Vegyetek autót, mert kell a pénz

https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/peugeot/307/peugeot_307_break_1…

szerk.: a publikus ára lejjebb ment. HUP tagoknak a mindenkori árból engedek 10%-ot.

Esetleges kérdések légyszi - a transzparencia miatt - kommentbe menjenek, bármit lehet kérdezni. PM-et is lehet írni persze, de jobb lenne ha minden infót itt oszthatnék meg.

Hozzászólások

Jo a törestesztje! Kivittem egy oszlopot sertetlenul szalltam ki!

Nekem a nyitott ajtókról az ugrott be, hogy rohad a küszöb és/vagy hullámos a kocsi oldala. De az összes kép olyan balfasz, hogy mégis őszintének tűnik, szóval ha ilyet akarnék venni, nem tántorítana el. :D

:)

A képek valóban szarok, csak vagy időm nincs újat csinálni, vagy ha van, szar az idő. Egyébként teljesen rozsdamentes az ajtó, csak a csomagtér ajtónál a rendszámtábla feletti díszelemnél van felületi rozsda (típushiba).

szerk.: képek frissítve :)

Köszi ez tanulságos volt. A lakcímemhez _biztos_ nem engedek senkit, aki jelenkezik érte, megtekintheti munkanapokon az irodától nem messze levő bevásárlóközpont parkolójában, aznap majd a Peugeottal megyek be. Volt egy gyanús hívás aki feltűnően a lakcímemet akarta (a helyi buszállomás nem felelt meg neki :), végül a szomszéd utcát kapta házszám nélkül, nem is jött el :)

Egyébként nagyon nehéz belőni ezt az ár alatti dolgot. Egy árban vagyok egy garanciális példánnyal, a többi rendre 700-800-900k. Ezek hasonló modellek, 250k-300k km között, de szerintem embert nem fognak találni aki ennyi km után ne akarna felezni. Még akkor is, ha egyébként a motor meg a futómű elég sokáig bírja. Én inkább beáraztam reálisan, viszont ebből maximum jelképes alku van.

Öröm olvasni az ilyen cigánysztorikat. Mert gondolom attól hogy nem merték a vezess.hu-n kimondani, amit ki kell mondani, attól még nyilvánvaló h. 3 kancigány fenyegette az eladót. Minden jóérzésű ember meg kellene tanulja az 1. leckét általánosban: cigánynak, főleg ilyesféle 3 kigyúrt fegyháztölteléknek még doboz gyufát sem adni el, nemhogy kocsit! Ez lenne a legfontosabb lecke, nem a szorzótábla vagy az abc.

Meg fogja azt a kocsit amúgy is venni egy rendes(ebb) ember, nem kell az első jöttment ogre klánnal leállni üzletelni, ezeknek a vérükben van a hazudozás.

Bónusz poén a soha nem teljesülő ígéretekkel: a cikk napra pontosan 1 éve íródott, ehhez képest

"Mi már felvettük a kapcsolatot a rendőrséggel. Első lépésben egy kérésünk, és egy kérdésünk volt az ORFK felé:

  • Megkértük őket, adjanak érdemi, használható tanácsokat arra a helyzetre, amibe János került. Mit tegyen, akit ilyen verbális erőszak ér, akit így fenyegetnek? És arra a helyzetre is adjanak tanácsot, amikor utólag próbálkoznak pénzt kizsarolni az embertől.
  • Másrészt megkérdeztük őket, hogy történt-e hasonló ügy miatt feljelentés az elmúlt egy évben, és hogy mennyi hasonló ügyben folyik nyomozás.

Amint válaszolnak, folytatjuk a témát." -->

Nem lett updatelve azóta sem. Mondjuk mire is várunk a rendőrségtől? Civil oktáviával lehet sunyiban kamerázni a rosszul kanyarodó balfékeket, záróvonalt átlépő fehérembert, de 3 tagbaszakadt sittes cigányt elkapni az már nem fogukra való.

Olcsóért adod, de hát francia...

READY.
󠀠󠀠‎‏‏‎▓
Szerkesztve: 2020. 02. 22., szo – 16:12

ítr le százszor: francia autót nem veszünk

Aki másnak vermet ás, az stack pointer.

Volt német autóm is. Az egy kényelmetlen felszereltség nélküli hulladék volt ehhez képest. És a megbízhatósága sem volt jobb. :) Ez az autó egyébként még élhet 6-8 évet simán, ha nem megy el, nekem úgy is pont jó, tartalékba.

Nem indulsz jo pozibol. Francia, torve volt, 320k km, 1.6 motor, csak augig muszakis. Nem csodalkoznek, ha csak felso mordoriak jonnenek erte, mert ez mar also mordorban sem zoral. Tedd fel fb az 500k vagy olcsobb autok csoportba 450 ert ha szorakozni is szeretnel. :)

Every single person is a fool, insane, a failure, or a bad person to at least ten people.