Magento Meetup idén harmadik alkalommal, október 17-én! Ingyenes, gyertek!

 ( wpdaniel | 2019. október 1., kedd - 20:02 )

Immár harmadik alkalommal rendezzük meg idén októberben az egyetlen hazai Magento Meetupot.

Amikor 2018 decemberében gyakorlatilag egyik napról a másikra átvettük a Meetup csoportot, elhatároztuk hogy egy olyan közösséget szeretnénk teremteni, ahol össze foghatjuk a megrendelői és a fejlesztői oldalt az ecommerce terén.

Elsődleges célunk, hogy INGYENES fórumot kínáljunk a Magento fejlesztéssel, üzemeltetéssel foglalkozó fejlesztőknek és rendszeradminisztrátoroknak, illetve az online kereskedelemhez Magento alapú boltot használó kereskedőknek, vállalkozóknak. Eseményeinkre olyanokat is várunk, akik még csak érdeklődnek a platform iránt, de még nem volt lehetőségük tapasztalatot szerezni a használatában vagy fejlesztésében.

A Meetupok során igyekszünk megtartani a hangsúlyt a fejlesztői valamint a laikusoknak szánt előadásokkal, valamint egyre jobban nyitunk az általános e-kereskedelmi előadások felé is, mint pl. a marketing, seo, social media, jog és akár a szállítmányozás.

Partnereinknek köszönhetően színvonalas helyszínén és minőségben tudjuk megrendezni eseményeinket: az est helyszínét az óbudai Szindbád Közösségi Iroda és Rendezvénytér biztosítja, ételről-italról pedig az Itegration csapata gondoskodik. Nélkülük ez a meetup nem valósulhatna meg!

És akkor lássuk, milyen témákkal várjuk következő eseményünkön az érdeklődőket:

Papp Gábor | The Pitch - https://thepitch.hu/
SEO és marketing az e-kereskedelemben

Online marketing és SEO szakember. Szakterülete a keresőoptimalizálás, a Growth Hacking és az üzleti modellek. Ügyfelei között van több hazai és külföldi multinacionális vállalat, technológiai cégek, de dolgozik együtt New York Times Bestseller íróval is.

ITEGRATION - Miért éppen Magento?

Bemutatjuk mire jó a Magento, milyen felhasználási területeken érdemes bevetni, kinek érdemes használni, és kinek nem, illetve mit hozott a Magento 2 az 1-hez képest.

A meetup október 17-én este 19:00-tól kezdődik várunk mindenkit szeretettel!

Link: https://kicsi.co/meetup-tickets

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

(Remélem nem annyira) hülye kérdés: az előadások is érdekesnek hangzanak, de ha konkrétan az a kérdésem, hogy "jó-e a magento erre és erre a konkrét feladatra?", arra jól gondolom hogy lesz alkalmam rákérdezni? Részletek: https://hup.hu/node/164892

Persze, johet barmilyen kerdes! Varunk szeretettel!