Sátorhoz alkatrész?

 ( Gyuszk | 2009. június 9., kedd - 22:31 )

Sziasztok. Úgy tűnik, hogy a sátramból búcsút inthetek a merevítő "botoknak". (egy házibuli után valakire rábíztam, aki elkeverte vagy kidobta). Tulajdonképp csak a sátor teste van meg, illetve külön részben van egy színes (gondolom ez a vízálló rész) "kabát" amit rá lehet húzni. Pontosan meg se tudnám mondani mi hiányzik mert nem emlékszem mik vannak hozzá, de a hajlékony merevítő rudak biztosan. A márkája Iglu Doppeldachzelt. Közelebbi típusjelzést nemigen találok rajta.

A kérdés az, hogy mennyire van esély valahol "alkatrészt" vásárolni hozzá? Ha van, merrefelé érdeklődjek?
A válaszokat előre is köszönöm.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Leméred(hossz) és túraboltban érdeklődj!
Vagy vegyél egy kör alakúra hatjható sátrat(nem tudom
a nevét/márkát) de abból nem lehet kivenni a fontos
alkatrészeket! :)

Komolyabb túraboltban kaphatsz hozzá, gondolom, üvegszálas kell (a hosszát mérd meg, de inkább több legyen, mint kevesebb -- elvágni ugyanis szépen el lehet, hozzátenni macerásabb). Esetleg az index-es "Túrafelszerelés, útiholmi" topicban kérdezz rá.

Nézzen körül kend náluk:

http://www.decathlon.co.hu/HU/product_4449985-12837909/

Van szervizük is, tuti megoldják.

Én nagy decathlon-rajongó vagyok, de ez szemét-rohadt-drága. Én annó tavaly mountexben vettem 1-2e foruntért két komplett rudazatot. Ott is kellet picit használni a fűrészt, de megoldottam.

Hm, van Győrben Mountex meg Decathlon is. Asszem akkor ez lesz a sorrend. Közben rájöttem hogy marhamód egyszerű stuffok ezek, max. barkácsolok. Köszi mindenkinek a választ.

********************
"...ha nem tévedek!" (Sam Hawkens)
http://holo-media.hu