Június 15-én újra Open Academy

 ( trey | 2017. június 8., csütörtök - 19:25 )

A június közepén megrendezésre kerülő ingyenes konferenciára a szoftverfejlesztés iránt érdeklődő szakembereket várják a szervezők.

Június 15-én tizenharmadik alkalommal szervezi meg az Open Academy konferenciát, a biztonságtechnikai megoldásairól és az informatikai képzésben való aktív szerepvállalásáról ismert Balabit. Az Open Academy-t azzal a céllal hozták létre, hogy a magyar informatikus szakemberek körében népszerűsítsék az élethosszig tartó tanulás eszmeiségét. A kezdeményezés mára egy 2500 főt felölelő közösséggé nőtte ki magát, melynek tagjai az évente kétszer megrendezésre kerülő konferencián túl közel harminc ingyenes szakmai tréningen, képzésen és meetup-on is részt vehetnek Budapesten és vidéken egyaránt.

Az aktuális konferencia a szoftverfejlesztés területére fókuszál, az előadók között pedig ismert szakemberek és a közösség tagjai egyaránt megtalálhatók. Az érdeklődők hét előadást hallgathatnak meg változatos témákban. Rostás Balázs az Avatao Full Stack mérnöke a biztonságos szoftverfejlesztésről tart előadást, Pálma Dániel a Luigi keretrendszer segítségével történő data pipeline építőséről beszél, míg Nagyfi Richárd a VR fejlesztés rejtelmeibe kalauzolja el az érdeklődőket. A szünet után Rónai Miklós Aurél az Ericsson termékfejlesztési vezetője a jövőálló IT mérnökök legfontosabb ismérveiről, Kókai Péter a Nokia szoftver specialistája a kontenarizációról, Nagy Viktor a Balabittól a hatékony fejlesztői csapatmunkáról tart előadást. Végül, de nem utolsó sorban Kovács Zsombor az MRG Effitas biztonsági tanácsadója ad hasznos tanácsokat a mobil alkalmazások biztonsági teszteléséről.

A konferencia helyszínéül a BME Q épülete és az ország egyik legmodernebb auditóriuma a Simonyi Károly előadóterem szolgál majd, ahova a 17 órakor kezdődő programra minden a vállalati informatika iránt érdeklődő szakembert várnak. A részvételhez mindössze egy regisztrációra van szükség, amit a https://www.balabit.com/hu/open-academy címen lehet megtenni. Figyelembe véve, hogy három-négyszáz résztvevőre számítanak a szervezők, érdemes ezt nem az utolsó pillanatra hagyni.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Lesz online-offline valtozat (video)? A VR resz mindenkepp erdekelne.