A kóklerekről ...

Értem, totózzuk ki ... :sóhaj: ... https://portal.nebih.gov.hu/web/guest/jogsertesek -> melyik a debreceni -> https://portal.nebih.gov.hu/l/jogsertesek/1127247401 -> Nagyerdő Projekt Kft. -> de mi az étterem neve?!

Hozzászólások

Tök jó, hogy 29-én teszik közzé azt, hogy amúgy május 14 és 27 között zárták be az éttermet.

Szerkesztve: 2024. 05. 29., sze – 20:11

Minden nap a Pálma előtt járok el, fel sem tűnt, hogy nem prosperál. Ha egyáltalán tényleg a Pálma, mert a nagyerdő vonzásában van még pár kajálda.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Az egyik legpatinásabb debreceni étterem a Nagyerdő szívében. Szerintem ez általános állapot lehet a régi vendéglátóhelyeken, az Arany Bika is botrányos volt annak idején. 

“legpatinásabb”

Ezt most viccből mondod gondolom. 300 méterre ott a Leveles Csárda, 600 méterre a Vigadó. Légvonalban 800 méter a Viktória. A szállodai éttermekről nem beszélek, a fürdő vonzásában megint csak semmiről, de azért körzővel húzok 800 métert, mi esik bele. Most nem baszol fel ezzel a Pálma-szarsággal remélem..
 

Amúgy a Pálma az cukrászda volt, hogy lentebb ne menjek, mert lentebb-régebben meg megint más volt. A drogtanya múltat nem is akarom feszegetni. Remélhetőleg nem ebből lesz ítélve a városunkról, mert amit írsz az egyszerűen nem igaz, ennyi. Ne mondj ilyet kérlek mert rohadtul nem patinás és sosem volt az. Jó volt, szép is volt, de a patinás és legpatinásabb honnan jött? Debreceni vagy, vagy csak messziről írod? Jól sejtem, hogy utóbbi?

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Majd' 80 éves vendéglátóhely, a patinás jelzőt a kora és az ismertsége miatt adtam meg. Vendégként nem tudom megítélni mert nem jártam még ott. Kiváncsiságból megnéztem az elmúlt fél év Google értékeléseit, egy-két kivételtől eltekintve elégedettek voltak az étteremmel. 

Köszönöm, ezt megvallani erény. Viszont ha legközelebb óvatosabban bánnál a neked fogalmatlan dolgokkal, igazán jófej lennél. Ez kritika a Gszar értékeléseknek is.

 

Ui a Bikában sem kajál kb senki, mert körzővel 600 méterre olyan konkurenciát találsz tucatszám, hogy csak na. Az kajál ott aki ott hál, vagy üzleti ebédre megy, s a név számít. Más -> devnull.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Ezt meg én nem tudtam, jogos, szorri (majd lecsekkolom azért, nekem ezt látnom kell saját szememmel), viszont a túlpatinázást nem szentesíti természetesen. A kovid sajnos sok mindennek odabaszott, a kedvenc helyeim mentek a levesbe. Ebből adódóan ha megkérdezel hova menj enni ha itt bandázol, sok jót nem tudok mondani. Más világ lett igen gyorsan, annyira nem is tetszik.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Ui a Bikában sem kajál kb senki

Kovid elején jártunk utóljára Debrecenben, a szépkártyás belföldi turizmusnak köszönhetően. A református templom után adta magát h. oda nézzünk be ebédre. Teljesen rendben levőnek tűnt a svédasztalos ebédjük. Rosszul tettük?

(Ha legközelebb járunk arra, dobok előtte 1 privát üzit ha tudsz jobb helyeket a környéken, helyi idegenvezetőként ;) )

Belváros:
https://regiposta.hu/
https://belgaetterem.hu/
http://www.godor.hu/

Belvárostól éppcsak kintebb
https://malometterem.hu/
 

Tócós ill. Nagyerdő
https://www.semannvendeglo.hu/
https://www.viktoriaetterem.hu/

..és még sokan mások. Nincs a Bikával nagy baj, csak túl van tolva.. művileg.

Illetve ha a Nevada Ételbár helyén (Tócóskert) nyílik végre valami akkor eljárom a kambodzsai termékenységi táncot: nekem az párszáz méterre van, imádtuk a kovid előtt. Erősen dolgoznak rajta nap, mint nap, szóval esélyes. A "régi postát" nem hagynám ki, és a "Semann" is odacsap ha oda akar csapni - illetve mindegyik főúton befelé van csárda, az majdnem mindegyik okés.

Ha egyszerűbb-gyorsabb kajálda kell, jelezd és írok olyat is.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Ez egy azsiai orszagban a tiszta rendezett alapotnak felel meg. Lattam joparat. Volt ahol a macska is ott aludt a hus mellett. Utolag remelem, hogy aludt...

Every single person is a fool, insane, a failure, or a bad person to at least ten people.

Tavaly itt a hazautunk napján lementem hajnal 2 körül a konyhára, hogy összeüttessek valami utazócsomagot magunknak, mert fél 5-kor indulás volt, jött a transzfer.

Bazz az utca összes kóbormacskája ott bulizott az asztalokon meg a kitett kaják mellett. A vérnyomásom esett vagy 80-at, egy hétig ettünk ott full ellátással. A kva anyjukat! :D

Vortex Rikers NC114-85EKLS