Gary Kovacs a Mozilla új vezérigazgatója

Címkék

A Mozilla Corporation - a népszerű, nyílt forrású Firefox böngésző mögött álló vállalat - bejelentette, hogy Gary Kovacs veszi át a vállalat vezetését. Az új vezérigazgató Mitchell Baker-t, aki 2008 januárjáig volt a Mozilla Corp. vezérigazgatüja, és John Lilly-t a jelenlegi vezérigazgatót követi a poszton. Kovacs 2010. november 8-án veszi át a vállalat irányítását.

Az új vezérigazgató egyebek mellett korábban Sybase Markets, Solutions & Products divíziójának rangidős alelnökeként, illetve a Adobe Mobile & Devices részlegének igazgatója és alelnökeként tevékenykedett.

[ Mozilla blog bejelentés | John Lilly bemutatja Gary-t | Mitchell Baker üdvözlete | Gary Kovacs bemutatkozása ]

Hozzászólások

Feltalálás != vezetés. A golyóstoll zseniális találmány, még ha igazából csak azon múlik, hogy tudunk-e elég sima és kicsi golyót gyártani. Egy cég vezetésével megbízni egy magyart a mai viszonyokat tekintve kockázatos döntés. De persze az egész főleg humor volt, csak egyesek túl idióták hogy ezt felfogják.
----
Hülye pelikán

Öhöm – wait, melyiket szántad viccnek? Ha azt, hogy ideje emiatt böngészőt váltani, akkor okés, de amennyiben úgy gondolod, hogy ha „a mai (amúgy milyen…?) viszonyok mellett” egy ki tudja, hányadrészt magyar ember vezet egy céget, az bajt jelent a cégre nézve, akkor emlékeztetnélek: Mindenki, aki általánosít, hülye ;)

int getRandomNumber() { // ←ez itt már az aláírásom
	return 4;//szabályos kockadobással választva.
}		//garantáltan véletlenszerű. xkcd

Барлық адамдар тумысынан азат және қадір-қасиеті мен кұқықтары тең болып дүниеге келеді. Адамдарға ақыл-парасат, ар-ождан берілген, сондықтан олар бір-бірімен туыстық, бауырмалдық қарым-қатынас жасаулары тиіс.

All human beings are born free and equal in dignity and rights. They are endowed with reason and conscience and should act towards one another in a spirit of brotherhood.

int getRandomNumber() { // ←ez itt már az aláírásom
	return 4;//szabályos kockadobással választva.
}		//garantáltan véletlenszerű. xkcd