Eladó Lenovo Watch 9 hibrid karóra

Eladó egy egy napot használt Lenovo Watch 9 hibrid karóra. Az óra bejönne teljesen, de a mobil appján még csiszolni kellene funkciókban, hogy jó legyen nekem éjszakai telefon ügyeletbe biztosan felébredni rá.
Ár: 5000Ft bp-i átvétellel.

Hozzászólások

Ügyeletben aludni ? :D

Nekem skagen van, multkor volt ejjeli melo, gondoltam a telefon mellé beállítom rezegni az orat is. Úgy bealudtam, hogy se a telefonra se az órára nem keltem fel :D

Fedora 27, Thinkpad x220

Csak otthoni készenlét, ha riasztás jön, szolgálatba kell helyeznem magam:-)

MiBand-nél nyugtázni kell az ébresztőt, meg az egyéb értesítésnél is beállítható, hogy ha nem reagálsz a rezgésre, akkor a telefon hangosan is elkezd figyelmeztetni x rezgetés után. Ezek nagyon hiányoznak.

Hát mondjuk én itthoni boltból rendeltem :D Bár mint kiderült valami szlovák raktárból kellett behozni de asszem 2 hét múlva megkaptam.

Tapasztalataim jók.
Ugye még a januári elem van benne, nem kell pár naponta töltögetni. Alvás funkció pontosnak tűnik, lépés is. Ami talán kevésbe hogy csak 6 db appnak lehet beállítani az értesítését, még akkor 6db névjegyhez. Bár itt van olyan hogy általános hívás és akkor mind1 ki hív jelzi. Írtam a fejlesztőknek, hogy akkor már miért nem 12db app vagy, 1 app ugyanazzal értesítsen. Azt mondták továbbítják a fejlesztőknek. Ez kb áprilisban volt, vagy talán március :D

Ami hiányzik, hogy kevesebb információ jön ugye át rajta, szóval látom hogyha a mutató beáll mondjuk a 6osra és rezeg akkor tudom, hogy irtak gtalkon, de hogy ki/mit stb azt már ugye nem.
Viszont úgy látszik ez nem volt olyan fontos, mint az hogy nahh bakker nem töltöttem fel ezt a szart le fog merülni stb.

Ui.: Bár hozzáteszem, hogy kb 1 hete analóg automata órát hordok. :D

Fedora 27, Thinkpad x220