[POL] Bese bácsi

Nem tudja vki, ez politikai téma?:)

Hozzászólások

Annyira idiota vagy, hogy az mar fogalom. Direkt rosszul hasznalod a tageket, meg jatszod itt az agyadat. Borzaszto kartekony ember vagy. Fordulj orvoshoz, hatha tudnak rajtad segiteni.

Nekem az jutott eszembe, hogy ha nem politikainak induló témát valaki elvisz pol irányba, akkor ott mit érdemel a bűnös. És miképpen lehet korrigálni a "rongálást". Végül is éljen-éljen a prolet népakarat ha ilyen erős, csak akkor vonatkozzon mindenkire. Ígyhát' a kb. Grub témából is kikacsintó zorbánért járjon valami életfogytig tartó digitális kötél, úgyis akkor szája van az érintetteknek. Lássuk mi lesz, ha be lesz fogva.

Lesz még itt olyan visítás, mint disznóvágás előtt, alig várom :D

Vortex Rikers NC114-85EKLS

úgy mondod mintha az egyház és a politika szorosan összefonódva dolgoznának 

Sajna ez így van az utóbbi 14 évben. Mondjuk sokat nem kell várni, a nagy példakép Oroszországban 1000 éve megy ez, államegyháznak hívják. Nekünk még új de vannak már előszelei :D

Fedora 40, Thinkpad x280

Egyházi. Woke-nak már a buziság sem szent? :)

Miket is? jah  hogy egy  buzi csávó volt velük egy légtérben. Még az emlékét is kitörlik, ők sohasem látták, hallották, meg sem érintették, még egy levegőt sem szívtak egy buzival sohasem.

Viccess lesz amikor nyilvánosságre kerül , hogy Bese a PS tavalyi tusványosi kitelepülésén kikkel aludt egy szobában ... 

Én azt tudom, hogy ez a produktomod nem blog. Fórumban való bőven a flame kategóriába. 

Igen. [POL] bitte.

Az hogy valaki buzi, az nem érdemelne külön bejegyzést. Bese csak a politikai kapcsolatai miatt érdekes.

Két kérdés:

  • ez a Bese Fidesz tag volt?
  • ez a Bese ismert homokos volt?

Ha egyik sem, akkor pontosan mire célzol? Hogy törvénybe kéne foglalni, hogy a homokosok coming out-oljanak és listázni kéne őket? Vagy hogyan kellene kiderülnie bárki számára, hogy egy akármilyen párt tagja homokos? Párttag volt egyáltalán?

Vagy most mit okádsz ide ész nélkül?

trey @ gépház

Segítek neki, mert nehezen megy:

Bese nem volt Fidesz párttag, se nem volt ismert buzeráns.

Vagyis, a "zavar tán hogy tele van faszszopó buzikkal a párt" nem tudom értelmezni. Abból kifolyólag sem, hogy én nem listázom a buzikat.

közben faszszopó buzikat támogatsz. :D

Ezt megint nem tudom hova tenni. Vallást nem gyakorlóként fogalmam sincs, hogy hogyan kell ezt érteni Bese kapcsán, akiről nem hogy azt sem tudtam a múlt hétig, hogy buzi, hanem azt sem, hogy létezik.

trey @ gépház

te hol voltál ez elmúlt években? a fidesz még azt is kimondta hogy akik melegek azok pedofilok is lol. erre nézd már mennyi meleg van náluk. lehet azért mondták, mert jobban tudják? :) [link] 

a gyerekeket megvédik a melegektől akik pedofilok, becsomagolják a könyveket, feljelentik a netflixet ha elcsattan egy azonos nemű csók egy rajzfilmben. aztán az ő papjukat közben meg 100 másik csávó dugja seggbe. :D:D:D:D

kezded már lassan felfogni, hogy mibe kötünk bele? lehet nem kéne meleg ellenes háborút folytatnia annak a társaságnak akinek a 90%a csőbuzi meg még ráadásul pedofil is.

:DDDDDDDDDDDDD

És még mindig nem esett le, beszarás. Elképesztő, hogy mennyire összemostok baromságokat és csak a lefárasztással próbálkoztok. Most vagy direkt csináljátok vagy csak a szövegértés nem megy, vagy a fóbiátokat nem tudjátok kordába tartani. Még ennyi idő után is elcsodálkozom rajtatok, ez megsüvegelendő, bár nem lennék rá büszke a helyetekben.

miért kell pedofil faszszopó homoszexuális pappal felszenteltetni a karmelitát meg gyerekeket? miért enged ilyen embert a fidesz gyerekek vagy bárkinek a közelébe? :) és te miért támogatod ezt? ebből is csak azért lett ügy mert a nyílvánosság elé került. azt hiszed a fidesz nem tudta mindezt? pont az a fidesz nem aki lehallgat mindenkit? :D te ezt komolyan elhiszed? :D pedofil meleg emberek alkotják a kedvenc pártod.

Egyszerűen nem hiszem el, hogy mennyire nem veszed magad észre. Nem veszed észre, hogy ez a lefárasztásos szar taktika nem válik be. Hány év kell még ahhoz, hogy megtanuljátok, hogy az a taktika nem válik be, hogy tereltek, összemostok össze nem illő dolgokat, gyártjátok a legendákat és az egészet megfűszerezitek egy jó nagy adag mindenszarizmussal. Jah és Szájer után most is előbújik belőletek a homofób is. Ezt mikor egy el nem kötelezett vagy bizonytalan nézi, hogy milyen alpári a stílusotok nektek fóbiásoknak, nem biztos, hogy '26-ban is nem-e fog eszükbe jutni.

És még magatokat is hergelitek, kék-lila-vérvörös fejjel hörögtök is mellé. Nem hiszem el, hogy ez jó nektek. Bár lehet mégis, mert mi másért csinálnátok ezt? Kurva átlátszó és nagyon gyenge. Azt mondjuk megértem, hogy nem találtok fogást és ezért ez a demagóg cunami, de ebből is nagyon gyenge a minőség.

Ne, erről beszéltem, most vagy ennyire hülye vagy, hogy nem érted miről beszélek, vagy terelsz. Beséről egy kurva szót nem szóltam, se fideszről, se egyházról. Ezeket te költötted mellé. És még mondom is, hogy ne tedd, mert porrá égeted magad, de te csak azért is.

Jár a taps. :D

Tudsz mutatni egyetlen felnott meleg ferfit, akinek megsertette a nemi eletenek egyensulyat, vagy valami hasonlo fontossagu emberi tulajdonsagat az LGBT temaju konyvek becsomagolasa?

Mas kerdes, hogy en se szavaznek a becsomagoltatasukra, de az a becsomagolas se artott a valosagban par szerzon kivul senkinek.

Csak meg akarnak rola gyozodni, hogy masok is csak 18 eves koruk utan jonnek ra, hogy melegek. ;)

Latok nemi konzisztenciat: elobb probald ki a puncit es a normalis pubertast, es ha ra tudsz unni, akkor tenyleg buzi vagy. :)

Ekozben nyugatabbra a lo tuloldala: kiskoru transzok pubertasblokkolojanak a legalissagarol megy a vita. Ehhez kepest ez az itteni helyzet semmi.

Az összes könyvet be kellett volna fóliázni szerzői jogokra hivatkozva és pont :D Nem lett volna ebből is balhé :D

Újabb képmutató egyén, aki ráadásul állítólag (Klubrádió reggeli hírműsor szerint) segített egy gyerekbántalmazó iskolaigazgatónak visszaszerezni az állását egy sérült gyerekekkel foglalkozó intézményben. Na ez nálam jobban kivágta a biztosítékot, mint a buzulás. 

Picit azért többnek tűnik, mint állítólag, de ha nem igaz, pereljék szarrá a Narancsot, a HVG-t meg a Klubrádiót és tegyék ki a kösszmédiában, ahogy megvesszőzik a szerkesztőket:

A Narancs értesülése szerint a fizikai és lelki bántalmazásokat értelmileg akadályozott 7-16 éves gyermekek ellen követték el, amiről egymástól független vallomásokból értesültek a rendőrök. Az eddigi meghallgatások során pedagógusok, a gyerekek szülői, nevelőszülői, gyámjai számoltak be sorozatosan alkalmazott fizikai erőszakról.

Szerkesztve: 2024. 09. 10., k – 16:42

Én egész egyszerűen a 160 karakter alatti (ertsd. <5perc melo) blogbejegyzést nem is engedném létrehozni.

 

Azért álljunk már meg egy szóra! Van itt olyan, akinek a blogbejegyzése több oldal képekkel illusztrálva, és ezt egy ennyire övön aluli blogbejegyzés, ahol a tartalom a cím(?, vagy még az se?) elnyomja?

 

3-4 ilyen semmire se való böffenet, és már nem is látszódik az oldalsávban.

Konkrétan valaki egy hetet dolgozik vele, hogy aztán ne is látszódjon az ilyen színvonalú bejegyzések miatt.

 

Ez nem szakmai-nem szakmai, vagy politikai - nem politikai. Egész egyszerűen ebben a blogbejegyzésben semennyi munka nincs beletéve.

Zero effort.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Van itt olyan, akinek a blogbejegyzése több oldal képekkel illusztrálva, és ezt egy ennyire övön aluli blogbejegyzés, ahol a tartalom a cím(?, vagy még az se?) elnyomja?

+1

Ez nem szakmai-nem szakmai, vagy politikai - nem politikai. Egész egyszerűen ebben a blogbejegyzésben semennyi munka nincs beletéve.

+1

Jogos POL tag. Ha fuggetlen buzi/pedofil lenne, akkor valszeg nem kellene.

De igy, hogy vadaszhazas Semjen meg tobbi nyomoronc nagy haverja volt igy azert erosen politikai tema. Meg a fidesznek felszopott, majd fidesz is felszopott neki. Folyamatosan fideszesekkel mutatkozott es ok meg buszken vele. Szetfrocskolte az Isteni nedujet jelentos fideszhez kapcsolhato epuletekben. Meg Orbanra is jutott belole. A megafonos Trombitas fujta ennek a papnak a trombitajat. Aztan miutan belekostolt a papsajtba o pont irt egy melegek mellett kiallo cikket.

Semjen haversaga miatt meg a katolikus pap mivolta miatt meg az is felmerul, hogy siman lehet, hogy pedofil volt.

Amugy az idozites is erdekes, mert masik 2 fideszparti (fidesz altal kituntetett)pedofil pappal egyutt bukott le.

Semjent ne nekem koszond, hanem a birosagnak :)

A fideszes pedofil papokat pedig a papoknak es a fidesznek: https://24.hu/belfold/2024/09/10/fidesz-katolikus-egyhaz-pedofilia-pleb…

Fideszeseknek a Bessevel kozos kepeit es a kozos storykat, szenteleseket pedig Bessenek es a fidesznek :)

Én elfoglalom magam, ne félj. Ti meg gyűlölködjetek meg gyártsátok csak a többi legendát, eddig is bevált. :)

Rólam nem szól szappanopera, most éppen téged rángat az ideg és engem is magaddal akarsz húzni, de látod már te is, hogy nem tudsz felidegesíteni. Hamarabb kell ahhoz felkelned, hogy engem fideszesezéssel kiboríts. :D

Mar megint az eletedbe kaptam betekintest, de senki nem volt erre kivancsi sajat magadon kivul. Direkt mondtam, hogy a temahoz probalj valamit. :D Nem megy ez neked.

Ha pedig ezek a legendak tenyleg csak legendak, akkor pereld be az ujsagot es a birosagot is a semjen doksik kapcsan is, meg a pedofil fidesz altal kituntetett papokat is vedd meg, ha megsem pedofilok. Ne hagyd, hogy lejarasson egy ujsag egy kereszteny joravalo kozosseget! Ez neked becsuletbeli ugy! :D

Szolj azert majd ha kesz.

Tehat akkor nem kersz helyreigazitast az ujsagtol ezek szerint. Rendben. Nekem igy is jo. A lenyeg, hogy ha nem tetszik tartalma akkor mindig ott jelezd majd es ne nekem, mert en sajnos nem tudok panaszoddal semmit kezdeni.

Amugy tudtam, hogy nem lesz a temahoz semmi, csak tereles es bohockodas es szemelyeskedes :) Csak kivancsi voltam vegere, hogy mikor adod fel teljesen.

Nagyon hamar sikerült kiakasztani. :D

Most már a kétségbeesett vagdalkozás fázisa jött el. Nem lennék a billentyűzeted helyébe, szegény milyen csapkodást kaphat most. :D

Nagyon hasznosak vagytok így a bizonytalan szavazóknak, ez többet ér, mint bármilyen sajtóper. Csak így tovább! :D

Megint magadrol allitod ki bizonyitvanyt :)

Objektiv ChatGPT ertekeles alapjan amugy elegge megborultal :) Akkor csak igazam volt a projekcioval :)

Összegzés:

  • Kronosz kezdetben (08:59) szarkazmussal reagált, de még rendben volt a hozzászólása
  • A vita 09:50-től vált egyre inkább személyeskedővé és provokatívabbá.
  • A teljes szétcsúszás 10:17-től kezdődött, amikor már Kronosz hozzászólásai egyértelműen flamebait szintre kerültek, és a vita destruktív, érdemi érvek nélküli személyeskedéssé fajult.

Összegzés:

  • Kicca kommentjei eleinte (08:52) erősen flamebait jellegűek voltak, de a vita folyamán összeszedettebbé váltak. Bár még mindig marad némi provokáció, Kicca később már érdemi válaszokat adott a vitapartnernek, több forrással és konkrét érvvel, a vulgarizmus és személyeskedés helyett.
  • A vitastílusa így javult az idő előrehaladtával, különösen a vitapartner személyére tett támadások elmaradtak, helyette a téma érvekre koncentrált.

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Baszki, ez komoly, hogy már a ChatGPT-vel jössz? :DDDDDDDDDDDDD

Ez mindennek a legalja, már ne haragudj, ennyire mélyre még senki sem süllyedt. '98 óta politizálok, mindig sikerült távol tartanom mindegyik párttól, pedig mindig próbáltak belőlem MSZP-stől fideszesig csinálni mindent, de ez egy új szint.

Hát, ezt mutogatni fogom, kollégák gurulni fognak a röhögéstől. :D

Na, ez is többet ért, mint bármilyen személyiségi- vagy sajtóper. Csak hagyni kell titeket beszélni és máris kilóg a ménes. Őszintén jár a taps. Objektív ChatGPT. :D :D

O a vitakulturad ertekelte objektiven, mivel senki partjat nem fogja, csak a stilus es tartalom alapjan leir objektiv tenyeket. Latszik, hogy a beszelgetesunk soran egyre jobban megborultal. Tudom, hogy kellemetlen az ertekelest elolvasni, mert negativ kepet fest rolad.

A mostani utolso commentbol is kiolvashato a megborulasod / szetcsuszasod. Sajnalom, hogy ennyire konnyen ki lehet teged billenteni az egyensulyodbol :(

Jah én mondtam, hogy verjem ki gyerekeknek, mi? Meg mi az, hogy ő? :D Chatgpt működési elve látom, hogy meg van.

Már a chatgpt nélkül nem is meg az élet? Mennyire szánalmas már. Értem én, hogy a fóbia meg a dili sokmindenre képes, de ennyire azért mégsem kellene. 

Hát a röhögéstől borultam meg, azt olvashattad. :D 

Kollégámnak is okoztál ebéd utáni örömteli perceket, ezt köszönjük, de még őt sem sikerült kibillenteni az gyensúlyából, pedig ő redditen edzi magát :D

A robotot azert hasznalom, mert partatlan. Negativ es pozitiv dolgokat is osszegyujti mindket feltol. Igy objektiven elkeszitett tukor az, amibe bele tudsz nezni. Nekem nem hinned el, mert abban a fazisban mar ugy tunt szamomra, hogy teljesen szetcsusztal.

En ugy velem, hogy egy partatlan reakcio egy oriasi segitseg lehet neked abban, hogy vissza tudj terni a valosagba.

Csak annyit tudok mondani tovabbra is, hogy aludj ra egyet el fog mulni a sertodottseged.

 

A vegen azert kerlek tajekoztass, hogy mi lett az eredmenye a benyujtott panaszoknak es majd linkeld kerlek a helyreigazitasokat. Megkovetlek majd.

Tehat, akkor szerinted nem partatlan egy nyelvi model. Ez is egy velemeny. :) Raadasul teged kinezett maganak es direkt beszolt, mert nem tetszik neki a keped 🤡 :D

De legalabb felismerte meg a robot is, hogy egy ido utan mindossze kizarolag szemelyeskedesbe ment at minden commented. Ezert tunt ugy szamomra es a robot szamara is, hogy szetcsusztal.

 

De meg mindig azt mondom, hogy varom, hogy bepereld az ujsagokat, hogy valotlanul allitottak dolgokat. Ha megvan az eredmeny tenyleg szolj. De ehhez teljesen folosleges a sertodottseged miatti szemelyeskedes. Hajra! En drukkolok neked!

Sztem tudod. A kormany nyiltan uszit csomo csoport ellen. Az egyik ilyen csoport a buzik. Majd egy egy full homar pappal szenteltetik fel mindenuket.

A masik fontos dolog nekik a gyerekvedelem. De abban is elvereznek. Foleg azert meg kituntettek pedo papot, elotte pedo igazgatot (orban csalad baratja), megmentettek kaletat, orban padtarsa/haverja is pedo, stb.

Bort isznak es vizet predikalnak.

Erre pedig jo ramutatni olyanoknak, akik tudjak, hogy pedofilia nem jo, de kozben kormanypartisag miatt megis szerecsenmosdatast kell valahogy vegezni kulonben serulne a vilagkepuk.

 

Ha nem lenne uszitas, akkor sztem ez a par dolog nem lenne vita targya, csak statisztika.

Nem az van, hogy kiderült a papról, hogy "homár" és szerinted ez baj? Mármint, hogy megveted, mert buzi, de egyébként "jaj!!! bántják a buzikat!!!"

Vagy most azt akarod mondani, hogy egy buzi nem való gyerekek mellé? Se papként, se tanárként, se egyébként?

trey @ gépház

Fogas a kérdés, mi? 😆😆😆

Hudenagyon! Foleg, hogy volt mar valasz az eredeti kerdesedre. :) De akkor segitek, mert lehet nem egyertelmu.

Nem az van, hogy kiderült a papról, hogy "homár" és szerinted ez baj? Mármint, hogy megveted, mert buzi, de egyébként "jaj!!! bántják a buzikat!!!"

Nem az. Erre mar valaszoltam.

Vagy most azt akarod mondani, hogy egy buzi nem való gyerekek mellé? Se papként, se tanárként, se egyébként?

Ezt sem akarom mondani. Miert is akarnam, mar leirtam a valaszom.

 

Azt sem tudom ezek hogyan merultek fel a valaszom kapcsan.

felőlem annyi faszt szopnak a fideszes fehér hetero kereszteny férfi képviselőitek és papjaitok amennyit akarnak, nekem teljesen mindegy. csak miután mindkettő eléggé üldözi ezt, fura hogy pont ezek a helyek vannak tele velük. bár a pedofília már tényleg zavar, nagyon sajnálom. ezt nehéz elnézni bárkinek. 🤷‍♂️

Mert náluk már a vád is elég ahhoz, hogy elhúzzanak pozíciójukból, míg pl a Kiss Laci, vagy a Gajda Peti esetében nem érvényesül. :D Amúgy azért mondott le önként, mert kijárási tilalom alatt ment el partizni és lebukott. Ő is egy balfasz volt, el is húzott a közéletből. Innentől meg már hiába rángat titeket az ideg, rajta már nem találtok fogást. :)

Most akkor miről is van szó nálad? 

Következő összemosások voltak eddig:

Fidesz és katolikus egyház

Szájer józsi és a besemese

Homofób a fidesz, de ti buziztok már lassan egy hete habzó szájjal

 

Jah és a harmadigazságból kell nektek valahogy másfél igazságot csinálni, önellentmondásokat valahogy feloldani. Illetve az már egyből fideszes, és azt gyűlölni és megszégyeníteni kell, aki hozzátok hasonlóan nem habzik a szája, csak hogy ez a 14 éves dilinyó se maradjon ki. Vagy ez is még mindig a lefárasztásos próbálkozás?

Homofób a fidesz, de ti buziztok már lassan egy hete habzó szájjal

nézd vissza honnan indultunk. a fidesz az elmúlt években nem egyszer kijelentette már hogy a homoszexuálitás, a buzik meg a bubuk az bűn, és fúj fúj fúj. szóval a fideszben melegek gyűlölnek melegeket látszólag, miközben szopják a faszt. :D

a politika és az egyház mindig is kéz a kézben járt, hagyjuk már hogy nincs egymáshoz közük. mindkettő intézménye az emberek manipulálásáról szól. hazudnak össze vissza és álszenteskednek emberek sok pénzért. :) a katolikus egyházba is hány meg hány pedofil esett ki az elmúlt évekből. és emberek tömegei mégis tisztelik ezt a random pokémonokról szóló gyerek mesét terjesztő bűn bandát. :)