Okostelefonhoz képernyővédő fólia/üveg

 ( kantal | 2018. november 11., vasárnap - 18:15 )

Vettem a napokban egy Xiaomi Mi A2 Lite telefont, és szeretnék rá fóliát/üveget tenni. Az ebay-en nagy a választék, de nem akarok hónapokat várni rá. Találtam itthon (mármint M.o.-on) egy ilyet:
EazyGuard LA-1373 Diamond Glass 2.5D Fullcover Xiaomi Mi A2 Lite
Az a problémám, hogy nem tudom van-e rajta a notch-hoz kivágás; és a kereskedő sem tudta megmondani. Az lenne a jó, ha nem takarná a szenzorokat, mert az befolyásolhatja az érzékenységet.
Mit gondoltok? Vagy esetleg ismeri valaki ezt a fóliát?

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Szia,

én ezt vettem: Link
Ezen van kivágás a notch-nak.

Üdv

Köszi! Én is ugyanott néztem. A kettő csomagolása nagyon hasonló, egyiken sem látszik a notch, azaz, ha az általad vetten van ilyen, akkor valószínűleg az én általam kiválasztotton is.

Edit: Mégis elbizonytalanodtam, mert a megnevezésben van egy ilyen: Fullcover

--
eutlantis

Megvettem. Van rajta kivágás, úgy ahogy kell.

Edit: Nos, nem tökéletes. Van neki egy több milliméter széles fekete kerete, ami bizonyos alkalmazásoknál, mint a Termux vagy a GPSTracker a szélső karaktereket részben eltakarja. Azt, hogy csak "részben", és valamelyik oldalon nem egészen, azt is úgy értem el, hogy az elmúlt napokban legalább ötször levettem és újraillesztettem a fóliát.

--
eutlantis

Sziasztok, ha már okostelefon és fólia, kérdezném, hogy talált-e már valaki Samsung S9-hez normális (le nem váló) üvegfóliát. Többet is kipróbáltam, akár kínait akár samsung boltban kaphatót, 2 nap és levállt.