Keresek egy regi szalat projekt alapu megbizasokhoz...

 ( okcomputer44 | 2017. október 14., szombat - 15:39 )

Udv mindenkinek!

Keresek egy regebbi forumtema, ahol projekt alapu megbizasokrol folyt a beszelgetes.

Az illeto akit keresnek emlitette hogy O mint kulsos, fixen egy 8-10 ceges adatbazisbol keres uj melot, amikor mar kifutott a jelenlegi projektje es ezeken a cegeken keresztul mindig van megbizhato/fizetos meloja.

Az egyik hozzaszolo emlitette hogy keresni fogja privatban a cegek elerhetosegeert, mert ez nagy segitseg lett volna neki is.
Ha nem tevedek, akkor egy melo volt hirdetve es ezen keresztul emlitette az illeto hogy O igy dolgozik be, mint alvallalkozo projekt alapon.

Mar tobbszor nekifutottam hogy megtalaljam ezt a szalat, de sajna nincs meg es piszkosul kene az elerhetosege hamarosan.

Miert keresnem ot?:
##
Azon szerencses emberek koze fogok tartozni, akinek sikerul megtartania a kinti (Angliai) melojat es tavolrol fogok tudni melozni a mostani cegemnek reszmunkaidoben. (havi 1 kiutazassal)
De mindenkeppen szeretnek valahova kimozdulni hogy ne csak otthon legyek, mert egyreszt nem egeszseges, masreszt nem szeretnek kiesni a lenduletbol, szoval szuksegem lesz projekt alapu melokra, amik atmenetiek, nem lekotott teljes munkaidos melok.
Valamint uj kapcsolatokat is szeretnek kiepiteni, mert ki tudja hogy meddig fog kitartani az angol melo.(a ceg ugyan 20+ eves, de a Brexit nagyon odacseszett mindennek es mindenkinek, tobbek kozott nekunk is, mivel koltozes lesz a vege a dolognak)

Szoval egyreszt eleg fontos lenne, hogy megtalaljam ezt a szalat, mert az illeto aki ezt emlitette mar egy felterkepezett klienturaval rendelkezik, masreszt nem nagyon szeretnek "gyakorolni" idiota HR-es ugynokokkel, akik csak es kizarolag penzt akarnak nulla megoldas szallitasert.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

szolj, ha megtalaltad...

--
t-systems-es it architect allast keres. Jelige: csak webshopot ne kelljen...

Orulnek, ha ezt megoszthatnam... ;)