[Megoldva] Notebook akku külföldről?

Lenovo SL400 notebookom akkuja 3 év után nem nagyon bírja már a kiképzést, s gondoltam, hogy lecserélem a gyári 6 cellást (40Y6799) egy utángyártott 9 cellásra (40Y6797).

Ez itthon kb. 27e Ft + szállításba kerül.

Amazonon rákerestem, ott kb 30$ körül vannak az utángyártottak, eredeti pedig annyi, mint itthon az utángyártott.

A probléma ott van, hogy Magyarországra nem nagyon szállítanak. Nem teljesen világos, hogy miért nem, a Kindle-t például ide tudták hozni 2 nap alatt.

Van jobb ötletetek, mint megvenni itthon az utángyártottat?

Előre is kösz a tippeket!

Szerk: Végül ez lett: 9 CELL Battery fr IBM Lenovo ThinkPad SL300 SL400 SL500. 2 órányi filmezés után azt állítja, hogy még 2 órát menne. Ez bőven több, mint amire szükségem volt. Köszönöm mindenkinek az ötleteket.

Hozzászólások

Lehet probalkozni proxy-ceggel (mint pl. ez), bar egy ~30K HUF-os tetelnel nem biztos, hogy megeri.

--
"You're NOT paranoid, we really are out to get you!"

hardveraporn keresd+: pentium4 et.
--
Unom a szitázását,irodai melót keresek nettó 180 K-tól,iroasztalal,csinos titkárnők közelében... / Hejesirásom köztársosági elnök támogatásával jött létre.
De keresek helyeseniró billentüzetet ís akár.

kértél egy lenovo szerviztől árajánlatot? egy éve jelentősen olcsóbbak voltak, mint az ilyen-olyan cégek

Ezt talaltam neked.
Kb £40-ert hazadig megy.(Lehetek en is a proxy vagy barmelyik UK huppos aki vallalja) Legalabb van valami hasznom ideat.

Ha erdekel dobj egy mailt.

Én is hasonló cipőben járok, azzal a különbséggel, hogy HP laptopom van. Ha ebay.hu -n keresztül keresel rá az akkura, akkor alapesetben csak olyan találatokat listáz ki az oldal, amelyeket kiszállítanak Magyarországra is. A kiszállítás kb. 2-3 ezer forint, de még így is sokkal olcsóbban jössz ki, mintha itthon vennéd az akkut. Kiszállítják kb. egy hét alatt. Kínából, Hong Kongból is lehet rendelni, de az 3-4 hét alatt érkezik meg... Én elsősorban a németországi és angliai találatok között keresgéltem, hogy ne kelljen annyit várni rá, valamint ha baj van az akkuval, akkor olcsóbb és gyorsabb UK-ba visszaküldeni, mint Kínába...
Itt van pár akksi, amelyek jók lehetnek:
http://search.eim.ebay.hu/?kw=Lenovo+SL400+battery+9+cell&ect=&elc=3&eb…