Chrome / Chromium crash hosszú / hibás URL-eknél

Címkék

Chromium crash

Chrome / Chromium fel használók figyeltek fel (itt is) arra, hogy a Chrome 41 hosszú és/vagy hibás URL-ek esetén összeomlik. A fejlesztőknek sikerült még márciusban bisect-elni a problémát és azonosítani a problémás commit-et. A javítás elvileg a 42-es Chrome-ban érkezik majd (a 42 beta elvileg már nem értintett).

Hozzászólások

Ugye az a 42-es chrome nem az ütemtervnek megfelelően lesz kiadva napok/hetek múlva, hogy addig aki ettől a bugtól szenved le legyen sz*rva?

Ennél a topiknál rövidebb hup.hu-s url-nél is előjön. Szerintem lesz itt más gond is. A jelenlegi téma kódja egy szarkupac. Tényleg lecserélhetnéd már.

:)

Tegnap valamiért minden második topik összeomlott nálam. Gondoltam arra, hátha valamely plugin zavar be, de nem. Tényleg jót tennél a világgal, ha kevesebb bit lenne az output eme táblázatos oldalból. Most, hogy már van mögötte egy HWSW igazán megcsinálhatnák a frissítést.

Elindítottam a 41-es Chrome-ot Linux alatt, megnyitottam kb. 30 oldalt véletlenszerűen itt a HUP-on: blogbejegyzéseket, fórumtémákat, híreket. Nem szállt el. Ettől a cikktől sem.

-----
„Egy jó kapcsolatban a társunkat az ő dolgában kell támogatni, nem a miénkben.”
rand() a lelke mindennek! :)
Szerinted…