Pasziánsz

Fórumok

Helló!

Szeretnék előrebocsájtani valamit. Tudom, hogy linux alatt van millió típusú csillogó villogó pasziánsz program, de kedves családomnak a jól megszokott wines a kedvence. Ez megy is rendesen csak van vele egy kis problémájuk. A kártyák hátoldalán nincsenek szép képek (nem nevetni!). Gondolom azt a win valami más fileban tárolja. A kérdésem, az volna, hogy nem tudjátok, hogy hogyan lehetne kiderítreni, hogy melyik file kellene neki? Amúgy winevel rendesen megy de az a funkció kellene bele. Olyanra gonbdolok, hogy meg lehetne-e azt tudni linux alatt, hogy melyik fájlba nézne bele az exe, hogy kiszedje a hátoldalakat, vagy win alatt tudtok-e olyan alkalmazást ami figyeli, hogy mit nyit meg az exe. Persze ha van valakinek más ötlete azt is meghalgatnám.

Ui.: Az olyan hozzászólásokat, hogy miért nem használsz, OS pasziánsz-t, szoktasd át őket stb. kérlek mellőzzétek. Ezt már egy másik fórumon megkaptam, köszönöm.

Köszönöm a segítséget.

Hozzászólások

Szerintem megkapod ezen a forumon is :DD Ilyen hulyeseggel foglalkozni... passziansz, passziansz... most mert a hatlapjan nem kacsa van hanem beka, mekkora problema... hasznaljatok windowst.

"A kártyák hátoldalán nincsenek szép képek (nem nevetni!)."Már késő, ezt nem lehet kibírni anélkül. :D

A cards.dll-t használja, ha jól emlékszem. Egy jó kis resource editorral akár saját arcképet is rakhatsz bele :-)