött minőségi programok vannak benne.
Más kérdés hogy ez ügyben nem igazán teper az MS, az UWP appok minősége a béka hátsója alatt és nem is igazán látszódik emelkedni.

"amire csak a Windows Store-ból lehet alkalmazásokat telepíteni"

majdnem ennyire finom, ahogy jelen pillanatban bármely támogatott Win10 készre peccselése után egy desktop themet *is* csak az áruházból lehet letölteni (a további témák gombra kattintva úgy értem). ehhez meg nyilván MS account kell. egy retek témához account :))

hiába, minden út Rómába vezet.

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

Nem is tudtam, hogy létezik. Nem hiányzott, nem is fog hiányozni. Számomra teljesen érdektelen. De úgy látom, sokaknál volt ugyanez.

--
robyboy