opensolaris mirror gond?

Fórumok

Sziasztok,
--------------------------------------------------------------
Most szántam rá magam, hogy megnézzem mit lehetne kihozni az opensolarisból, feltelepítettem, de nem nagyon tudok programokat telepíteni... (netről) a grafikus telepítővel. megszakad a kapcsolat a tükörrel.
pkg.opensolaris.org/release ez van alapértelmezettként meg addva, mást nem is tudok.Csak átmeneti problémáról lehet szó vagy hol lehet esetleg másik tükröt keresni?
--------------------------------------------------

Multkor mikor probáltam elég sok szoftvert raktam fel nem volt ilyen probléma.
Egyébként azt akarom kitesztelni rajta, hogy alkalmas e desktopnak... pl multimédia codekek megoldhatók e fluendos lecsapolás nélkül... flash, pdf cuccok vannak többit alapból tudja.. illetve mondjuk a hálózati kapcsolat típusokat támogathatna jobban (pppoe,wifi). Amit még akartam kérdezni, hogy milyen filerendszer az amit tud írni/olvasni is?
ext3-ast meg ntfs-t tudok vele olvastatni az se semmi hercehurca(készítettem leírást akinek kell szoljon), de kellene valami amit tudok solarisról és linuxról is használni irni/olvasni.

Hozzászólások

http://pkg.opensolaris.org/dev/
http://pkg.opensolaris.org/contrib/
https://pkg.sun.com/opensolaris/extra/

Amennyiben angol szövegértés vetekszik, kereső/find/search használata még fokozódik, és/vagy/csak lépésenkénti multimédia howto-k megléte szabályozza mérvadóan az izzadás mértékét sör nélkül, akkor OSol semmire sem jó.
--
http://opensolaris.org/os/project/indiana/
http://www.opera.com/browser/

btw

The Italian OpenSolaris User Group (ITL-OSUG) is proud to announce the avaiability of the local mirror of IPS repository (developer branch)!

You could add it with:
$ pfexec pkg set-publisher \
-m http://pkg.mirror.garr.it:8080/ opensolaris.org

Special thanks to:
- Paolo Marcheschi
- the GARR/CILEA staff (for the hosting and the bandwidth)
- Glinn Foster (for the testing)
- the ITL-OSUG crew