Oktatokozpont, cert velemenyek

 ( Rill | 2017. január 12., csütörtök - 22:58 )

Tiszteletem.

Ide rejtettem eredeti linket mivel zarojel miatt nem mukodott linkeles

Neztem a linken talalhato kepzest es velemenyekre/tapasztalatokra lennek kivancsi a kepzessel es a cert piaci ertekevel kapcsolatban.

vSpehere uzemeltetes napi szinten asztalon van nalam, de csak altalanos szinten es kimerul a kliensbol konfirugralasban (se cmd se mas varazslat). Mennyire eletkepes otlet belekezdeni ezek alapjan?
Mindent felreteve cert-et mindenkepp szeretnek mivel minden tudas ami bennem van kizarolag autodidakta es az legtobb helyen keves meg a behopphoz is.

Nem utolso sorban az oktatokozpontrol is johetne nehany velemeny pro/kontra esetleg alternativa. Ami meg erdekelne nagyon az a Gyartospecifikus vs gyartofuggetlen (ComptiA) cert-ek es piaci ertekuk.

Marcius elso napjaiban mar mas orszagban probalok szerencset igy ido szuke befolyasol igy a NetAkademia (eves elofizetes) kiesik.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Erdekes.
En abban a hitben voltam hogy a csillagokkal egyenlo nehany felsobb/kozep kategorias cert es hogy kimondottan elonyos/szukseges foleg komolyabb, nagy cegek/referenciak hianyaban. Hatha az elszantsagot, odafigyelest szimbolizalja.

Na, ez tipikusan az a szintu hulyeseg, aminek meg az ellenkezoje is hulyeseg.

+1

----------------------
"ONE OF THESE DAYS I'M GOING TO CUT YOU INTO LITTLE PIECES!!!$E$%#$#%^*^"
--> YouTube csatornám

Erj el egy vpc-t es annak mar van erteke.

Jo lehet a tanfolyam mindenkepp, sok olyat mondhatnak el ami fontos, hasznis de ez a tematika nem az amitol nem kell majd otthon sokat gyakorolnod.

Sőt, VCP-t :) Igazából az még egy vce dumppal történő pár napos gyakorlás után simán meglehet szinte bárkinek.
Annyiban "nehezebb" más cégek vizsgáinál, hogy itt kötelező előfeltétele egy 4-5 napos ICM tanfolyam, anélkül nem mehetsz vizsgázni se.
Van aki ezt sima pénzbeszedésnek érzi, de az az igazság hogy jó tanárral nagyon hasznos és saját magad számára is kiderül mennyit értesz/tudsz az anyagból.
Persze üzemeltetési tapasztalatot ez se az.

VCAP-DCA már jobb értékmérő, ott már konkrét hibás környezeteket kell megjavítani, DCD-n pedig normális designt kell létrehozni.
Ezeknél konkrétan leírja a VMware hogy pár éves üzemeltetési tapasztalat nélkül neki se kezdj.

Ettől függetlenül az első órában kiderül egy interjún hogy dumpos gyerek vagy-e :)

cmd és más varázslat nélkül nem nagyon életképes :) Feküdj neki legalább az esxcli parancsnak, illetve Powershell/PowerCLI mindenképpen.

"A tanfolyam 50% eladást és 50% gyakorlatot tartalmaz." - Freud