Sainz pole

 Ma is tanuljunk valamit:

Why is pole position called that?

Where every driver wants to be on the starting grid. Its background comes from horse racing, and again refers to the fastest-qualifying horse, which would start the race next to the pole of the inside fence. Motor racing adopted the phrase in the 1950s, despite a lack of poles on the starting grid.

Tippeljük meg, hogy Sainz hány körig tudja tartani az első helyet ... 

Hozzászólások

En nem támadnám a harmadikig, addig csak visszafelé néznék a kreténre. Amikor őt kezdi el harapdálni Perez, akkor robbantanék DRS-el. Ha jól jön ki, akkor RB 1-3, az meg dupla taktikai előny. 

Első kanyaros kiesésekkel hamar elmehetne az összetett előnyöm, illetve amíg a ferkások egymástól rabolnak pontokat az jó <- én így gondolkodnék. Mivel Verstappen sem a 17 éves verzió, talán ő is így lesz vele. Hacsak le nem fullad a piros autó elöl, vagy ha Sainz nagyon elrontja a rajtot. Első pole-osként veszélyesnek ítélném amúgy, ezért sem piszkálnám az elején.

 

És ezt el is bafftam, mert Carcoltnak akartam.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

A Ferrari egy rémisztően amatőr banda. Azért csak rémisztően, mert a szerencse kissé felfelé húzza a mérleget.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

És megnyerte, de nyilván a Ferrari bénázása miatt...

A biztonsagi autonak koszonhetoen, es annak hogy a ferka a ket autot nem hozta ki egyszerre. 1-2/1-3 verziot dobtak *szerencsesen* 1-4-re, par korrel kesobb 1-5 lett volna, utana 2-5. Baba :)

 

Nem beszelve arrol, hogy elso indulasra megettek a futamgyuztest egy kanyar alatt.

 

Ui nem fikazasbol irom. 

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Szerintem Schumacher Jr. jelenleg pusztítóan gyenge.
Ha összeadjuk azokkal, hogy idén eddig két autót tett a szeméttárolóba, s egyszer kishíján megmurdált.. én nem ragaszkodnék hozzá annyira Steinerék helyében. Egy RB kaliberű versenyistálló már kitette volna, hadd fejlődjön még egy keveset (más kontójára nyilván).

Vortex Rikers NC114-85EKLS