Nem kaphatsz egyest

B+ hát ez kész, azta nemjóját neki. Nem álom, valóság. Marsra amúgy kér valaki jegyet? Csak odafelé természetesen.

Hozzászólások

Szerkesztve: 2021. 10. 16., szo – 21:25

Grades also will not be increased or decreased over behaviors, attitude, tardiness, and whether the assignment was turned in late or on time. 

Mindenki egyenlő! Nincs ötös, nincs egyes. Nincs okos így nincs hülye sem. Nincs példamutató. massza van. Aki leghangosabban fingja hogy merre van az arra az lesz a vezír. Éljen az anarchia, a racionalitás mentes valóságtagadó élet! Nincsenek diákok, tanárok, szabályok. Még tanmenet, napirend és hasonlók se. Minek.

Hogyan működik ez a gyakorlatban?

Apám 50++ évig tanított. A vizsgáztatáskor úgy vélekedett, hogy beírva az egyest azt állítaná, hogy az illető meg sem tudja tanulni. Ehhez pedig nincs joga. (Megjegyzem, az ombuccmannak még évtizedekig se híre, se hamva.)

Ennek eredményeként a vizsgáról ilyen módon elküldöttek igen gyakran négyes-ötösre is meganulták az anyagot.

Ezt nem értem teljesen. Az 1-es nem azt jelenti, hogy "elégtelen" ? Tehát elégtelen az, ahogy megtanulta, más mögöttes tartalma miért lenne? Mondjuk nálunk anno volt olyan matektanár, aki azt vallotta, hogy az 1-esért is meg kell dolgozni, mert nem fedi le azt a helyzetet, hogy valaki semmit nem tanult, szerinte azt reprezentálta csak, hogy valamit tudott, de az elégtelen :) Így aztán volt 0-ás, meg 1-es alá, sőt, volt 0-ás fölé is :D.

Átlagszámításnál "ajándék" volt egy 0-ás :) Ebből már akkor is volt balhé a szülők körében (90-es évek közepe, szakközép), panaszkodtak miatta az osztályfőnöknél/igazgatónál. A tanárnak szóltak, az indok az volt, hogy a naplóban nem lehet 0-ás, és hasonló jegyek, 1-est adhat minimum. De nem nagyon hatotta meg, kitalált egy rendszert, szemmel alig látható kis pontokat rakosgatott az 1-es mellé, mindegyiknek megvolt a jelentése.

Az új "F"-t az kap, aki nem kapott betűt. Nem jár betű = "F". De szép! :) 

Otthon eközben:
- Dolgozatod, hogy sikerült?
- Nem tudom, nem kaptam rá értékelést.
- Többiek kaptak?
- Igen.
- Értem, szóval "F" lett. Miért nem ezzel kezdted.

A nyugati civilizáció annyira fejlett és okos, hogy már ránk nem is vonatkozik semmilyen természeti törvény, nem hat ránk a valóság, mindenki egyenlő, lassan a sport versenyeken is csak első hely lesz, mindenki érzésire tekintettel vagyunk, mindenki az ami csak akar lenni, mindenki individualista, mert csak az egyén számít a csoport, a közösség, a nemzet semmit sem.
Egy icipici baj van csak, a természetes kiválasztódás még működik és a nagy okosságunkban kihalunk, a lassan egy alá eső termékenységi rátánkkal és valami érthetetlen sátáni aljasság folytán, a primitív ideológiát valló népek maradnak csak meg, mert szerintük az idejétmúlt szaporodásnak van még némi jelentősége.
 

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Let's go Brandon!

"Jegyezze fel a vádhoz - utasította Metcalf őrnagy a tizedest, aki tudott gyorsírni. - Tiszteletlenül beszélt a feljebbvalójával, amikor nem pofázott közbe."

állítsátok meg a Földet, ki akarok szállni - itt mindenki hülye..

For Whites Only meeting room!