Nagyi videotelefonálni akar

Nagyi videotelefonálni akar, de nincs vezetékes internet az utcában. A lokális mikrós szolgáltatók nem tűntek szimpatikusnak (hűségidő, kötbér miatt), most mobilinternet felé hajlok inkább.

Ephone-t ajánlottátok itt egy másik témában, nem tudom más hasonlóan olcsó és hűségmentes csomag van-e még, amit érdemes megnézni.

 

Másik megoldandó feladat az eszköz, mert még okostelefonja sincs. Ezt én nem is erőltetném, szerintem jobb lenne egy külön tablet neki, ami 4G képes. Szeretnék nagyobbat (~10), ha rákapna az olvasgatásra is esetleg. Ezügyben is kérek javaslatokat.

Köszi.

Hozzászólások

Úgy látom, hogy a Digi mobil még mindig 0 forint, korlátlan mobilnettel, ha van egyébként már előfizetésed náluk. Érdemes lenne megnézni, hogy van-e ott mobil lefedettség.

Ettől függetlenül az a helyzet, hogy a digi jelenleg csak akkor ad neked digi mobil SIM-et, ha olyan településen van vezetékes előfizetésed, ahol szerintük van mobil lefedettség. (Nálunk elvileg van, de érdekes módon sem itthon, sem a munkahelyemen nem működik a szolgáltatás.)

Gondolom, valamilyen módon korlátozni akarták a teszterek körét, hogy az ingyen mobilnet ígéretétől megszédülve ne rohanja meg őket a fél ország.