DDWRT-sített router ami időzített újraindításnál az USB portját is megszakítja így az USB-re kötött modem is "újraindul"!

Hali,

Szeretnék vásárolni több routert ami a tárgyban szereplő funkciót tudja! Tehát ha időzítem a router újraindítását akkor a router USB portját megszakítja és újraindul/inicializál a 4g/3g modem!
Van ilyen routerem TP-LINK 842 de erről honnan lehet tudomást szerezni, pl. a leírásában én nem találtam erre utaló infót! A 1043-as ezt a funkciót nem tudja de sok másik sem, erre csak véletlenül ill. kísérletezéssel sikerült rájönnöm!

Tehát valaki tud ilyen funkciót betöltő routerről természetesen ezen kívül?

Köszi

macdroog

Hozzászólások

A megszakitja az azt jelenti, hogy leveszi a tapot az USB-rol mikozben ujraindul a router? Tehat vezerelheto az USB port tapja?

/sza2

(ps: valami gond lehet a billentyuzeteddel, mert pont helyett felkialtojelet ir)

DDWRT-t nem hasznalok, de esetleg erdemes megnezni, az OpenWRT oldalat, ott eleg sok router belso dolgai is fent vannak, esetleg irjak az adott modellrol, hogy tud-e ilyen funkciot.

En azt tudom elkepzelni, hogy vagy olyan eszkoznel kerul ez elo ahol USB hub-ot hasznalnak, vagy latszik, hogy az USB csati tap vonalan van valami kapcsolo FET.

/sza2