Non-profit szervezetnek honlap.

Egy non-profit szervezetnek szeretnék honlapot készíteni/készíttetni.
A szokásos bemutatkozó és kapcsolati oldalakon kívül szükség lenne a szervezet által rendezett rendezvények, események, valamint az elért eredméynek megjelenítésére.
Szükség lenne egy galériára, cimkézhető, esetleg kereshető képekkel.
Cikkeket, hirdetményeket is tennénk közzé.
Jó lenne több felhasználó számára elérhető felület különböző jogosultságokkal.

Nem ismerem sem a Drupalt, sem a Joomlat, sem a Wordpresst, sem más alkalmas ezközt, ezért fordulok Hozzátok.
Mit ajánlotok, mibe ássam bele magam?

Kellene regisztrálnom továbbá egy domaint, kellenének e-mail címek a domainhez, kellene egy webtárhely, esetleg VPS.
Ebben is kérnék tanácsokat.

Köszönöm.

Hozzászólások

Simán kérsz egy csomagot pl. a Gyümölcstárhelytől, kapsz tárhelyet, email címeket, FTP-t, és két kattintással telepíthető pl. Wordpress, amiben kb. két kattintással tudod rögtön az oldalakat írni. Ugyanezt tudja sok más tárhelyszolgáltató is. Semmi konfiguráció izélgetés, semmi Linux adminisztráció nem kell hozzá, beállít helyetted mindent, és lehet benne bízni, hogy a biztonság is megvan, frissít a szolgáltató helyetted, stb. (Kivéve a tárhelyre telepített alkalmazást, azt neked kell, de tudja az is magát frissíteni.)

A Wordpressben azért nem vagyok biztos. Blognak, minimál dizájnnal kiváló. Ha egyedi kinézetet akarsz, akkor az azért nem triviális. Egy WP téma bőven bonyolultabb, mint egy CSS, erősen össze van lőve egy csomó kóddal is. Érdemes megnézni más CMS-eket, és ha minimál szívást akarsz, akkor a "híresebbek" közül válassz olyat, amit a tárhelyszolgáltatód is támogat.

--

Egy ismerősnek van egy ilyenje, WP Multisite alapú és nagyjából levan rögtön a gond a problémák nagy részéről: http://blogolj.net