( TCH | 2020. 11. 19., cs – 19:32 )

> Nem.

Fantasztikus cáfolat. Akkor mit csináltál fentebb, amikor engem mindenfélének tituláltál, majd közölted, hogy nem hozzám beszélsz? Óvoda...

> Nem tudom, ki az a "ti". A többiek nevében nem tudok nyilatkozni. Én biztos, hogy nem kezdtem.

Te és nevergone. Most linkeltem be, hogy hol kezdted.

> Nem akarom előírni neked, hogy hogy viselkedj, de ha a véleményemet kérdezed: igen. Vagy legyints és hagyd az egészet a francba, vagy kérd ki magadnak a személyeskedést, de te magad ne folytasd.

Tényleg? Ha így gondolod, akkor te miért nem teszed ezt? Látod ez a kettős mérce. "Whiskey-t iszol és hugyot prédikálsz", hogy egy klasszikust parafrazáljak.

> Most mondhatnám azt, hogy te kezdted azzal, hogy Mozilla fanboi-ként jellemeztél engem, és én napokkal később írtam, hogy hater vagy, szóval az, hogy én kezdtem, az nehezen állja meg a helyét, de az igazság az, hogy nem zavart, mert nem érdekel, hogy mit írnak rólam (se a te, se más fórumtagok véleményére nem adok sokat.

Persze-persze, téged nem érdekel, még mindig, azért vitatkozol még mindig. Ami a fanboi-t illeti, te kezdted a személyeskedést a másik topicban is, amikor hazugnak neveztél, mert nem voltál hajlandó sem forrást, sem mást elfogadni, amit én mondok, az hazugság. Mindezt úgy, hogy ebben a topicban úgy beégetted magad hazugság címszó alatt, amikor címkézni kezdtél, aztán meg közölted, hogy nem mondtál rólam semmi negatívat.

> Egyikőtöket se ismerem személyesen és túl sok ember van az interneten ahhoz, hogy mindenkivel leálljak vitatkozni, vagy mindenkit megpróbáljak meggyőzni bármiről).

Akkor mit csinálsz már megint? Mert szerintem pont ezt.

> Az se zavar, hogy tévedsz, mert teljesen mindegy az, hogy én nem vagyok Mozilla fanboi vagy igen, ha neked ez a véleményed akkor ezt írod le. Kalap, kabát.

Aha, téged még mindig nem érdekel. De azért folytatod.

> Csodálkozom, hogy azon, hogy másvalakinek azt írtam, hogy Mozilla hater vagy, így felhúztad magad.

Nem húztam fel magam. Ha felhúztam volna magam, nem válaszolnék neked. Csak közöltem, hogy álszent pofátlanság, amit csinálsz.

> Egyfelől az, hogy valaki Mozilla hater, az nem tűnik számomra sértésnek (bár számomra az se tűnik sértésnek, ha valaki azt írná, hogy én valami disznóságot követtem el, te pedig ezen is felhúztad magad, szóval simán lehet, hogy egyszerűen csak máshol van a tűréshatárunk).

Sértésnek nem sértés, csak személyeskedés, személy elleni érvelés, hogy úgy állítod be, mintha én vakon, minden ok nélkül utálnám őket (hátha így hitelteleníteni lehet,amit mondtam), holott leírtam, hogy nem. De ezt sem olvastad el. És ezen sem húztam fel magam, mert akkor nem válaszolnék, ahogy mondtam.

> Nem akartalak megsérteni. Nem gondoltam bele, hogy mit fogsz hozzá szólni, mivel nem is neked írtam, viszont belegondolva azt feltételezném, hogy te saját magadat (is) Mozilla haternek gondolod.

Ezen már fetrengek... Komolyan, hihetetlen vagy. Nem is nekem írtad? Te mit szólnál hozzá, ha én elkezdeném magyarázni pl. Hevi-nek, hogy te szerintem egy fizetett Mozilla troll vagy, úgy, hogy tudom, hogy itt vagy és olvasod? Na, ez az álszent pofátlanság.

> Kíváncsi vagyok, hogy jellemeznéd akkor a Mozillához fűződő kapcsolatodat.

Leírtam. Elolvastad? Nem. A szokásos.

> Nézd, én is jellemzően bő lére eresztve sokat kommentelek, ahogy te is. De legalább a hosszú kommentelés végére nem írom oda, hogy no comment, LOL.

A no comment a végén nem azt jelentette, hogy nem írtam kommentet, hanem azt, hogy minősíthetetlen; lásd a másik kommentet.