mplayer + streaming video

mplayer + streaming video

Hozzászólások

Sikerült már valakinek bármit is megnézni mplayer-el (mármint ilyen streames dolgot, pl valóvilág-o (nem mintha érdekelne a műsor csak ugy) Esetleg mencoderrel kimenteni ??

Quote:

On 2003-03-19 00:35, Anonymous wrote:
Sikerült már valakinek bármit is megnézni mplayer-el (mármint ilyen streames dolgot, pl valóvilág-o (nem mintha érdekelne a műsor csak ugy) Esetleg mencoderrel kimenteni ??Sikerult, es meg egy mini-howto-t is irtam rola:

VV+BB+MPlayer mini-HOWTO

Valahogy nem akar összejönni mert nem akarja a proxyit hasznalni, viszont a megadom neki akkor meg Server returned 400: Bad Request -et mond a proxy , ssh tunnel-el most kisérletezem. Ami a lenyeg lenn mplayer http://radiocast2.soundfront.com/korg/broadband/electribe_b.asf -ot megnezni (egyik havernek ken de ö csak megnézni tudja winfos allat én viszont ki tudnam menteni a streamet)

ja majdnem elfelejtettem a kindulo oldal:
http://www.clicklive.com/korgUSA/sniffer/electribe/select.html

Én mp3 streamet hallgattam mplayerrel. A Shoutcast honlapon össze van gyűjtve egy rakat webről hallgatható rádió, mindegyikhez tartozik egy .pls kiterjesztésű file. Ezeket a winamp asszem tudja használni playlist-ként. Én valahogy így csináltam: mplayer `cat WolfFM.pls | grep http | head -1 | awk -F = ´{print $2}´`