Trump vs. Biden vita - demokrata: "Biden szörnyen néz ki és szörnyen beszél. Összefüggéstelen"

Fórumok
Biden halk, akadozó hangon és tátott szájjal, bámészkodó tekintettel lépett a színpadra. Néha nehezen tudta befejezni a gondolatait, és olyan kérdésekben, mint az abortusz, ahol a demokraták előnyben vannak, teret engedett ellenfelének. A demokratáknak csupán percekbe telt, mire rájöttek, milyen rosszul áll Biden szénája.
Biden szörnyen néz ki és szörnyen beszél. Összefüggéstelen
– mondta egy demokrata, aki Biden kormányában dolgozott. Egy demokrata, aki számos kampányban dolgozott, egyszerűen csak annyit mondott:
Erre ráb...tunk.

Link: Siralmas teljesítményt nyújtott Joe Biden az elnökjelölti vitán

Hozzászólások

Akiket ismerek demokratákat róluk tudok nyilatkozni. Ők sem bírják Bident, szintén alkalmatlannak gondolják, de egyrészt úgy vannak vele, hogy Trump/republikánus soha, semmiképpen se legyen hatalmon - másrészt inkább a demokrata párt mint szervezet mögött állnak, nem Biden mögött (vagy legalábbis így látják).

[insert line here]
B.C. 3500 - DIY Vehicle / A.D. 30 - DIY Religion / A.D. 1991 - DIY OS

akkor ennyi erővel tegyünk egy táblát Micimackóra - alias csekély értelmű medvebocs - hogy demokrata párt elnök jelölt és legyen ő indítva az elnök választáson.

Hiszen mind1 az a lényeg, hogy kik állnak mögötte - nem ??!! -- rejtőzködve a sötétben mozgatva, mint a bábut.

Szerintem ez kurvára nem a demokrácia csúcsa - erkölcstelen, megalkuvó demokrata felfogás: "csak Trump ne legyen". És ha véletlen Trump több szavazatot kap (most itt nem kéne beszámolni, a temetőből és más államból is

10x leadott levél szavazatokat) - demokratikusa országokban általában azt szokták megválasztani elnöknek a programjával együtt.

For Whites Only meeting room!

Az a baj, hogy annyira nem ismerem az amerikai infókat meg politikát hogy nagyon belemenjek ezekbe a beszélgetésekbe, csak tolmácsoltam amit érintőlegesen hallottam már több embertől is. Amikor azt írják/mondják, hogy "dehát Trump nézd meg mennyit ártott [random] államnak, akkor már inkább bárki más" akkor én abba már nem megyek bele, nem sok fogalmam lenne róla utánanézés nélkül mi igaz és mi nem. Abban egyet értek, hogy csak nevükben tűnnek demokratának.

[insert line here]
B.C. 3500 - DIY Vehicle / A.D. 30 - DIY Religion / A.D. 1991 - DIY OS

óó nekem is vannak amerikás ismerősök - tipikus beszélgetés (volt, mert ma már se fel se hozom):

- Panaszkodnak, hogy bíróság előtt a főtéren sátorban laknak a csövesek és oda hugyoznak és sz@rnak - amikor le lettek slagolva - pontosabban a járda - de kapott ott mindenki - akkor meg kitört a botrány, hogy bánnak velük.

így inkább elköltözött a bíróság egy másik épületbe x kilométerrel arrébb és csak őrzik az épületet, hogy be ne menjenek a csövesek és a narkósok.

Ez egy tipikus liberális demokrata megoldás.

For Whites Only meeting room!

Ennek a vitanak a szagat is ereztem, mikozben neztem...

Szerkesztve: 2024. 06. 28., p – 12:02

Amugy ezert nem kellett volna azt mondani par honapja, mikor valaki Biden egeszsegi allapotanak latvanyos voltara hivta fel a figyelmet, hogy "orosz propagandat tol".

Aztan most ezt belatva, el lehet gondolkodni, hogy hany ertelmes, US dem / CNN / Guardian narrativajatol eltero, ezert "orosz propagandanak" meg "orosz bomlasztasi modszer reszenek" titulalt gondolatrol fog meg kiderulni, hogy amugy az az igazsag...

2 rossz kozul valaszthatnak. pont mint mi.

Osszeorbanozni biztosan nem orbanozta magat. Esetleg "osszefideszezte" picit. 30% folotti szavazatot ert az, hogy nyiltan vallalta MP, hogy a nemOrban, nemRogan es nem hozzajuk kozeli fideszesekkel akar hajlando is lehet egyutt dolgozni - ertsd, akik a Fidesz "megfiatalodasat" hianyoljak, nem az iranyelveit. Ez a Fidesz-Fidesszel egyutt a szavazok 75-80%-a. Az osszegyurcsanyozas kulcsfiguraja meg 7%-on all.

Vagy igazi demokrata modjara te is a szavazokat cserelned le?

Demens öregember, vagy elitélt bűnöző, kérem válasszanak :D

Tokimdegy. Izrael majd eldonti.

Every single person is a fool, insane, a failure, or a bad person to at least ten people.

A CNN vitanézők körében végzett gyorsfelmérése azt mutatta, hogy a megkérdezettek 67 százaléka szerint Trump nyerte a vitát.

trey @ gépház

Szerkesztőségi cikkben kéri Joe Biden visszalépését a The New York Times

Arra kéri Joe Bident a The New York Times szerkesztősége, hogy lépjen vissza az elnökjelöltségtől. A lap szerint a regnáló elnök mára csak árnyéka annak a négy évvel ezelőtti köztisztviselőnek, aki volt. „Az Egyesült Államoknak erősebb ellenfélre lenne szüksége a republikánus Donald Trumppal szemben” – húzták alá.

lol

trey @ gépház

LMCP4U:

„Joe Biden csodálatra méltó elnök volt, a nemzet felvirágzott a vezetése alatt, és egy sor hosszú távú kihívással foglalkozott, a Trump által feltépett sebek pedig elkezdtek begyógyulni. De a legnagyobb közszolgálat, amit most tehet, az az, hogy bejelenti, nem indul az újraválasztáson” – írták.

Kerdezd a 444-et és Gyurcsányt! Akinek meglepően most igaza volt:

https://hup.hu/node/185637

      Amikor a sajtó politikai kérdésben nyilvánít véleményt, akkor politizál, ezzel politikai szerepet vállal, azaz az adott ügyben politikai szereplő. Ez a közéleti sajtó természetes szerepének része.  A sajtó túllép működésének okszerűen velejáró szerepén, ha a közvélemény befolyásolása nem egyszerűen a sajtó állásfoglalásának természetes következménye, hanem kifejezetten azt célozza, hogy az egyik politikai szereplőnek közvetlen kárt okozzon. Ez esetben a sajtó a politika harci terepére lép, harcot kezdeményez, önszántából harcba bocsátkozik

Ferencnek ott van igaza, hogy amit a 444 művel egyes jól behatárolható firkászaival, az túlmutat a feladatán.

trey @ gépház