Hány, a telepítés óta nem használt program van a gépeden?

 ( BaT | 2011. szeptember 1., csütörtök - 16:31 )

Szerintem mindenkivel előfordult már, hogy egy speciális feladat megoldásához szüksége volt egy programra, amit aztán a feladat megoldása után elfelejtett, vagy nem akart letörölni (hátha kell még alapon). A darabszámon kívül az is érdekelne, mik ezek a programok, és milyen régóta vannak feltelepítve a gépedre. Természetesen az alaprendszerrel érkező programok nem számítanak.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Nekem most ilyen csak a Wireshark van a gépemen, 2011.01.28-án telepítettem, már nem is igazán emlékszem mire kellett. Illetve múltkor takarítottam, lekerült pl. a wxDownloadFast, talán egyszer kellett valami nagyobb fájl letöltéséhez amihez mirror volt a világban mindenfele, csak Európában nem.

--
Don't be an Ubuntard!

Haha, pont a napokban gondolkodtam ezen én is.

Hát sok van. :D

--
GPLv3-as hozzászólás.

Recuva, és a Pandora Recovery. Mindig felrakom ezeket a programokat, hogy hátha kell. De idáig még csak egyszer fordult elő, hogy elindítottam őket:D, de akkor nagyon kellettek.

A joisten tudja :) Mind az alaprendszerrel jott, en meg felpakoltam, hogy "majd egyszer megnezem", ennek oromere tegnap ki is probaltam harmat, amik mar tobb eve fentvannak:
xarchon, freedroid, freedroidRPG. De ezenkivul sok utilt is felraktam, amiknek jo volt a leirasa es hasznosnak tunt, de aztan sose probaltam hasznalni vagy megismerni.
Takaritani kellene...

--
http://www.micros~1

Én egy bizonyos könyvtárba telepítem/fordítom/másolom a kipróbálásra szánt illetve ritkán használt de megtartásra érdemes programokat amelyek nem jönnek a disztróval.

Ezek amelyeket nem használok, de tartogatom őket, van néhány nagyon jó, néhány viszont nem is rémlik mi lehet:
AdobeAIR, AdobeReader, appinventor, autofsck, blender25, cheesetracker, ddrescue, dropbox, easycam2, e-uae (amiga emu), ext3undel, frinika, goldendict, gnomenu, KIDOZ Browser, maitreya, makehuman (3d ember tervező), manslide, MilkyTracker, openastro, pytube, qnext, quadconsole, Rainbyte.converter, rarcrack, RawTherapee (szuper), Renoise, shake, Skale081, smile, Speccy16, spectemu, splice2, SweetHome3D, usb-modeswitch, WebVoice, wengo, yakuakehere, X-Lite, xmind, xten-xlite

Ezek a LINUX játékok amelyek fel vannak téve de nem használom őket:
tileracer, UrbanTerror, aquaria, armyops, freecol, magnant, openttd, oolite, openbve_train_simulator, speed-dreams, ut, warcraft2, dangerdeep, yofrankie
(Amivel játszom néha az a Phun, Tc-Elite, Enemy-territory)

Hát most így elsőre csak a GParted jut eszembe.
___
Blogom

Amarok, Rendszerment