Trump vs. Biden vita - demokrata: "Biden szörnyen néz ki és szörnyen beszél. Összefüggéstelen"

Fórumok
Biden halk, akadozó hangon és tátott szájjal, bámészkodó tekintettel lépett a színpadra. Néha nehezen tudta befejezni a gondolatait, és olyan kérdésekben, mint az abortusz, ahol a demokraták előnyben vannak, teret engedett ellenfelének. A demokratáknak csupán percekbe telt, mire rájöttek, milyen rosszul áll Biden szénája.
Biden szörnyen néz ki és szörnyen beszél. Összefüggéstelen
– mondta egy demokrata, aki Biden kormányában dolgozott. Egy demokrata, aki számos kampányban dolgozott, egyszerűen csak annyit mondott:
Erre ráb...tunk.

Link: Siralmas teljesítményt nyújtott Joe Biden az elnökjelölti vitán

Hozzászólások

Akiket ismerek demokratákat róluk tudok nyilatkozni. Ők sem bírják Bident, szintén alkalmatlannak gondolják, de egyrészt úgy vannak vele, hogy Trump/republikánus soha, semmiképpen se legyen hatalmon - másrészt inkább a demokrata párt mint szervezet mögött állnak, nem Biden mögött (vagy legalábbis így látják).

[insert line here]
B.C. 3500 - DIY Vehicle / A.D. 30 - DIY Religion / A.D. 1991 - DIY OS

akkor ennyi erővel tegyünk egy táblát Micimackóra - alias csekély értelmű medvebocs - hogy demokrata párt elnök jelölt és legyen ő indítva az elnök választáson.

Hiszen mind1 az a lényeg, hogy kik állnak mögötte - nem ??!! -- rejtőzködve a sötétben mozgatva, mint a bábut.

Szerintem ez kurvára nem a demokrácia csúcsa - erkölcstelen, megalkuvó demokrata felfogás: "csak Trump ne legyen". És ha véletlen Trump több szavazatot kap (most itt nem kéne beszámolni, a temetőből és más államból is

10x leadott levél szavazatokat) - demokratikusa országokban általában azt szokták megválasztani elnöknek a programjával együtt.

For Whites Only meeting room!

Az a baj, hogy annyira nem ismerem az amerikai infókat meg politikát hogy nagyon belemenjek ezekbe a beszélgetésekbe, csak tolmácsoltam amit érintőlegesen hallottam már több embertől is. Amikor azt írják/mondják, hogy "dehát Trump nézd meg mennyit ártott [random] államnak, akkor már inkább bárki más" akkor én abba már nem megyek bele, nem sok fogalmam lenne róla utánanézés nélkül mi igaz és mi nem. Abban egyet értek, hogy csak nevükben tűnnek demokratának.

[insert line here]
B.C. 3500 - DIY Vehicle / A.D. 30 - DIY Religion / A.D. 1991 - DIY OS

óó nekem is vannak amerikás ismerősök - tipikus beszélgetés (volt, mert ma már se fel se hozom):

- Panaszkodnak, hogy bíróság előtt a főtéren sátorban laknak a csövesek és oda hugyoznak és sz@rnak - amikor le lettek slagolva - pontosabban a járda - de kapott ott mindenki - akkor meg kitört a botrány, hogy bánnak velük.

így inkább elköltözött a bíróság egy másik épületbe x kilométerrel arrébb és csak őrzik az épületet, hogy be ne menjenek a csövesek és a narkósok.

Ez egy tipikus liberális demokrata megoldás.

For Whites Only meeting room!

Ennek a vitanak a szagat is ereztem, mikozben neztem...

Szerkesztve: 2024. 06. 28., p – 12:02

Amugy ezert nem kellett volna azt mondani par honapja, mikor valaki Biden egeszsegi allapotanak latvanyos voltara hivta fel a figyelmet, hogy "orosz propagandat tol".

Aztan most ezt belatva, el lehet gondolkodni, hogy hany ertelmes, US dem / CNN / Guardian narrativajatol eltero, ezert "orosz propagandanak" meg "orosz bomlasztasi modszer reszenek" titulalt gondolatrol fog meg kiderulni, hogy amugy az az igazsag...

2 rossz kozul valaszthatnak. pont mint mi.

Osszeorbanozni biztosan nem orbanozta magat. Esetleg "osszefideszezte" picit. 30% folotti szavazatot ert az, hogy nyiltan vallalta MP, hogy a nemOrban, nemRogan es nem hozzajuk kozeli fideszesekkel akar hajlando is lehet egyutt dolgozni - ertsd, akik a Fidesz "megfiatalodasat" hianyoljak, nem az iranyelveit. Ez a Fidesz-Fidesszel egyutt a szavazok 75-80%-a. Az osszegyurcsanyozas kulcsfiguraja meg 7%-on all.

Vagy igazi demokrata modjara te is a szavazokat cserelned le?

Demens öregember, vagy elitélt bűnöző, kérem válasszanak :D

Tokimdegy. Izrael majd eldonti.

Every single person is a fool, insane, a failure, or a bad person to at least ten people.

A CNN vitanézők körében végzett gyorsfelmérése azt mutatta, hogy a megkérdezettek 67 százaléka szerint Trump nyerte a vitát.

trey @ gépház

Szerkesztőségi cikkben kéri Joe Biden visszalépését a The New York Times

Arra kéri Joe Bident a The New York Times szerkesztősége, hogy lépjen vissza az elnökjelöltségtől. A lap szerint a regnáló elnök mára csak árnyéka annak a négy évvel ezelőtti köztisztviselőnek, aki volt. „Az Egyesült Államoknak erősebb ellenfélre lenne szüksége a republikánus Donald Trumppal szemben” – húzták alá.

lol

trey @ gépház

LMCP4U:

„Joe Biden csodálatra méltó elnök volt, a nemzet felvirágzott a vezetése alatt, és egy sor hosszú távú kihívással foglalkozott, a Trump által feltépett sebek pedig elkezdtek begyógyulni. De a legnagyobb közszolgálat, amit most tehet, az az, hogy bejelenti, nem indul az újraválasztáson” – írták.

Kerdezd a 444-et és Gyurcsányt! Akinek meglepően most igaza volt:

https://hup.hu/node/185637

      Amikor a sajtó politikai kérdésben nyilvánít véleményt, akkor politizál, ezzel politikai szerepet vállal, azaz az adott ügyben politikai szereplő. Ez a közéleti sajtó természetes szerepének része.  A sajtó túllép működésének okszerűen velejáró szerepén, ha a közvélemény befolyásolása nem egyszerűen a sajtó állásfoglalásának természetes következménye, hanem kifejezetten azt célozza, hogy az egyik politikai szereplőnek közvetlen kárt okozzon. Ez esetben a sajtó a politika harci terepére lép, harcot kezdeményez, önszántából harcba bocsátkozik

Ferencnek ott van igaza, hogy amit a 444 művel egyes jól behatárolható firkászaival, az túlmutat a feladatán.

trey @ gépház

Ezért fizetik az ottani sajtómunkásokat. Ne légy elfogult, azért mert a tartalom elfogadhatatlan, a munka még lehet profi. Nagyon sokan nem csak elfogadják, hanem kifejezetten élvezik azt, ami ott látható. Nyilván a másik oldalnak is van hasonló támogatottsága, más sajtótermékekben. Attól persze, hogy maga a tartalom neked elfogadhatatlan, a munka maga még lehet profi. Pláne, ha tömegek befolyásolásáról van szó, azt nagyon el lehet rontani, ha nem profik csinálják.

Pl. ott volt a Rogán interjú. Teli erőből megküzdött a sajtómunkás Tónival.

Én is így láttam, de azért lássuk be, hősiesen küzdött a legény, bevetett minden szokásos eszközt, amivel küzdeni szokás és az erőkülönbség csak azért domborodott annyira, mert Tóni előadta, hogy tkp. miért is jutott a sajtómunkás egy ingyenkávéhoz annál az asztalnál. Nem a legény volt gyenge, hanem Tóni volt a kikényszerítés miatt erőfölényben, amit kihasznált.

Hát, ennyire telik.

az erőkülönbség csak azért domborodott annyira, mert Tóni előadta, hogy tkp. miért is jutott a sajtómunkás egy ingyenkávéhoz annál az asztalnál

Az mar csak a vegen kerult elo ugy igazan, ha jol emlekszem. Szoval nem, lehetett volna allani a sarat, de ez a "jaj, hat itt van ez a nagyon fontos tema, sajnos nem lesz ra idonk, de akkor beszeljunk meg a haborus plakatokrol" nem vezet sehova.

ESR a Biden nevű demens ápoltról:

trey @ gépház

Szerkesztve: 2024. 07. 04., cs – 11:25

A mai álláspont szerint du 4 után már nem teljesít jól **, szóval ha helyzet van  legyenek kedvesek megmondani az gaz fegyveres ellennek', hogy vegyen vissza az arcából és jöjjön vissza holnap munkaidőben :)

** nem vicc, tényleg ezt mondták..

Amúgy ha másért nem, legalább a kirakati személy emberi méltósága miatt le kellene már venni a sakktábláról, mert egy jó érzésű ember ezt már régen kellemetlenül kínosnak látja.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Biden campaign team ‘gave journalists specific questions to ask president’

Radio hosts say they were handed eight to choose from sparking accusations he is unwilling to give unscripted answers

[...]

The Biden campaign team is struggling to control a media narrative that he is too old to seek re-election

[...]

Asked if he would take a cognitive test, he replied: “No one said I had to. No one said… they said I’m good.”

[...]

https://www.telegraph.co.uk/us/politics/2024/07/07/joe-biden-campaign-t…

--

Elbábozzák a kérdés-válasz látszatát. Ehelyett kiadhatott volna a demokrata kampány stáb is egy nyilatkozatot, hisz a kérdéseket és a válaszokat is ők írták.

--

Vicces, hogy Trump anno vidáman lobogtatta, hogy értelmi képességei birtokában van és papírja is van róla. Bidé valamiért nem hajlandó ugyanerre a kísérletre..

Jól gondolom, hogy Trump Kínával szemben sokkal keményebb fellépést akar megvalósítani mint Biden!?

 U.S. President Joe Biden faced fresh doubts on Wednesday about his re-election chances from heavyweights Nancy Pelosi and George Clooney, who may influence other Democratic lawmakers and financial donors, and two Senate Democrats.

https://www.reuters.com/world/us/biden-meets-union-leaders-democrats-ca…

--

Ha már a fő demokrata kripta szökevény is -valóban- elpártol tőle akkor Joe-nak tényleg kikészítették a hálósapkát.

De még semmi sincs lejátszva, mérik a lakosságot: ha szemernyi esélye van Bidének akkor marad: nehéz megválasztható embert találni aki egyben totálisan cselekvés és döntés képtelen így bármit csinálhat tőle az adminisztráció.

Az a baj, hogy Biden bejelentette, hogy a családja - öregasszony és a súlyos bűnöző fia gondolom - eldöntötték, hogy nem lép vissza 🤷‍♂️

Kíváncsi vagyok mikor teszik erővel félre ... Gyurcsány utánérzésem van :D Azt is mindenki felszólította már, de csakazértse' távozik :D

trey @ gépház

Amit nem hajlandóak elvégeztetni vele ... mert akkor kiderülne, hogy az országot 4 éve egy szellemileg leépült ember irányította (helló willy, aki annyira kikeltél, amikor az elmúlt években demensnek hívtam a kriptaszökevényt) és annak lennének felelősei.

Következő elnök lehetne mondjuk Bruce Willis, kb. semmi sem változna. Ő is van ennyire képben a dolgokkal, mint Biden.

trey @ gépház

Szegény Willist a családja sajnos kirakja a kirakatba. Én nagyon sajnálom, mert bírtam a humorát :/

Biztosan van bekészítve a fiókba..

Az róluk is kiállítana egy bizonyítványt. Arra fogják rávenni, hogy "ugyan az elnök beszámítható, de koránál fogva önként úgy döntött, hogy visszalép".

Így nem lesz arcvesztése se a WH-nak, se Clooney-nek, se a többi DEM bohócnak.

trey @ gépház

Az nagy pofáraesés lenne nektek

  • Pontosan ki(k)nek?
  • Miért is?

ha nem Trump győzne

Ha marad Bidé legnagyobbat az amerikai demokrácia koppanna; egy szenilis bolond kirakatember lenne a "felelős" vezető, miközben tőle függetlenül de rá hivatkozva hozna választói felhatalmazás nélküli láthatatlan réteg a döntések sorozatát. Pont mint a hajléktalanok nevére iratott cégek Cinikus, rossz vicc.
Egy Putyinhoz hasonló diktátornál legalább tudod, hogy ki dönt. Bidé esetében ez teljesen fonák helyzet.

De még messze van; Trumpot le is vehetik a szavazólapról addig 😉, a demokratáknál pedig ég a ház, hogy Bidé vagy nem Bidé, utóbbi esetben ki. Colbert viccesen utalt Clintonnéra mint újabb kriptaszökevény; hátha a földet áttörve előmászik 😃💩

lehet - egyes szakértők szerint - leveszik Bident és Kamala Harris -t  fogják indítani a demokraták.

Eddig úgye az volt, hogy nagy az elutasítottsága, de új közvélemény kutatás szerint inkább ő, mint Bidev vagy Trump - vagyis szavaznának rá, mert:

- fiatal

- nő

- színes (indiai és valami keverék még)

For Whites Only meeting room!

nem élek San Franciscoban sem az USA-ban, nem akarok fotelból google szakértő lenni - szóval fogalmam sincs mit csinált a füves emberekkel.

Ami tény, hogy növekedett az erőszak - lehet hogy USA-ban általános tendencia - kivéve Nebraska-alsón.

For Whites Only meeting room!

Szerkesztve: 2024. 07. 12., p – 07:55

Beszédje végén Biden megpróbálta felkonferálni Zelenszkijt, azonban az ukrán elnököt „Putyin elnök úr”-ként sikerült bemutatnia.

A közös sajtótájékoztató után pár órával Biden egyedül is kiállt a sajtó elé... Ez a szereplése sem alakult zökkenőmentesen, egy ponton Kamala Harris alelnököt keverte össze Donald Trumppal.

Sztem csak egy troll:

"Nem választottam volna Trump alelnököt alelnöknek, ha úgy gondolnám, hogy nem alkalmas az elnöki posztra"

„Hölgyeim és Uram, Putyin elnök úr!” – mutatta be Zelenszkijt az amerikai elnök.

 

George Clooney színész is arra szólította fel Bident, hogy lépjen vissza az elnökjelöltségtől - Clooney lesz a színészi karrier végén a demokrata elnök jelölt már készítik fel rá.

For Whites Only meeting room!

Clooney lesz a színészi karrier végén a demokrata elnök jelölt már készítik fel rá.

Simán lehet, még csak nem is példa nélküli, hogy színészt válasszanak meg.

Ha a szakszolgálatok dolgoznak lehet, hogy elsőnek egy TV sorozatban játszatják el, hogy ő a pozitív hős aki megjavítja a rendszert és elnökként rendet tesz, mielőtt élőben is eljátszatják vele ezt a színjátékot.

Az USA-ban eddig antihős elnök sorozat pörgött a közelmúltban nagy sikerrel de mivel sorozatos vádak alól mind felmentették és bevallottan meleg, még a House of Cards-ból ismert Kevin Spacey is lehetne befutó az elnök szerepre.

Nem csillapodnak a Joe Biden elnökjelöltégével kapcsolatos aggodalmak, egyre több demokrata támogató jelzi, hogy nem adományoz többet az elnöki kampánynak, amíg Biden a jelölt. Ez a Demokrata Párt egyik legfontosabb pénzcsapját, Hollywoodot is érinti – írja a BBC.

trey @ gépház

Állítólag az is probléma a demeknek, hogy az eddig összegyűjtött pénzt nem a párt maga, hanem a Biden-Harris kampány kapta. Ha Harris lenne a jelölt, akkor mehetne minden tovább, csakhogy benne sem igazán bíznak. Egy teljesen új jelöltnek viszont jogilag problémás lenne átjátszani a pénzt.

Az meg a másik dolog, hogy egy rakás ember nagyon jól keres a kampánycsapatban, ők se mondanának le erről szívesen.

Sajnos a háborús helyzetek és annak folyományaként törvényszerű nacionalizmus megerősödése nem kedvez egy néger elnök elképzelésnek. Ezt el lehetett sütni kb. a bolfog békeidőkben Obamával, amikor a hurráoptimizmus a csúcsán volt. Nem hinném, hogy most ezzel bárki előállna, akinek egy kis gógyija van.

trey @ gépház

Nem hinném, ha csak nem javítani akarták a pozícióját, mert úgy néz ki, Robinak is bejött. Elkezdtem olvasgatni a face hozzászólásokat fordítóval. Azt a ménkű sok libsiző kommentet... :(

Senki ne csináljon ilyenekből mártirt...

Erről eszembe jutott szegény AJ, aki még betegen is dolgozott, de győzött a betegség, Ő megérdemelt volna egy rendes történelmi emlékezetet, de még ezt is elcseszték a Kacsamesékkel, amivel sikerült traumatizálni az adott korszak gyerekeit...

Ezek a demokraták, liberálisok.

Pszichopaták.

Trump ellen lázítottak 4 éven keresztül, hergelték a népet, kamuperekkel akarták ellehetetleníteni.

Ide jutott Amerika. Veszteni nem képes, gazdag amerikai ripacsok (pl. hollywoodi színészripacsok) a gyilkosságtól sem rettennek vissza.

trey @ gépház

de akkor mier nem bident lottek ki vegre

Biden már minden tekintetben halott. Agyilag, testileg, politikailag. Semmi értelme megölni. Pont azzal biztosítaná egy erős REP jelölt győzelmét, hogy már halott. Nem érdeke egy REP-nek sem a helyére egy akár csak egy kicsit is erősebb jelöletet tenni.

ezzel a kamugyilkossaggal

Szerintem nincs olyan balfasz, amelyik 130 méterről rálövet a saját elnökjelöltjére, hogy "csak a fülét találd el". Ezt nyugodtan elengedheted.

trump csak jol jart, min 3-5% pluszba neki

Ez így van. Atól függetlenül, amiket írtál, ez Trump-nak kedvez.

trey @ gépház

Csávó rosszul járt:

Nem picsáztak a hatóságok a szegény bűnöző jogival. Meg, hogy mekkora cellája lesz szegénynek ... hogy fogja érezni magát ... :D

trey @ gépház

trey @ gépház

Trump testőrei mit  összevergődnek! Főleg a két csaj, extra bénák. Totál pánikban vannak. Csak Trump van észnél :-D

https://www.youtube.com/watch?v=LNr-ZzWDKu0&t=199s

Eleve túl sok időt baszakszanak az emelvényen. Utána hagyják felállni az elnököt, nem akadályozzák meg abban h kidugja a fejét a takarásból, a felső teste is többször sima célpont. Utána lebénáznak a lépcsőn. Túl sokáig tart mig a kocsihoz érnek. Az emelvény és a mögötte lévő nézői emelvény között van hely, ott korábban átmennek emberek. Oda kelettt volna húzniuk Trumpot és ott  valakinek a hátára keleltt volna őt venni, úgy h közben támogatják a cipelőt  ahogy tudják. A többieknek meg ilyen kinyitható golyóálló pajzsokkal kellett volna védeni őt minden irányból. És igy elvinni a kocsiig. 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Hát, most egy centi választotta el Trumpot attól, hogy sokkal rosszabbul nézzen ki, mint Biden.

Szerintem nem csak Bident, hanem Trumpot is le kéne venni a jelöltek listájáról, és két normális jelöltet indítani!

Persze mi sem nagyon óbégathatunk, mert nincs jobb mint Gyurcsány és Orbán, de talán az USA-ban nagyobb az esélye jobbakat találni.

Ez a Magyar Péter ez szimpatikus

Most erre mit írjak? Az hogy, mint ember egy nulla, ízlés és neveltetés - értékrend kérdése.

De azért ezt át kellene gondolni:

- Országot a miniszter elnök mellett egy egész stáb - miniszterek, államtitkárok vezetik és dolgoznak -- akik évek alatt verődnek össze.

Ezt a tisza nevű formáció még nagyon messze van ettől és nem is biztos, hogy valaha felér arra a szintre.

For Whites Only meeting room!

Tkp. néhány hét alatt kinyírta az MSZP-t, a DK-t,  a Párbeszédet és a Momentumot, eszméletlen mennyiségű szavazatot gyűjtött, regetegen hisznek abban, hogy végre leszállt közénk és mostmajdmindenmáslesz. Mi hiányzik? Szimpatikus fiú, ne akadjunk fenn részletkérdéseken. 

Egyébként biztos, hogy nem ér fel arra a szintre, de ez mindegy. Amint kiderül, megint Feri lesz a kiráj.

MSZP, DK , moment - döglött volt már előtte is - csak leránotta a takarót (akarom mondani a hullazsákot).

Leszált közénk és elrepül Brüsszelbe azon a szönyegen, amit a hívek raktak alá. Sztem 5 évig vissza se néz.

Most olvastam könyvet fog írni Bódis Kriszta, aki a buzis mese könyvet írta - nem tudom mi lesz benne pl. hogy szedjünk fel tini lányokat 40+ felett a discoban ?

For Whites Only meeting room!

Leszált közénk és elrepül Brüsszelbe azon a szönyegen, amit a hívek raktak alá. Sztem 5 évig vissza se néz.

Ez engem egeszen addig nem erdekel, amig egyetlen igeretet betartja: segit a magyaroknak visszaszerezni az EU-s penzeket. En abbol fogok itelkezni, hogy ezert miket tett vegul. Vihar a biliben, hogy kozben hogy viselkedik a diszkoban meg a fesztivalon, nem ez a lenyeg.

Ez a Magyar Péter ez szimpatikus

👍‍ Magyar "itt két milliárdot is lehet öt év alatt akasztani" Péter likes this.

Magyar Péter szerint 2 milliárdot is haza lehet lapátolni az EP-képviselőségből, ezért sem lesz képviselő, ezt mondta a választás előtt - aztán mégis az lett

Én a konzisztenciájáért és az igazmondásáért szeretem :D

trey @ gépház

Ez így talán túl egyszerűnek tűnik.

Minden politikusnak vannak vágyai, elképzelései, aminek hangot ad és amit a választói vagy megesznek, vagy nem. Ha megeszik, számonkérhetik, persze ez nem egyszerű, mert az elképzelések, a tervek a realitások láttán változnak. A politikusok elszámolnak a választóik véleményével, lásd FIDESZ, MSZP, Momentum. 

A rendszer működik, a választó seggfej, a politikus meg lubickol - egy darabig.

Szerkesztve: 2024. 07. 14., v – 13:41

CNN - "Secret Service rushes Trump off stage after he falls at rally"

https://pbs.twimg.com/media/GSaGmUDW0AAIJLW?format=jpg&name=large

MSNBC - "Secret Service: Donald Trump is safe after popping sounds heard at rally", "Secret Service says Trump is safe after being injured at rally"

https://pbs.twimg.com/media/GSaGmUBWkAAD5Uo?format=jpg&name=large

The New York Times - "Trump rushed off stage after chaos at rally"

https://pbs.twimg.com/media/GSaGmT9XwAAuxua?format=jpg&name=large

The Washington Post - "Trump escorted away after loud noises at Pa. rally"

https://pbs.twimg.com/media/GSaGmT-WYAAqFZz?format=jpg&name=large

--

Nálunk legalább gyilkossági kísérletnek / merényletnek nevezik ha az történik.. :D

Boris... ehh Trumpo the bullet dodger

Az (Orbánmédia) Tóni és csapata kamuvideót tett közzé az állítólagos merényrőrőlThomas Matthew Crooks így néz ki, és egyébként republikánus szavazóként regisztrálta magát a választói névjegyzékbe! A troll a jewgazing nevű X-felhasználó, aki megbánta hogy közzétette a videot, megpróbálta megállítani a video megosztását, de nem tudta!

Megkérem a fidiótákat, hogy álljanak le a hoaxal!

^ 1ügyű, aki csodálkozik, hogy egy REP elnökjelölt ellen a merénylő REP-ként regisztrálta magát. Ha én pl. Gyurcsányt akarnám kinyírni, akkor DK-s szavazóként lennék regisztrálva, ugyanis ... :drumroll: ... az biztosítaná, hogy a lehető legközelebb férkőzhessek hozzá. Nem hogy regisztrált lennék, hanem még pártkönyvem is lenne! :D :D :D

Istenem ... :D

trey @ gépház

Megkérem jakubovics fizetett ügynököt, hogy álljon le a hülyeséggel.

Tartózkodjon: Orbánmédia, Tóni és csapa, fidióta - kifejezéek használatától - teljesen értelmetlen.

 

Teljesen lényegtelen, hogy kamuvideó vagy nem, hová regisztrált. A lényeg:

Felment a tetőre egy puskával és rálőtt egy politikusra, akit megsebesített és a környezetében megölt egy másik embert és további embereket szintén megsebesített.

Ezek tények, amit leírtál az a tényeket NEM változtatják meg - csak egy kis zajt kever az információba.

Vagyis te egy zajforrás vagy!

For Whites Only meeting room!

Teljesen lényegtelen, hogy kamuvideó vagy nem, hová regisztrált. A lényeg:

Felment a tetőre egy puskával és rálőtt egy politikusra

A mai Orbánmédia már azt harsogja, hogy "Biden felszólítására lődözött". Ahogy mondják, Biden szerint "itt az idő célkeresztbe állítani Trumpot"...

Szóval nem véletlen a hoax!

ezt a célkeresztes dolgot mondta Biden vagy nem mondta ? Egyszerű kérdés, a válasz ez lehet: Y/N  (kérem válasszon). Szerintem szerencsétlen mondat.

Semmilyen média NEM azt mondta, hogy Biden odasétál és utasította az elkövetőt. 

De azt fogd már fel, hogy olyan stílusban beszélnek a politikai ellenfelekről - mint ellenségről - akit meg kell semmisíteni - az csak elősegíti az ilyen mentálisan zavart, könnyen befolyásolható emberek szélsőséges tetteket tegyenek.

És újfent megkérem, hogy ne használja "Orbánmédia" kifejezést.

For Whites Only meeting room!

Azt is megtudta a világ, hogy Trump magasított cipőben mutatkozik, így magsabbnak tűnik. Gondolom nem szeretne Bidennél alacsonyabbnak látszani. Vajon Orbánnak is vannak segédeszközei? Sokszor az a szemlélő érzése méretes gatyája alatt mint ha pelenkát viselne. :D

Nem hiszem, sokkal régebbi és általánosabb húzás.

There's more to this desire to appear taller than just ego, however. Sociological studies and historical evidence have shown that taller men often enjoy more social success, partly because others tend to have a more positive perception of them.

https://www.businessinsider.com/politicians-wear-heeled-shoes-because-h…

Szerkesztve: 2024. 07. 17., sze – 13:57

Az Európa Parlament - nem vette fel napirendre, hogy adjon ki egy elítélő közleményt a Trump elleni merényletről és úgy általában (Ficó) politikusok elleni erőszak elítéléséről.

A szavazás: 337 nem, 119 igen és 15 tartózkodott.

- Ezt miért ?

- Ha Bidenre lőnek, akkor megszavazták volna ?

For Whites Only meeting room!

pl. majdnem minden ország vagy miniszterelnöke megszólalt az ügyben - Macron is, de az EU - mint, európai országok egységes külpolitikai szervezete - ezt kihagyta.

A véleményed szerint mi f.sz közünk van az ukrajnában történő háborúhoz - az orosz és ukrán belügy, afrikában vagy máshol naponta vannak kisebb-nagyobb háborúk.

És írtam, hogy Ficóra (Szlovákia EU-s ország rémlik ?) is lett volna utalás, hogy általánosságban az erőszak elleni kiállás - ja ott ahol antifa aktivista lehet EU-s képviselő - erőszak ellen nem divat kiállni.

For Whites Only meeting room!

mi f.sz közünk van az ukrajnában történő háborúhoz - az orosz és ukrán belügy

Kb. annyi mint amennyi kozod van ahhoz, hogy a szomszedod minden este hajnal 4-ig bulizik amikor te vagy a csaladod eppen aludna. Gondolom elintezed akkor is ennyivel, aztan ha reszegen raejti a vasalot a fejedre az erkelyrol az sem gond.

"Már nem csak tehetségekből, de a hülyékből is kifogytunk..."

Trumpra rálőtt egy USA polgár. Ficot egy szlovák polgár luggatta ki… Hol itt a politika!?

Ruszkák betámadtak egy szuverén államot. Na az kormány szintű politika! De az hogy Orbánt segberúgta egy parasztgyerek, vagy hogy Lévai Anikó kocsiját ellopták, azok nem!

Amikor Tortoék agyonverték az MSZP-s fazont (Csintalan), akkor sem ítélte el senki határozatban Torrot!

óóó - akkor nekünk miért nem lehet önálló külpolitikánk ? pl: 

- a miniszterelnök oda utazik ahová akar - és nem hallgatjuk az óbégatást, hogy elárulta az EU-s "valamit"

- ha nem akarunk résztvenni abban, hogy pénzt adunk "valakinek" - amit hitelből teszünk és tutit, hogy mi fogjuk törleszteni. És nem kapunk érte se földet, se lovat se hágót :-D

- azzal kötünk energetikai beszállítói szerződést, akivel akarunk.

stb..

Vilma, ezt magyarázd már nekem el..

For Whites Only meeting room!

Most, hogy bebizonyosodott, hogy alkalmatlan

Ezt miből találtad ki? Szerintem abszolút alkalmas lenne arra, hogy azért ne nyomja meg a piros gombot, mert a titkosszolgálat lefogja. Mint ahogyan ezt egy abszolút alkalmas elődje tette. Sőt, egy józan életű szerzetes JFK-hoz képest, hiszen nem drogokkal turbózott. :-D Ráadásul semmivel több baromságot nem mondott, mint a bűnöző vetélytársa. Az, hogy az esti órákban egy idős ember fáradtabb nem túl nagy érdekesség, amíg nem az olimpián kell szerepelnie.

Ezt miből találtad ki?

ROTFL

Abból, hogy:

  • megbukott mint vezető, ennek folyománya lett, hogy visszaléptették (nem, nem magától, demokrata fenyegetések hatására)
  • hogy a pénzelői visszalépésre szólították fel
  • hogy a saját pártcsaládja visszalépésre szólította fel
  • hogy az ország másik fele (REP) nem csak a visszalépésre, hanem a lemondásra is felszólította (még nem lefutott meccs, ha Joe katyvasz fejében ez a lépés nagyobb zavart okoz, még a lemondás is jöhet a következő 3 hónapban, főleg ha Harris felfuttatását komolyan gondolják)

trey @ gépház

Szerkesztve: 2024. 07. 21., v – 23:22

Trump a történelem legöregebb elnökjelöltje. :D :D :D

Jaja, Biden volt a jelöltek egyik jelöltje. Bár ahhoz képest elég sokáig jutott, s hagyott egy szűk hónapot a pártjának.. ügyes! :D

Ui én rátennék egy ötezrest, hogy a michigani kormányzót húzza ki a bűvész a demakrata kalapból. K. Harris nem lesz a közelben.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

A Kreml közölte: vizsgálatot indíthatnának az Egyesült Államokban Joe Biden visszalépése miatt

Ki kell vizsgálni a Joe Biden szellemi állapotával kapcsolatos igazságot eltitkoló amerikai média és politikusok összejátszását – jelentette ki Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője vasárnap.

Az MTI szerint a szóvivő a TASZSZ hírügynökségnek nyilatkozva azt mondta: „A következő lépésnek annak kivizsgálásának kellene lennie, hogy miként esküdött össze az amerikai média a politikai körökkel a közvélemény manipulálására az egyik politikai párt érdekében, elhallgatva az igazságot Biden mentális állapotáról.”  

Joseph Biden bejelentette, hogy kiszáll az elnökválasztási versenyből. De azt nem tette hozzá, hogy pontosan hová” – tette hozzá Zaharova a saját Telegram-csatornáján.

ROTFL :D

trey @ gépház

Biden bejelentése körüli furcsaságok:

- nincs hivatalos fejléc a bejelentő papíron. Ezt a papírt feltehetően nem ő írta alá - nem egyezik az aláírása

- azóta nem jelent meg

- nem tartott sajtó tájékoztatót

- szombaton még egyeztetések voltak a stábbal a kampányról, vasárnapra már meggondolta magát

For Whites Only meeting room!

Szerkesztve: 2024. 07. 22., h – 09:59

Langyi Alex is előállt - most, hogy a négerkalippót érdekből lecserélte valami befolyásos sunára - a jelöltjükkel, a semmitértő Kamalával.

Csak egy mondatot emelnék ki a nem elfogult Telex cikkéből:

Történelmi jelentőségű, de kudarcos alelnökség

Történelmi jelentőség: nem fehér

Kudarcos alelnökség: nem létező teljesítmény

Az első az nem érdem, hanem faji kérdés.

trey @ gépház

Nem a buzibulvár (Soros Alex) érdekel. Azt követem! Furcsállom, hogy eddig néger férfit szopkodott, most meg átállt fehér nőre.

Gondolom a tróger apja rászólt, hogy oké fiam, hogy woke idióták vagyunk, de egy azért mégis ... :D

trey @ gépház

De miután a demokraták és republikánusok is felszólították, hogy mondjon le, azt mondta, hogy nem mond le mert meg van róla győződve, hogy a feladatra ő a legalkalmasabb.

Szóval vállalja a felelősséget, de nem mond le. Kíváncsivá tett, hogy akarja a felelősséget vállalni? Meghívja kávéra, a lelőtt csávó családját, vagy hogy gondolta?

A felelősséget korábban is vállalta, de a lemondást visszautasította, mert szerinte ő a megfelelő személy a szolgálat vezetésére. Emiatt hétfőn közös levélben szólították fel lemondásra republikánus és demokrata kongresszusi tagok.

A felelősséget korábban is vállalta, csak mégsem vállalta. Duplagondol újbeszél.

Washington Times:

Lauren Boebert képviselő szeretné tudni, hol van Biden elnök, miután kilépett az elnökválasztási versenyből.

„Életigazolást követelek Joe Bidentől ma 17 óráig” – írta Ms. Boebert, a coloradói republikánus egy hétfői X-bejegyzésében.

„Kamera elé kell állnia, és meg kell beszélnie, hogy tudja-e, hogy kilépett” – mondta. "Az elrejtőzés teljesen elfogadhatatlan."

„Miért nem használt Biden hivatalos fejléces papírt? Miért tűnik hamisnak Biden aláírása? Hol van Joe?"

For Whites Only meeting room!

hogy az orvosa nyilatkozta, hogy már nem az - felsorolta milyen injekciókat kapott, állapota rendben van légzése is stb..

pl. online közvetítést tudtak volna indítani egy komplett stúdió van a Delaware-i házában és szombaton voltak nála a stáb tagok, de vasárnap délutáni meeting le lett mondva, mert hogy oka fogyott.

Nem gyanús csak szokatlan és nem nekem, hanem a többi szenátronak és az újságíroknak, akik írnak erről.

For Whites Only meeting room!

Kamera elé kell állnia, és meg kell beszélnie, hogy tudja-e, hogy kilépett

ROTFL

A bohócot már rég irányítják. Ha tudja éppen, felolvassa az elé tett szöveget a súgógépről, de sokszor már azt sem tudta: felolvasta az utasítást is: <ismételje meg az előző sort; idézet vége>

Ilyen szégyen elnöke még egy országnak sem volt. Ez pusztító az egész világra nézve.

Trump szerint a fószernek 70-es IQ-ja van, de szerintem azt is megette az Alzheimer már ...

trey @ gépház

Donald Trump elnöksége első két évében 8158 alkalommal hazudott. Trump elnöksége első száz napjában összesen 492-szer hazudott. 2019-ben már az első három hétben sikerült ennél is többet hazudnia, októberben pedig összesen több mint 1200 hazug állítást tett. A statisztikák alapján a 8158 elnöki hazugság döntő többsége, több mint 6000 hamis állítás 2018-ban hangzott el, vagyis elnöksége második évében Trump napi átlag 16,5 hazugságot mondott. :D :D :D

link

Trump baráti környezetben el is engedte magát, és beavatta az egybegyülteket, illetve a kiszivárogtatások révén az egész világot fantasztikus tárgyalási módszerébe:

“Trudeau came to see me. He’s a good guy, Justin. He said, ‘No, no, we have no trade deficit with you, we have none. Donald, please,’ ” Trump said, mimicking Trudeau, according to audio obtained by The Washington Post. “Nice guy, good-looking guy, comes in — ‘Donald, we have no trade deficit.’ He’s very proud because everybody else, you know, we’re getting killed ... So, he’s proud. I said, ‘Wrong, Justin, you do.’ I didn’t even know. ... I had no idea. I just said, ‘You’re wrong.’ You know why? Because we’re so stupid. … And I thought they were smart. I said, ‘You’re wrong, Justin.’ He said, ‘Nope, we have no trade deficit.’ I said, ‘Well, in that case, I feel differently,’ I said, ‘but I don’t believe it.’ I sent one of our guys out, his guy, my guy, they went out, I said, ‘Check, because I can’t believe it.’

Szerkesztve: 2024. 07. 23., k – 12:40

Ha most Trump nyer, és nem kegyelmez meg önmagának, akkor 4 évig még pereskedik és 82 évesen újra megpróbálja? :D :D :D

Egy afroamerikai gyilkolássági ügy egy félig afroamerikai (valójában őslakos jamaikai) és félig indiai származású elnökjelöltsége alatt mobilizálja az afroamerikaiakat. Hasonlók után polgárháborús állapotok alakultak ki pl. 1992-ben amikor Latasha Harlinst meggyilkolta egy koreai boltos.

Néztem a videót bazmeg, Darwin-awados. Ha rám két rendőr fegyvert fog, hogy "Állj", meg "Dobja el", akkor megmerevedek, és felteszem a kezem, mert van eszem. Ez a szerencsétlen meg nekiállt kommandózni a konyhapult mögött. Hát, ez Amerika! Ott nem picsáznak! 🤷‍♂️

Bárcsak Trump esetében is aktívak lettek volna. 

Még az állatok is tanulnak az ilyen esetekből ... lassan ezeknek is kellene.

trey @ gépház

Ott nem szaroznak sokat, a szellemi képességükben megkérdőjelezhető emberek helyében inkább nem szórakoznék a rendőrökkel.. sosem fogják megtudni hol (volt) a határ.

Most nem fognak tömegek akciós TVket lop randalírozni? Maradt még pár épen maradt üzlet 2020-ból.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Teljesen értem, a fegyver mégis a rendőrnél van (legálisan). Ha a rendőrrel baszakodik valaki akkor beszívja, ha a rendőr baszakodik valakivel.. megint csak ugyanaz szívja be. Az egyik részt ennek megfelelően érdemes lehet kivenni a képletből. Ez a rész a jelenetben szerintem is full darwin-díjas. Sajnos.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Szerkesztve: 2024. 07. 24., sze – 00:19

Jelenleg az amerikai tőzsdefelügyelet (SEC) ezt vizsgálja:

APW LLC 12millió darab Trump részvényre short opciót helyezet a merénylet előtti napon. APW tulajdonosi köre: Vanguard, BlackRock

A részvény árfolyam alakulása: (link)

péntek 07.12       30,89 
hétfő    07.15       40.58

mostani záró:         32.91

vagyis emelkedtek, hogy nem sikerült a merénylet. Majd szépen visszatért (+2USD)

Ugyanakkor kiderült, hogy csak 1200 részvénnyel rendelkezik az APW:

"The SEC filing which showed that APW (Austin Private Wealth) shorted a large number of shares of Trump Media & Technology Group Corp (DJT) was incorrect
and we immediately amended it as soon as we learned of the error" - the company said. They clarified that they held only 12 contracts, or 1,200 shares, not twelve million,
blaming a "third party vendor" for multiplying all options contracts by 10,000.

 

Most erről mit lehet gondolni ?

Véletlen eszükbe jutott, hogy beszédet fog mondani előtte shortoljuk meg - nem akkor, amikor a bíróságon van és izzasztják és akár börtönbe is kerülhet.

Nem, a legjobb időpont egy kampány beszéd előtti nap - tudhatták, hogy valami történni fog a hétvégén, ami annyira befolyásolja a cége értékét, hogy érdemes shortolni.

Az hogy nem volt bírtokukba annyi részvény - ilyenkor büntetést kapnak vagy mi lesz a céggel nem tudom, gondolom tart még a vizsgálat.

De azért felkapták a fejüket a többi brókerek, hogy valaki kurvára nagy téttel shortolja a Trump cégét, akkor mi is marjunk bele. Ez végig is szaladt a Bloomberg terminálokon.

For Whites Only meeting room!

Nebeszélj' már, akkor ezek sírtak a Trump háttérországból? Az igen, nem is tudtam.

De nem kell félned Trumptól. Ha csak a nevét kirakja valaki a kertbe, elgázolja valami demokrafasz. Ne félj: látod, ezek a gyilkos félbolondok majd megvédenek tőle téged is (sajnos).

Vortex Rikers NC114-85EKLS

akkor ezek sírtak a Trump háttérországból

Ezek a ti embereitek, kedves vezetőtök barátai!

De nem kell félned Trumptól.

Nem félek, mert az USA nem tud mást tenni, mint hogy támogatja az ukránokat. Ugyan ezt teszi Kína is! Ha tetszik Kína nélkül a ruszkik már összefosták volna magukat. A háború addig nem ér véget míg putyler él, vagy amíg Kína támogatja őket! Bárki aki az USA elnöke lesz, nem tehet mást mint, hogy kivárja amig a ruszkik kifekszenek… Persze Trump kamuzik sokmindent, de attól hogy felveszi a kagylót és belehány, a világ még nem fog megváltozni! Ezt csak a fajtád nyeli be!

Nekem nincs emberem, nincs kedves vezetőm, szóval még össze is keversz valakivel. Azt a két retket pedig az én ideál világomban lámpavasra tennék. Figyelj.. te iszol, lövöd magad, vagy mi vezérel? Full komolyan kérdem, nem leszel sem több, sem kevesebb - csak megérteném miért vered a taknyod. Gyurink itt pl. simán megmondja, hogy időnként tankol, én meg nagyra tartom amiért nem kertel.

Szarok már a “mikor lesz vége a háborúnak” témára, úgyis érdekvezérelt mindenki. S amikor a fajtád itt veri magát, valamiért épp ebben az irányban tereltek, dehát engem nem érdekel, mint ahogyan a háborús témát is kerülöm. Mit szólsz a linkemhez? Egyszer lőnek a félfülűre, másszor 80 éves embert ütnek el amikor a félfülű lovát tolná? Mi jön még a fajtád szerint? Aki kimondja a nevét meggyilkolják vajon családostól a barátkáid? Még a Lenin-fiúk is csettintenének a módszerre lassan, s ha meghallják a demokrácia fellegvára terminust akkor szarrá röhögik magukat. De ami mögötte van azt legalább nagyon jól ismerik, épp ilyenben dolgoztak :)

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Egyrészt nem iszom, és nem lövöm magam amiért a fajtád elítél, de lexarom ezt is. Másrészt a fajtád úgy nyeli a konteókat mint kacsa a nokedlit. Nincs véleményem sem pro sem kontra. Számomra a linked csak zaj. Az meg hogy immunis vagy a közvetlen környezeted történésére az addikcióddal hozható összefüggésbe, mert alternatív valóságod katalizátora az alkohol és/vagy drog. Én veled ellentétben nem tartom sokra ezt a fajtát!

Úgy tűnik nem szarod le, úgy tűnik van véleményed pro és kontra, szóval amit épp írtál azok feltűnő hazugságok. A többi meg végeredményben terelős mese, bár az összevissza csapongást elkerülhetted volna, mert így nehéz olvasni. Látod milyen jól megbeszéltük? Szívesen, még párszor segítek, és majd egyben kiszámlázom.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Csináltam rá szabályt ikszdé

Kezdetnek te is eljuthatnal egy felnottebb szintre, mert a vitakulturad szandekos ertetlenkedesben es szalmababok futoszalagon valo gyartasaban merul ki.

Ha en lennek a koztarsasagi elnok, csinalnal egy masik szabalyt, hogy "de csak olyanok, akiknek nincs 2024-ben vasalos sajtofotojuk".

Igen, köszönöm, én is megkerestem.

De talán csak korrektebb lett volna ha a kedves néző megtudhatja, mi is volt az eredeti szöveg, és kiderül hogy a type - amit ugyan magyarra valóban lehet fajtaként fordítani bizonyos szövegkörnyezetben - rohadtul nem a szó biológiai értelmére vonatkozik. 

ahol a lakosságnál van "elszállásolva" - akit elraboltak és falaz a civil lakosság a terroristának ott vannak civilnek tűnő áldozatok is.

Bármikor előkerülhet egy gépkarabély az utcai ruhában sétáló abrosz kendős civilnél.

Gáza az nem egy normál háború ott terroristák ellen kell harcolni.

For Whites Only meeting room!

Beket akarunk ott is: de olyan beket, amilyet Tel Aviv lakossaganak tulnyomo tobbsege: egy darab tusz sorsa se maradjon ismeretlen, es oda tobbet sivatagi cigany ne tegye be a labat. Nyugatrol sorozatban koltoznek oda olyan emberek (tobbnyire zsidok), akiknek a szulo hazajukban eleguk lett a gyorsan szaporodo aggressziv vallasuakbol. Azert teszik, hogy vegre ne kelljen egy olyan orszagban elniuk, ahol a kormany tehetetlen a gyorsan szaporodo (mert nemhogy abortusz, vedekezes is vallas miatt tilos) sivatagi ciganyokkal szemben. En drukkolok nekik, hogy abban a tersegben teremthessenek egy ilyen orszagot.

Technologiat, oktataskulturat meg hasonlo jokat abba a tersegbe eleve a zsidok vittek. Az "oslakosok" oktatasjulturaja kimerul abban, hogy elverik a diakot, ha tul lassan olvassa a korant. Zsido technologia nelkul a csucskarrier naluk teveszarlapatolas lenne.

En drukkolok ott a zsidoknak, hogy csak az oveke legyen az az orszag, es megmutathassak, mit epitenek a tobbiek nelkul. A verseny jo. Mas lehetoseget bekere meg amgy sem latok abban a tersegben.

Szóval migráció párti vagy?

Hat - ez alapjan sokminden lehetnek, de az, ami az embernek elsore eszebejut a "migracioparti" kifejezesrol, az biztosan nem.

Amugy meg fogadjak be azok a tenyleg nem harcolni akaro tenylegeskucivil palesztinokat, akik egy vallason osztoznak veluk. Ja, hogy azoknak se kellenek? Akkor se Europat lepjek el, Europa nem menekulttabor, plane nem olyanoke, akik nem eppen hatarosak Europaval.

olyan földrajzi terület, hogy palesztína nincs, akkor hová vándoroltak ??

a palesztín humán fajta = DNS szerint homoki arab, főleg egyiptomi származású onnét vándoroltak - nem őshonosok.

Szerinted Maszada erődöt is a paleszek építették - Júdea ?

For Whites Only meeting room!

Az indianok foldjere meg az angolok meg a spanyolok vandoroltak be.

Ukrajna meg kozigazgatasi okokbol kapott olyan orosz es lengyel teruletet, ahol nem igazan eltek ukranok.

Mi a kerdes pontosan? Minden teruleti vitat csak ugy lehet rendezni, ahogy a te fejedben van? Legyen barmilyen messze is a vita targya? Mert ha Trianonrol meg Erdelyrol nyilvanitasz velemenyt, arra meg azt mondom, hogy van nemi ralatasod, de a tobbirol szerinted mennyire pontos, amit tudsz? Mit tanitanak pl. a franciaknak pl. Erdelyrol? Mi kozul lenne a mi teruleti kerdeseinkhez pontosan?

Szerkesztve: 2024. 07. 27., szo – 18:25

Azt valaki a "haladók" közül árulja már el, hogy mire alapozható, hogy Trump véget vet a háborúnak? Csak bemondásra, mert az nagyon kevés, mert:

  • A háború kitörése óta Trumpnak már volt egy ciklusa, és nem ért véget a háború.
  • Az USA fegyveripar nagyot nyer a háborún. Ha nem pörög a fegyvereladás, akkor az USA gazdasága nagy bajban lesz.
  • Trump azért engedélyezte a fegyvereladást Ukrajnának, mert az üzletet jelent az USA-nak.
  • Ha nem lehet eladni a fegyvereket Ukrajnába, akkor háborúzni kell Kínával. Trump a Kínai kereskedelmi háború értelmi szerzője.

Csak egyetlen rendes érvet szeretnék hallani, hogy miért nem lesz háború ha Trump nyer!? Nekem úgy tűnik, hogy a "haladók" részéről hitéleti kérdés ez, és kézenfogható érvük nincs is. De mi lesz ha majd Trump nyer, és utána is háború lesz? Akkor majd kell egy 3. ciklus is, hogy 5 nap alatt békét teremtesen?

> A háború kitörése óta Trumpnak már volt egy ciklusa

marmint melyik haboru? kezdjuk ott, hogy nincs is haboru. kulonleges katonai hadmuvelet van meg ilyenek... es az is csak 2 eve.  vagy a gaz gazara gondolsz? esetleg afganisztan? de hat ott mar talib demokracioa van :)

> hogy miért nem lesz háború ha Trump nyer!?

hat mert viktorunk a bekeharcos felhivja trump haverjat es megkeri hogy legyen vilagbeke. es lesz.

gondolsz?

Szerintem irreálisan közelíted meg. A jakubovics-bot nem gondol semmire. A gondolatok a bot outputja alapján az olvasókban jönnek létre.

Valahol szomorú és figyelemre intő, hogy arra sincs szükség, hogy egy emberszerűnek ható felhasználónak gondolatai legyenek. – Valamire – elegendő, ha statisztikai alapon összefércelt szöveggel másokban gondolatokat tud kelteni.

:)

Szerkesztve: 2024. 07. 30., k – 09:31

Nem az a kérdés, hogy mi lesz Orbánnal, ha Trump nem nyer, hanem az hogy mi lesz vele ha nyer? Nyilván célja lesz az orosz-kínai szövetséget szétrobbantani, és Kínai ellen akár háborút indítani. Mi meg éppen kínai függőségbe rohanunk bele.
 

Az USA most felfutóban van: csökken az infláció, felpörög a gazdaság, alacsony a munkanélküliség. Ha ez megváltozik, akkor az nekünk is fájni fog.

Nyilván nem hátrálhat ki a 78 éves elítélt mögül, a két szenário közül egyik sem optimális..

Ha Trump lerobbantja az oroszt Kínáról, akkor rá kell csatlakoztatnia az EU-ra, különben az orosznak nem lesz bevétele, csak atomtöltetei, amerikai célpontok koordinátáival.

Magyarország nem kínai függőségbe rohan, hanem a többrétű nyugati függőségből tart egy kiegyensúlyozottabb állapot felé.

Többek között azért nincs még rend a Vörös-tengeren, mert az USA így egyszerre szopathatja az EU-t, Kínát és pár közel-keleti országot.

:)

Trump Covidos "hibai" teljesen atlagosak voltak abban az idoszakban. Jog tekinteteben minden kormany "elbaszta", mert "tobb eletet menthetett volna meg" (igy vagy ugy). Gyakorlatban nem tudom azt mondani, hogy kulonosebben nagyot hibazott, ami mas nyugati demokraciaban nem volt "jellemzobb hibatipus".

Persze, mert nem csinált semmit szövettségi szinten. Az államokra nyomott át mindent, mint Oroszország vagy Brazilia… Trump semmit nem hajlandó meglépni, ami pol. kockázattal jár! Pl Afganisztáni kivonást is meghagyta Bidennek…

De a másik kérdés a főkérdés: Biden indított háborút!?

Szerkesztve: 2024. 07. 30., k – 18:36

Akkor végül is mi történt 2024.07.13-án USA, Pennsylvania állam Butler Farm-on ?

gemini.google:

Sajnos, nincs nyilvános információ erről a konkrét eseményről

2024. július 13-án a Pennsylvania állambeli Butler Farm-on történt eseményről jelenleg nem találtam nyilvános információt. Lehet, hogy:

  • Az esemény nem került a nyilvánosság elé: Sok kisebb incidens vagy magánjellegű esemény nem kerül be a hírekbe, különösen, ha nem jár súlyos következményekkel vagy nem érinti a szélesebb közvéleményt.
  • A keresési feltételek nem voltak elég pontosak: Előfordulhat, hogy a keresés során használt kulcsszavak nem voltak elég pontosak, vagy a keresőmotorok adatbázisában még nem szerepel az információ.
  • Az információ még feldolgozás alatt áll: Ha az esemény viszonylag közelmúltban történt, előfordulhat, hogy a részletek még nem állnak rendelkezésre a nyilvánosság számára, mert a hatóságok még vizsgálják az ügyet.

 

 

Én segíthetek? Meg akarták ölni Donald Trump-ot - egy fegyveres rálőtt.

Ebben jelenleg nem tudok segíteni. Úgy terveztek, hogy a lehető legpontosabb legyek, de előfordulhat, hogy néha hibázok. Miközben a választásokkal és politikával kapcsolatos kommunikációm tökéletesítésén dolgozom,

For Whites Only meeting room!

Kiváncsiságból feltettem én is ugyanazt a kérdést amit te (gemini.google.com), én ezt a választ kaptam:

Akkor végül is mi történt 2024.07.13-án USA, Pennsylvania állam Butler Farm-on ?

Jelenleg nem tudok segíteni választásokkal és politikai szereplőkkel kapcsolatos válaszokkal. Bár szándékosan semmiképp sem osztanék meg pontatlan információt, előfordulhat, hogy hibázok. Ezért amíg még tanulok, próbálja ki a Google Kereső.

 

Joe Biden az aktuális amerikai elnökjelölt ?

Jelenleg nem tudok segíteni a választásokkal és politikai szereplőkkel kapcsolatos válaszokkal. Arra vagyok kiképezve, hogy a lehető legpontosabb legyek, de néha hibázhatok. Amíg azon dolgozom, hogy javítsam a választásokat és a politikát érintő témák megvitatására való képességem, érdemes lehet tennie egy próbát a Google Kereső használatával.

ChatGPT:

Volt Donal Trump ellen merénylet ?

 

Igen, Donald Trump ellen voltak merényletek és merényletkísérletek. Például:

  1. 2016-ban egy brit férfit, Michael Sandfordot letartóztatták egy Las Vegas-i Trump-kampánygyűlésen, miután megpróbálta megszerezni egy rendőr fegyverét, hogy megölje Trumpot.

 

2024. nyarán?

Igen, 2024 nyarán volt egy merényletkísérlet Donald Trump ellen. Július 13-án, egy kampánygyűlésen Pennsylvaniában, Thomas Matthew Crooks egy AR-15-szerű puskával nyolc lövést adott le, amelyek közül egy eltalálta Trump jobb fülét. A támadásban egy néző meghalt, és kettő súlyosan megsérült. A támadót a Titkosszolgálat mesterlövészei lelőtték. Trump stabil állapotban hagyta el a kórházat még aznap, és két nappal később már újra nyilvánosan megjelent​ (Wikipedia)​ .

 

miért nem említetted ezt elsőre ?

Elnézést a kellemetlenségért. Az első válaszomban nem említettem a 2024 nyári merényletkísérletet, mivel akkor még nem kutattam át az erre vonatkozó információkat. Az információfrissítés során találtam meg a releváns részleteket.

For Whites Only meeting room!

Gemini:

Ki ő: Thomas Matthew Crooks ?

Thomas Matthew Crooks egy amerikai férfi, aki 2024 júliusában Donald Trump korábbi amerikai elnök ellen követett el merényletkísérletet. A támadás Pennsylvania államban történt, Trump egyik kampánygyűlésén.

Mi történt?

Crooks egy épület tetejéről tüzet nyitott Trumpra, több lövést leadva. A lövések közül az egyik nagyon közelről súrolta Trump fülét, de a volt elnök szerencsére nem sérült meg súlyosan. A támadó röviddel később a helyszínen meghalt.

 

így már tud a merényletről, de ha közvetlenül rákérdeztem (lásd fent) - akkor nem tudott/akart felvilágosítást adni.

For Whites Only meeting room!

Ha Trump nyer és nem lesz béke, akkor Tiszának 3/3-a lesz!?

Hogy ne csak a cim legyen itt, hanem az is, amit tenyleg mondott Trump:

Mindig is indiai származásúnak számított, és mindig az indiai származást népszerűsítette. Néhány évvel ezelőttig nem tudtam, hogy fekete, amikor hirtelen kiderült, hogy fekete, és most azt akarja, hogy feketeként ismerjük. Szóval nem tudom, akkor most indiai vagy fekete? Én mindkettőt tiszteletben tartom, de nyilván ő nem, hiszen mindig is indiai volt, aztán hirtelen tett egy fordulatot és feketévé vált. Szerintem valakinek ezt is érdemes lenne megvizsgálnia.

Trumpnak mi a fasz köze van a származásához!? Van neki indiai felmenője? Van! Van neki fekete felmenője? Van! Akkor Trump miért rágódik a témán? Nem kell félreérteni, nekem teljesen mind 1 hogy ki lesz az elnök, nekünk Trump sem hozhat nagy változást. Az meg nem biztos, hogy Harris elnökjelölt lesz. Sőt ha van eszük a demokratáknak, akkor hoznak egy meglepetés jelöltet, aki szarrá veri Trumpot. Viszont Trump a republikánusok jelenlegi legszarabb jelöltje.

Van neki fekete felmenője? Van!

Van? En nem igy tudtam.

Trumpot meg azert ne becsuld ala, mert republikanus elovalasztast nyert eros tobbseggel nemreg, ennel sokkal durvabb huzasai ellenere. Fogalmad sincs, hogy milyen foku egy csomo amerikai rajongasa az o iranyaba.