"Germany bans Motorola smartphones amid patent infringement"

https://cybernews.com/tech/germany-bans-motorola-patent-infringement/

"..none of Motorola's phones can be sold in the country, as well as Lenovo’s tablets or computers that include integrated WWAN technology..."

Sebaj, olcsóbb lesz itthon...

Hozzászólások

Lehet én csesztem el valamit, de nálam meglepően jól muzsikálnak az újabb (2021+) Motorolák (3 db). Nem fognak 5-6 évig menni, de amíg mennek, addig jobbak, mint a Xiaomi. Úgy hogy remélem tényleg jobb áruk lesz.. :)

Most vettem én is Motorolát (Thinkphone), pont hasonló okok miatt, de ott most valamilyen szabadalomvita (wwan modul) miatt van letiltva, ami nem von le a készülékek minosegebol.

"Nem akkor van baj amikor nincs baj, hanem amikor van!"
Népi bölcsesség

edge 40 neo-t vettem fél éve, teljesen jó. Főként, hogy nincs tele sok eltávolíthatatlan szeméttel.

Ezt nem gondolták végig a németek. Ők maguk nem tilthatják ki, mivel az EU-ban az áruknak szabad mozgása van. Ahhoz, hogy ki lehessen tiltani, ahhoz az egész EU döntése kell.

Egyébként megértem a döntést, a Motorola telójai jelenleg a legjobbak között vannak ár/értékarányban, most én is azt vettem nemrég, egy Motorola G84 5G-t. Nem fogynak az iPhone-ok meg méregdrága Google Pixelek, muszáj a konkurenciát kiszorítani a piacról, ha nem tudnak velük versenyezni árban, tudásban, akkor jogi eszközökhöz kell nyúlni.

The world runs on Excel spreadsheets. (Dylan Beattie)