YTFE 1.18.5

Egy az 1.18.3-ban belekerült bug került most javításra. (A tabok videóbetöltéskor néha fennakadtak a "Loading..."-nál.)

Az 1.18.3 előtt a videók leírása vagy megjelent a description ablakban, vagy nem, aminek az volt az oka, hogy a YT-n megint taknyoltak a JSON-ökben és a régi mellett egy új adatszerkezetben is lejöhetett a description és ezt váltogatták ad-hoc módon. Ezt az 1.18.3-ban lekezeltem, de a kettes branch JSON object-jét elfelejtettem a processing előtt nil-re állítani, így néha beleszaladt abba, hogy egy már érvénytelen pointer volt benne.

Letöltések:
- FreeBSD AMD64
- Linux AMD64 GTK2
- Linux AMD64 Qt5
- Linux i686
- OpenBSD 7.3+ AMD64
- OpenBSD 7.2- AMD64
- Solaris AMD64
- Manual
- Online manual
(Az SHA1 ellenőrzőösszegeket a letöltőoldalon kiírja a rendszer.)

Hozzászólások

Bezzeg ha Rust-ban írtad volna... :-)

A pointer miatt írtam, de csak baráti csipkelődés gyanánt! Mivel nem ismerem a forráskódot, és nem tudom, hogy a Rust valóban megvédett volna a hibától. A másik szálban annyit gépeltetek C <->Rust témában, hogy egy minimál kernel forráskódját is kiadta volna. Én teljesen megértem a te álláspontodat, és igazad van abban, hogy elég agresszív a Rust nyomulása. Ill. nem is a Rust nyomulása az, hanem inkább a Rust evangélisták nyomulása. Most mindent (is) Rust-ban kell írni! Szerintük... :-)

A pointerhibát valószínűleg megfogta volna a Rust, de ennek semmi köze nincs a C <-> Rust témához, mert ez a program nem C-ben, hanem Pascal-ban van írva. :]
Amúgy a Rust evangelisták egy része szerintem nem is a Rust-ot erőltetné, hanem a C-t irtaná. A topicban többen is közölték, hogy soha egy sort nem írtak Rust-ban, de azért pusztuljon a C, cseréljük Rust-ra; ezeknek IMHO mindegy, milyen nyelvre ülnek épp fel, csak pusztuljon végre a C...

Az asztali gépemet játékra használom, így Windows van rajta. Arra éppen nem elérhető. Viszont van úgy, hogy elkap a pulykaméreg és éppen nincs Path of Exile vagy Diablo Resurrected szezon, akkor kipróbálok linux disztrókat, akkor viszont szoktam használni! Telón és tableten is inkább a NewPipe-ot használom a hivatalos kliens helyett.

Szeretem az ilyen hekkeléseket! Mindenféle programozást.

Érdekelnek a programozás nyelvek. Nagyon sok könyvet olvastam mindenféle nyelvről, megannyi előadást néztem meg. De nem vagyok programozó, soha egyetlen sor kódot sem írtam. De szeretnék egyszer.

Nekem is ki kellene találnom egy projektet, mint neked az YTFE, amit megvalósíthatok. Addig is nem nagyon van motiváció, hogy programozzak.

Az előbb még azt írtad, hogy középsuliban használtad a Pascalt; akkor csak írtál valamikor programokat, még ha csak valami iskolai feladatot is. Szóval ennyi erővel akár felcsaphatnál te is FreePascal/Lazarus fejlesztőnek; könnyű tanulni és elég komoly dolgokat lehet benne összerakni. (A legismertebb program a Total Commander.)

Nekem igazából egy raklap projektem van és ezeknek a java nekem kellett. Ha van olyan feladatod, amit automatizálnál, gépesítenél, az egy jó indulóprojekt lehetne.