Szerverhosting vidéken - tapasztalatok

Sziasztok!

Megbízható vidéki szerver hosting-ot keresek, a legjobb Fejér megye lenne.
Van esetleg valakinek személyes tapasztalata, ajánlja valamelyiket?

Köszönöm

Hozzászólások

Vannak egyáltalán olyan vidéki szerverhosting helyek ahova érdemes vinni egy szervert? Értem ezalatt, hogy normális sávszélesség, redundancia, stb. megvan (tehát megbízható). Ugye Budapesten ez lehetséges, vidéken szerintem a bp-i költségeknek csak többszöröséből oldható meg (sajnos).

---
"Már nem csak tehetségekből, de a hülyékből is kifogytunk..."

Nem tudom, hogy München eléggé vidék-e, de én a Hetzner-t ajánlanám: Tudsz ezen az oldalukon pár éves levetett vasakat bérelni olcsóbban, mint amennyi egy pesti szerverterem legolcsóbb hostingja. Például ez i7-2600 procival 16GB RAM-mal és 2x3TB merevlemezzel 20TB havi forgalommal 6600 + áfa / hó. Ha lehasal valmi, cserélik. Plusz IP egy euró. Nem szenzációs a support, de elfogadható. Sztem add el a vasad és egy-két évnyi szerverbérlet simán kijön belőle :)

+1
Évek óta náluk bérelek gépeket. A supporttal nincs rossz tapasztalatom, vasárnap is max fél órán belül ott volt a válasz minden esetben. Egyszer kellett disket cserélni, 1 órán belül kész is volt. Nekem 32 EUR-os konfigok vannak, ott már korlátlan az adatforgalom.

Speciel pont van, az egyik ügyfelünk náluk lakik és bizonyos funkciókat szolgáltatunk feléjük az egyik kinti gépről. Most hirtelen csak egy 6 megás pdf volt szem előtt, áthúztam Deninettől Hetznerhez (visszafelé nem tudok sajnos ilyet csinálni, mert a Deninetes ügyfélnek csak tárhelye van ott).

Saving to: ‘akarmi.pdf’

100%[============================================================================================================>] 6,099,646 4.44MB/s in 1.3s

2015-03-10 20:09:44 (4.44 MB/s) - ‘akarmi.pdf’ saved [6099646/6099646]

Ez felettem lévő döntés, nem tudok beleszólni...

---------------------------------------------------
Hell is empty and all the devils are here.
-- Wm. Shakespeare, "The Tempest"