Huszár Viktor a Megoldás Mozgalomtól volt ma számomra a legelfogadhatóbb

Fórumok

Huszár Viktor a Megoldás Mozgalomtól volt ma számomra a legelfogadhatóbb a vitaműsorban. Gyűlölködés és vádaskodás helyett arról beszélt mit csinálna, amiben volt ráció. Ungár Péter, LMP kellemes csalódás volt. Toroczkai László a Mi Hazánk papírforma szerint radikális párt képviseletében visszafogott, vállalható stílusban beszélt. Gyurcsányné Dobrev Klára epehányáson kívül mást nem tudott produkálni. MZP stílusa mintha 1945 kampányaiban ragadt volna, persze most is tele ténybeli tévedésekkel. Magyar Péter a Magyar Honvédség létszámát nagyságrendileg sem tudta eltalálni, demagógiában verte a DK-t is. Szerencséjére Gyurcsánynénál annyira elgurult a gyógyszer, hogy a DK bejáratott népámító csasztuskáit is elfelejtette, pedig abban erősek. A többi produkció eléggé felejthető volt. 

Hozzászólások

Szerkesztve: 2024. 05. 30., cs – 22:51

Docler dolgozo vagy? LoL :-))

Amugy Huszar ur valoban egy masik szint mint az alja magyar politikai mocsar. Es nem lefele hanem felfele. Nem is ertem miert lepett be a politikaba. Lehet csak menekulne mar az orszagbol

Szerintem ha azt nezzuk hogy muveltsegben, tudasban, tervekben ki volt a legjobb akkor szamomra Rona Peter magasan kiemelkedett.

Baloldali szavazokent megdobbentem es egyben rettentoen szorakoztatonak talaltam ahogy Deutsch teljesen mas valosagban tolta. 😂😂. Esku jobb volt mint Bruti.

Magyar P hozta a kotelezot

Róna Péter azt mondta el higgadtam amit Gyurcsánynénak kellett volna, a kurva anyátok, hmhm kapjátok be, kimondtam ezt?! na szóval rohadék MTVA, mit is keresek itt?! De majd az ATV-n megmutatjuk! Osztán jól leváltjuk a Zorbán kormányt Az EP!-választáson. Globalista elkötelezettsége miatt számomra nem elfogadható Róna. Az pedig, hogy Jobbik jelöltje hát ironikus. Deutsch Tamásban nem volt annyi lelemény, hogy KGBélát Lecsapja neki illetve a Vona pártos csajnak, pedig ez magas labda volt. 

“Az ellenség keze betette a lábát”

Szerkesztve: 2024. 05. 31., p – 08:57

Szerintem a legjobb az időjárásjelentéses poén volt... :-)

 

Egyébként meg ez nem vita volt, nyilván ha vitát akartak volna, akkor vitát szerveznek. Itt a cél a Messiás egybemosása volt a többiekkel, ami sikerült is. Hogy ennek mekkora hatása lesz, vagy megérte-e ez a nyereség cserébe azért, hogy Tompikát kiosztották a többiek, nem tudom. Mert így legalább eljutott az M1 18 darab nézőjéhez is hogy pl szabadon engedett az Orbán egy csomó embercsempészt de hát szerintem egy fidesz szavazónál ezek nem számítanak, elég neki azt mondani, hogy migránsok, háború, meg szuverenitás (itt a hupon is van erre jó példa) és onnantól szürke köd van és jó helyre ixelnek. Ráadásul Orbán is megmondta, hogy most nem hajtanak a bizonytalanokra, csak a saját táborukat akarják az urnák elé vinni, ez a cél.  Szóval Rogánék nem szoktak tévedni, kimérnek mindent de meglátjuk.

 

A MEMO-s jelöltről ha addig nem, az utolsó fordulóban tett megszólalásakor (t.i. hogy majd a többi ellenzéki a jogállamról fog beszélni) kb le is jött, hogy milyen alkalmatlan, naiv de már nyilván az is kérdéseket vet fel, hogy Gattyán báb pártjában van valaki...

 

Ami még számomra érdekes volt, az a hvg.hu egyik kommentje: "Deutsch Tamás minden mondata arról árulkodik majd, hogy a Fidesz ostobának tartja a saját szavazóit.". Ez teljesen igaz, a baj az, hogy a többiek között is azért van a hülyítésre igény, az meg ugye azt jelenti, hogy nekünk választóknak van ilyen igényünk (nem újdonság).

 

Jó példa erre, hogy valamilyen formában mindenképpen vissza kellene vezetni a sorkatonaságot, legalább valami alap képzést adni mindenkinek, csak hát ugye ilyen fosnak a politikusok mondani vagy aki mondott, az meg igyekszik levakarni magáról... A fidesz kimondaná, csak egyelőre nehezen összeegyeztethető a tolsztojos (háború és béke) hülyítésükkel...

Lehetne több forduló, ahol egy adás akár rövidebb és egy fordulóban kevesebb téma van. Van ezer variáció.

A lényeg azonban az, hogy az ilyen dolgok formátuma esetleg sok idő alatt alakul ki, ezt nem egy pillanatban szokták kitalálni, mint ahogy minden ilyen típusú értelmes dolog kb a szukcesszív approximáció vagy agile iteráció, evolúció elve alapján működik. Az évek, próbálkozások során fokozatosan be lehetne, be lehetett volna állni egy olyan formátumra, amit az emberek elfogadnak és hasznosnak tartanak.

Nyilván nálunk ilyen nem volt, nem lesz a fidesz uralom alatt.

pedig példát lehetne venni a legutóbbi, egyszeri és megismételhetetlen előváladék vitáról:

- péter, hazudsz
- de nem
 

betölthetetlen űrt hagy a választókban A Vita hiánya, hiszen egyébként képtelenek megérteni kinek mi a politikai portékája (és az mennyire van összhangban korábbi ténykedésükkel)

Ha megnézed a partizános Vitézy-Karácsony vitát, akkor annak azért egész más hangulata van, mint a köztévés vitának (persze ők nem 11-en voltak, de nem ezen múlt).

 

Vitézyék magas szintűen és példamutatóan vitáztak és a budapestiek joggal lehetnek büszkék rá, hogy ilyen színvonalú vitán, ilyen emberek versengenek a szavazatukért.

A MEMO-s jelöltről ha addig nem,.... kb le is jött, hogy milyen alkalmatlan, naiv de már nyilván az is kérdéseket vet fel, hogy Gattyán báb pártjában van valaki.
 

Nyilván az 1990 óta regnálok meg mind alkalmasak, azért van az, hogy a 91-ben szakadt buszokban idejövő lengyelpiacosok már 2X magasabb életszínvonalon éllnek, a lengyel gyáripar kiemelkedő,, de még a magyar makói hagymát, vecsési káposztát is ők állítják elő.

Nyilván, mert ők is alkalmatlanok.

Tóth Imrét miért nem említed meg?