szűrt sms továbbítás

Fórumok

Sziasztok,

van iOS-re valami alkalmazás, amivel egy bizonyos feladó sms-eit továbbítani lehet egyéb telefonszámokra (vagy mondjuk egy messenger csoportba)?

banki azonosító sms-eket szeretnénk továbbítani, mert jellemzően a főni telójára jönnek, és mindig nem ér rá időben továbblőni, mert épp mást csinál..

Hozzászólások

Na ez minket is érdekel (Android).
A halálba optimalizált céges flotta eredménye, hogy a 2F-hez kötött azonosítások már adott személyhez jönnek. Eddig a pénzügy volt beállítva, de már a számla tulajához megy és nem lehet átírni, ő meg nem fogja átiratni. Banki belépés, netes Wizz vásárlás stb. Rémálom lett a kuncsográs.
Legutóbb is, hogy a Wizz foglalást azonnal ki kell fizetni az okézás után, de a banki megerősítő kód nem nem oda érkezik.

Szóval sub

maga a workflow szar, nem shared accountot kene hasznalni

azert ez elegge "ketelu" dolog...ugy ertem En nem orulnek, ha ilyen SMS-t forwardolna a hatterben valami alkalmazas, valahova...vagy felreertem a lehetseges felhasznalasi modokat?

Nincs lehetoseged alkalmazas iranybol az uzenetek tartalmanak eleresere. Nincs erre letezo API valamint a sandbox is meggatol abban, hogy az sqlite allomanyt, amelyben az uzenetek vannak el tudd erni.