( sipiatti | 2017. 10. 15., v – 13:24 )

Mindegy minek hívod, vagy milyen megoldást használsz, a lényeg hogy ne legyen nyitott ajtó az üzletsoron (az interneten gyk.), mert bemennek. Ez megvan?
A kiscsillag annak szólt, hogy tündökölni szeretnél, de még csak pislákolni sikerült :) Nem személyeskedek, ne kapd fel a vizet. Helyette egyszerűen el kéne ismerni, hogy vazze, tényleg nem tettünk meg mindent, hogy az olvasni nem tudó - amúgy jószándékú - balfasz ne menjen be.
Ha te belépnél a sétáló utcáról a boltba, és leordítanák a fejedet, és pénzt követelnének érte, akkor te is visszaordítanál, és nem fizetnél. Mi a faszért van a nyitott ajtó az üzletsoron a többi között? Az hogy valakit már kitessékeltél, és újra megy, az más lapra tartozik, az vagy hülye, vagy kcsg, vagy csak szeret próbálkozni :)
A zártkörű rendezvény megáll, csak nem a sétálóutcában, ahol sok lesz a betévedő. Amit te mondasz, az olyan, hogy szúnyogháló helyett kirakod a matricát, hogy szúnyogoknak tilos a belépés.

Az hogy valaki egy os hivatalos oldalán regelni akar, az szerintem a mai világban alapvető, ehhez nem fog senki ászf-et olvasni, vagyis rossz helyen van az infó. Miért van egyáltalán regelési lehetőség, ha nem akarja az oldal tulajdonosa, hogy regelni lehessen publikusan?
A hupos emberkéknek is megvan a nyomorék stílusa, de általában jogos a kritikájuk (kivéve a sznobok és sznob témák :) ), lehet elsőre nem véres szájjal vagdalkozni kéne, hanem megérteni mi az építő jellegű kritika a mondanivalóban.

UI: szerintem nem köpködtem, nem diktáltam, nem mutattam irányt és nem ugattam. inkább kérdés volt, érdeklődés, csodálkozás. Ja és a bilin majdnem mindegy hogy ülsz, sőt fölégugolva is teli tudod szarni.

---
Why use Windows, if you have open doors… to Linux