Humble Indie Bundle V

 ( trey | 2012. június 2., szombat - 7:52 )

Már javában folyik az ötödik Humble Indie Bundle akció! Játékok "fizess értük amennyit akarsz" konstrukcióban. DRM mentesen. Keresztplatformosan - Windowsra, Linuxra és OS X-re. Az általad kifizetett összeg egy részével akár jótékonykodhatsz is! Érdekesség, hogy a Canonical bejelentette, partnerségre lépett a projekttel, így a megvásárlás után az Ubuntu használók már sokkal könnyebben telepíthetik a játékokat az Ubuntu Software Center-en keresztül. 12 nap van még hátra a vásárlásra. Eddig majdnem 2,5 millió dollár értékben vásároltak a rajongók a csomagból.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Közben a reddit-en zajlik az IAmA a készítőkkel.

Eddigi legértékesebbnek tűnő bundle.

Én már 2 napja megvettem, de a 253 forintos dollár árfolyam kicsit fejbe vágott...

--
A főnököm mindig megtartja amit ígér, ha pénzt ígér azt is!

+1

Nagyon tetszik, hogy a Szoftverközpontból telepíthető Ubuntun.

253? szerintem 248 korul mozog..

Paypalon keresztül:

From amount	2,535 HUF
To amount	$10.00 USD
Exchange rate: 1 Hungarian Forint = 0.00394477 U.S. Dollars

--
A főnököm mindig megtartja amit ígér, ha pénzt ígér azt is!

Volt az már 285 körül is 2000 környékén, meg még lesz is. :)

Az Amnesia miatt vettem meg, ajánlom mindenkinek.
--
Discover It - Have a lot of fun!

Szerintem az összes játék nagyon klassz a maga nemében. Nem véletlenül döntötte meg az eddigi összes Humble Bundle bevételi rekordot már most ez a csomag, pedig még 10 nap hátra van. Simán meglesz a $3 millió, de a $3,5-$4 millió sem tűnik elérhetetlen célnak.

Már régóta szemeztem az Amnesiaval én is, de az eddigi 15$ nem tetszett. Lélektani határ fölött volt 33%-kal, most már szívesen megvettem a többivel együtt, de csak az Amnesia miatt :-)

--
A főnököm mindig megtartja amit ígér, ha pénzt ígér azt is!

Én is, de a Limbo jobban tetszik :)

Aki az átlag fölött fizetett, az most megkapja a Braidet, a Super Meat Boy-t és Lone Survivort is.

Update: azóta megvan a $3 millió! Vajon a maradék 5 nap elég lesz újabb $500k-hoz? Szerintem a $4m nem lesz meg, de ne legyen igazam! :)

Update2: még hogy nem lesz meg a $4m?! $5,1m lett a vége. Brutális! Játékonként 1 milla! :)

Lone Survivor, ajánlom mindenkinek, nagyon hangulatos játék, régi teletext-es játékokat idézi nekem, jó ez a pixelesítés, resident evil light :).

(első bundle-m, amit megvettem, eddig is mindig akartam, csak mindig elfelejtettem...remélem továbbiakban is sikeresek lesznek, iszonyatosan szimpatikus, hogy van ubuntu-ra app store regisztrálás, steam, linux-os csomagletöltés minden formában, nagyon korrekt)

(szakmai megjegyzés: érdemes megnézni kik pénzelik a humblebundle-t, két nevet is látok ott, akik elég nagyok startup témában)

Ha jól emlékszem, akkor a 2. vagy 3. Humble Bundle sikere után jött csak a VC a képbe. Eredetileg a Wolfire Games-es srácok találták ki és csinálták meg az első bundle-t, a 2D Boy World of Goo pay-what-you-want akciójának sikere után.