Kylix3 + VmWare probléma

Fórumok

Kylix3 + VmWare probléma

Hozzászólások

A következő kérdést már másutt is feltettem, de igazi megoldást nem tudtunk kitalálni. Próba szerencse, itt is felteszem:

Akárhogy is csűröm, csavarom, a Kylix lenne az (méghozzá a delphi része) ami véleményem szerint egy jó alapot adhatna a fejlesztésre. gyors, lényegre törő és jól átlátható. Csak azt árulja el nekem valaki (már volt róla szó, de nem tudok belenyugodni), hogy ha VmWare megy, akkor miért fagy le sokszor a Kylix3 IDE? Ha nem fut mellette, akkor (legalábbis eddig) nincs baja...

Azt is megnéztem, hogy a Kylix3 a wineserverrel együtt fut. Próbáltam azt is, hogy a saját wineserverét lecseréltem az általam legújabbnak talált wine wineserverével, de ekkor az egész el sem indult!

A VmWare meg kell, mert a kedvenc sakkprogramjaimat még nem tudtam adaptálni linux alá, pedig ezek feltétlen kellenek, mert interneten sakkozom... Ehhez pedig manapság elengedhetetlen, hogy sakkprogram segítségét igénybe vegyem a bonyolultabb állások komplex elemzésére... Szóval nem tud valaki segíteni. Mindekttő ügy érdekelne! A sakk is meg a VmWare + Kylix3 eggyüttes nem futása! :roll: :roll: :roll: