( evone | 2017. 09. 16., szo – 22:43 )

"Azt, hogy tényleg biztonságosabb, eddig az Apple-től hallottuk, egy marketing előadáson. Majd ha tényleges, elfogulatlan vizsgálatok erősítik ezt meg, akkor elhiszem. Tudod, a mosópor reklámokban is az van, hogy 10x hatékonyabb, mint a többi. NEM azt mondom, hogy nem biztonságosabb, hanem azt, hogy nincs rá bizonyíték, se cáfolat."

Emlékszem anno pont ezek az érvek születtek a TouchID-val kapcsolatban is, minek, fasság, lassú, nem biztonságos stb... aztán pont ezek ez emberek fikázzák pont ugyanúgy a FaceID-t... vicces. Az Apple akkor sem hazudott, valószínűleg most sem. Vagy mikor kaptad rajta őket utoljára, hogy full kamu volt amit mondtak? Na ugye.

"Ezt őszintén nem értem. A telefon új funkcióiról beszéltünk, nyilván nem csak azokat lehet vele csinálni, amit a korábbiak is tudtak, de azokat minek elemezni?"

Ha itt nyilvánvaló, akkor az iPhoneál miért kell ennyire leragadni az Animojin? engem sem érdekel, de mint mondtam maga a technológia mögötte előremutató egy készülékben ami elfér a kezedben....