Netflix vpn or proxy error

Tud-e valaki valami érdemi elérhetőséget Netflix supporthoz illetve tippet hogy mért gondolja azt hogy vpn vagy proxy van beállítva? Az internet szolgáltatói oldalon sincs semmi csak 1 nat... egyedi ipcímmel a nat másik végén. A livechat túloldalán egy hülye ül...

Hozzászólások

Próbáltad másik DNS resolverrel?
IPV4 vagy 6 a kapcsolatod?

Az android tv és a netfkix is szereti, ha a beállított dns-szervetől függetlenül kilát a 8.8.8.8-ra. Gondolom kell neki a geolocationhöz. Tehát, ha ezt korlatozod, akkor lehet némi malfunction...
Egyébként én időnként nézek netflixet itthon amerikai proxyn keresztül, még nem pampogott soha emiatt.

--
"Nem akkor van baj amikor nincs baj, hanem amikor van!"
Népi bölcsesség

"Tud-e valaki valami érdemi elérhetőséget Netflix supporthoz "
En a tablet kliensbol kozvetlenul fel tudtam hivni a supportot (sajat VoIP client van embeddelve az app-ba) es meglepoen jo supportot kaptam.

-------------------------
Roses are red
Violets are blue
Unexpected '}' on line 32

Nekem sajnos 15 perc chat után amikor megkérdeztem hogy meg tudná-e mondani az adataim és ipcímem megadás mellett hogy mi az az egzakt probléma ami miatt a hibaüzenet jön, azt javasolta hogy az ISP felé jelezzem hogy nem jó a Netflix és "majd ők tudják hogy mi a probléma". Ezzel csak az a gond hogy az ISP én magam vagyok.

Ugh ez szivas volt nekunk is. Senki nem mondja meg mi a megoldas... Mukodott ez valamikor?
Van valami feketelista ahol szolgaltatok benne vannak, mert van peldaul colocation szolgaltatasuk. Ahol VPS-ek folyamatosan spamelnek es VPN-t adnek el ahol kihasznaljak a Netflixet.
Mi ide szoktunk irni ahol eleg hamar kijavitja a Netflix: geosupport@netflix.com De ez ameriaki sozlgaltatoi oldalrol. Nem tudom, hogy ugyanaz mukodik-e Europaban is.

Valami sablon szoveggel:
Hello,

My name is ... and I am contacting you on behalf of [ISP]. We are having issues streaming Netflix services, getting message about IP being part of a proxy, which is not the case.
The IP in question is based off [mylocation] and not part of a proxy/vpn.

please review/whitelist

IP Blocks:
[ip block here]

De tenyleg neked kell a szolgaltatonak lenni...

-+-+-+
Dropbox tarhely
Cave Canem
+-+-+-

Az a tapasztalatom, hogy kb leszarják, hogy proxyzol, nekik nem érdekük a hozzáférés korlátozása, csak a jogvédők miatt csinálják, sőt inkább az az érdekük, hogy mindenhonnan a legnagyobb mennyiségű tartalom legyen hozzáférhető...
Ha nem megy, akkor ott valami más (valszeg banális) gebasz lesz.

--
"Nem akkor van baj amikor nincs baj, hanem amikor van!"
Népi bölcsesség

Válaszoltak a levelemre :) ezt már sikerként éltem meg. Kérdzezik hogy mmire használom az ipcímtartományaimat mint ISP... írtam h hálózati hozzáférés szolgáltatásra magánszemélyeknek és cégeknek. Ezután egyenlőre csend van.