( khiraly | 2010. 05. 19., sze – 14:26 )

> Nem tudom milyen géped van

Toshiba L300

> utólag tudod igényelni a lemezeket ingyenesen a
szervizben

Melyik szervizben?

>Vagy ki tudod írni a partíciót CD/DVD-re, szerintem
> minden gyártó mellékel ehhez egy programot ( acer
> notebookoknál is láttam ilyet ).

Ahhoz, hogy barmifelet tudjak buveszkedni (ez miert is a vasarlo feladata?), ahhoz eloszor el kellene fogadnom a windows EULA-t, amit nem all szandekomban.

Az osszes tobbit, amit irtal csak EULA elfogadasa utan valik elerhetove.
Es pont az a lenyeg, hogy nem akarom elfogadni az EULA-t, mivel en az egesz windows oruletbol kimaradtam (sose volt a gepemen es elvagyok nelkule kb. 10 eve, es a helyzet csak egyre javul;-).

((es igen pont lesz*rom, hogy ki mit hasznal, egeszen addig amig engem beken hagynak))

Mindosszesen azert szeretnem ha lenne egy telepito CD-m, hogyha valakinek eladom a laptopom (hasznaltan), es o ugy dont, hogy windowst telepit, akkor en ebbe ne akadalyozzam. (ahogy en se szeretnem, ha barki beleszolna, hogy mit hasznaljak a laptopomon)

Egyebkent ez a recovery particio sz*patas, pont arra jo, hogy *legalis uton* eltantoritsa az embert mas rendszer telepitesetol. (felve, hogy valahogy letorli/hasznalhatatlanna teszi a recovery particiot, ami a windows telepites egyetlen (legalis) forrasa.)

En is 1 hetig ragtam a csontot, pedig sose akartam windowst hasznalni, es ezt a laptopot is ugy valasztottam ki, hogy minden hardvere poccre menjen linux alatt. Es megis, addig szivattam magam, mig az egesz particiot (particios tablaval egyutt), egy halom DVD-re kimentettem dd-vel.

Tehat olyan megoldas erdekel, ami EULA elfogadasa nelkul kivitelezheto. Ennyi. Szerintem nem nagy keres.

---
Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....