Kiengedték Julian Assanget a londoni börtönből

Hozzászólások

5 év vizsgálati fogság ... 

hup.hu##article[data-comment-user-id="16401"]

hup.hu##article[data-comment-user-id="4199"]

Lehet kormányokat buktatni, pl. Saddam Husseinét is meg lehet buktatni, de nem lehet civileket és újságírókat Apache helikopterrel lekaszabolni, majd pofátlan módon letagadni, mismásolni, ferdíteni, egészen addig, amíg ki nem derül róla az igazság.

https://en.wikipedia.org/wiki/July_12,_2007,_Baghdad_airstrike
https://www.youtube.com/watch?v=T1bvnElceos

Lehet kormányokat buktatni, de nem lehet amerikai érdekeket kiszolgálva ezt csinálni, mert az minden demokráciában és diktatúrában hazaárulás. Azok az ellenzéki™ aktivisták, akik odáig jutottak az aktivizmusukban, hogy az amerikai kormánnyal kommunikáltak, valójában hazaárulók, függetlenül attól, hogy éppen egy demokráciát vagy egy diktatúrát árultak el. Akik nem jutottak el idáig, azok pedig nincsenek benne a táviratokban, tehát nincs miről beszélnünk.

Julian Assange az az ember, aki a legtöbbet tette a sajtószabadságért, az emberi jogokért és az ezeket sárba tipró háborús bűnök felfedéséért. Julian Assange az az ember, aki a legtöbbet tette azért, hogy átlássuk, valójában hogyan működnek az adófizetői pénzből élő kormányok és mit titkolnak el azoktól (tőlünk), akik eltartják őket és mennyire korruptak. Sokkal inkább érdemelne Nobel-békedíjat, mintsem börtönt.

Csak éppen az USA háborús bűnökért felelős politikusait, tábornokait stb. valahogy nem akarták emiatt meghurcolni. Sőt, ha esetleg véletlenül nemzetközi bíróság elé állítanák őket, akkor az amerikai elnök törvény általi felhatalmazást kap Hollandia katonai inváziójára.

https://en.wikipedia.org/wiki/American_Service-Members%27_Protection_Act

Tehát, az USA megtámadhat egy NATO országot, amennyiben a háborús bűnöseivel esetleg valaki azt akarná csinálni, amit ők Assange-dzsal.

Assange nem rombolt, hanem felfedte a rombolást. Nem a tükröt kell hibáztatni, ha az arcunk ronda.

Pontosan. Mas szempontbol meg fontosabb, ugyanis addig sem kell a szomszedokkal szamolni. Alapjaba veve a NATO nem akarna megvedeni egy Magyarorszagot. Egyetlen elony a NATO, mint szovetseg szemeben Magyarorszag pusztan az atjarohaz biztositasa a tobbi tagorszagnak. Minden mas szempontbol ugyanannyira vagyunk fontosak, mint a bolhafing.

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

FYI: A Nato belépésről szóló népszavazáson a választók kevesebb mint fele jelent meg. Mai törvények szerint érvénytelen lett volna a népszavazás. Sőt a Nato népszavazás előtt majd utána is érvénytelen lett volna. Direkt azért a népszavazásért módosították a törvényt, lazítva részvétel minimális számán amit utána újra felemeltek. 

Legfeljebb az amerikai nagykövetség által megrendelt "közvéleménykutatásokban" lehet 70% Nato támogató. A valóságban ennél jóval kevesebb. 

“Az ellenség keze betette a lábát”

A jelenben sem támogatja az ország 70%-a egy nukleáris háborúban történő aktív részvételt célpontként. A magadfajta elvakult debil szerencsére csak sokkal kisebb számosságú réteget képez. 

“Az ellenség keze betette a lábát”

Természetesen nagy katasztrófa egy Európát is érintő nukleáris háború. De emellett is lényeges különbség lenne azok között az országok között ahova hullottak nukleáris bombák és ahova nem. És ha már Csernobilt emlegeted, az térség ma úgy néz ki mint egy Marsbeli táj, teljesen kihalt radioaktív vörös sivatag... oh, wait! 

“Az ellenség keze betette a lábát”

Ausztria

Jól dolgoztak a politikusaik, hogy kialkudták a kivonulást és valószínűleg nem voltak olyan vérmes ellenlábasaik mint nekünk a franciák. Mostanra nincs különösebb szükségük NATO tagságra, ott vagyunk nekik mi és a környező országok keleti irányú védelemnek. A topográfiájuk azért -Svájchoz hasonlóan- nekik is előnyösebb..

A nyugatiakat sosem érdekelte az igazság, hiszen folyamatosan hazudtak.

Régebben arról, hogy a jólétük a szorgalmuknak, a nagyobb termelékenységnek köszönhető. Közben meg 80%-ban a gyarmataik kirablásának. A kelet-európai bővítés után pedig az új rabszolgáknak.

"De ha így haladnak a dolgok, akkor a britek vissza fogják sírni azokat az időket, amikor még a külföldi főleg “kuli munkára”tartott munkaerő áramlott az országba. Parlagon rohadnak a gyümölcsök és zöldségek Angliában, miután a Brexit korlátozta a külföldi idénymunkások munkavállalását.

A szabad munkaerő korlátozásának pusztító hatása van a szigetországban– mondta az Euronews-nak több gazda.

Az Anglia déli partvidékén lévő Barfoots of Botley mezőgazdasági vállalat képviselői szerint 750.000 tök rohad a földön, mert nincs aki betakarítsa."

https://youtu.be/c1LrF2UNutg

A te fantaszta univerzumodban lehet, hogy az! Itt a valódi világban mindeközben: 

https://media1.hu/2024/06/21/magyar-peter-facebook-torles-otkert-bizton… 

https://index.hu/belfold/2024/06/21/magyar-peter-budapest-belvaros-szor… 

https://ripost.hu/politik/2024/06/szemtanuk-allitjak-magyar-peter-megut…

https://hvg.hu/itthon/20240621_ember-vagyok-hibaztam-mondja-magyar-pete…

Egyébként valóban felmerül a lehetősége annak, hogy egy mesterséges "intelligencia" vagy, mert valódi ember ennyire ostoba mint te nem lehet. Minimális asszociációs készség kéremszépen! Vajon miért írtam amit írtam?! (költői kérdés) 

“Az ellenség keze betette a lábát”

Egy fórumban írta valaki, mi van, ha ez is megtervezett?

Azok után, hogy Ilaria Salist felháborító módon kiengedték, holott halmazatban követett el amúgy egyenként is 8-10 évet érő bűncselekményeket  - csoportosan, közbiztonságra különösen veszélyes eszközzel, előre tervezetten -  az Antifa csoport az ellenőrzések elkerülése céljából a darkneten szervezte támadásaikat, és ott is tervezték meg az eszközeik beszerzését, a támadások helyszíneit és az esetleges menekülési útvonalakat. Az ügyészség szerint a támadásokat alaposan megtervezték - védekezésre képtelen személy ellen, hiszen hátulról támadtak rá - hiszen  bűnszervezetben elkövetett életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérletével vádolták meg. 

Ezek után jogi nonszenszként, visszamenőleges jogalkalmazással, 1.5 évvel az elkövetés után hivatkoznak a mentelmi jogára? 

Ezzel szemben a Magyar Pétert egy telefon zsebre rakása, majd Dunába dobása miatt akarják megfosztani a mentelmi jogától, amit már megszerzett?

Vagyis az író szerint valami duplacsavar van.

Igen arra kívántam utalni direkt a nyugatimádó atlantista-táliboknak címezve, hogy rendben van az, hogy Julian Assange ellen védhetetlen vádat koholnak egy szexuális együttlétből, mert kellemetlen a személy a washingtoni nagypolitikának, akkor bele kellene gondolniuk ez bizony megeshet a legújabb imádott hamis prófétájukkal, Magyar Péterrel is. Láthatóan eléggé szertelen duhaj Péterünk. Assange esetében szó sem volt valódi nemi erőszakról, amit orvosi látlelet igazolhatott volna. Én úgy emlékszem, azt írták amikor ez aktuális volt, hogy aktus közben elszakadt a koton és Assange nem akarta befejezni az aktust. De mindegy is, a lényeg olyan "bűncselekménnyel" akartak fogást találni rajta, ami pár évtizeddel ezelőtt, a még normális világban eljárást sem vont volna maga után. 

Az egyik megtriggerelt biodroid természetesen találva érezte magát. :-D 

Ilaria Salist ha már szóba hoztad igen, igazad van. Annyival egészíteném ki, hogy itt 17 vagy 18 évet ült Budaházy hasonló, de közvetlenül nem bizonyított és sokkal enyhébb ügyben. Ez így elég szégyenletes a magyar igazságszolgáltatásra nézve. 

“Az ellenség keze betette a lábát”

Az ugye meg van, hogy este kefélt a nővel - reggel újra akart, de már nem volt gumi - azt nem tudom, hogy meddig ment el a reggeli párzáskor (behatolás volt-e, vagy csak ráverte) - ezért jelentette fel -- a reggeli action miatt.

A nem az NEM - ezt tiszteletben kell tartani, de ugyan olyan súlya van-e annak, ha éjszaka ráugrasz egy ismeretlen nőre és megakarod erőszakolni vagy a fenti eset, hogy egyszer már meg volt benne volt, de a másodikra már nem volt kedve.

For Whites Only meeting room!

Azok az emberek rosszban sántikáltak, akiknek az életük veszélybe került attól, hogy a nagyközönség megtudta az igazságot. Egyébként ez a magyarázat a fedősztori, a valóság ezzel szemben az, hogy kellemetlen a „demokrácia” urainak, amikor kiderül, hogy a társadalmi berendezkedésünk egy irányított diktatúra leöntve demokratikus mázzal.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Szerkesztve: 2024. 06. 25., k – 12:23

A ruszkik egyik hasznos hülyéje. A hetvenes-nyolcvanas években sok nyugati atomellenes mozgalmat is, mint utólag kiderült, pénzeltek a ruszkik így vagy úgy. Persze ettől még a többségük jó szándékkal állt hozzá, de attól még sajnos az ellenfél malmára hajtották a vizet, aki ezt ki is használta.

Ti

Tőlem aztán nyugodtan. De Te és Én írunk egymásnak: használd az egyes számot.

is nyomhatjátok a Konteókat

idézz egyet. semmi gond a felvetésekkel, csak különbséget kell tenni kijelentés és feltételezés között: pl feltételes mód használatával.

Nem vagyok én annyira elvetemült, mint itt egyes fórumtársak, hogy kigyűjtsem mások példabeszédeit :D . Ott van az a háborús fórum agymenés, lehet mazsolázni

Abban igazad van, hogy ez egy feltételezés, amit egy "Szerintem" karakterlánccal meg kell toldani. De eddig ezek a nagy szabadságharcosok SZERINTEM csak ártottak a világnak. Na meg csak akkor bukkanak fel, amikor az oroszoknak az jó. 

Azért mindenképpen jó poén* volt az oroszok számára, hogy nem tudtak hozzáférni az amerikaiak az emberhez. Én arra tippelnék a halálát illetően, hogy annak van nagyobb esélye, hogy az amerikaiak megbosszulják néhány éven belül, ha a mindenkori elnök úgy gondolja (gondolom ilyen súlyú ügyben ő döntene).

"ha a mindenkori elnök úgy gondolja"

Az az elnök, akinek önálló gondolatai vannak, s ezek megvalósításáért hajlandó dolgozni is, az jó eséllyel úgy végzi, mint JFK. Ha pedig valóban úgy végzi, akkor az az egész évszázadot megváltoztatja.. nem túl jó irányba. Az amerikai elnökök egytől egyig bábok, nagyon hosszú ideje. Épp ebből volt baj Obamánál is, hiszen pl. nem tudták bábként háborúba rángatni. Vagy épp Trumppal, mert neki meg az intellektüellje (úgy értem a hiánya **) szinte kizárta a marionett-előadást. Volt is velük "baj" rendesen.

** Ezt olyannyira nem bántásként írom, hogy amint legépeltem azonnal beugrott a 850e Biden-videó random valamelyike.. és úgy vigyorogtam, hogy kilátszottak a fogaim. Egész fasza a kínálat :)

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Nem írt baromságot, csupán az első mondatot nem támasztotta alá.

A második mondatban megfogalmazottak bizonyított tények. A szovjetek és érdekszférájukba tartozó országok számos európai békemozgalmat szponzoráltak vagy vezettek titkosszolgálati embereikkel, főként Nyugat-Németországban.

70-es 80-as években?? EGP öt éve több mint 10%-ot tudott az európai parlamentben, fő eredményük, hogy a németek leállították az atomerőműveiket is. Ezek nem szimplán aknamunkák, hanem történelmi bűnök, ezt semmilyen szándék sem menti.

Assange vagy Snowden bármennyire is szeretnéd annak látni, nem hasznos hülyék vagy aknamunkások hanem szabadságharcosok, inkább az a szomorú hogy a mai világban ez a kettőt sajnos egynek láttatják. Hasznos hülyék persze vannak szép számmal, nem is kell messzire menni...

Szerkesztve: 2024. 06. 25., k – 17:55

“Akinek talan az egyik legnagyobb toke van” dij nyertese

Mondjuk olyan szar (elnézést a szóviccért) sora nem lehetett, mert az ecuadori nagykövetség szerint 5 millió angol fontot (2,4 milliárd forint) költöttek az eltartására 6 év alatt.

A képe alátámasztja kb. hogy elszakadt a valóságtól ez alatt az öt év alatt.

trey @ gépház

Szerintem külön pirula van arra, ha holnap szarművészt akarnak belőle faragni, megint másik pirula fingból ostort fonáshoz. Megint másiktól űrhajós lesz, vagy épp mezei nyúlnap képzeli magát, ilyesmi. Az Észak-Koreaiak pl. az éberkóma summonálásában jók.. szerintem valami költséghatékony tablettával.

Vortex Rikers NC114-85EKLS