Új magyar Enemy Territory:Quake Wars szerver Linuxon

Fórumok

Sziasztok!

Mint már azt egy korábbi fórumtémában írtam, egy baráti felkérésre készítettem egy Enemy Territory játékszervert.
Nos, az idő változik, és vele együtt megjelent az újabb kiadású játékokra is az igény. Hosszas vizsgálódás után végül is az említett szerver aktív tagjaival úgy döntöttünk, hogy az új játékkiszolgáló, melyet elindítunk, az Enemy Territory:Quake Wars lesz.
Néhány napja sikerült elindítani a kiszolgálást a teljes verzióval rendelkező felhasználók számára, mellyel párhuzamosan lehetőséget biztosítunk a demo programmal bíróknak is, hogy tesztelhessék a játékot. (A teljes kliensoldali program és a demó program külön-külön szervert igényel.)
A teljes játékkal rendelkezők a 88.151.100.113:27733 -as IP-én és porton érhetik el a kiszolgálónkat, a demóklienssel rendelkezők pedig a 88.151.100.113:27734-en.

Az érdeklődők a demó klienst Linux OS-re innen letölthetik.

Akiket a teljes verzió is érdekel, nekik íme egy olcsó megoldás. Csak 29,95 dollárért meg lehet vásárolni a programot, melyet az oldalról a vásárlás után le is lehet tölteni (5.3 GB). A játékhoz szükséges kulcsot a vásárlás után e-mailben küldik. (Persze máshonnan is elérhető, ám a hivatalos kulcs nélkül nem használható csak offline játékra.)
A teljes játék telepítéséhez szükség van a teljes Linux kliensprogramra is, mely innen letölthető (cirka 500 MB.)
A teljes Linux-os verzió telepítéskor kérni fogja a teljes programot tartalmazó DVD-t (vagy ISO-vá alakított és becsatolt Windowsos változatot - ez a fentebb említett 5.3 GB-os teljes játék), és a szükséges csomagokat onnan feltelepíti.
A játék indítása után (etqw program) a legális kulcs megadásával nyílik lehetőség a teljes verziót futtató szerverek elérésére.

Kellemes játékot kívánok!

Ui.: Bocs a tinyurl.com rövidítés használata miatt, de a Drupal nem tudta lekezelni a hosszú URL-t. (A teljes játék elérési URL-jéről van szó.)

Hozzászólások

Látom, nem sokan reflektáltatok a topikra.
Csak merő kíváncsiságból kérdezem: ez annak köszönhető, hogy általában nem fizettek Linux alatt futtatható korszerű FPS játékokért, vagy egyéb oka lenne?

nem, ez annak koszonheto, hogy szombat ejjel van: ilyenkor a nagytobbseg bulizik/iszik/b*szik/stb* valahol, csak mi kockak (vagy aki melozik) nezzuk a hupot.

btw a demo szerverhez van kulon szerver cucc, vagy az csak "crackelve" van (hosts fajl turas/tuzfal tiltas)?

* megfelelo alahuzando :)
--
A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

Nem tudom.. érdekelne, de beta-kban részt vettem és valami katasztrófális volt mind a játék, mind pedig a játékélmény. Demo-n kívül nincs kb olyan mint Steam 'invite'? Jó lenne megpróbálni kb ~20percre egy teljeset.
_____________________________________
aurora @ 2.6.25-4.slh.3-sidux-amd64 / 2.6.25-4.shark.3 | athena @ 2.6.24-generic-amd64

Majd valamikor a mai napon, ha lesz idom felteszem a jatekot, aztan meek lodozni.
Meg Karacsonykor ezzel leptem meg magam, de aztan rovid uton elfelejtettem szorakozni vele, mivel csak kulfoldi szervereket talaltam, es azokon neha igen belaggoltam.

+ szerintem a HUP lakok tobbsege nem nagyon jatszik, plane nem ujabb FPSekkel :)
Raadasul, nekem pl. 2.4XP meg 6600GT alatt eppenhogy jatszhato csak.

De koszonjuk, biztosan hasznara lesz valakinek.

En pedig igenis fizetek a jatekaimert :)
Introversion trilogia is megvan es epp most varom a Postal 10th Anniversary packom. Hogy csak a linuxosokrol beszeljunk.