A kerítésről #4242

Hozzászólások

Viszont ha jól emlékszem, még mindig van valami eljárás a be nem engedett namíbiai agysebészek miatt. Volt egyébként olyan, hogy ezeket a derék embereket továbbvonatoztatták ausztria felé. Szerintem ezzel maradéktalanul megfelelhetne az ország az EU ezzel kapcsolatos elvárásainak, nem tudom, miért szüntették be. 

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Trey te már tudsz valamit arról, hogy kilépünk az unióból, hogy magyarországot nem soroltad oda? :)

Országon belül milyen alapon? 

Ezt most komolyan kérdezed? A határvédelem az adott ország kötelessége. Ha nem akar ezzel foglalkozni, akkor nem kell a schengeni övezet részeként hivatkoznia önmagára.

Örülnél neki, ha mondjuk a Duna vonalát csak ellenőrzés után léphetnéd át?

Nekem nem gond, ha ellenőriznek. Annak gond, akinek félnivalója van. Az meg neked is probléma, ha ezek az emberek mindenféle ellenőrzés nélkül átjutnak, ugye?

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Volt időszak 1-2 éve, amikor az osztrák határon a határvédelmet újra bevezették, - engem nem is engedtek át, mert éppen nem volt nálam úti okmány, hiába is próbáltunk a magyarságunkra kivételes elbánást szerezni. Visszafordítottak. (Teljesen az "átkos" szindróma volt...)

a gorogok ezert egy zsak penzt kapnak, szoval nem sajatzsebbol kell megoldani. a problema nalunk volt: penz nem adnak, de azert a hordakat tartsuk kinn! Viktor is megunta, aztan "ha mar ennyire welcome van nyugaton, akkor nesztek odaadjuk, oldjatok meg!". persze ez mar annyira nem volt nekik se jo moka \o/

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

https://www.keeptalkinggreece.com/wp-content/uploads/2022/12/12milescre…

Mutasd már meg, hogyan jut el krétára a görög felségvizeket nem érintve kívülről anélkül, hogy a partiőrség megállíthaná és kiutasíthaná.

 szerinted melyik állam területén van

Lényegtelen: ellenőrizheti az összes környéken levő állam: leoszthatják a költségeket :)

Bizonyára tisztában vagy vele, hogy demokratikus országokban az erre felhatalmazott szervek képviselői kb. bárhol, bármikor felszólíthatnak arra, hogy igazold a személyazonosságod. S ha eközben olyan információk birtokába jutnak, amelyek miatt további vizsgálatot kell foganatosítaniuk, megteszik.

:)

Hány sziget is van? Hogyan oldod meg?

Tudtommal nem kötelező szigeteket birtokolni, sem schengeni vagy EU tagsággal rendelkezni.

 

Országon belül milyen alapon?

A realitás alapján? Mert hogy ugye állítólag pl. a szigeteket nem képesek kellőképpen ellenőrizni.

 

Örülnél neki, ha mondjuk a Duna vonalát csak ellenőrzés után léphetnéd át?

Kiváló példa, mester! Kérlek, fejtsd ki.

:)

Szerintem te itt FUD-ot terjesztesz, legalábbis célozgatsz. Attól még, hogy egy ország nem tagja az EU-nak, nem jelenti azt, hogy polgárai nem is léphetnek az EU területére és onnantól egyenlővé válik az ország a vasfüggöny volt országaival.

trey @ gépház

Egyébként amikor egy keleti migráns náció képviselője migránsozik, az kifejezetten érdekes... Ráadásul még az európai értékeket is csak később, és nehezen kezdték el tiszteletben tartani ezek a migránsok ugye...

egy keleti migráns náció

Kvered a szezont a fazonnal. Az EU-n belüli szabad átjárás a tagországok állampolgárainak kiváltsága. Lehet próbálkozni az EU tagsággal, de annak igen nagy és sokrétű ára van: ezt a balkán tagországai és pl Észak-Macedónia igen jól tudja: nekik pl az ország nevét és meg kellett változtatniuk hozzá.

Neki az a lényeg, hogy jól térdeljen. Az ilyen kezet csókol a németeknek, és közben oroszozik, noha a szovjetek a németek miatt jöttek Magyarországra. De legalább az amerikaiak 1989 óta sem vonultak ki Európából. Ami jó, hiszen így könnyebben becsókolhat nekik is. Aztán ha esetleg visszajönnek az oroszok, vagy elmenekül, vagy letérdel azok elé is. Nagyjából ennyit tud nyújtani a fajtája.

:)

Neked meg az a fontos, hogy a nickedhez hű legyél... A magyarok keleti menekültek, migránsok Európában, ha tetszik, ha nem. "Szerencsére" az idők folyamán jelentős keveredés is történt (bővebben a történelemkönyvek népességi, bevándorlási, betelepítési adatait javaslom elemezni), de jellemzően pont a magukat kizárólag Árpád csürh... csapataival ide érkezők leszármazottjának tekintők azok, akik leginkább migránsoznak... Miközben pont a keveredések előtt látszott, hogy a keletről érkezett migráns hor... törzsek bizony nagyon nem tisztelik az európai értékeket, nem nagyon akarnak beilleszkedni... Mondjuk lehet, hogy azért is a nagy ellenállás, mert magukból indulnak ki...

 

Az egyelőre nem vitatott tény, hogy a magyarok keletről érkeztek, és nem jószántukból, hanem gazdasági-háborús okok miatt - ráadásul jóval nagyobb tömegben és szervezettebben... És kevésbé tisztelve az elért területeken élőket, azok kulturális-életviteli dolgait...

Ilyen alapon felelősségre kéne vonni téged pl. a kommunista és egyéb felmenőid dolgaiért. Generációk alatt biztosan összeszedtetek annyi bűnt, ami miatt te és a leszármazottaid letöltendő életfogytiglanit kapnátok. Tehát érdemes lenne gondolkodnod, mielőtt a gazdáidból kiszopott faszságokat visszaböfögöd.

:)

Felelősségre vonásról nem beszéltem, csak arról, hogy ronda dolog egy migráns nációtól másokat migránsozni, és kitaszítani onnan, ahova ők sem jószántukból, és nem az adott terület kultúráját elfogadva khm. "vándoroltak" be. Szép szó a "honfoglalás", csak épp az oka szimpla gazdasági-háborús migráció volt - aztán a "kalandozások korában" bemutatták eleink, hogy milyenek is a keletről érkezett migránsok...

Felelősségre vonásról nem beszéltem

Dehogynem. Moralizáló köntösbe bújtatva.

 

ronda dolog

Jaj.

 

ronda dolog egy migráns nációtól másokat migránsozni

A migránsokat bárki migránsozhatja. Sajnos nem nyertél hangszórót.

 

másokat migránsozni, és kitaszítani

Ugyebár az ország intézményének lényege, hogy a lakói döntenek az országot érintő dolgokról, ha módjukban áll. Tehát pl. nem kötelesek senkit befogadni, akit nem akarnak.

 

nem az adott terület kultúráját elfogadva khm. "vándoroltak" be

ÚGY ÉRTED, HOGY az eredetileg itt élőknek joga volt tiltakozni a bevándorlás ellen? Kérlek, mondd, hogy félreértettem. Mert ha nem értettem félre, azt állítod, hogy nekünk is jogunk van tiltakozni a bevándorlás különféle formái ellen.

 

Szép szó a "honfoglalás"

Valóban egész jó.

 

csak épp az oka szimpla gazdasági-háborús migráció volt

Azért annyira nem lehetett szimpla, hiszen a történelem során jó pár népség veszett el vagy hanyatlott meg végleg (legalábbis máig) hasonló nyomások alatt.

 

a "kalandozások korában" bemutatták eleink, hogy milyenek is a keletről érkezett migránsok

Amerika felfedezése után a nyugat-európaiak megmutatták, milyenek is a nyugat-európaiak... Stb.

Fel lehet róni egy népségnek az életrevalóságot, csak hát eleve nem mutat jól, de azután különösen nem, hogy a hozzád hasonlók a nyugatiak elé letérdelve sorban négy kétharmadot adtak Orbánéknak.

 

Amúgy az igencsak durva/szomorú, hogy a szóhasználatodban is térdelsz.

:)

Fel lehet róni egy népségnek az életrevalóságot

 

Ez egy találó félmondat, hiszen valójában csak azoknak lehet felróni, akik még a térképen vannak. Szóval jaja, bocs hogy élünk basszameg, akiknek pedig nem tetszik nyugodtan befeküdhetnének végre egy középkori sírkamrába.  Uncsi a sírásrívás, (!)újkorban (!)kiirtották egy teljes kontinens őslakosságát-, kultúrájukkal együtt az angolszász barátaink, aljas és előre megfontolt módon, anyagi és hatalmi érdekek mentén. Ők aztán baszottjól kalandoztak :/

Vortex Rikers NC114-85EKLS