Új GitHub feature: "szemforgatás mellett elfogadom"

Címkék

☝‍️ 😆

Hozzászólások

Oh, mar aprilis 1 van?

I hate myself, because I'm not open-source.

Az érzelmek rendkívül fontosak a programozás terén. Ettől lesz jobb egy alkalmazás! 🤣

It is our choices that define us.
Thinkpad X1 Carbon | Arch linux

> szemforgatás

mikor az ukranoknak dolgoztam 20 eve, volt egy osztrak uzleti partner aki intenziv szemforgatassal jelezte nemtetszeset. en erre csak annyit mondtam: korultekinto! :)

Szerintem van értelme, én rendszeresen írok olyan megjegyzéseket, amik nem blokkolják a PR-t, de szerintem javítanának a kód minőségén. Az Approve-ot azért kapja meg, mert több approval kell, több időzónából dolgozunk, ezért akár 2-3 napig is tarthat, mire egy új revízió merge-elhető állapotba kerül. Sokszor egyszerűbb merge-elni és egy új PR-ben javítani az ilyen megjegyzéseket.

Szerkesztve: 2024. 09. 30., h – 19:56

Sose szerettem a szemforgatósokat/szemforgatásokat.

Na jó, talán csak akkor, amikor valaki a hülye poénjaimra reagál. Az jogos.

Azon kívül viszont ez egy passzív-agresszív, feminin, konfrontáció kerülő viselkedés, ami a nemtetszés direkt kifejezése helyett inkább ezzel a semmire sem jó cselekedettel jelzi a csoportnak, hogy ő, az egyén ezzel nem ért egyet.

Gyáva viselkedés, nem egyenes.

Van az, amikor pl. SOS ki kell nyomni egy hotfixet, akkor is, ha kozepesen szar a kodminoseg. Ha jol ertem, most van mod ezt ugy megtenni, hogy ezekrol legyen egy pontos lista, amit utolag lehet review-zni.

Mi ebben a gyavasag? Vagy most a megfogalmazassal van problema? "Not happy about it" - szerintem ezzel semmi problema nincs.

Simán AI tanítást egyszerűsítő címke. Szódával elmegy, de azért példának nem ezt állítanád