Covid-19 vakcinák tudományos szemmel (8.)

Fórumok

Nyissuk ki az új topikot, még van mit kicsavarni a témából. Szerk.: ez is megtelt, itt a következő: https://hup.hu/node/185109

Jordan B. "grifter and controlled opposition" Peterson: https://twitter.com/jordanbpeterson/status/1616294521683279873 "I got vaccinated because I naively believed the woke force-mongers would leave me the hell alone thereafter. Fool me once...."

Scott Adams Episode 1995: https://www.youtube.com/watch?v=C41GCgyG4mI

"Jan 21, 2023 The Anti-Vaxxers are clearly the winners. A compilation clip. For the full discussion with details and nuance, see Episode 1995."

(Próbáltam ellenőrizni, hogy kamu-e, de úgy tűnik nem az.)

Scott Adams és Jordan B. Peterson megtértek az antivaxerek közé. Azt hiszem kijelenthetjük, hogy ez a pont az amikor a normi világba betört az antivaxerség. 2023: eljött az antivaxerek éve.

Kellemes sárdobálást kívánok minenkinek, mindent bele! Ez egy flame topik, de azért szorítkozzon mindenki a "tudományra", ahogy én is tettem!

Hozzászólások

Még az előző topikban volt egy link egy tudósember mondásáról, miszerint 'az emberi sejt nem arra való hogy mérgező idegen fehérjéket állítson elő'. Nyilván én sem szeretném, hogy akaratom ellenére manipulálják az emberi sejtjeimet, csak az a szomorú helyzet, hogy a vírusok pontosan ezt teszik, nem hallgatnak a tudósember tanácsára. Sőt, ha megkérdeznék őket, hogy szerintük mire való az emberi sejt, valószínűleg azt mondanák, hogy 'vírusok reprodukciójára'.

Ezzel kapcsolatos olvasmány: https://dilbert.com/strip/2023-01-16

Ha egy veszélyes vírus megöli az öregeket, az még nem ad felhatalmazást Bill Gatesnek, hogy ugyanezt megtegye a klímavédelem jegyében.

 

Nem értem, hogy miért kellene hozzájárulnom, hogy a vírus is és a virológusok is együtt gyilkolhassák a sejtjeimet?

Még mindig kiforgatod azt, amit a "tudósember" mondott, miszerint 'az emberi sejt nem arra való hogy mérgező idegen fehérjéket állítson elő'. A "tudósember" azt mondta, hogy nem jó dolog mérgező idegen fehérjéket állíttatni elő az emberi sejtekkel.

szomorú helyzet, hogy a vírusok pontosan ezt teszik, nem hallgatnak a tudósember tanácsára.

Így van, ez szomorú helyzet, hogy a vírusok tönkretehetik az emberi szervezetet.

Azt kellene megértened, hogy ez nem jó dolog, főleg nem akkor, ha ezt a vírusokon kívül még mesterségesen is megteszik.

Minden analógia rossz, de itt egy:

A jég tönkreteheti némely embernek a háza tetejét, összetörheti a cserepeket. Ez szomorú dolog. (Segítség: jég = vírus, cserép = elsődleges védelmi rendszer)

Egyesek felkészülhetnek úgy pl., hogy erősebb cserepekre cserélik a rossz minőségűeket. (Segítség: egészséges életmód, táplálkozás, mozgás, vitaminok, légzés, ...)

Az ország vezető kárelhárítói kitalálják, hogy az a legjobb védekezés, ha mindenki házát elkezdjük jéggel bombázni, elvileg gyengébbel, akkor mindenki rá lesz kényszerítve, hogy megerősítse a házát. (génterápiás vakcinázás)

Ezzel csak az a baj, hogy némely esetben erősebb a jég, mint tervezték, tovább is tart, mint kéne. Ami a legfőbb, hogy akinek erős cserepei is vannak a házon, arra nem gondolt, hogy itt a jég minden oldalról fog jönni, még bentről is. (Segítség: elsődleges védelmi vonal = bőr, nyálkahártya /légutakban, tüdőben, bélrendszerben/)

Ertelmes dolgot nem csinalsz, iszonyat faraszto olvasni amit irsz, meg utana a zaj amit generalsz es arra adott ertetlenkedesed.

En szepen megkertelek. Tagas az internet, hatha talalsz masik sarkot ahova ki tudod engedni a gozt.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Ha egy etteremben allandoan neked hintazik a masik asztalnal ulo, akkor 2 lehetoseged van:

1) megkered, hogy ne tegye (itt ez tortent)

2) megkered az asztalnal ulo tarsasagot, hogy veled egyutt uljenek at egy masik asztalhoz (topik), vagy keressenek masik ettermet.

 

Nezd, en felnott modjara szepen megkertem. Erre igy valaszol emberileg, ahogy akar.

 

Nem az echo chamberrol van szo. Abszolut nem zavar ha valaki mas velemenyen van es ezt ki is fejti. De ezt tegye emberileg elfogadhato modon, hozzon forrast az erveire. Az ami itt folyt/folyik az nem produktiv. Max gozleeresztesnek lehet hivni.

Ami elmegy 1x-2x, de ez a 8. 1000+ hozzaszolasu topik.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

'az emberi sejt nem arra való hogy mérgező idegen fehérjéket állítson elő'.

vs.

akaratom ellenére manipulálják az emberi sejtjeimet, csak az a szomorú helyzet, hogy a vírusok pontosan ezt teszik,

És ebben mi az ellentmondás?

Ha vírus teszi megbetegszel, tehát az ember szempontjából nem arra való, mert ha az lenne a célja nem lennél tőle beteg és rosszabb estben nem halnál meg.

Ha belehalsz akkor arra való?

Nem azt mondta az ember, hogy nem lehet megcsinálni vele, hanem, hogy nem az a célja! A kezed is le lehet vágni, de nem arra való. A f@szod sem arra való, hogy a csalánt verd vele, de ettől még képes vagy megtenni.

A mondandó lényegi tartalma viszont nem érdekel, hanem egy darab szón lovagolsz. Ez tipikus tőled, hogy nem érted a lényeget, vagy nem is nézed meg/olvasd el (saját bevallásod szerint, azért mert bölcs vagy) és primitív cinizmussal belekötsz egy formai dologba. Viszont valamilyen általad nem tisztázott indítéknál fogva, erősen szelektálsz a cinizmusoddal. A Pfizer bevallott hazugságaira valahogy nem sikerült behányod semmit. 

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

> az emberi sejtnek nincs célja.

Érdekes kérdés egyébként, hogy ha semminek nincsen semmi célja, akkor például minek meggyógyítani a betegeket? Úgysincsen célja. Ha nincs semminek célja, akkor mitől létezik helyes és helytelen? Nevetséges, hogy azok az emberek, akik szerint semminek nincsen semmi célja ugyanakkor valamiféle moralitásra hivatkozva akarnak másokra ráerőltetni mindenféléket. Nyilvánvaló a logikai összeférhetetlenség a céltalanság hite és a moralitás léte között, ezért ha valaki ilyennel érvel, akkor mindig gyanakodjunk, hogy át akarnak verni minket!

Sok lesz ez :)

A teve-féle bölcs univerzumban még az életet sem képesek definiálni, nem, hogy valamiféle célt :)

Egy sejt céltalan, viszont sok sejt együtt egy cél érdekében végez tevékenységet közösen. Nem rossz. :)

De legalább megtudtuk, hogy az ember egy természeti jelenség :)

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Továbbra is egy az egy darab szón rugózol. Cseréld ki a célját, funkciójára, ha az jobban teszik.

A mondandó lényegi tartalma viszont nem érdekel. Ez tipikus tőled, hogy nem érted a lényeget, vagy nem is nézed meg/olvasd el (saját bevallásod szerint, azért mert bölcs vagy) és primitív cinizmussal belekötsz egy formai dologba. Viszont valamilyen általad nem tisztázott indítéknál fogva, erősen szelektálsz a cinizmusoddal. A Pfizer bevallott hazugságaira valahogy nem sikerült behányod semmit. 

Nem vagy te enyhén retardált?

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Elnézést, ha belegyalogoltam az érzéseidbe, balga módon azt hittem, hogy természeti jelenség vagy cél nélkül :D

u.i.

Melyik sejted rugózik?

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Off: ugyebár az embernek nem az a funkciója, hogy biciklizzen, hiszen az utolsó kétszáz évet leszámítva senkisem biciklizett az emberiség százezer éves történelmében, még a Bibliában és a Védákban sem írnak kerékpárokról.

Ugyanakkor a wikipedián ezt véltem olvasni:
A mai világban a kerékpár az egyéni közlekedés leghatékonyabb módja (egy kilométer kerékpározás: 92,09 kJ, gyaloglás: 261,63 kJ, autózás: 4,83 MJ energiát igényel átlagosan).

Nincs itt valami ellentmondás?

Off: lehet, hogy ezt nem fogod érteni, de azért tegyünk egy próbát: https://xkcd.com/1734/

Hogyne érteném:  Bicajjal jársz, buzi-e vagy?!  :D

Bájos az istenkomplexusod :) Vajon melyik céltalan sejted zavarja ennyire? :D

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Szerintem semmit sem kapott, csak lájkot vadászik és rájött, hogy manapság az antvaxereknek fúj a szél.

Ő volt az, aki 4 pcr-t csináltatott egyszerre, 2 pozitív lett, 2 negatív.

Nagy bizalmában az egészségügyben 4 oltást felvett, pont miután az öccsének szívkárosodása lett és megosztotta eme bejegyzését.

Nem áll össze a kép.

:)

Azt nem tudom mi van mögötte. A lényeg, hogy kezdenek nyíltan beszélni az oltások káros hatásairól.

Az, hogy ez csak átmeneti rés a pajzson, vagy direkt kezdték el ezt nem tudom megállapítani. Azt sem, hogy Musk milyen oldalon áll (gyanítom, hogy a saját érdekeit nézi).

Musk elvileg liberális volt.

Musk mindig annak látszik publikusan ami épp jobban fekszik neki, de persze az apartheid utolsó éveiben felcseperedett smaragdbányász család akinek az elég sok gyereke(tíz körül lehet, de ki számolja) közül az egyik nevét nemhogy megjegyezni, de még leírni sem tudod. Ha ez lenne érdekében akár űrlénynek is kiadná magát. Ez van. 
Meg kellene tanulni különbséget tenni az emberek cselekedetei és a rárakott bélyegek közt. Ez a megosztás egy politikusi taktika, hogy legyen nekik is megélhetésük.

Mióta a fiából transzvesztitát csináltak,

Ez egy ilyen új-keletű baromság, hogy valakiből csinálnak valamit. Ember ezt magával tudja csinálni. Azért elég nehéz azt mondani, hogy hányattatott sorsa lett volna, apu nem épp csóró. Vagy azt panaszolod, hogy elhanyagolta? 

Ez egy ilyen új-keletű baromság, hogy valakiből csinálnak valamit. Ember ezt magával tudja csinálni

 

Amig kiskoru, nem ilyen egyettelmu a helyzet, foleg, ha szuloi beleegyezes se kell mar.

 

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Mi van? Te érted mit akarsz ideírni? 

Próbálom értelmezni.

- a kormány mantrája, hogy a szülők beleegyezése nélkül átalakítják az embereket ("brüszel") és ezt te idekevered bár semmi köze nincs hozzá

- vagy azt akarod mondani hogy Musk mint szülő tette transzvesztitává?

(már az elgondolás is mekkora baromság, hogy egy random idegen akivel jó esetben egyszer találkozik a gyerek "divatból" transzvesztita lesz, mert a szülőket nem vonja be. Ha ez megtörténhetnek az véletlenül se lenne szülői nevelési hiba :) de az adott esetben/Musk/ még nagyobb baromságnak tűnik)

Adok egy linket, hogy mire gondolok pontosan.

Par perces video, ahol az apa gyereket atoperaltak masik nemuve, ugy, hogy o vegig ellenezte. Nezd el, hogy 9gag link:

https://9gag.com/gag/a0ZAOGd

 

Nem tudom mennyire hiteles, lehet full megrendezett az egesz, de nem az elso sztori amibe beleakadok. Igy nem fact checkkeltem, lehet kamu. (ha valaki tud reszletet, ne tartsa magaban).

 

A lenyeg nem ez, hanem, hogy mire gondoltam.

Magyarorszagtol tekintsunk el, ide meg kell par ev, mig lecsurog.

Olvastam mas sztorikat is, ahol anyagilag megerte a szuloknek ha atoperaljak a gyereket, de ezt nem tartottam valoszinunek, meg nem is oriztem meg a hivatkozast.

Az biztos, hogy kaliforniaban reklamozzak a hormonpotlo gyogyszereket, a nemvaltoztato mutetet, tehat mar van egy eleg eros business lobbi is az egesz mogott.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Ezt leellenőrizhetné valaki, akinek van orvos ismerőse, mert én 20 éve nem jártam dokinál:

2022 októberében bevezettek egy új ICD-kódot (BNO-kód), ami idén januártól majdnem minden német klinika és kórház számára elérhető.

Az ICD-kódok elvileg diagnózisokat jelölnek. Az új kód, a Z28.310 azt jelenti, hogy valaki “kovid ellen oltatlan”.

Link: https://telegra.ph/EXKLUSIVER-Sonderbericht-%C3%84rzteschaft-f%C3%BChrt-digitalen-Diagnosecode-der-WHO-f%C3%BCr-Ungeimpfte-ein-01-19

Oltatlannak lenni mióta egy diagnózis?

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Az a nagy baj, hogy az interneten nem lehet keresni, különben ilyeneket találnál: https://hu.m.wikipedia.org/wiki/BNO-10_k%C3%B3dok_list%C3%A1ja

XXI. főcsoport - Az egészségi állapotot és egészségügyi szolgálatokkal való kapcsolatot befolyásoló tényezők (Z00-Z99)
...
Z26 Egyéb, egyetlen kórokú fertőző betegség elleni immunizáció szükségessége
Z27 Fertőző betegségek kombinációja elleni immunizáció szükségessége
Z28 Immunizálás elvégzése nem történt meg
Z29 Egyéb profilaktikus eljárások szükségessége
...

Az legalább stimmel, hogy te vagy a célközönsége a linkelt cikknek:

Those in power at the United Nations and World Economic Forum have a "need to know" about those who oppose this demonic transformation of the human race, which transhumanists are calling an "upgrade" to "Humanity 2.0."

Valljuk be, azért nem mindeki annyire... ööö... szakrális gondolkodású, hogy egy ilyen mondatot olvasva ne tartsa az egészet fasságnak.

https://lexiq.hu/koltoi-kerdes

De ha már...

És ismét nem sikerült felfogni... Beakadt az a céltalan rugó.

Kérdeztem és nem állítottam! Na akkor úgy, hogy még te is megértsd:

Az ICD-kódot (BNO-kód) valóban diagnózist jelöl a gyakorlatban?

A Z28.310 tényleg azt jelenti, hogy valaki “kovid ellen oltatlan”?

A linkedről:

A betegségek nemzetközi osztályozására szolgáló kódrendszer (BNO) 10. revíziója három karakteres tételeinek listája.

A “kovid ellen oltatlan” egy betegség?

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Hát ott ennyi van:

Z28 Immunizálás elvégzése nem történt meg

 • Z28.0 Ellenjavallat miatt el nem végzett immunizáció
 • Z28.1 A beteg meggyőződése vagy csoport nyomása alatt hozott döntése alapján el nem végzett immunizáció
 • Z28.2 Beteg egyéb és k.m.n. döntése alapján el nem végzett immunizáció
 • Z28.8 Egyéb ok miatt el nem végzett immunizáció
 • Z28.9 K.m.n. ok miatt el nem végzett immunizáció

Tényleg van kovid ellen oltatlan is?

Van mondjuk influenza ellen oltatlan is, meg egyéb más mindenféle oltatlan is?

Ezt mikor használják? Ambuláns lapon?

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Ne terelj!

Van mondjuk influenza ellen oltatlan is, meg egyéb más mindenféle oltatlan kód is?

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Értem, szóval csak okoskodtál a cikket nem olvastad és a valódi kérdést nem is érted. Ez csak a szokásos. Valóban nehéz egy problémát összetetten vizsgálni, de esetleg próbáld meg.

Egy füstmérgezésnél körülmény, hogy mit lélegeztél be, az fontos. De egy diagnózisnál, hogy mi nem történt, az élég hosszú lista lehet. Ezért kérdeztem olyat, aki ismer orvost, mert nem egy céltalan google huszár agymenése érdekel.

A gyakorlatban(!!) mire használják ezeket a kódokat orvosok?
Létezik másik, mit nem kapott meg kód?
Ha nem miért csak a kovidnak van?
Hova jelentenek vele, mert az ambuláns lepra felesleges, oda leírják mi van és nem kell még kismillió kódból mazsolázni?

Ennek a kódnak még értelme is lenne ha mondjuk minden betegségénél jelölnék, így könnyen kiderülne, hogy a mrns oltás mekkora problémát okoz, de attól tartok ez nem így van a gyakorlatban.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

> Értem, szóval csak okoskodtál a cikket nem olvastad és a valódi kérdést nem is érted.

Szuper, végül csak átjött az információ: mindenki [engem is beleértve] azt olvas el, amit akar, és arról ír hozzászólást, amihez kedve van. Speciel én csak egyetlen részlethez szóltam hozzá, nevezetesen ahhoz, hogy a 'betegségként kategorizálták az oltatlanságot' rész nem igaz.

azt olvas el, amit akar, és arról ír hozzászólást, amihez kedve van.

Így van, csak tisztáztam, hogy mint általában te nem olvasod el amihez hozzászólsz. Nálad helyesen így hangzik:

azt olvas nem el, amit akar, viszont arról írhat hozzászólást, ha kedve, még úgy is, hogy nem ismeri a tartalmát.

Ez van, te ilyen ember vagy.

'betegségként kategorizálták az oltatlanságot' rész nem igaz.

Ha elolvastad volna, tudnád, hogy ez az állításod értelmetlen. Először is nem betegség, hanem diagnózis, másodszor semmilyen más vakcinának sincs "ez nincs beadva kódja", harmadszor a cikk nem ezt feszegeti, de sebaj, csinálj magadból hülyét ezredszer is.

Egy lényegi kérdésre sem tudod a választ viszont az üres cinizmusod sajnálatra méltó.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Hiába próbálod ezt forgatni, nem fog sikerülni, tudatosan akarod úgy terelni a témát.

Nem helyetted akart keresni, csak elmondta, megtehetnéd és kisegített azzal, hogy rossz helyen keresgélsz, mert a Z az nem diagnózis. Szóval segített, válaszolt, sőt keresett is helyetted. Te meg csak személyeskedésre fordítottad. Nem értem mire ez?

Még egyszer és tisztán:  A Z nem diagnózis, hanem állapotjelölés. A Z28 létezik már sok éve (immunizációval kapcsolatos, hogy bármilyen vakcinát miért nem kapott meg az illető). Azt jelenti, hogy az immunizáció nem történt meg/részben történt meg/mi okból. 

Tudom, most azzal fogsz jönni miért a Covid-19 külön kód: Mivel a Covid-19 vakcina beadása több milliárd embert érint ezért bevezettek külön alkategóriát erre. Ez nem diagnózis, hanem állapot/státusz jelölés.  Te akarod diagnózisnak tekinteni. Hogy értsd, ott a Z38 pl ami az újszülöttekre vonatkozó státusz születési státusz, szted persze az is diagnózis, hogy vaginális úton született élő újszülött ugye? Ugye azzal is megbélyegzik a szegény szülőt, vagy az újszülöttet?

És ismét, azt ami érdekel, ne másokkal próbáld megtaláltatni: 

https://www.icd10data.com/ICD10CM/Codes/Z00-Z99/Z20-Z29/Z28-

Szívesen.

Köszönjük Dr. Willmos, gondolom a praxisod tapasztalatit írod.

Elolvastad a cikket? Nem én terelek, hanem te, ugyan úgy mint a hülye haverod és nem érted a cikk valódi tartalmát. Gondolom, mert nem olvastad.  Rugózz csak azon amin akarsz teveháton, de választ te sem adtál a kérdésekre.

Szívesen.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Ezt gondolom magadnak szántad. Szerintem egy szembe hülyézés úribb, mint egy cinikus megjegyzés, ami gerinctelen sunyi alakok szokása. Nem véletlen a mondás, a cinizmus a szellemiség legalja.

Ha már itt tartunk, fejtsd ki nekem léci, milyen "kommunikáció" véleményt mondani olyan dologról amit nem ismersz?

Ja, tudom bölcs. Mondjuk érdekes lenne egy szavazás róla...

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Jajj már, ezzel az idézettel egyszer már leálltál, amikor szembesítettek a teljes szöveggel: https://www.goodreads.com/quotes/1284197-sarcasm-is-the-lowest-form-of-…

És mit nem ismerek szerinted? Az az állításom, hogy úriemberek nem személyeskedéssel, le- és beszólásokkal érvelnek.

Jajj már, ezzel az idézettel egyszer már leálltál, amikor szembesítettek a teljes szöveggel:

Szerinted álltam le. Viszont nem érted az idézetet (sem). Okos ember is lehet hitvány.

És mit nem ismerek szerinted?

Többször is elismerted, hogy nem olvastad/nézted végig amit fikázol. Ez a szokásod, mert bölcs vagy.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

https://cardiovascularbusiness.com/topics/healthcare-management/healthc…

https://www.outsourcing-pharma.com/Article/2021/12/13/Pfizer-buys-immun…

Pfizer has entered into an agreement to acquire Arena Pharmaceuticals, a clinical-stage pharma firm specializing in developing immuno-inflammatory treatments, for approximately $6.7b USD.

 

Lehet voltmar, meg osregi hir (2021 december), de en csak most futottam bele.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Ez sem látszik deep fake-nek, de ki tudja: https://twitter.com/citizenfreepres/status/1618068195134537728

Bill Gates mondja: "The current Vaccines are not infection blocking, they’re not broad, and they have very short duration.”

"And every one of those things is fixable in fact doing that work is going to help vaccinology very very broadly"

Hehe, kiváncsi leszek találnak-e tesztalanyokat majd ezekhez a továbbfejlesztett "vakcinákhoz". Talán ha fegyveresekkel és a "törvény" erejével hajtják fel őket.

Hitelesnek tűnik, Jordon Walker van a felvételen. Egy csajjal randizik és röhögve meséli a rejtett kamerának, hogy mutálják a COVID-ot a Pfizernél, hogy erősebb legyen és előre legyen vakcina, ha kitörne egy ilyen járvány. Persze vigyázni kell, nehogy úgy járjunk, mint ahogy Wuhanban történt...

Úgy tűnik, tudja, hogy mi volt Wuhanban.

 

Google-ön ne keresd Jordon Walkert, a duckduckgo meg feldobott egy Pfizeres linkedin profilt, amit azóta töröltek. Lehet, hogy a fickót is törölték?

Jordon Walker

Director, Worldwide R&D Strategic Operations and mRNA Scientific Planning at Pfizer

Pfizer

New York, New York, United States

 

https://www.linkedin.com/in/jordon-walker-3b0910263

Nekem működik még...

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Szerintem újracsinálták kapcsolatok nélkül. Itt 9 follower van, én 400-ra emlékszem. Ráadásul az id sem ugyanaz.

https://nexusnewsfeed.com/article/geopolitics/what-the-daily-mail-doesn…

Itt még arról cikkeznek, hogy törölve lett. Átírták, hogy kamu legyen.

Itt a fénykép az eredetiről: más id, 400 kapcsolat.

https://twitter.com/TheChiefNerd/status/1618605065551646722

Úgy tűnik maradt még nyom:

Itt nincs:

https://www.apollo.io/people/Jordon/Walker/5e7e52d8eeea180001eeed2b

Itt a cache-ben még megvan:

https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:https://www.apoll…

 

Még gyorsan megnézheted, mielőtt eltűnik innen is.

Közben Letoha Tamás is hozzászólt a témához:

 

Azért elég furcsán randiznak ezek a mai fiatalok!?!

 

Szia, Pityu vagyok!

A szabadidőmben irányított evolúcióval vírusokat állítok elő!

De csak hogy megmentselek!!!

 

https://www.facebook.com/tamas.letoha/posts/pfbid02EcMPHjqFjPZSF3UhT6Xc…

Kiadták Jordon Walker 2. részét is.

https://www.projectveritas.com/news/new-pfizer-director-jordon-trishton…

 

Úgy tűnik darabokban jön ki a beszélgetés.

Az mRNS-t nem csak COVID-ra akarják használni, hanem csomó más dologra is, például génszerkesztésre, meg egyéb dolgokra, amiről nem beszélhet.

A női menstruációs ciklus felborulása az oltások miatt azért gáz, mert az mRNS-nek ott sem kellene lennie. Nem kellene a termékenységet befolyásolnia. Amennyiben erre nem lesz megoldás, az egész technika bebukhat.

Urológusként és Pfizer igazgatóként tisztában van mindennel.

Amikor ez először hír volt (kb. két éve) akkor 2022 végére tervezték megindítani a valaminek a gyártását, ahol a valami vagy a Szputnyik, vagy a Sinopharm, vagy valami más lett volna.

Szóval egészségügyi szempontból nem nagy baj, hogy egycsapásra  nem épült meg semmi, közpénzügyi szempontból meg... na mindegy, biztos valami jóra ment az a pénz is, amit a gyárépítésre kellett volna költeni.

Szerkesztve: 2023. 01. 29., v – 17:30

Egy szép cikk arról, hogy a vakcinák mellékhatásai az oltatlanok lelkén száradnak. Az oltottak rendes emberként felelősen oltakoztak, miközben az oltatlanok hallgattak a mellékhatásokról, bár tudomásuk volt róla.

Sok oltott azért szenved most a mellékhatásoktól, mert az oltatlanok nem figyelmeztették őket, hanem hallgattak.

 

https://iqfy.com/unvaccinated-silence/

Én úgy tudom, hogy ez egy vicc oldal, de simán el lehet képzelni, hogy ez a gondolat elterjed a normi körökben majd. Ha jól tudom például Németországban hoztak olyan törvényt - éppen a kovid előtt -, hogy egy pándémia elleni védekezésben okozott károk kompenzálására lehet pénzt szedni. Tehát ha a vakcinák károkozása bebizonyosodik, akkor a vakcinálatlanoktól lehet beszedni a pénzt a kártérítésekre. Legalábbis ilyen összeesküvés-elmélet is szárnyra kapott, olvastam valahol róla. Szerintem vicces volna, ha ilyet csinálnának.

Hát nem tudom.., minél kevesebb oltással vagy anélkül kell kitartani. (Mert pl. egy kedves ismerősöm 4. Pfizer felvétele óta egyfolytában és durván beteg. (Köhög és majd meg fullad. Azóta, ha véletlenül egy-két napig jobban van, akkor a következő napokban máris esik vissza. - És elvileg éppen azért igyekezett szeptemberben az oltópontra, hogy immunrendszerének megerősítésével vészelje át a telet...) Ja.., és ő még csak az ötvenes éveit tapossa...

Én megálltam a 3-nál és többet soha semmit.., mert a harmadik óta, - párommal együtt, - instabil, egyfolytában "billeg" az egészségünk.

Az EMMI-nek 1 éve ki kellene adni a kórházkiürítés dokumentumait. Minden pert elvesztettek, dokumentumok azóta sincsenek.

https://helsinki.hu/ki-kell-adni-a-korhazkiurites-adatait/

Szerintem sosem volt semmilyen dokumentum. Kásler szóban kiadta az ukázt  aki meg nem csinálta kirúgta. Később meg kijelentette, hogy a kórházak maguk döntöttek a kiürítésről, lehazudva a csillagokat is az égről.

Tudom, Kásler kis hal itt, de mégis jólesne végre a sitten látni.

Szerkesztve: 2023. 02. 03., p – 14:58

A “Cochrane” 2023. január 30-án publikált egy részletes munkát arról, hogy milyen hatásai vannak a maszkoknak a vírusfertőzések befolyásolásában. Az eredmény: Az orvosi és az FFP2 maszkok hordásának semmilyen jelentős befolyása nincs a fertőzések terjedésére.

https://www.cochranelibrary.com/cdsr/doi/10.1002/14651858.CD006207.pub6/full

A Cochrane egyébként egy globális, teljesen független hálózat, 1993-ban alapították Oxfordban. Orvosokból, tudósokból, egészségügyi szakemberekből és más, egészségügyi kérdésekben érdekelt emberekből áll.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Mit ad isten, ír róla a fősodor is:

https://www.atv.hu/kulfold/20230219/micsoda-varatlan-fordulat-teljesen-…

https://telex.hu/tudomany/2023/02/07/maszkviseles-hatasossag-cochrane-v…

Biztos, ami biztos a Telex azért hozzáköltött egy szánalmas vergődést nagyjából annyira komolyan vehető érveléssel, mint pl.

Ennek ellenére valóban nincs magas minőségű bizonyíték arra, hogy a maszkviselés csökkenti a koronavírus közösségi terjedését – ez azonban nem azt jelenti, hogy nem csökkenti, hanem azt, hogy a tudomány jelenlegi állása szerint nincs rá bizonyíték.

De azért mégiscsak írtak róla.

Szóval akkor ezek a fránya Gödényék mégsem terjesztettek ál-/rémhírt annak idején amikor a maszkhordás megalapozatlanságáról kampányoltak.

nincs magas minőségű bizonyíték

LOL, ciki amikor a fizetett agitátornak a valóságot kell tagadnia. Aki élt még a kommunizmusban, az enerváltan legyint az ilyen "fizetett hirdetésre".

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Szerkesztve: 2023. 02. 03., p – 16:17

Tényellenőrök munkában.

Lakmusz: Rég megcáfolt hamis információkat terjeszt a Pfizer-vakcináról a CÖF szóvivője

 A cikk két fő állítás köré épül:

 • Fricz „döbbenetes vallomásnak” nevezi, hogy a Pfizer egyik vezetője egy EP-képviselőnek megerősítette, a Pfizer koronavírus elleni vakcináját a piacra dobás előtt nem tesztelték abból a szempontból, hogy megakadályozza-e a vírus továbbadását is.
 • Továbbá egy korábbi amerikai politikusra hivatkozva azt állítja, hogy „a Pfizer saját belső dokumentumai 1 200 halálesetet jegyeztek fel az oltás következtében két hónap alatt”.

Ezeket az állításokat külföldi tényellenőrző oldalak már hónapokkal korábban megvizsgálták, és hamisnak vagy félrevezetőnek találták őket.

 • A forgalombahozatal előtt valóban nem tesztelték a Pfizer vakcina vírus terjesztésére gyakorolt hatását (ahogy egyik másik Covid-oltásét sem), csak azt, hogy véd- a tünetes Covid-megbetegedés ellen. De a Pfizer soha nem állította ennek ellenkezőjét, és az engedélyező hatóságok is tisztában voltak azzal, miről szólt a vakcina klinikai vizsgálata.
 • A Pfizer belső dokumentumai egyáltalán nem állítják, hogy 1 200-an haltak meg az oltás következtében. Annyi derül ki belőlük, hogy a cég információi szerint ennyien haltak meg - akármilyen okból - az oltás felvétele után, de semmi nem utal arra, hogy a haláleseteknek közük lett volna az oltáshoz.

De a Pfizer soha nem állította ennek ellenkezőjét, és az engedélyező hatóságok is tisztában voltak azzal, miről szólt a vakcina klinikai vizsgálata.

Ez igen! Van képük ezt leírni!

Arról már elfeledkeznek, hogy aki oltatlan volt az nem utazhatott, nem mehetett bizonyos helyekre, nem dolgozhatott, mondván, hogy ők fertőzhetnek. Ez néhol még ma is így van (USA), van ahol nemrég szüntették meg (Ausztrália).

Hosszan lehetne sorolni, hogy kik nyilatkozták azt, hogy az oltottak nem terjesztik a vírust: pl. Fauci, Cecília, Pfizer elnöke, kormányfők, hatóságok vezetői, megmondó orvosok, mentősök és celebek.

A másik rész még durvább talán.

Az 1200 haláleset és a „több tízezer” káros egészségügyi hatás a Pfizer úgynevezett „jóváhagyás utáni nemkívánatos eseményeket” elemző jelentéséből származik. Ebben az szerepel, hogy a 2020. december 11-i első jóváhagyás és 2021. február 28. között összesen 42 086 oltás utáni „nemkívánatos eseményről” szerzett tudomást a Pfizer, ebből 1 223 volt haláleset.

Azonban a jelentés egyáltalán nem állítja, hogy a „nemkívánatos események” az oltás mellékhatásai lennének, és a haláleseteket sem köti az oltáshoz. Ezt a kérdést még csak nem is vizsgálja a dokumentum.

Ezt a kérdést még csak nem is vizsgálja a dokumentum. !!!

Pont ez a baj, hogy nem vizsgálta! Egy kísérleti, vagy nevezzük vészhelyzeti oltásnál, alapvető lenne, hogy minden egyes súlyos károsodást és főként halálesetet gondosan kivizsgáljanak és tisztázzák, hogy az nem az oltás hatása. Amíg ezt nem teszik, azt kell feltételezni, hogy annak a hatása. Erről szólna a biztonságosság!

A tényellenőrök úgy működnek, mint néhány fórumtársunk. Keresnek egy nem releváns részeltet és ezt kiemelve hazudják az alapállításról, hogy nem igaz, úgy, hogy semmi köze a szőrszálhasogatásuknak a lényeghez.

Ez van, fizetett komisszárok, ha fordul a kocka, majd megkapják ami jár.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Köszönjük Emese. Lennél kedves linkelni egy független tanulmány ezekről a bizonyos esélyekről. Esetleg a "nem vizsgálták"-ból vontad le a következtetésed, vagy csak a vakvilágba okoskodsz ismét?

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Jogos a kérdés, tudod a brit adatok. Az oltottak jobban fertőztek arányaiban, mint az oltatlanok.

 

Pofon egyszerű a magyarázat: a több antitest nem jobb. A test erőforrásai végesek. Minél több az antitest, annál nagyobb a sejtpusztulás (kivéve a kínai vax), vele együtt a fehérvérsejt pusztulás is. Ha emellé elkapod a vad COVID-ot, az Isten irgalmazzon neked.

Csollány sem véletlenül halt meg a Jansen oltás után.

Pedig linkeltél már jó kis brit nyelvű pdf-et, de nem volt benne olyan rész, hogy megnézték a fertőzést okozó vírus életrajzi adatait, és abból kijött, hogy 'Aha, Mary Poppinst olyan vírus fertőzte meg, ami előzőleg Titty Walkerben járt, most készítsünk statisztikát arról, hogy ki kit fertőzött meg, és abból melyik volt oltott és melyik oltatlan.

Pedig ezt még Bill Gates is elismerte:

“The current [COVID] vaccines are not infection-blocking,” the Microsoft billionaire said. “They’re not broad. So, when new variants come up, you lose protection and they have very short duration, particularly in the people who matter, which are old people, and every one of those things is fixable.” 

Mindig röhögök két dolog miatt ezen:

1, Nem lettek kizárva a társadalomból, csak ösztönözve lettek, hogy oltsák magukat (tudom, "de akkor nem dolgozhatott, nem repülhetett más országba,", stb, de ennél a dolog sokkal de sokkal árnyaltabb)

2, Látszólag informatikus forma ember azt mondja, mivel a vakcina nem tudja blokkolni a fertőzést (nem erre van, hanem a vírus erradikálására) ezért hülyeség. Majd elmegy mentést készíteni az adatairól, fizet a mentési helyért, kockáztatja, hogy a második példánnyal nagyobb kitettsége legyen adatlopásnak, sőt terheli a diszket a mentéssel, mert "hát ugye a diszkek néha meghibásodnak". Semmi de semmi esély nincs belátni, hogy a mentések tömegének a hasznossága, és a rá költött erőforrás, pénz nem azzal mérhető le mikor nem történik semmi, hanem abban a ritka esetben amikor igen. 

3, Majd erre ráköltik, hogy nem csak hatástalan, de veszélyes is, mert (itt is írták szó szerint) "megöli a gyerekeket".

Mindegy hogy hány milliárd adagot adtak be, mindegy, hogy látványosan segített a vírus normalizálásában (le van rázva azzal, hogy a férgese elhullott úgy is, a többi meg épphogy az oltástól hal meg)

Mindezt azért mert befixálódott, hogy a vakcina rossz és képtelen bármilyen racionális következtetés lehozására, folyamatosan monitorozza az ebből a figyelemből élő "orvosokatisztánlátásért" meg hasonló  "celebszakértők" szavait, hogy a saját igazát igazolja.

Mi lesz ha egyszer tényleg megvezetnek benneteket? Pont úgy, ahogy ebben a szkenárióban sejtetitek? 

> megöli a gyerekeket

Mindig röhögök, amikor informatikus formájú emberek komplett valóságtagadásban élnek.

 

Hivatalos Pfizer dokumentum: 270 terhességből 1 egészségesen megszületett, 3 meghalt, 23 elvetélt, 238 kimenetele meg ismeretlen volt.

12. oldal:  https://github.com/ndconline/Pfizer-document/blob/main/5.3.6-postmarket…

Ezt megerősítik a magyar KSH adatok: 88 ezernél kevesebb gyermek született 2022-ben. 2021-ben COVID járvány alatt 93039 élveszületés volt, rekord termékenység mellett (1,59%).

Segítek: a születés ideje 9 hónap és a 2022-es születési adatok a 2021-es termékenységet mutatják.

https://hu.euronews.com/2023/01/27/soha-nem-szulettek-meg-olyan-kevesen…

 

Ezekből az adatokból az okos informatikus levonja azt, hogy a vakcinák megmentették a nőket és a csecsemőket, mert ha nem lettek volna, még másik 23 milliárd magyar csecsemő is meghalt volna.

Normális országban minimum kérdéseket kellene feltenni, de úgy látom Magyarországon a Korona Tanúi Egyház jelentős hittérítést végzett.

Teljesen mindegy, hogy mi az igazság a kérdésben mindaddig, amíg az emberek egyik csoportja nem akarja a faszságait erőszakkal rákényszeríteni a másik csoportra.

Nem foglak megakadályozni abban, hogy félévente oltakozzál, ha akarsz.

Viszont remélem nem fogják megúszni börtön nélkül azok az emberek, akik a járványterrort irányították.

Én is úgy emlékszem, hogy sosem volt hivatalos Pfizer kommunikáció arra, hogy az oltás csökkenti a terjedést, csak a sajtó meg a politikusok találták ezt ki önszorgalomból alaptalanul. Tehát technikailag igaz, hogy ebben a kérdésben nem hazudott a Pfizer. Hazudtak helyette mások.

Kikerestem azt, ahol Albert Bourla, a Pfizer vezérigazgatója beszél arról, hogy valószínűleg az oltás megállítja a terjedést: «Jelenleg nagyon sok jel utal arra, hogy a betegség átvitele ellen védelmet nyújt.»

https://rumble.com/v27bdae-a-gygyszeripari-vllalatok-s-a-kormnyok-hazud…

13.30-tól.

Tehát minden értelemben hazudott a Pfizer is. ;-)

Pont mint willy :)

Bár most jön egy tényellenőrző és megszakérti, hogy ez nem hivatalos pfezir álláspont, mert nincs pecsét rajta, meg Burla részeg volt és különbenis #AZNEMUGYVOLT és #NEMATTOLVAN

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

> időben elkészült az oltás ami életeket mentett.

2021 májusában Boros G László már előre megmondta, hogy a vakcinák hatása kimutathatatlan lesz a statisztikai adatokból.

A hivatalos Pfizer dokumentáció 95%-os hatékonyságról írt, de mint említette ez relatív hatékonyság volt. A járványig abszolút hatékonyságot mértek, ami átszámítva összesen 1%-ot jelenthetett a hivatalos dokumentumok alapján. Ezen váloztatott a WHO, így lett 1%-ból 95%.

A gond ugye az, hogy a Pfizer 95%-os hatékonyságú vakcinájánál 94% egyébként sem halt volna meg, pont azoknál a csoportoknál nem volt hatékony a vakcina, akik végül meghaltak. Éppen ezért használták régebben az abszolút hatékonyságot, csak ezzel a vakcinát nem lehetett volna eladni, olyan gyatra adatokat produkált.

Most már eldönthetnéd, hogy állították-e azt, hogy segít megállítani a terjedést vagy nem. Korábban azt hangoztattad, hogy nem állították, most meg megint az bizonygatod, hogy segít. 

Ráadásul úgy akarod igazolni, hogy két feltételezésből próbálod igazolni. Azt sem igazolták, hogy csökkenti a vírusfertőzést a gazdatestben és azt sem igazán, hogy lerövidíti azt. Egyébként még, ha igaz lenne az előző kettő, akkor sem következne belőle, hogy segít megállítani a terjedést, még csak azt sem, hogy lassítja.

Ezt egyébként már kár is állítani, mert kiderült, hogy nem segít.

Most már eldönthetnéd, hogy állították-e azt, hogy segít megállítani a terjedést vagy nem. Korábban azt hangoztattad, hogy nem állították, most meg megint az bizonygatod, hogy segít. 

Pontosan hol írtam azt hogy nem állították? Nem írtam ilyet. Ez egy példa, hogy hogy viszed el hazugság irányába a kérdést.

De legyen meg az örömöd: nem állították. Te tekinted így, hogy állították.  Egy biztos: biztosan nincs ilyen semmilyen vakcina szerződésben. IA vakcina azzal tud blokkolni terjedést, hogy a vírusgazdában felgyülemlett vírusszámot csökkenti, hogy felkészíti a szervezetet, a többi a szervezeten múlik. Eredmény lehet enyhébb és rövidebb fertőzés és teljesen megszűnt vagy lecsökkentett fertőző szakasz. Ez szinte soha sem teljes blokkolás. Főleg nem egy gyorsan mutálódó vírusnál. De ezt mindenki tudja aki elvégezte az általános iskolát, így te is.  

>Eredmény lehet enyhébb és rövidebb fertőzés és teljesen megszűnt vagy lecsökkentett fertőző szakasz.

Na, de erre mi  bizonyíték? Miért nem pont fordítva? Még csak nem is a Pfizer állította "tudományos alapon", hanem a sajtó és a politikusok találták ki az ujjukból szopva. Még te is ezt állítod, hogy a Pfizer nem állította, tehát magyarul aki állította az az ujjából szopta. Mióta számít az ujjból kiszopás tudománynak, és mióta lehet törvényeket alapozni rá?

Az lehet, de az mrns génkezelés nem vakcina, teljesen máshogy működik, de te azt állítod, hogy ennek ellenére ugyan olyan jellemzőkkel bír, mint egy igazi vakcina?

Mi alapján állítod ezt?

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Köszönjük az internet önjelölt bölcsének a teljesen használhatatlan hasonlatot. Még két fájdalomcsillapító is lehet teljesen más módon működő, pedig mindkettő villamos, észlény. Az mrns még csak nem is hasonlít, még nagyvonalakban sem egy hagyományos oltáshoz, de gondolom ez nem zavar, mint annyi esetben a valóság.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Ugye azért az megvan, hogy az oltás nem valamiféle előzetes gyógyszer (vamilyen viricid, ami tárolódik a szervezetben), hanem csak arra jó, hogy az immunrendszernek bemutassa az antigént? A többi már az immunrendszeren múlik: jó esetben kitalál valamilyen antitestet az antigén ellen (ld. randomsejtek), azt a memóriasejtek felírják a sdram-ba, azután mikor a jön a valódi kórokozó, akkor kiderül, hogy megvan-e még az emlék, aztán pedig kiderül, hogy mennyire hatékony az antitest élesben (figyelembe véve, hogy a vírus is folyamatosan változik (vö: evolúció)), és a játszma eredménye egy enyhébb vagy súlyosabb (rossz esetben lethális) lefolyású betegség.

Mindez általános iskolai tananyag, de attól még érdemes lenne újra átnézni, akkor nem születnének olyan elvárások, hogy 'miért nem semmisülnek meg a vírusok automatikusan, ha az oltott személyhez érnek?!')

Off: a fájdalomcsillapító működése sokkal nehezebb kérdés, a gyógyszerész random molekulákat próbál ki, megfigyeli a hatásukat, a [valamilyen szempontból] hasznos hatásúakat kinevezi gyógyzernek, de azt nem tudja, hogy mi a hatásmechanizmus. Lásd még: https://www.explainxkcd.com/wiki/index.php/2682:_Easy_Or_Hard

A logikátok tehát az, hogy mivel állítólag valamikor már bizonyították valamelyik oltásról, hogy lassítja valamilyen betegségnek a terjedését, ezért ez a mostani oltásnak nevezett valami _biztosan_ lassítja a terjedését a mostani betegségnek.

(Persze még az alap állítás, hogy valaha létezett működő vakcina, az is citation needed, az hogy isiben tanították, az nem tudományos érv, tanítottak az iskolában tévedéseket is jócskán.)

Ezen vaslogika szerint ha belehugyozok a fecskendőbe és oltásnak nevezem, az is lassítja a terjedést, nem? Még az is lehet, hogy biztonságosabb volna, mert fémszennyezés alig van benne, minden alkotóeleme a véremből jött és jó esetben még steril is.

A Wikipédia nagyon jó példa a részrehajlásra. Pont a vírus kapcsán például az ADE oldalt gyorsan újraírták a "vakcinák" kiadása előtt gondolom a reklámkampány részeként. Érdemes tanulmányozni a régi diffeket: https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Antibody-dependent_enhanceme…

Legalább annyira megbízható forrás, mint a 4chan/pol. Az is közösségi alapon keletkezik, magyarul minden hülye bármit beírhat. Illetve a Wikipédia annyiból rosszabb, hogy "balos" cenzúra alatt áll, ahogy az internet 99%-a.

Cuki a szelektív bizonyítási igényed, hol jó a wikipédia hol nem, néha még az általános iskolai anyag is jó (gondolom azt még érted), néha viszont az általános vélekedés hülyeség.
Melyik általános iskolai anyagban van "források"?
Az immunrendszer meg egybites, be-ki. Oltás jó, mert bekapcsolja érteeem?!

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

> Cuki a szelektív bizonyítási igényed, hol jó a wikipédia hol nem
Szánom-bánom bűneimet, de ez is szarkazmus volt: ha megnézed, a wikipedian igenis van forrás, tehát oda van írva, hogy milyen Swami Zsakutcami művére alapozott a cikkíró.

> néha még az általános iskolai anyag is jó
Hát az aktív immunizáció megértéséhez nem lenne rossz átfutni a vonatkozó részeket.

> néha viszont az általános vélekedés hülyeség.
Ha te mondod...

> Nem akarlak elkeseríteni, de az egész akadémikus orvostudomány így működik, statisztikai alapú és a valódi hatásmechanizmust nem érti. Annyira nem, hogy a tudomány még az életet sem tudja definiálni, pedig az alapja mindennek és azt kéne rendbe hoznia.
Már kérdeztelek, hogy a szakrális bölcsesség milyen ismeretekkel ajándékozta meg az emberiséget, amit az egész akadémikus orvostudomány nem tudott felfedezni, de még nem szolgáltál példával.

> Neked vörös posztó, de még a vírusok működése sem tejesen értett, nem lehet őket vizsgálni, csak közvetve találgatni.
Nyilván nem, de színlátásuk valószínűleg nincs, szóval a hagyományos tudósok hagyományos módszerekkel, a szakrális bölcsek szakrális módszerekkel folytatják tovább a vírusok kutatását.

> Azt viszont nem tudom miért írok neked, mert saját bevallásod szerint céltalan természeti jelenség vagy...
Viccelsz? Én etetem itt a trollokat, egyébként csak egymást szórakoztathatnák a különféle okosságokkal, hogy pl. 'Vírus ugyan egyáltalán nincs is, de az ivermectin amúgy is jó minden vírus ellen!'

Hát mellébeszélésből a PhD fokozatot simán elérted :D

Tudom, hogy istentelen vagy és még a gondolattól is kiráz a hideg, de az nem érv, hogy bezzeg te sem (egyébként meg de igen).

Szóval, a tudomány tudja definiálni az életet? Nem. Tehát, csupán a biológia lényege, az alapja, a forrása nem értelmezhető tudományosan, innentől kezdve a biológiában semmi sem biztos és ex katedra semmi sem bizonyítható. Gyengébbek kedvéért, ettől még lehet működő dolgokat létrehozni, csak az oka tapasztalás és statisztika, nem pedig valódi ok-okozati tudás.

Külön vicces, hogy a fizika az éltre nem teljes mértékben vonatkoztatható, tehát az sem értjük pontosan, a madár például nem esik le az égről, pedig nehezebb a levegőnél, meg az emberek sem egyenes vonalú egyenletes mozgást végeznek :D

Elvesztettem a fonalat, hogy most akkor a wikipédia jó-e avagy sem, ha mégis akkor javaslom tanulmányozásra ezt a cikket: https://hu.wikipedia.org/wiki/Troll_(internet)

:)

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Off: a fájdalomcsillapító működése sokkal nehezebb kérdés, a gyógyszerész random molekulákat próbál ki, megfigyeli a hatásukat, a [valamilyen szempontból] hasznos hatásúakat kinevezi gyógyzernek, de azt nem tudja, hogy mi a hatásmechanizmus.

Nem akarlak elkeseríteni, de az egész akadémikus orvostudomány így működik, statisztikai alapú és a valódi hatásmechanizmust nem érti. Annyira nem, hogy a tudomány még az életet sem tudja definiálni, pedig az alapja mindennek és azt kéne rendbe hoznia. Ha valami véletlenül működik, gyorsan megveregetik egymás vállát a tudósok, díjakat adnak maguknak, és amikor kiderül, hogy nem éppen azért működött, mert elsőre gondolták, megvonják a válluk.
Neked vörös posztó, de még a vírusok működése sem tejesen értett, nem lehet őket vizsgálni, csak közvetve találgatni.

Azt viszont nem tudom miért írok neked, mert saját bevallásod szerint céltalan természeti jelenség vagy...

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Két egymással vitatkozó metaanalíziseket (is) végzők blogján találtam (pro és kontra), saját kommentár nélkül tenném ide ha valaki beleásná magát: 
Ivermectin for COVID-19: real-time meta analysis of 95 studies
(Egyéb alternatív gyógymódokról is tartanak fenn tanulmány-hivatkozásokat és analíziseket.)

[insert line here]
B.C. 3500 - DIY Vehicle / A.D. 30 - DIY Religion / A.D. 1991 - DIY OS

"died suddenly" - idézet az első linkről. Az Internet népe ilyenkor ki szokta keresni a vakcinával pózolós képeket a szociális médiáról.

Érdekes egyébként, hogy Musk "szólásszabadsága" mennyire elszabadította az indulatokat Twitteren: https://twitter.com/DiedSuddenly_/status/1619810084162510849 https://twitter.com/healthbyjames/status/1619913826727759873 Belepörgetve a kommentekbe rengeteg a vakcinakritikus.

Legújabb kedvencem a "tojás összeesküvés". Nem tudom tudjátok-e, de az USA-ban és még sok helyen szárnyal a tojás ára. Madárinfluenza miatt le kell vágni állományokat és szerencsétlen tűzesetekben is elpusztulnak tojásfarmok. Pletykák szerint Bill Gates vett egy jó nagy tyúkfarmot csak azért, hogy bezárja. Aztán meg elkezdte marketingelni a tojáspótló megoldását. Ahogy Besenyő Pista Bácsi mondaná: "Pótolni a tojást? Nooormális?"

Megintcsak állítólag nem is tojnak a tyúkok rendesen. Legalábbis akiket táppal etetnek. És melyiket nem azzal etetik? Annak a tojásából szeretnék venni sokat.

Például: https://www.theepochtimes.com/massive-fire-at-egg-farm-in-connecticut-r… "January 29, 2023Updated: January 29, 2023 About 100,000 chickens may have been lost after a massive fire broke out at an egg farm in Bozrah, Connecticut, the Salvation Army said, according to reports." De több hasonló hírrel is találkoztam.

Illetve a szokásosnál erőteljesebben cikkeznek róla, hogy a tojás szívhalált okoz, vagy mit: https://www.planet-today.com/2023/01/scientists-warn-eggs-are-causing.h… Ez nyilvánvaló ökörség, ami már évtizedek óta megy, de hirtelen felerősödött az online jelenléte. Észrevettétek?

Van itt egy cikk a problémáról röviden: https://voxday.net/2023/02/02/the-war-on-chickens/ Külön pikantériája a történetnek, hogy megjelent egy tanulmány ( https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33191178/ ), ami szerint "Chicken Egg Yolk Antibodies (IgYs) block the binding of multiple SARS-CoV-2 spike protein variants to human ACE2". Tehát röviden a tojás jó a Covid ellen. Vagy a vakcina mellékhatások ellen is jó? Ki tudja? Akkor logikus, hogy akik az Ivermectint betiltották, ugyanazok a tojáshoz jutást is megnehezítik, nem? Szórakoztató összeesküvéselmélet.

És egyből megjelent persze az ellenkezője is: mi van, ha a csirkéket is beoltják, hogy termeljék a rettegett tüskefehérjét? És a sárgáját a legtöbben nem sütik meg rendesen és így nagy mennyiségben bejut belőle a biológiailag aktív tüskefehérje? Azért csinálnak mesterségesen hiányt, hogy mindenki vágyja a tojást és utána rengeteget egyenek, ami persze ártani fog!

Mit gondoltok? Együnk tojást vagy ne?

Egyáltalán a pálinka biztonságos még legalább? Vagy már azt is beoltják?

A szabadtartású tyúkjaim tojnak mint az őrült, a fülemen is tojás folyik, már a kutyák is azt eszik :) Mármint a tojást, nem a fülem :D
Érdekes, többen panaszkodtak, a faluban, hogy nem tojnak és amikor kérdeztem mivel etetik, mindenki tápot mondott. Az enyémek magokat kapnak, meg amit találnak az erdőben. Állítólag télen nem tojnak, na nálam ez sincs, mínuszban is "dógoznak a lyányok".
Annyinak kérnek tojást tőlem, hogy azon gondolkodom, szabadtartású biotojást fogok árulni csak kicsit több tyúk kell, de helyem az van.
Szóval én eszem tojást :)

Érdekes amit írsz, ez nekem kimaradt, de végigrágom magam rajta. Arra emlékszem, hogy egy időben szó volt az állatok oltásáról is, de az akkora baromság volt, hogy nem forszírozták sokáig. Pedig jó kis lóvé lett volna az is...

Szerintem a kovid ellen, már ha létezik egyáltalán, az egészséges táplálék biztosan használ valamennyire, főleg megelőzésnek csak ugye mi is az egészséges. Amit iparilag állítanak elő az egyből kiesik. Érdekes, hogy a sámánhitünk szerint, a nem természete szerint tartott állatok húsa daganatot okoz. Lehet, hogy tudtak valamit, amit mi elfelejtettünk. Én huszonöt éve vettem be három szem antibiotikumot, azóta nem voltam orvosnál, nem vagyok oltva és még csak a torkom sem fájt, pedig a munkám miatt folyamatosan ügyfelekhez járok. Az elképzelésem az egészséges életről, úgy tűnik működik.
De ez a kérdés nagyon összetett, viszont igen érdekes, lehet, hogy külön szál kéne neki.

Együnk-e tojást?

Szerintem inkább ezt kéne kérdezni: Milyen tojást együnk?

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Thaiföld: https://ussanews.com/2023/02/02/thailand-to-nullify-contracts-with-pfiz…

"Thailand To Nullify Contracts With Pfizer: Royal Family’s Tragic Incident Triggers Historic Move!"

"Princess Bajrakitiyabha, a member of the Thai Royal Family, collapsed from a heart attack after receiving the Pfizer COVID vaccine. This unfortunate incident has led the Thai government to work towards ending its relationship with Pfizer and seeking retribution in the form of billions of dollars."

Lécci csekkoljátok, hogy álhír-e? Az Indexen még nem láttam, úgyhogy lehet hogy álhír.

Nekem akkor kezdett gyanús lenni, amikor azzal marketingelték, hogy a Google "jócég", illetve a "don't be evil" volt a jelszavuk angolul, ha jól emlékszem. Ezen a ponton már gyanús volt, de akkor még nem sejtettem, hogy pontosan miben sántikálnak. Lehetett volna tudni, de még csirke voltam.

egy csomo dolognal a duckduckgo-t használtam az utobbi 1-2 evben a google helyett. De nem ad lenyegesen jobb talalatot.

Kb. egy honapja a yandex.ru-t hasznalom, es ott olyanokat megtalalok ami a duckduckgo-n es a google-n is mar le lett tiltva.

Kb. a google 2005-os szintje lehet.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Még nem tökéletes az AI, de várd ki a végét. Ha megoldják végre, hogy a képfelismerő egy négerre na azt írja, ki hogy gorilla, utána egyből ez jön.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

azt elismerem, hogy a google találatai közt a B&W túl van reprezentálva, viszont a ddg találatainak nagy része szöveges címkézésen alapul (dreamstime, shuttershock, istockphoto, clipartof, ...), ha az utóbbira van "szükségem", akkor az adott megosztón keresek rá, azaz szerintem tök felesleges csillió pld. dreamstime találatot kidobni...

szerkesztés: kicsit utánamenve, a találatokat megnézve nekem az derül ki, hogy a google több találata pont arról szól, amit te kifogásolsz, azaz feldobja pld. kuruc.info oldalát, ami erről a "problémáról" szól, ha a google cenzúrázni akarna, akkor nyilván "elfedné" ezeket a találatokat, azaz azért dob fel több B&W találatot, mert azok nagy részén azt kifogásolják, hogy miért ez a találat eredménye...

Aha, hát persze. Mesterséges intelligencia, meg ChatGPT, meg szuper AI és nem tudja megkülönböztetni a fehéret a feketétől...

LOL

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Elképesztő mennyi orákulum van hatalomban. Az, hogy esetleg alakítják az eseményeket az #NEMATTOLVAN

2017-ben a Johns Hopkins Egyetem szervezésében megtartott “SPARS” pandémiaszimuláció forgatókönyvében megtalálható a 2020 és 2023 közötti cselekmény összes eleme.

A szimuláció a következővel zárul: Ha a sürgősségi gyógyszerek túl sok kárt okoznak, néhány résztvevő elbocsátásra kerül, mások pedig maguktól felmondanak. A politikusok bocsánatot kérnek.

A SPARS-pandémia forgatókönyvében a fiktív járvány 2025 és 2028 között történik a SPARS-CoV nevű „új koronavírus” miatt. Ez a forgatókönyv pontosan azt írta le, amit 2020 és 2023 között megvalósítottak. Jelenleg a helyreállítás szakaszában vagyunk. A forgatókönyvben a “Vaccine Injury” (Oltáskárosodások) fejezet a járvány megfékezésére kifejlesztett fiktív vakcina, a “Corovax” okozta mellékhatásokkal és a kártérítésekkel foglalkozik. A következő fejezet címe pedig “Acknowledging Loss”, vagyis a veszteségek elismerése. Itt tartunk most.

Ez a német nyelvű cikk: https://report24.news/politiker-ruecktritte-und-entschuldigungen-sind-teil-eines-pandemie-planspiels-aus-2017/

Ez pedig maga a SPARS-forgatókönyv angolul: https://www.centerforhealthsecurity.org/our-work/pubs_archive/pubs-pdfs/2017/spars-pandemic-scenario.pdf

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Mit szóltok a Merck koronavírus-gyógyszeréhez?

Itt írt róla magyarul az index, itt pedig a hivatkozott Science cikk angolul.

Érdekesebb részletek:

Merck által fejlesztett molnupiravirt úgy tervezték, hogy azáltal pusztítsa el a vírust, hogy mutációkat indukál annak genomjában. Egy új vizsgálat azonban rámutatott, hogy egyes, molnupiravirrel kezelt emberek szervezetében új variánsok keletkeznek, amelyek nemcsak életképesek maradnak, hanem terjednek is.

«Egyértelmű, hogy az életképes mutáns vírusok túlélhetik a molnupiravirkezelést, és versenyezhetnek a meglévő változatokkal. Azt hiszem, egy katasztrófának ágyaztunk meg»

A Merck szóvivője viszont vitatja, hogy a gyógyszer széles körben terjedő változatok megjelenéséhez vezetne.

«Ez egy vaklárma»

Egyrészt azért aggódtak, mert a gyógyszer állítólag nemcsak a koronavírust változtatja meg, hanem az azt szedő emberek DNS-ét is – ilyet eddig nem tapasztaltak.

Másrészt a mutált vírus mindent túlél, és szaporodik – a mutációk valóban virulensebbnek bizonyultak, mint a korábbi változatok. A Merck szóvivője már az előtt „hipotetikusnak” nevezte ezeket az aggodalmakat, hogy az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatósága engedélyezte a gyógyszert.

Egyre elbaszottabb ötletekkel állnak elő. Ez is mehet majd az az orvosi baklövések közé. Azt persze eszükbe se jut vizsgálni, hogy lehet, hogy minden fertőzésnél van aki nem kapja el, és ennek mi az oka. Ja, hogy akkor, egyre egészségesebbek lennének az emberek? Az meg kinek jó?

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Az oltatlanok légvédelmi veszélyt jelentenek! Az nem valami szürreális vígjátékban szerepel, hanem az elmebeteg Németországban gyakorlat :D

Dr. Josef Thoma fül-orr-gégész szakorvos. A “pandémia” kezdetétől kritikus az intézkedésekkel szemben és fáradhatatlan felvilágosító munkát folytat 3 éve.

Egy rövid interjúban elmesélte, hogy majdnem 20 éve rendelkezik repülési engedéllyel. 2018 óta van egy olyan szabály, mely szerint minden pilótának és repülési engedéllyel rendelkező magánszemélynek politikailag megbízhatónak kell lennie. Dr. Thoma jelenlegi engedélye öt évre szól és ebből még két és fél év van hátra. Nemrég azonban valaki “feljelentette”, ezért felülvizsgálták a “politikai megbízhatóságát”. A koronakritikus megnyilatkozásai miatt most el akarják venni tőle a repülési engedélyt azzal az indokkal, hogy légvédelmi rizikót jelent.

Természetesen megpróbál jogi úton fellépni a döntés ellen. Azért akarta ezt az egészet nyilvánosan elmesélni, mert úgy gondolja, ez vagy ehhez hasonló bárkivel megtörténhet.

https://report24.news/unfassbare-repression-gegen-widerstaendigen-mediziner-dr-josef-thoma-entzug-der-pilotenlizenz/

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Köszönjük komisszár elvtárs, kérlek folytasd fáradhatatlan munkád, mert még rengetegen nem azt gondolják, amit előírtunk nekik.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Én nem írtam elő semmit, a kormánya tette. Az, hogy nekem mi a véleményem róla, se negatív, se pozitív irányba nem változtatja a helyzetét. Másrészt, rohadtul szó nincs róla, hogy azért vennék el a pilótaengedélyét mert elmondja a véleményét. Azt meg, hogy mit gondol, nagyjából mindenki leszarja. 

Ez egy állítás, nem tudod miért akarják elvenni.

Egyébként  már jó párszor  kiderült, hogy erős fantáziával rákölt az ok okozat kérdésre az alusisakos társaság.  De, ha elolvasnád, még azon az elfogult oldalon is azt írják, valószínűsíthetően azért akarják mert arra kérte a kollégáit, hogy ne tartsák be a kormány rendelkezéseit (többek közt), nem pedig a véleménye miatt.  

Kérlek gyere majd vissza:

1. Elolvastad a cikket.

2. Megnézted a videót.

Na ha ez a kettő teljesül akkor csoda történik.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Kérlek gyere majd vissza:

1. Elolvastad a cikket.

2. Megnézted a videót.

Bónusz játék!

Adj nevet annak embernek, aki olyat fikáz akit/amit nem ismer. :)

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Nem fikáztam semmit, csak azt mondom semmivel nem igazolható szar lett posztolva már megint, amit úgy állítottok be hogy igazolt. 

Jelzem, a  ti állításotok az, azért akarják elvenni a pilótaengedélyt ahogy vélekedik a Covid-19-ről.

Ezzel ellentétben annyit tudunk, hogy megkérdőjelezték a megbízhatóságát, a pilótaengedélyt még nem vonták vissza. Ergo minden kamu és sejtetés. 

Hány embert rúgtak ki Magyarországon szerinted azért, mert a hatástalan vakcinákat hatástalan vakcináknak nevezték?

Hogy is volt Gődény letartóztatásával? Mást pofázott, mint a kommunista internacionálé, ezért a rendőrséget is ráuszították?

Rohadtul mindegy, hogy Gődénynek igaza volt-e vagy sem, a szólásszabadság annyit tesz, hogy elmondhatja a véleményét.

Már megint a terelés megy, bedobtok egy igazolhatatlan kamut, majd mikor kérem, hogy igazoljátok (igazolhatatlan, mivel a cselekmény amit sejtet nem történt meg) fűzitek tovább igazolhatatlan baromságokkal

"Hány embert rúgtak ki Magyarországon szerinted azért, mert a hatástalan vakcinákat hatástalan vakcináknak nevezték?"

Majd jött a Gődény féle terelés:

Hogy is volt Gődény letartóztatásával?

Előre bocsájtanám,szerény véleményem szerint Gődény egy pióca aki a tudatlanok és az adófizetők pénzén élősködik.

Miután ezt tisztázzuk, lássuk mi történt:

Az adott esetben egy érvényes törvény alapján kimentek hozzá és előállították (nem tartóztatták le ami egy másik cselekmény) mivel a főügyész a hozzá intézett kérdést feljelentésként értelmezte. Ez olyankor történik, ha a hatóság úgy értékeli, hogy a törvénysértés fennáll és további nyomozati cselekményekre van szükség. Az aktuális törvényről a kormányt kérdezz, de az aktuális esetben Gődény azt állította (annak ellenére, hogy tudja, nem így van, mivel gyógyszerész és azt állította, hogy a maszk egészségre ártalmas eszköz) illetve illegális adatkezelés gyanúja merült fel ellene. 

Ennek ellenére nem értek egyet azzal, hogy bár törvényt sértett és ezért később elítélték (megrovást kapott) de azért amit mondott bármilyen kártékony volt is, intézkedtek ellene. Viszont a csalásai miatt már rég börtönben rohadhatna meg. Ez a megmozdulása szerintem is csak arra volt jó, hogy a bevételeit növelje. 

Szóval meddig kívánod az eredeti sztorit terelni? Mi a helyzet a pilóta engedéllyel? 

Érik az Európai Unió Hőse kitüntetés kedves elvtárs, a kiváló agitprop munkáért. Minden szabályt betartasz, nem olvasod el, nem nézed meg amit a reakciós elemek állítanak, csak egy koholt koncepciós indokkal semmisíted meg őket. Használod, a ha eleget mondod igazzá válik szabályunkat. Kiváló munka, köszönjük.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Ez az elvtárs zúdíts a reakciósokra a dühödet. Teljesen mindegy, hogy mit állítottak, az nem számít, az érvek csak zavaró körülmények, nincsenek tények, minden lényegtelen, csak az a számít, hogy neked van igazad.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Szerkesztve: 2023. 02. 08., sze – 22:36

Völner a családjának 10 db jó minőségű 4 komponensű influenza elleni védőoltást lopott ismerős orvos segítségével. Nagyon félt, hogy nem jut neki ebből a jó kis oltásból.

https://index.hu/belfold/2023/02/08/volner-pal-schadl-gyorgy-oltas-vakc…

 

Kíváncsi vagyok, hogy hányan gondoljátok propagandának a cikket, hányan valóságnak. Gondolom Pali pár évet majd letagadhat ezért a "beismerésért". Lopni ugye nem félt, de hát a nátha az kemény...

Hogy ezek hitvány férgek az 100%

Hogy még gyáva nyomorult is és egy oltástól vár csodát, ahelyett, hogy maga tenne az egészségért valamit az is 100% de az előzőből következik.

Hogy ez így történt 80%

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Katonasors:

https://www.youtube.com/watch?v=6JV41TFxoHw

Így néznek ki a "kivénhedt" katonák, akiket most a "fiatalítás nevében" most leszereltek. Ha ez tényleg így történt nagyon aljas húzás volt.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Nem tudom, hogy mi a konkret ok. Nem hinnem, hogy csak az, hogy oltott-e.

Egy biztos, bekeidoben megfelel egy adott halmazu katonai vezeto, haboruban meg egy masik. Ennek van kozos metszete (az maradhat), a tobbinek mennie kell, hogyha tenyleg haborura keszulunk. Es nagyon ugy fest, hogy az ukrajnai haboruba europai katonak fognak harcolni.

Aztan ki tudja, lehet, hogy tovabb eszkalalodik.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Nem csicskultak be a hatalomnak, annak a hatalomnak aki szabadság-harcol LOL Ez egy színház, a mi politikusaink is letolt gatyával pucsítanak a tőke előtt.

Ami rettentő kiábrándító, hogy a többi hadsereghez képest, mennyire hitványul csinálta a magyar honvédség. Nagyon szomorú, hogy ilyen emberek védenek minket. Szánalmas gyáva alakok ezek, akiket egy igazi háború első hetében a sajátjai lövik hátba...

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Ez mondjuk nem meglepő. A rendőrség és a katonaság teljesen bizalmi terület, a kormány nem kockáztathatja meg, hogy a legkisebb egyet-nemértés is "rothassza" belülről ezeket a szervezeteket.

Ugye azok az emberek, akikben van ennyi autonómia, hogy nemet mondanak az oltásra, ugyanígy nemet fognak mondani amikor népirtásra vagy háborús bűncselekményre kapnak parancsot. Problémás elemek magyarul.

Szerkesztve: 2023. 02. 10., p – 13:23

Megszűnt a védettségi igazolvány.

https://index.hu/belfold/2023/02/10/kormanyrendelet-oltasi-igazolvany-m…

 

Idáig abban a hiszemben éltem, hogy a védettségi igazolványhoz felesleges járványnak lenni, anélkül is tökéletesen működik.

Sosem a védettségről szólt, hanem arról, hogy a paraszt felveszi-e az oltást. Ehhez meg tök mindegy, hogy van-e éppen járvány, vagy nincs.

Mindenesetre váratlan fejlemény.

"vedettsegi igazolvany megszunik"

vs

Mint írják, az eddig kiállított igazolványát mindenki megtarthatja, valamint azokban az országokban, amelyekkel Magyarország megállapodott, fel is használhatja.

Szintén elérhető marad az a lehetőség, hogy a védettségi igazolvány QR-kódjáról a polgárok az uniós digitális Covid-igazolványt elérjék, ahogyan nincs változás a különböző applikációkban sem.

Akkor voltakeppen tortent barmi erdemleges?

Nem zuzzak be, hasznalhato marad, megtarthatod, tehat a jovoben egy gyors rendelettel barmikor ujra be lehet vezetni.

Michael Palmer és Sucharit Bhakdi tanulmányt publikáltak

Nem teljes magyar fordítás:

https://www.virusinfok.hu/2023/02/07/az-oltoanyagkent-eladott-karosanya…

https://www.virusinfok.hu/2023/02/10/az-oltoanyagkent-eladott-karosanya…

Rövid összesítés:

Az mRNS-génterápia hatásra a tüskefehérjék:

 • azonnal, gyorsan szétterjednek a véráramban, ami
 • a tüskefehérjék széleskörű elszaporodásához vezet, különösen az endotélsejtekben és az erekben,
 • ami ezután gyulladást és szervi károsodást eredményez.
 • Az érkárosodás következtében véralvadással összefüggő betegségek alakulnak ki, pl. szívroham, stroke, tüdőembólia;
  Okkal feltételezhető, hogy az mRNS-génterápiák a központi idegrendszer prionok által közvetített degenerációját [pl. Creutzfeldt-Jakob-kór[3] ] és az amiloidózist[4] is okoznak.
 • Az mRNS-ből készült tüskefehérje az exoszómákon keresztül távozik a sejtekből, és a véráram útján szétterjed az emberi szervezetben; [eredmény: szövetek és szervek gyulladása, idegrendszeri károsodás, trombózis…];
 • Az mRNS-ből előállított tüskefehérje szabadon lebeg a beoltott egyének vérében [következmény: szövetek és szervek gyulladása, idegrendszeri károsodás, trombózis…];
 • ADE [antitestfüggő fokozódás]: A tüskefehérje a meglévő antitesteken keresztül beszivárog a monocitákba [eredmény: gyulladás, neurológiai károsodás];
 • Az mRNS-vakcinák károsítják a szervezet DNS-javító rendszerét; [eredmény: rák];
 • Az mRNS vakcinák károsítják a szervezet immunválaszát

Részletek a tanulmányban.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Szerkesztve: 2023. 02. 13., h – 08:32

Egy kis vállalati mRNS az indextől:

 

Az új szabályozások nyomán a fenntarthatóság nem maradhat kozmetika szintjén, hanem be kell integrálódni a vállalatok DNS-ébe. A genetika megváltoztatásához pedig nem lesz elegendő az ESG-ről beszélni. Most már lépni kell.

 

https://index.hu/gazdasag/penzbeszel/2023/02/13/akkumulatorgyar-zoldgaz…

 

Verseny van, amiben hamarosan véget ér a szabadon választott, és eljön a kötelező kűrök ideje.

Hát nekem ez olyan mint ha bullshit generátorral írták volna. Vagy mostantól minden fából és bőrből lesz, mert más nemigen fenntartható :)

És ez is eszembe jutott :D

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Szerkesztve: 2023. 02. 15., sze – 12:57

Nem vakcina, hanem maszk: https://www.cochranelibrary.com/cdsr/doi/10.1002/14651858.CD006207.pub6…

"Physical interventions to interrupt or reduce the spread of respiratory viruses"

"Objectives

To assess the effectiveness of physical interventions to interrupt or reduce the spread of acute respiratory viruses."

"Wearing masks in the community probably makes little or no difference to the outcome of laboratory‐confirmed influenza/SARS‐CoV‐2 compared to not wearing masks (RR 1.01, 95% CI 0.72 to 1.42; 6 trials, 13,919 participants; moderate‐certainty evidence)."

"Comparing hand hygiene interventions with controls (i.e. no intervention), there was a 14% relative reduction in the number of people with ARIs in the hand hygiene group (RR 0.86, 95% CI 0.81 to 0.90; 9 trials, 52,105 participants; moderate‐certainty evidence), suggesting a probable benefit. In absolute terms this benefit would result in a reduction from 380 events per 1000 people to 327 per 1000 people (95% CI 308 to 342). When considering the more strictly defined outcomes of ILI and laboratory‐confirmed influenza, the estimates of effect for ILI (RR 0.94, 95% CI 0.81 to 1.09; 11 trials, 34,503 participants; low‐certainty evidence), and laboratory‐confirmed influenza (RR 0.91, 95% CI 0.63 to 1.30; 8 trials, 8332 participants; low‐certainty evidence), suggest the intervention made little or no difference."

Értelmezésem szerint: Tehát a tanulmány nem tudta kimutatni szignifikánsan, hogy a maszknak hatása volna. A kézfertőtlenítésnek valami kevés hatása talán van amikor ARI szerint vizsgálták, de ILI szerint már nem. Akármit is jelentsenek ezek, különösebben nem érdekel. (Még ha valóban segít is elkerülni a köhögést a kézfertőtlenítés, szerintem az a kicsi nem éri meg a kockázatot és csak egyetlen egy esetben fertőtlenítettem a kezemet, amikor sarokba szorítottak és nem volt más kiút.)

Egyébként aki érti a természet működését, az előre borítékolta ezeket az eredményeket, ahogy jó előre meg is írtam, hogy ha Isten azt akarná, hogy szűrő legyen az arcunk előtt, akkor odanőtt volna egy valami szőrszerű anyagból nyilván. Az más kérdés, hogy a nők leborotválnák, de legalább biztosan tudhatnánk, hogy ez volt a teremtő szándéka :-) Így, hogy nincs szőrszűrő az arcunk előtt, biztosak lehetünk benne, hogy arra semmi szükség nincsen. Kivéve ha veszélyes anyagokkal dolgozunk, például festékszórózunk vagy ilyesmi. Senki ne vegye úgy, hogy veszélyes ipari műveletek por vagy vegyi védelme ellen beszélnék! A közértbe viszont hülyeség maszkban menni, előre is így sejtettem és most a "tudomány" is megerősít. Nahát nahát.

Isten azt akarná, hogy szűrő legyen az arcunk előtt, akkor odanőtt volna egy valami szőrszerű anyagból nyilván.

Valami ilyesmit akart, hiszen hihetetlenül jól működő szűrő és védekező rendszer van beépítve az orrba.

Az orrüreg belsejét bélelő nyálkahártya a megszületés pillanatától kezdve egy életen át hűségesen végzi hármas funkcióját: megszűri, megmelegíti és megnedvesíti a belélegzett levegőt. Működése közben számtalan erőpróbának tesszük ki, de többnyire jól reagál a környezeti ártalmakra. A túlságosan hideg levegőt az orrnyálkahártya érhálózata megmelegíti, a meleget ideális hőmérsékletűre hűti, mintegy védi az alsó légutakat a szélsőséges hőmérséklet-változástól. A nyálkahártyát egészséges állapotban mindig nedves, nyákos réteg fedi, és ez is hozzájárul a természetes védelemhez. A nyákrétegben megtapadnak a levegőből belélegzett mikroszkópikus nagyságú por- és koromszemcsék, pollenszemcsék.

Van még egy fontos, kevésbé ismert öntisztuló mechanizmus a légutakban – ez a csillószőrös apparátus. Szemmel nem látható, piciny szőröcskék borítják az orr belsejét, melyek állandó mozgásban vannak, mint a szélben a búzatábla. Hullámzó mozgásuk révén az orrnyálkahártya felszínén megtapadt szennyeződéseket az orrgarat felé továbbítják.

Ha jól rémlik, akkor az orrban található nyálkahártya felülete 1-2 teniszpálya méretű. Ráadásul az itt megjelenő bacik és vírusok ellen azonnal megindul a védekezés. Ha ezután át is jut ezen a védelmi vonalon, akkor is a szervezet már felkészültebben tudja fogadni.

Ezért is kellene mindig orron át lélegezni, be is ki is.

Ui.: ezt a jól működő rendszert tudjuk tönkre vágni pl. a maszkokkal.

A Pfizer maga is azt javasolta, hogy oltás után adott ideig ne vállalj gyermeket. Ráadásul a spermákra sem volt jó hatással. Amennyiben elmúlik ez a hatás, úgy önkéntes visszaesés is lehet, bár kétlem, mert itthon mindenki mindent leszart.

ez a factcheck elég gyagyira sikerült...:(

Ket vonulata van:

1) nem a vakcina miatt van, hanem a vakcinaval egy idoben hoztak x.y intézkedést, és emiatt nem szexeltek a népek.

2) franciaorszagban es angliaban nem kimutathato. Ezekben az orszagokban  kernek egy bontast oltott es oltatlanok szules szamanak alakulasara. Mert van egy sanda gyanum hogy az ujszulottek tetemes reszet ado csoportoknal alacsonyabb volt a vakcinaltsagi hajlandosag. Gondolok itt a franciáknál a negerekre es arabokra, az angoloknal a pakisztániakra es negerekre.

 

Egyebkent itthon is oltottak orrba szajba s terhes kismamákat, most meg az a lemez járja, hogy kismamát nem oltunk ...

 

Nalunk is kimaradt a covid hiszti miatt egy gyerek, aki valoszinuleg mar sose tud megszuletni. De nem mertuk megkockaztatni a magyar kórházat.

Egyebkent se lehet pozitivumot mondani a magyar szuleszetrol, es ami a covid alatt ment, az a no comment kategória.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Hát igen, el kéne menniük a baloldalra tanulmányi kirándulása, hogy megtudják végre, hogyan ne szerezzenek szavazatokat, mert még a végén a legnagyobb ellenzéki párt lesznek.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Ésszerű és népszerű tervezettel kampányol egy politikus! Hová kurvul ez a világ?

Sajnos ez is kevés, mert valójában arra volna szükség, hogy:

 * A félelemhadjáratban résztvevő ismeretlen személyek bűnösségét vizsgálják.

 * Azon ismeretlen tettesek, akik részt vettek a megalapozatlan állítások nyilvános propagálásában (például hogy hatékony és biztonságos), azok ki legyenek vizsgálva és szükség esetén meg legyenek büntetve.

 * Azon ismeretlen személyek, akik részt vettek a zsarolásban, amivel a kísérleti szereket rá próbálták erőltetni az emberekre, azok vizsgálva legyenek és szükség esetén bűntetve.

 * Aki részt vett az oltásokban bármilyen formában, annak vegyék el a doktori fokozatát és "felcser" státuszban működhessen csak tovább.

 * Aki részt vett az oltásokban, de nem adta be a szert - akár ingyen, akár pénzér - , az kapjon amnesztiát és kitüntetést.

 * Az orvoslás ipart vissza kell állítani arra, hogy a megrendelője az egyén legyen és ne az állam. Minden beavatkozásról az egyén dönthessen és utána ne lehessen egészséges embert diszkriminálni. Ezt be kell írni az alkotmányba is.

 * Az mRNS technológiát be kell tiltani az állataink számára is - különös tekintettel azokra, amiket élelmezési céllal tartunk.

Ha jól belegondoltok ha ennél kevesebbel beérjük, akkor nem lesz garancia arra, hogy nem ismétlik meg az őrületet. Látható, hogy a Mi Hazánk kezdeményezése ugyan ésszerű, de korántsem elegendő, nem elég kemény.

Szerkesztve: 2023. 02. 27., h – 10:36

Csak én érzem úgy hogy ezek teljesen hülyének néznek minket? Ezek most egymást lapos-föld-hívőzik, vagy mi a fene? Van aki meg még nem döntötte le, hogy miben higgyen :D

Szvsz valószínűbb, hogy szorgalmasan gumicsontokat dobálnak a plebsznek és közben röhögnek rajtunk...   

Az új jelentés rávilágít arra, hogy a hírszerző közösség különböző részei hogyan jutottak eltérő megítélésre a világjárvány eredetét illetően. Az Energiaügyi Minisztérium most csatlakozik a Szövetségi Nyomozó Irodához, amely szerint a vírus valószínűleg egy kínai laboratóriumban történt baleset révén terjedt el. Négy másik ügynökség, valamint egy nemzeti hírszerző testület még mindig úgy ítéli meg, hogy a vírus valószínűleg természetes úton terjedt, kettő pedig még nem döntötte el.

Az energiaügyi minisztérium következtetése új hírszerzési információk eredménye, és azért jelentős, mert az ügynökség jelentős tudományos szakértelemmel rendelkezik, és felügyeli az amerikai nemzeti laboratóriumok hálózatát, amelyek közül néhányban fejlett biológiai kutatásokat végeznek.

https://www.wsj.com/articles/covid-origin-china-lab-leak-807b7b0a

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Belső leszámolás a hatalomban:

https://mandiner.hu/cikk/20230228_nepszava_mok_zsidotorvenyek

 

Ugye emlékszünk még 2021-re ahogy a MOK és a kormány karöltve zsarolta járványterrorral a lakosságot.

Úgy tűnik most egymásnak estek. A kötelező orvosi kamarai tagság megszűnik és aki 30 napon belül a tagságát nem erősíti meg, azt automatikusan kilépettnek veszik.

 

Csak hátradőlünk és élvezzük a műsort. :)

Úgy látom ideget szúrtak, ha ilyen a reakció :)

Ha jól értem a fidesz a nácik, a mok meg a zsidók :D Na ez pont annyira szánalmas mint a mok-ot, "szakmai" szervezetnek nevezni. Keresve se találnák nála hitványabb csoportot.

Én egy kávét kérek :D

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

A vicc, hogy a kötelező kamarai tagságot a Fidesz vezette be 2011-ben.

http://medicalonline.hu/eu_gazdasag/cikk/kotelezo___latszatkamarai_tags…

 

Úgy tűnik, a MOK nem nyalta elég lelkiismeretesen a kormány hátsóját, így érzékeny búcsút vesznek tőlük.

Hát a Egészségügyi Tudományos Tanács biztosan jobban teljesít majd, bár én még soha nem halottam róluk, de a nevük alapján tutira nagyon "tudományosak" lesznek és egy csöpp politikai befolyás sem lesz náluk...

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Azok nácik, még jó hogy maradnak, csak a zsidók mennek a levesbe, a népszavás idióta elvtársaid szerint :D

Valahogy próbálj meg egy jóízűt magyarozni még, mert ez nem elég :)

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Ja, a sajtót nézve a világon mindenki náci, az Oroszok, az Ukránok, a Fidesz, az Antifák, stb. kb. nincs olyan akit ne vádoltak volna meg vele :) Valamit tudott dolfi :)

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

De jó, hogy pont ugyan azt mondod, csak más szavakkal (NER=náci), pont ugyan olyan primkó vagy. Gratulálok. A nácizást meg a pajtásaiddal beszéd meg, itt a többség már csak enerváltan legyint rá.

Olyan vagy mint pavlov kutyája, csak nálad minden NER és folyamatosan szól a csengő a fejedben :)

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Elírtad, helyesen NER :D

Javaslom, hogy nevezd át magad NERemTeve-re :D

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Új követendő példa a hatóságnak :D

Kínai sajtószabadság: megverték, hogy "ne kapja el a koronavírust"
 

...
A jelentésben kiemelték, hogy a BBC brit hírtelevízió egyik munkatársát Sanghajban, a járványügyi korlátozások elleni egyik tüntetésen a rendőrök megverték, majd több órán át őrizetben tartották, magyarázatuk szerint azért, hogy ne kapja el a koronavírust.
...
(MTI)

Igazából nem is vicces, de az ember a kínjában már csak röhögni tud ezen.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Járvány alatt is elmebetegnek tartottam ezeket az embereket.

Nagyit megkérdeztem, szeretne-e a családdal találkozni.

Azt mondta, hogy 70 évesen bármiben meghalhat az ember, nemcsak COVID-ban. Butaság elzárni az unokát és a rokonságot. Nem biztos, hogy a járvány végén látjuk még egymást, felesleges várni...

Micsoda döbbenetes meglepetés, van olyan politikus aki hazudik. Hihetetlen.

Több mint 100 000 WhatsApp-üzenetet szivárgott ki a brit kormány covid ámokfutásáról, hazudozás, félelemkeltés, az emberi viselkedés legalja:

https://www.bbc.com/news/uk-64848106

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Szerkesztve: 2023. 03. 10., p – 07:33

Újabb gyöngyszem a média mocsár legaljáról:

Zombivírus szabadult ki az Északi-sarkról

Különösen bájos, hogy a "Tudomány" nevű rovatban jelent meg. Ha nem akarsz elpocsékolni 10 percet az elolvasására összefoglalom egy mondatban:

A klímavilágvége miatt elolvadnak a jégsapkák, ami miatt kiszabadulnak ősi szuper-vírusok, ami miatt mégse klíma világvége lesz, hanem vírus világvége, de mindegy is mert mind meghalunk.

Ez meg parádés, bámulatos holt tart már a tudomány:

(vigyázz veszély!) a tudósok arra figyelmeztetnek

(lehet, de lehet, hogy nem) Ha a permafrosztban olyan vírus rejtőzik, amellyel évezredek óta nem kerültünk kapcsolatba, akkor lehet, hogy az immunvédelmünk nem elégséges

(meglepi) A tudósok nem tudják, hogy ezek a vírusok meddig maradhatnak fertőzőképesek,

(ha nem tudják ez előzőt akkor ezt sem) illetve azt sem, hogy a vírus milyen valószínűséggel találna megfelelő gazdatestet.

(ugyan semmit sem tudnak, azért ebben biztosak) kockázat a globális felmelegedéssel összefüggésben biztosan növekedni fog, véleményével pedig nincs egyedül.

(a kedvencem, sugall)  Számítógépes modellelemzéssel azt sugallták,

(a semmiből pedig az következik, hogy) a forgatókönyv az éghajlat felmelegedésével egyre valószínűbbé válik.

(ez igen precízen tudományos) évtizedenként akár csak centiméteres folyamat, de történhet gyorsabban is

(és a kinyilatkoztatás) Miner szerint a legjobb megoldás az, ha megpróbáljuk megállítani az olvadást és a tágabb értelemben vett éghajlati válságot, és ezeket a veszélyeket örökre a permafrosztba zárva tartjuk.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

America's COVID Response Was Based on Lies

A 10 legnagyobb hazugság:

1. A SARS-CoV-2 koronavírus halálozási aránya több nagyságrenddel magasabb, mint az influenzáé.

2. Mindenki jelentős kockázatnak van kitéve a vírus okozta halálozás szempontjából.

3. Senki sem rendelkezik immunitással, mert ez a vírus teljesen új.

4. A terjedésért elsősorban a tünetmentes emberek a felelősek.

5. A lezárások – iskolák és üzletek bezárása, az emberek otthonukba zárása, a COVID-on kívüli orvosi ellátás leállítása és az utazások megszüntetése – megállítják a vírust és megszüntetik a járványt.

6. A maszkok mindenkit megvédenek és megállítják a fertőzés terjedést.

7. A vírusról ismert, hogy természetes módon fordul elő, és az az állítás, hogy laboratóriumból származik, összeesküvés-elmélet.

8. A tanárok különösen nagy kockázatnak vannak kitéve.

9. A kovid vakcinák megállítják a fertőzés terjedését.

10. Az immunvédelem csak a vakcinából jöhet.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

1. A SARS-CoV-2 koronavírus halálozási aránya több nagyságrenddel magasabb, mint az influenzáé.

Történetesen ez igaz. A kérdés az melyik törzsre vonatkoztatod, de jóval magasabb

3. Senki sem rendelkezik immunitással, mert ez a vírus teljesen új.

4. A terjedésért elsősorban a tünetmentes emberek a felelősek.

Ezek ferdítések. Immunitással természetesen nem rendelkezik senki, de a genetikai variánsok miatt mindig lesz egy kis százalék akinek a szervezete sikeresen leküzd egy első támadást. Az immunitás akkor alakul ki. A terjedésre vonatkozóan ilyen hivatalos állítást senki nem mondott. De a tünetmentes hordozók könnyebben létesítenek közeli kapcsolatokat mint akinek a taknya nyála összefolyik. 

5. A lezárások – iskolák és üzletek bezárása, az emberek otthonukba zárása, a COVID-on kívüli orvosi ellátás leállítása és az utazások megszüntetése – megállítják a vírust és megszüntetik a járványt.

Ilyen állítás sem volt, ez is csak túlzása az előzőnek. A cél az volt, hogy fékezzék a terjedést ezzel olyan mértékre csökkentsék a terjedési rátát, hogy elkerüljék a katasztrófát.

6. A maszkok mindenkit megvédenek és megállítják a fertőzés terjedést.

Megint egy túlzás, a maszkok csökkentik a fertőzés és a fertőződés esélyét. Ez volt a kommunikáció

7. A vírusról ismert, hogy természetes módon fordul elő, és az az állítás, hogy laboratóriumból származik, összeesküvés-elmélet.

Megint túlzás, a vírusról még most sem ismert, hogyan keletkezett, aki pedig azt állítja tudja, az a véleményét mondja el. Ezért vádaskodni vélemény alapján elég ocsmány dolog.

 8. A tanárok különösen nagy kockázatnak vannak kitéve.

Akinek van iskolás korú gyereke vagy tanár kapcsolata ennek igazságtartalmát másodpercek alatt belátja.

 9. A kovid vakcinák megállítják a fertőzés terjedését.

Ezt pedig a történelem igazolta, az emberiség jó részét beoltották a vírus terjedése megállt.  

10. Az immunvédelem csak a vakcinából jöhet.

Megint csak reitterációja az előzőnek, félreértelmezve az immunitás fogalmát, a vakcinák kisebb, vagy elhanyagolható veszéllyel ismertetik  meg a szervezetet a vírussal. Ez volt az állítás, ha megbetegszel annak több negatív következménye lehet 

(nem szólva a fordítási hibákról)

Milyen elvétett esetek? Vagy a WHO-nak sem hiszel? 10+ ország van amiben megduplázódtak az esetek csak az előző héten, a kórházak állapotának (vagy az intézkedéseknek) ehhez vajmi kevés köze van, csak a terjedésről írtam.

[insert line here]
B.C. 3500 - DIY Vehicle / A.D. 30 - DIY Religion / A.D. 1991 - DIY OS

Úgy látom, hogy tényleg teljesen elfelejtetted.

2020 őszéig gyakorlatilag nem volt covid megbetegedés és halálozás. Az intézkedések meg jócskán megindultak 2020 tavaszától.

Nagyon kíváncsi vagyok mire gondolsz. Írj konkrét intézkedéseket dátummal, amik után elkezdett csökkenni a súlyos betegek száma!

Te el is hiszed azt a sok baromságot amit írsz? Történelem igazolta? LOL Íme a Vilmos-féle tudomány :D

Nem fecsérelek sok időt a hazugságaidra, itt egy fél perces keresés eredménye.

10. Az immunvédelem csak a vakcinából jöhet.

Megjelent a kormány rendelete, február 15-től oltási igazolvánnyá alakul a védettségi igazolvány.

- oltatlan személy fertőzésen való átesettség esetén sem lesz jogosult az oltási igazolványra, a jelenlegi fertőzésen átesettségre kiadott védettségi igazolványa érvényességét veszíti.

Na most jöhet a blabla.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Február 15.-én jelent meg a rendelet, Putyin 9 nap múlva megtámadta Ukrajnát, az oltási igazolvány és COVID projekt így parkolópályára került.

Ezen röhögtünk, hogy Putyint orvosi Nobel díjjal kellene jutalmazni, mert megszüntette a pandémiát.

Az ukrajnai háború paradox módon nem várt szabadságot hozott Európába. Kínában csak mostanában oldották fel a vészhelyzetet, többek között azért, mert Európában is megszűnt, lehetetlen volt tovább hazudni.

Nem akarták visszaadni a szabadságunkat, csak nem volt egyéb lehetőségük. Két frontos háború nem megy: vagy az oltatlanokkal harcolnak, vagy a ruszkikkal. Teljesen tisztában voltak legfelül a vírus veszélyességével, tudták, hogy nem lesz tömeges halálozás, ha jegelik a projektet.

Sajnálom, hogy nem érted a különbséget az immunvédelem és a magyar kormány intézkedései között, de ezt nem az én feladatom megoldani. Immunitást nem az igazolvány ad. Az csak azt mutatta, hogy a személy komolyan veszi és mindent megtett annak érdekében, hogy a társadalom működőképes maradjon.

És itt a blabla :)

Az csak azt mutatta, hogy a személy komolyan veszi és mindent megtett annak érdekében, hogy a társadalom működőképes maradjon.

Ez egy baromság. A kommunikáció az a hazugság volt, hogy csak az oltás véd eléggé, ezért kell az oltás. Ha tudományt komolyan veszik, akkor elég lett volna az igazi immunitás is. Ezen kívül szövegértelmezési problémád is van, ugyan is az eredeti cikk a kormányzati reakciókról szólt és nem a natúr tudományról.

Semmilyen védelmi intézkedés nem óv meg a fertőzéstől, csak az oltás - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában pénteken.

Ez így volt minden kretén országban, tehát a 10-es pont teljesen korrekt.

Ez nem jött össze, próbáld újra.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Nagyon szép, a nem értett hülyeséged akarod rám tolni :) Hiába csúsztatsz és maszatolsz, amit írsz irreleváns a témában, mint ahogy például a helikopter nem autó és ráadásul nem is arra reagáltam. Sebaj, de azért egy kicsit magadba nézhetnél a szövegértelmezési témában.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

1. A SARS-CoV-2 koronavírus halálozási aránya több nagyságrenddel magasabb, mint az influenzáé.

> Történetesen ez igaz. A kérdés az melyik törzsre vonatkoztatod, de jóval magasabb

John Ioannidis "Reconciling estimates of global spread and infection fatality rates of COVID-­19: An overview of systematic evaluations" tanulmánya megállapította, hogy a globális halálozási ráta 0,15% körüli.

Acknowledging residual uncertainties, the available evidence suggests average global IFR of ~0.15%

Ha megnézzük a Pfizer tanulmányát, amit az oltások vizsgálatakor készítettek, lásd lentebb gyuri bejegyzését:

azok között a résztvevők között, akiknek a COVID-19 tesztje pozitív volt, és legalább egy COVID-19-hez hasonló tünetük volt, nem fordult elő haláleset, beleértve azt a 812 főt (1482-ből), akik nem voltak beoltva.

Tehát a Pfizer tanulmánya szerint 0% a fertőzöttek halálozási aránya. ;-)

Megnézheted bármelyik influenza törzset, a nagyságrend ez. A legdurvább influenza törzsek (1-2% IFR) pedig már egy nagyságrenddel nagyobb, az idősek halálozási rátájának nagyságrendje. Tehát az időseknél olyan volt, mint egy durva influenza, középkorúaknál, mint egy enyhébb, fiataloknál pedig mintha semmi se lett volna.

Ezek az adatok már az oltások előtt megvoltak. Közzé is tettük már akkor is itt a hupon (a Pfizer tanulmányt kivéve persze, mert azt csak mostanában sikerült kiperelni).

Szerint amugy neked vannak szovegertelmezesi gondjaid: ha jol ertem, a cikk azt probalja bemutatni, hogy az eredeti, hivatalos kommunikacioban mirol derult ki mostanra, hogy szintiszta kamu vagy ferdites volt. Amiket te felhozol, azok joreszt olyan dolgok amiket most mar tudunk.

pl.

Megint túlzás, a vírusról még most sem ismert, hogyan keletkezett, aki pedig azt állítja tudja, az a véleményét mondja el.

Nagyjabol, de a hivatalos kommunikacio ezzel szemben az volt, hogy termeszetes uton, egy deneverrol kerult at emberre egy vuhani piacon. Pont. Nem valoszinuleg vagy talan vagy ugy veljuk, hanem ezt tenykent allapitottak meg. A FB/Twitter es tsai pedig ennek alapjan rendre elkezdte cenzurazni azokat akik ennek ellentmondtak. Remhirterjesztes, konteo, stb. indokkal.

Jelenleg egyebkent szerintem bizonyitott teny a laboratoriumi eredet, eldontendo meg a szandekossag kerdese.

Ilyen állítás sem volt, ez is csak túlzása az előzőnek. A cél az volt, hogy fékezzék a terjedést ezzel olyan mértékre csökkentsék a terjedési rátát, hogy elkerüljék a katasztrófát.

Nem igaz. Az allitas az volt, hogy 2 hetig bezarkozunk es 2 het mulva jarvany vege. Ez finomodott idovel es alakult at azza, hogy talan csokkentette a terjedesi ratat. Az igazolas azota is varat magara.

Bar mondasz olyanokat is, amik szimplan nem igazak:

Immunitással természetesen nem rendelkezik senki, de a genetikai variánsok miatt mindig lesz egy kis százalék akinek a szervezete sikeresen leküzd egy első támadást.

Az immunitas azt jelenti, hogy bekapod a virust, de nem leszel tole beteg. Vagy egyebkent mifaszt jelentene? Lepattannak rola a virusok?

Az allitas az volt igen, hogy uj virus, nincs termeszetes immunitas (=mindenki beteg lesz vagy meghal). A valosag ezzel szemben az, hogy igenis leteznek olyan emberek akiket soha nem betegit meg a SARS-COV-2 annak ellenere, hogy ezzel a varianssal soha nem talalkoztak meg. Ez ellenanyag teszttel kimutathato, itthon is egy csomo helyen vegeztek ilyet, felesegemnek pozitiv lett. Soha egyetlen kormany sem ismerte el ennek a letet es nem adott ki ra semmilyen covid igazolvanyt, ok maradtak jogfosztottak.

Nagyon nem kis szazalekrol van szo, eleg csak azt a szamot megnezni, hogy osszesen hany esetet jelentettek a 8 milliard emberbol (680 millio). Tobbiekkel mi van? Ok nem jarnak boltba, nincs iskolas gyerekuk? Mert beoltva nincs mindenki az biztos.

Akinek van iskolás korú gyereke vagy tanár kapcsolata ennek igazságtartalmát másodpercek alatt belátja.

Persze belatja, csakhogy a szulok (tobbseguk) nem virus- es jarvanyszakerto, igy irrelevans, hogy mit latnak be.

Ezt pedig a történelem igazolta, az emberiség jó részét beoltották a vírus terjedése megállt.  

Egyreszt nem allt meg, masreszt a hivatalos allitas az volt (erre gondolt a szerzo), hogy az oltottak nem fertoznek, ami egy netto kamu volt.

Megint csak reitterációja az előzőnek, félreértelmezve az immunitás fogalmát, a vakcinák kisebb, vagy elhanyagolható veszéllyel ismertetik  meg a szervezetet a vírussal. Ez volt az állítás, ha megbetegszel annak több negatív következménye lehet 

Most mar igen, de nem ez volt az allitas, hanem az, hogy csak es kizarolag az oltasok vedenek meg a megbetegedestol.

Megint egy túlzás, a maszkok csökkentik a fertőzés és a fertőződés esélyét. Ez volt a kommunikáció

https://www.atv.hu/kulfold/20230219/micsoda-varatlan-fordulat-teljesen-…

Ha a kollega tett volna a sajatjai melle, lehet en is ereztem volna szukseget, de igazsag szerint meg az az ido is felesleges volt, amit igy raszantam.

Amugy ebben a topikban minden visszakeresheto forrasokkal egyutt. Kb. az osszes ujsagcikk meg lett itt emlitve szepen lekovetve a tudomany "valtozasat". Tessek visszakeresni ha az emlekek homalyosak.

A te arctalan szavad viszont maga a nagybetűs bizonyíték.

Az meg egy csöppet se zavarjon, ha mi idézünk, te válaszként hivatkozás nélkül kinyilatkoztatsz. Tudjuk mindenki hülye, csak te vagy helikopter.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Ha akartok iszonyúan kínos mosakodást látni, nézzétek meg a német egészségügyi miniszter, Karl Lauterbach a német közszolgálati televízióban előadott performanszát.

Gyakorlatilag elismeri, hogy hazudtak reggeldélben-este és mosakszik, hogy ő ott se volt, "örökölte" a Pfizer szerződéseket, gyakorlatilag végig védekezik. Érzi a vesztét...

Egy példa:

ZDF riportere:
“Miért állította ön Lauterbach úr 2021 nyarán, hogy az “oltásnak” nincsenek mellékhatásai?”

Lauterbach:
” Hát igen, ez egy eltúlzott dolog volt, melyet egy alkalommal egy szerencsétlenül sikerült Tweetben írtam, de ez nem az alapvető véleményem volt. Már előtte is nagyon gyakran állást foglaltam az oltások mellékhatásait illetően.”

https://rumble.com/v2d0hcs-nmetorszg-egszsggyi-minisztere-karl-lauterba…

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Érdekes a magyar helyzet, mert a Szputnyiknak és a kínainak relatíve kevés mellékhatása volt.

Felvett a nép 2 Szputnyikot és 1 Pfizert és relatíve olcsón megúszta a bulit. Minket a többlet halálozás, ami Németországban van, egész jól elkerült.

Ráadásul a 3. oltásban is jelentősen alulteljesítettünk.

https://mandiner.hu/cikk/20230223_tobblethalalozas_covid

 

Nálunk 65%-os volt a beoltottság, ami alacsony, ráadásul kevésbé veszélyes vakcinákkal történt.

Bár a Szputnyik is képes sejteket gyilkolni, de nagyságrendekkel biztonságosabb volt, mint a Janssen.

 

Voltak mellékhatások itthon is, de anyám például még mindig megmentőként tekint Müller Cecíliára és a többi hülye balekra. Nem jött át az egész itthon, a média nem is akarja, hogy a nép foglalkozzon vele.

Ezt fájdalmas hallgani, de kötelező olvasmánynak tekintem is megnézem akkor is.

"Nem tudok spekulálni. Nem ez a feladatom. Miniszterként óvatos kell, hogy legyek." Akkor kellett volna óvatosnak lenni amikor megalapozatlan kijelentéseket tett, illetve nem tett semmit a vakcina-diktátumok ellen.

"Ami helyén való, hogy az EU-s szerződés keretein belül ezek a cégek a legmesszemenőbbekig fel lettek mentve a felelősségvállalás alól. És ezért a felelősség a német államnál van [...]" És ez így van jól?

A mosakodás a végétől kezdődik, tényleg nagyon kemény. Iszonyú vastag bőr van az arcán. Gondolom nagyon gondosan választották ki erre a szerepre, nem mindenki tudná végigcsinálni.

Ez nálam is dobogós:

Miniszterként óvatos kell, hogy legyek = legyen kötelező egy kísérleti génkezelés

Erre mondják, hogy tudod mit bohóc...

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Egy csodás megnyilvánulása a nyugat igazi istenének a profitnak.

A Pfizertől kiperelt dokumentumokból szemezgetett a Die Welt, az eredmény azt hiszem sokunknak nem meglepő:

Ha csalás és manipuláció, akkor Pfizer...

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Sajnos ők is abból a feltételezésből indulnak ki, hogy mennyire veszélyes az újfajta nátha és hogy egyáltalán bármilyen közbeavatkozásra szükség van. Abban a pillanatban, hogy belemegyünk ebbe a játékba veszítettünk. Az egyetlen helyes reakció az, hogy oké, talán van egy újfajta betegség, de azért van az immunrendszerünk, hogy megküzdjünk vele.

Nem vagyok teljesen az újfajta eljárások fejlesztése ellen, de szögezzük le, hogy kedvtelésből, a világ jobb megismerése céljából lehet ilyenekkel szórakozni, de szükség az nincsen rá. Egyetlen dologra volna szükség, az egészségünk javítására. Ennek az útja a minőségi táplálék és alvás lenne. Az átlagembernek egyik sincsen rendben, és ameddig ez nincs rendben, addig tök felesleges az összes "modern" eljárás fejlesztése.

Nem ez volt a lényeg. Hanem az, hogy ez elméletileg bármilyen vírusra jó lesz. Azokra is, amik veszélyesek. Azokra is, amikkel az immunrendszerünk nem 99+%, hogy elbír - mint a kovidnál -, hanem jóval kevesebb, még akkor is, ha egészségesen él az ember és erős immunrendszere van.
Szóval, ha bilgéc 2025-ben tényleg "piacra dob" egy újabb világjárványt - és ez a metodika beválik, működik és addigra bevethető lesz - akkor nem fogja tudni letolni a világ torkán a saját vakcináit, mint a kovid alatt.

Apropó kovid, azért voltak páran (egy ezrelék körül), akik belehaltak. Hogy ez most az immunrendszerük gyengeségének, vagy a pechnek köszönhető, az mindegy. Szerintem ők megköszönték volna, ha kaphattak volna egy ilyen hatásos és veszélytelen vakcinát, amit nem egy amcsi patkánybanda, hanem két magyar srác csinált. A lényeg a választás lehetősége. Ez nagyon fontos, sőt a legfontosabb.
Nekünk továbbra sem kötelező semmit sem beadatni magunknak, de ha valaki magától dönt úgy, hogy ő szeretne extra védelmet (mert pl. tudja, hogy gyenge az immunrendszere), akkor szerintem nagyon pozitív, hogy bilgéc - windóz módjára "kitesztelt" és a jóég tudja, hogy velünk mi mindent művelő - szemete helyett beadathatja magának két magyar doki - tisztán az inaktivált vírust tartalmazó, betegséget nem okozó, alapból sokkal biztonságosabb - vakcináját.

Nem szabad a ló túloldalára átesni. A vakcina - amennyiben működik - egy lehetséges védekezési mód a veszélyes betegségek ellen. És ha már van valami új betegség, ami ellen az ember saját akaratából be akarja oltatni magát, akkor nagyon jó, hogy végre lesznek olyan új vakcinák is, amiktől nem kell jobban félnie, mint a betegségektől.

BTW, az megvan, hogy a doki szó szerint kimondta, hogy a Pfizer szívizomgyulladást csinál? Én nem hinném, hogy ők részei ennek a játéknak, inkább azt, hogy a kiutat keresik belőle. És szerintem meg is találták. Ha ez működik, bilgéc az összes jövőbeli vírusát és vakcináját lehúzhatja a slozin.

Egy pont nekünk, a plebsnek, a globalista elittel és a rohadt Great Reset agendájukkal szemben, a gólszerző pedig ez a két pécsi srác.

Én a magam részéről ebből a cuccból sem kérnék.

A kovid ellen én se. Én el se kaptam a kovidot. Ennyire volt veszélyes. De nem csak a kovid van.

De, nagyon itt volna az ideje, hogy átessünk végre a ló túloldalára.

Erre nem tudok mit mondani, csak azt, hogy oké. Ha te esni akarsz, akkor essél. Én inkább ülnék a lovon, mint bármelyik oldalra leesnék róla, mert esés közben könnyen kitörik a nyakam, de a saját véleményedhez, döntésedhez - és nyakadhoz - jogod van.

Háziorvos ismerősöm egész praxisából 1 ember halt meg. Tüdőgyulladás elleni antibiotikumokat is felírt és senkit sem engedett kórházba. Mindenkit meglátogatott és kezelt.

2500 praxis van az országban, ha mindenhol 1 halott lett volna, 2500 COVID halottat jelentett volna 47.000 helyett.

Maradjunk annyiban, hogy 99%-ban gyógyítható betegség volt. Nem véletlen mondta Letoha, hogy 2021-ben rájött az orvostudomány, hogy kezeletlen tüdőgyulladásban lám meghalnak az emberek.

Bevallom nem egészen világos mi volt a célja azzal amit mondott. Megvilágosodott és rájött, hogy a kovid politikai kezelése hiba volt? Akkor miért nem kért bocsánatot, hiszen képviselő volt? Fikázza főnököt, sértett mert nem kapott széket? Talán egy rokona károsodott az oltás miatt? Pont a lényegről nem nem beszél. Fura az egész. Amit mond makaróniról, viszont ha igaz, botrányos.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Itt a világvége! Újra!

Ez lesz a következő világjárvány? – Titokzatos betegséget terjesztenek a kullancsok

A napi rémhíradagunk egy újabb se föle se farka cikkben. Az új mumus a majomláz. Ilyen ultra-intelligens dolgok vannak a cikkben:

Bár aggasztó a terjedése, a betegség nem szerepel a globális egészségügyi figyelőlistákon.

Én elpocsékoltam az elolvasásával öt percet az életemből, te ne tedd...   

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Hát ez veszélyes. :-)

Szólok is a kakasaimnak, hogy egy órával el kellene tolni a hajnali kakaskukorékolást, nehogy egészségkárosodást szenvedjenek a szomszédok.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Elszólták maguk a cikk végén, ahol a megoldás az, hogy fogyassz, vásárolj és használj több energiát, de nehogy kinyisd az ablakot és szellőztess, vagy párásíts, mondjuk egy vizes türcsivel. Valami rejtélyes oknál fogva mindig oda lyukadunk ki, hogy valakik nagyon jól járnak a fene nagy veszéllyel.

A cikk nyelvezete viszont parádés:

a nagyvárosi pollució - jelentése: alvás közbeni magömlés; környezetszennyezés :D
vidéki multiallergiás légkör - hogy mi f@sz, gonosz növények mindenhol, vagy mi? A multiallergiás az tudtommal ez ember szokott lenni, nem a levegő :)
káros partikulákat szűri ki
- jelentése: részecske; járulékszó, segédszócska, módosítószó; nem ragozható szavak összefoglaló neve :)

A cikk írója nagyon nagyon tudományos akart lenni, de csak szimplán egy idióta :D

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Letoha beszélt az oltáskárosodásról, tüskefehérje kivezetéséről, az autoimmun folyamatokról.

Röviden: az oltáskárosodás amiatt van, mert olyan mennyiségű tüskefehérje van a szervezetben, amivel a falósejtek nem bírnak. Annyi sejtet ölnek meg, hogy ez már a szerv működését akadályozza és kialakul az autoimmun betegség. Ráadásul a megölt idegen vírusfehérje képes lerakódni, gyulladásos folyamatokat indítani a szervezetben. Ezt kivezetni gyógynövényekkel nem lehet, mert trilliárdnyi darab van belőle. Van hatásuk a gyógynövényeknek, de csak korlátozott mértékben.

https://www.facebook.com/1564246774/posts/pfbid0aN17VnrNeRq5uUGhBS6cRDC…

Ez most több kérdést vet föl, mint amennyit megválaszol.

Pl.:

 1. Miért nem jelentkezett az elmúlt bő két évben?
 2. Az incidens óta miért nincs aktivitás a Facebook fiókjában?
 3. Az incidens után röviddel miért állította át a férje a családi állapotát egyedülállóra?
 4. Az oltási mellékhatásokból felépült-e teljesen?
 5. Ha igen, akkor meddig tartott a felépülése?
 6. Kapott-e további oltásokat?
 7. Ő az igazi vagy csak hasonmás?

Igen, feltehetnék a kérdést, hogy mi tartott 1.5 évig?

Nem fizetett neki a Pfizer eleget, hogy életjelet adjon magáról, ezért csöndben maradt?

A facebook profilja azóta sem frissült, pedig előtte aktív volt...

 

:)

 

Jobban járnának, ha hagynák a témát, mert minél inkább erőltetik, annál szánalmasabbá válnak.

Letoha új szóval gazdagította a magyar nyelvet: Gulyáskovidizmus.

:)

De jó nekünk...

A Világbank elindított egy Pandémia Készültségi Alapot, hogy segítse az országokat gazdaságilag felkészülni a következő világjárványra. Természetesen Bill Gates és a GAVI közreműködésével.

https://tkp.at/2023/04/13/weltbank-startet-10-milliarden-fonds-fuer-naechste-pandemie/

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

A sztori a dunaharaszti HÉV felújításra emlékeztet.

- a kormány építi a Budapest-Belgrádot, az elővárosi vonatforgalom megszűnt

- az önkormányzatnak eszébe jut, hogy a HÉV-et is fel kellene újítani, természetesen a vonattal egyidőben

Hirtelen megjelenik az újságban, hogy a HÉV lezárás elmaradt, mert elfogyott a pénz a projektre.

Eszembe jutott, hogy de jó is az, ha csórók vagyunk! Legalább nem jut pénz az ökörségekre.

:)

Azt hittem egyértelmű volt mindenkinek, hogy ugyanazok álltak a vaxer és antivaxer oldalon is.

Fizetett kormányzati emberek hirdették az antivaxeres hülyeségeket, mint hogy homoszexuális leszel a vakcináktól stb.

Után lehozta a média, hogy bezzeg az antivaxerek attól rettegnek, hogy az oltás után gépemberek lesznek és robotként fogják őket irányítani.

 

Elég jó stratégia volt: hülyeségekkel elárasztani a médiát az antivaxerek nevében, azért hogy a valós kérdéseket ne tegye fel senki.

Mint a kommunizmus és fizetett ellenzék. A NER működik hasonlóan, a baloldali pártok a Fidesz fizetett prostituáltjai, csak hülyeségekkel foglalkoznak, nehogy megnyerjék a választásokat és leváltsák a kormányt.

Megint egy vilagszinvonalu telexes cikk.

Mindenesetre beszedes, hogy a "vita" mar arrol szol, cafolni kell, hogy a gyerekek szenvednek-e valamilyen karosodast az oltastol ahelyett, hogy szukseguk volt-e / van-e az oltasra egyaltalan. Csak gratulalni tudok.

Egészen brutális állítások, például 10.000$ "jutalom" egy halottért. Csodás történet a covid elmebaj legmélyéről egy amerikai katona ápolónőtől aki New York-ba vezényeltek. Dokumentálta az állításait, mert azt gondolta ezt nem fogják elhinni neki. Ez a legalja mindennek. Kíváncsi leszek, hogy beperelik-e hitelrontásért...

https://rumble.com/v2jdha4-new-york-i-poln-13-ezer-dollr-a-krhzi-kezels…

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Jujuj. Jajaj. Most már tényleg itt világvége!

Felbukkant a koronavírus eddigi legfertőzőbb mutánsa

Már öt brit halt meg az Arcturusban, az Indiában pusztító új Covid-törzsben. Az eddigi legfertőzőbbnek tartott változat szó szerint mészárlást okoz Indiában, az esetek száma 90-szeresére nőtt a két hónappal ezelőtti megjelenése óta.

Mi lesz ha elfogynak a jelzők? Gigahalál? Megamészárlás? Űberpusztulat?

Az újságírás igazan nem tudom, hogy tudna mélyebbre süllyedni?!

Bocs átfogalmazom:

Hatalmas botrány, nem fogod elhinni mi történt az újságírással. Elképesztően beállt a földbe, az emberek hánynak, 5 ok, hogy miért van így.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Egy 2023 márciusában közzétett esettanulmányban a japán Tokushima Orvostudományi Egyetem orvosai és törvényszéki tudósai egy 14 éves, korábban egészséges és sportos lány részletes boncolási eredményeit ismertetik, aki 45 órával a Pfizer-géninjekció után halt meg.

A halál diagnosztizált okán, a szívizomgyulladáson kívül, szinte minden szervben gyulladást találtak az orvosok. A szövettani vizsgálatok gyulladással összefüggő károsodásokat mutattak a tüdő, a vese, a gyomor, a belek, a hólyag és a rekeszizom szöveteiben.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC10027302/

Ugye senki sem felejti, hogy #NEMATTOLVAN

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Szendi Gábor ugye havonta szokott cikkeket kiadni, fordítani. Ő is elkezdett cikkezni az oltás mellékhatásokról:

https://www.tenyek-tevhitek.hu/harc_a_covid_vakcina_mellekhatasai_ellen…

https://www.tenyek-tevhitek.hu/fulzugas_a_covid_19_oltas_gyakori_gyogyi…

Ami nagyon fura volt őbenne, hogy mindig is kritikus szokott lenni a mainstream orvoslással kapcsolatosan, de ebben az esetben amikor kellett volna - tehát amikor oltakozni kezdtek az emberek -, akkor nem kongatta a vészharangot. Sőt azt állította, hogy ő maga is beoltatta magát. Nagyon nagyon furcsálltam, hogy miért csinálta ezt, és jóreggelt kívánok neki, hogy végre eszébe jutott ránézni az árnyoldalra is.

A második cikk egészen durva. Íme a szép új világ:

Mary arról is panaszkodott, hogy sem az egészségügyi szolgáltatóival, sem a barátaival, sem a családjával nem tud nyíltan beszélni a félelmeiről.

"Azt elmondhattam nekik, hogy zúg a fülem, de arról nem mertem beszélni senkinek, hogy a tüneteim az oltás után egy órával kezdődtek. ... Nem akartam, hogy azt higgyék, oltásellenes vagyok" - mondta.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Egy igen érdekes hír, ami számtalan kérdést felvet, főleg mert nem kispályás akit egzecíroz a rendőrség.

Hamisított oltási igazolványok miatt kutatta át a brazil rendőrség Jair Bolsonaro volt elnök házát - közölte szerdán a TV Globo helyi televízió.
...
A nyomozás egy bűnszövetkezet ellen irányul, amely állítólag hamis adatokat vitt fel az egészségügyi minisztérium rendszerébe, lehetővé téve, hogy oltatlan személyek vakcinálásukat igazoló iratokhoz jussanak a koronavírus-járvány miatt bevezetett utazási korlátozások kijátszására. A hatóságok tizenhat házkutatási és hat letartóztatási parancsot adtak ki. A TV Globo úgy tudja, hogy egyebek között Bolsonaro, a lánya, Laura és egykori segédtisztje, Cid oltottsági adatait hamisították meg.
...
A volt elnök megdöbbenéssel reagált a házkutatásokra. "Részemről semmit sem hamisítottak. Nem oltattam be magam, kész, vége" - hangoztatta otthona előtt újságíróknak nyilatkozva.
(MTI)
 

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Na újabb konteós minden-tagadót üdvözölhetünk a csapatban :D

Érdemes átfutni, parádés a mosakodás a cikkben :) Eszembe jutott az örök klasszikus: Az nem is úgy volt, de az is lehet, hogy ott se voltunk :D

Német beismerés: valószínűleg semmi értelme nem volt a maszkterrornak

"Nem világos, hogy a kötelező arcvédő maszkok bármilyen pozitív hatással voltak-e a Covid-19 járvány elleni küzdelemre" – ismerte el csütörtökön a német egészségügyi minisztérium.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

>Nem világos, hogy a kötelező arcvédő maszkok bármilyen pozitív hatással voltak-e

Akinek van némi sütnivalója, az pontosan tudja, hogy óriási negatív hatással volt. Szinte bizonyos, hogy a fizikai egészségre is, a lelkire pedig egészen nyilvánvalóan. Én persze már akkor is megmondtam, már amennyire meg lehetett annó mondani: nem tudtam csak álmodtam ezt ugyebár. Most is álmodom a doglokat, az a forrásom, ahonnan tájékozódom.

Hupsz, elszólta magát a WHO.

Na ezek oltástagadók lettek, pedig mindenki tudja, hogy csak az oltás véd meg! :) A WHO szembeköpte magát, mert a kovid előtt gyorsan átírták, hogy a pandémiára csak az oltás jó.

Most akkor mi van? A WHO-nak van igaza, vagy a WHO főigazgatójának? :D  Ezen már tényleg csak röhögni lehet...

A koronavírus-járványt nem tekintik a továbbiakban nemzetközi egészségügyi veszélyhelyzetnek - döntött pénteken az Egészségügyi Világszervezet (WHO).

Az ENSZ egészségügyi szakosított szervezetének főigazgatója, Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz pénteken Genfben jelentette be a több mint három éve, 2020. január 30-án elrendelt legmagasabb készültségi szint feloldását. Az elmúlt év óta csökkenőben van a világjárvány - közölte Gebrejeszusz, utalva arra, hogy az átoltottságnak és az átfertőzöttségnek köszönhetően nőtt a vírussal szembeni immunitás.
 

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Kb mindenhol megjelent, de a hivatásos turbovaxerek kedvért legyen ez :)

https://168.hu/kulfold/koronavirus-covid-19-who-vilagjarvany-veszelyhel…

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Nem olvastad Orwell 1984-et?

A WHO sosem mondta, hogy csak az oltások védenek meg.

Kásler sem adta parancsba, hogy a kórházi ágyak 60%-át ki kellene üríteni.

https://merce.hu/2020/05/25/kasler-a-korhazi-agyak-kiuriteserol-az-orvo…

A párt mindig igazat mond. Benned van a hiba, ha nem hiszel neki.

:)

Érdekes dolog a hit. A koviddal kapcsolatban rosszul használjuk a konteós kifejezést, mert aki elhiszi, hogy egy világméretű, mindenkit kiirtó járvány volt, amit csak oltással úsztunk meg, sok pénzért vásárolt, ügyes cégek által kifejlesztett "csodaszer" használatával, na pont az aki a "hisz" egy "világméretű világvégében" és bármit el lehet adni neki :)

Aki erre azt mondja, hogy na ne már, az antikonteós :D

Ugyan ez a co2 elmebaj, hogy egy tehén, fingással kiirtja az emberiséget, ezért csupán le kell mondanunk mindenről, hogy boldogok legyünk :D

Orwell meg tuti valami sámán, mágus, orákulum volt, hozzáteszem sajnos.

Lehet, hogy megalakítom az antikonteó brigádot, ahol semmit sem fogunk elhinni :D

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Érdekes dolog a hit. 

Ahogy írod, a konteot (általánosan) a vakhittel rendelkező emberek térítették el oda ahol most van, csak olvasd végig ezt, látni fogod a példát. 

Itt ebben a "témában" is azt híresztelitek, hogy a vírus veszélytelen, magától megoldódó probléma és az ellene hozott intézkedések minimum hatástalanok, de még inkább veszélyesek voltak. Ahogy a fenti írásban is próbálod:

mert aki elhiszi, hogy egy világméretű, mindenkit kiirtó járvány volt, 

Akkor nézzük, mi volt itt két évig amit az oltással és a védekezéssel sikerült megoldani.

A veszély az egészségre egyéni szinten jelent meg a koronavírusra, mivel az egyén kitettsége a vírusra és a vírus aktuális változatára különböző volt.

A társadalomra volt valós veszélye a koronavírusnak amire törekedtek világszinten mindenhol (milyen fura hogy mindenhol). Miért volt ez veszélyes? 

- az egészségügyi ellátás a kapacitás maximumát meghaladott terhelést kapott, ezen változtatni kellett, más védekezés (oltás, hatékony gyógyszer) hiányában a távolságtartás és az egyéni védőfelszerelés tette azt lehetővé, hogy az első hullámot megakadályozzák

- az oltás nélküli védekezés gazdasági problémákat okozott, valamint jelentősen lelassította és összezavarta a globális ellátási láncot

Megérkezett az oltás és a problémák nagyrészt megoldódtak. Mindenki tudja, hogy voltak túlreagálások, mindenki tudja, hogy volt tudatos kihasználása a helyzetnek  (pl. Orbánék lopásai amit erre építettek rá), mindenki tudja, hogy a kifejlesztett oltások nem tökéletesek. Gyors, hatékony megoldás kellett.

Ez a történet, amiből egyértelműen láthatja aki akarja mi a baj a konteoval legalábbis azzal amivé a vakhittel sikerült tenni. 

Igen a vallás: Máté 9,12

Jézus meghallotta, és így válaszolt: „Nem az egészségeseknek kell az orvos, hanem a betegeknek.

Az ókori embernek még nem jutott eszébe kísérleti vakcinákkal 8 milliárd tünetmentes embert végigoltani. Fizika tanárom hangoztatta mindig: jól működik, nem kell megjavítani...

Azóta sem értem, hogy alakult ki ez a kollektív elmebaj.

Hát van pár része ennek ami korrekcióra szorulna, először az idézet, nem baj ha tovább olvasod és érted mit jelent:

 But go and learn what this means:  "I desire mercy, not sacrifice. For I have not come to call the righteous, but sinners."

Remélem érted így a mondat valódi jelentését. 

Aztán:

Az ókori emberek nem 1-10 milliós városokban laktak, sokkal kevésbé függtek a másik ember tevékenységétől és szinte nem létezett a globális kereskedelem. Még kevésbé létezett egészségügyi ellátás. Sokkal kisebb volt a várható átlagos élethossz. Emellett ha járvány volt abba tömegek haltak bele.

Megfordult már benned, hogy esetleg azért nem érted a világot mert nem akarod érteni?

Ez a te fundamentalista hited. Abban hiszel amiben csak akarsz.

Ámen.

Viszont mi nem akarunk rád kényszeríteni semmit, ellenben veled. A tiéd kissé önző, individualista és gyáva hit.

Az olyan, neked magas gondolatokat meg hagyjuk is, hogy:

Az orvos amivel jót tesz az egyednek, kárt okoz a fajnak.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Megvártam míg megváltoztatgatod a szerinted már jóra. Az eredetit. Sajnos a tartalma nem változott, csak személyeskedést sikerült beletenni.

Viszont mi nem akarunk rád kényszeríteni semmit, ellenben veled. A tiéd kissé önző, individualista és gyáva hit.

Semmi gond, mindenki tud olvasni, és el tudja dönteni így van-e vagy nem. Hogy kiemelted, ezzel is csak magad röhögteted. Csak így tovább.

az egészségügyi ellátás a kapacitás maximumát meghaladott terhelést kapott, ezen változtatni kellett

Ez konkrétan nem igaz, kvázi üresen kongtak a kórházak, illetve a házi orvosok is kvázi csak táv gyógyítottak.

más védekezés (oltás, hatékony gyógyszer) hiányában a távolságtartás és az egyéni védőfelszerelés tette azt lehetővé, hogy az első hullámot megakadályozzák

Nálunk ezek az intézkedések az első hullámot megakadályozták, míg másoknál a sokkal szigorúbbak sem. Ugyanezen intézkedések meg a második hullámot még nálunk sem akadályozták meg. Ebből vajon mire lehet következtetni?
Illetve voltak hatékony gyógymódok és más védekezések, csak azok konkrétan tiltva voltak, vagy erősen nem ajánlottak.

az oltás nélküli védekezés gazdasági problémákat okozott, valamint jelentősen lelassította és összezavarta a globális ellátási láncot

Tű pontos megállapítás. A védekezés okozta a problémákat és nem a vírus.

Megérkezett az oltás és a problémák nagyrészt megoldódtak.

Így van, de nem az oltás oldotta meg, összefüggés van, de nem ok-okozat. Amint korábban helyesen meg is jegyezted, a védekezés okozta a problémákat. Nagyrészt megszűntek a szigorú védekezések és a problémák nagyrészt megoldódtak. Azt is megjegyezném, hogy az oltások után sem lett kevesebb beteg és halott. Csak azután, hogy az oltásokat is abbahagyták.

Ez konkrétan nem igaz, kvázi üresen kongtak a kórházak, illetve a házi orvosok is kvázi csak táv gyógyítottak.

Ilyet ritkán írok, és innen nem is olvasom tovább amit írtál: Ez itt nettó tudatos, szemenszedett hazugság.  Pontosan tudod, hogy nem így van. Én például sajnos a saját szememmel kellett hogy meggyőződjek róla. Két országban is. A dokumentáció elérhető az interneten 2020 március és 2020-június közötti időszakról Európában. 

Csak akkor nem hazudtak, amikor csukva volt a szájuk. De néha ebben is kételkedem.

 

Megfogsz egy kórházat 90%-át lezárod, a maradék 10%-ban zsúfolásig lesznek a betegek.

Bőven elég 10 millió emberre kevés COVID részleget fenntartani és mindjárt zsúfolásig megtelik mind.

Vicces nem? Ha bemész egy kórterembe és látod, hogy a folyosón fekszenek ágyakon, az égvilágon nem jelent semmit.

 

Érdekesség: konteós bácsika nem hajlandó COVID osztályra menni, akkor sem, mikor már fuldoklik, végül meghal.

A rokonok holtan találnak szegényre, mert téveszmékben hitt. Hány otthon meghalt emberről hallottál, hányan haltak meg a kórházban?

Rothadó konteós hullák bűzétől kellett volna fuldoklania a tömbházaknak.

 

Miért nem haltak meg otthon azok, akik náthának hitték az egészet?

Miért nem haltak meg otthon azok, akik náthának hitték az egészet?

Ott a pont!

Én nulla oltással, csak akkor hordtam maszkot ha hisztiztek velem, cégekhez jártam ki, legalább 500+ emberrel kontakt és még csak nem is köhögtem egyet sem a kovid alatt, egyszer sem fújtam az orrom.

Sőt tovább megyek, 2000-ben voltam utoljára beteg. De biztos bennem van a hiba, mert egészen máshogy állok az egészséghez mint a többség, szerintem nincs egészségügy csak betegségügy, az orvosok többségét megvetem, és van egy saját "rendszerem" az egészség megőrzésre. Nem hiszek a "modern" egészségügyben, de hiszek Istenben és ha most valami retardált idióta azzal jönne, nem nem Isten véd meg, ő egész mást tesz.

Az egész kovid humbug egy hatalom és látványtechnikai performansz volt, amit a tudományhívők tövig beszoptak. Szépen mondák fel a szájukba adott dogmát, a tudomány-imát, de egy mukkot sem értenek belőle, a szkepticizmust rég kinevelték belőlük, engedelmes robotok lettek.

De még ez sem lenne baj, ha békén hagynák a többiket, és nem fundamentalista agyatlan terroristaként akarnának mindenkibe tűt szúrni.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Ha már jöttél segíteni, ezt a részt kellene értelmezni:

> Nem olvastad Orwell 1984-et?
> A WHO sosem mondta, hogy csak az oltások védenek meg.

Vagyis az olvtárs szerint a WHO -- orwelli módon -- megváltoztatta a múltat, vagyis eltüntette a nyomait annak, hogy korábban azt állította, hogy "csak az oltások védenek meg".

Namostan vagy tényleg meghamisították a történelemkönyveket, vagy pedig varázslattal megváltoztatták múltat, vagy esetleg tényleg nem mondták, hogy "csak az oltások védenek meg".

Szerkesztve: 2023. 05. 08., h – 20:01

Floridában meghamisították a COVID mellékhatások adatait:

https://index.hu/kulfold/2023/05/08/florida-tisztifoorvos-meghamisitott…

 

Elég balekok voltak, mert Müller Ceci kiállt, elszavalta, hogy veszélytelen, azt egymást ölték az emberek a Pfizer löketért.

Nem kell bármiféle adatot megosztani a néppel, csak megzavarná őket. Aztán meg jön egy hamisítási botrány...

Mindenki hazudik, persze számokat nem fogsz látni.

Érdekelt volna, hogy az ingyenes HPV oltást hányan vették fel az iskolákban, de nem találtam adatokat 2022-re.

Szerintem kontraproduktív volt a vakcináci propaganda és visszaesett a védőoltást kérők aránya. Ezért nem reklámozzák.

Olyan a modern orvoslás, mint a modern művészet. Mindkettő munkája kizárólag önmagának tetszik.

Letoha Tamás második lett a legszegedibb gyógyítók szavazáson, ahol Karikó 1%-ot ért el.

Maguk csinálják az alkotásaikat maguknak. Annyi változott, hogy manapság már muszáj megtapsolni őket.

Na ugye, hogy bassza a telexes idióták csőrét, hogy van aki nem azt mondja amit kell :)

Na ugye, hogy akit fikáznak az népszerű és ez nem jó :)

Na ugye milyen okosak, hogy a MOK-al példázónak, ami egy politikai szerv volt, de azóta az erősebb kutya meghágta :)

Na ugye milyen nívós újságírás a fikázás :)

Na ugye, hogy pénzért bárki tud baromságokat írni :D

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Ezek azok a klasszikus tömegek, akikről Gustav Le Bon így írt A tömegek lélektana című könyvében:

„A filozófia, minden növekvő befolyása mellett sem tudott a tömegeknek olyan eszményt adni, ami áthatotta volna őket. De minthogy nekik mindenáron illúziók kellenek, ösztönszerűleg, mint a rovarok a fényhez, a szónokok köré sereglenek, kik ezzel ellátják őket. A népek fejlődésének nagy mozgatója sohasem az igazság volt, hanem a tévedés. Hogy a szocializmus olyan hatalmas manapság, annak az az oka, hogy még eleven illúziót tartalmaz. Folyton tért hódít a tudományos bizonyítások ellenére. Fő ereje abban áll, hogy olyan emberek védik, kik annyira sem ismerik a dolgok valóságát, hogy vakmerően boldogságot mernek ígérni az embernek. A szociális illúzió uralkodik a múltnak fölhalmozódott törmelékein és övé a jövő. A tömegek sohasem szomjúhozták az igazságot. A nekik nem tetsző bizonyságok elől elfordulnak és inkább a tévedést istenítik, ha ez őket elkápráztatja. Aki illúzióba ringatja őket, úr lesz fölöttük, de áldozatuk az, aki megpróbálja kinyitni a szemüket, leleplezni az őket körülvevő hazugságokat. (…) Megjegyzendő, hogy a lelki fogyatékosság alapján elterjedt eszmék, miután a néptömeget magáévá tették, átragadnak a felsőbb társadalmi szintekre is. Ez az, amit napjainkban a szocialista tanoknál látunk, amelyek azoknál kezdenek hódítani, akik az eszmerendszer legelső áldozatának vannak kiszemelve. Olyan erős a lelki fertőzés mechanizmusa, hogy működése előtt minden személyes érdek megsemmisül.”

Milyen jó összefoglalása jelenkorunk lényegének! És hogy össze van kapcsolva a fenti mondatokban a múlt a jelennel! Ezeket ugyanis Le Bon 1895-ben írta. A könyvében pedig szerepel az összes olyan tömegmanipulációs technika, amellyel ma is úgy vezetik a társadalmakat, mint a birkákat.

Pont ez a demokrácia lényege! Aki ismeri a történelmet és a tömegek pszichológiáját, arra vezeti az embereket, amerre akarja. A hipnotizált sokaság az azonnal ölő mérget is beveszi, ha szép szavakkal kérik meg rá, vagy félelemkeltő pszichózisba hajszolják.

És ez visz magával mindent, mint az ár, ahogy ezt az elmúlt 1-2 évben levezényelt Covid-oltási terror is visszaigazolja. Egy törpe kisebbség nyomására a társadalom többsége kételyek nélkül oltatta be magát – sőt a gyerekeit is (!) –, egy olyan kísérleti szerrel, amelyről semmit nem tudott, amelyről messziről bűzlött, hogy mindenre jó, csak arra nem, amire adják. Hiszen életszerű az, hogy a törpe kisebbséget jelentő politikai és orvosi elit – amelyiket eddig a legkevésbé sem érdekelte az emberek egészsége, tétlenül nézte azt, hogy az élelmiszeripar, a gyógyszeripar a legdurvább mérgeket zúdítsa a társadalomra –, most hirtelen megváltozott?

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Szerkesztve: 2023. 05. 12., p – 05:08

Gálvölgyi János:

– Reggel felkelek és tesztelek, mivel szinte minden este játszom a színházban. Már a negyedik oltást is beadattam magamnak, és nem tudom megérteni azokat, akik valamilyen hülyeségre és összeesküvés-elméletre hivatkozva nem teszik ezt.

Schorbert Norbi tök egészségesen csak úgy stroke-ot kapott, Vágó István reggel még Orbánozott, estére meghalt. Mindez 2 év alatt.

Az a szép az egészben, hogy még mindig nem merül fel oknak az oltás és nem is vizsgálják. Nem állítom, hogy attól volt náluk, de mégis mikor lesz már gyanús, hogy szokatlanul emelkednek az ilyen esteszámok. Szuper ez a struccpolitika...

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Japán professzor Hidetoshi Murakami rákkeltő génszekvenciákat talált a kovid elleni géninjekcióban.

A rákot elősegítő SV40 (Simian-Virus 40) génszekvenciára egyáltalán nem lenne szükség az oltóanyag előállításához és a gyártók nem is tüntették fel az engedélyben, hogy ilyet tartalmaz. A “Simian-Virus 40” egy majomvírus, amely a majmokon kívül embereket is képes megfertőzni és meghatározott körülmények között tumor kialakulásához vezet.

1960-ban fedezték fel a létezését és már akkoriban volt egy botrány, ugyanis az 1955 és 1961 között előállított polio elleni oltóanyagok is SV40-nel voltak szennyezettek.

https://report24.news/japanischer-professor-warnt-vor-krebsausloesender-gensequenz-in-covid-impfstoffen/

Eredeti Japán tweet: https://twitter.com/fseiichizb4/status/1651638404193595392

Steve Kirsch tweetje: https://twitter.com/stkirsch/status/1652721715385110528

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Szerkesztve: 2023. 05. 13., szo – 22:18

Lassan több lesz a konteós mint aki nem az. Sok olyan állítás amiért nemrég máglyára vetették az embert a fundamentalista vaxerhívők.

A “Bayerische Staatszeitung” hetilap cikke:

https://www.bayerische-staatszeitung.de/staatszeitung/politik/detailansicht-politik/artikel/die-lockdowns-haben-die-pandemie-beschleunigt.html#topPosition

Dr. Dieter Köhler 15 évig volt a Német Pneumológiai Társaság elnöke, vele készítettek egy beszélgetést. Dr. Köhler többek között ilyen kijelentéseket tett:

“A “pandémia” kezdetén a WHO úgy viselkedett, mintha összedőlne a világ. Évtizedek óta léteznek pandémia-koncepciók, én magam is írtam egyet 2005-ben. Csak azt a döntéshozók egyike sem olvasta el. A WHO különösen a mesterséges lélegeztetésre vonatkozó iránymutatásában vallott kudarcot. A korai lélegeztetés miatt különösen az ipari országokban, több mint 100.000 ember halt meg szükségtelenül.”

“A legnagyobb hiba az volt, hogy megpróbálták megakadályozni a fertőzést. Hiszen valamikor úgyis mindenki megfertőződik. Ezért aztán mind immunológiai, mind epidemiológiai szempontból teljesen értelmetlenek voltak a 2G és 3G szabályok.”

A maszkviseléssel kapcsolatban azt mondja, hogy a kültéri maszkviselésnek semmi értelme nem volt, a beltéri maszkviseléssel némileg csökkenthető volt a rizikó, de a “pandémia” megfékezésében semmiféle szerepet nem játszott.

A szakemberek azért nem kritizálták az intézkedéseket, mert féltették a karrierjüket, illetve az orvosi társaságok sok esetben tudatosan megakadályozták a párbeszédet. Mivel a kórházaknak a korona sok pénzt jelentett, az orvosi társaságok olyan személyeket állítottak rendelkezésre politikai tanácsadónak, akik jól tudtak tárgyalni, de viszonylag kevés tudással rendelkeztek.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Egy másik cikk ugyanerről:

https://news.feinberg.northwestern.edu/2023/05/05/secondary-bacterial-p…

 

A citokin vihart nem tudták igazolni. A halottak felénél bakteriális felülfertőzés kimutatható volt (tüdőgyulladás).

Magyarul: erős antibiotikumokkal kezelni lehetett volna.

Hozzáteszi, hogy a lélegeztetettek fele bakteriális fertőzést is összeszedett a géptől.

Biztos emlékeztek a román orvosnőre akit szintén máglyára akartak vetni, mert azt merte állítani, hogy ha simán tüdőgyulladásként kezelik a kovidos pácienseket, akkor sokkal jobb a gyógyulási arány.

Azt persze lehet mondani, hogy utólag könnyű okosnak lenni, de a tudomány és az orvostársadalom leszerepelt, a komcsi időket idéző, diktatórikus viselkedésével. Aki nem azt mondta, amit a politika (?) elvárt tőle, az még örülhetett, ha nem kerül börtönbe.

Hát ennyit a tudományról...

Dogmatikus hittel hittem a tudományban, elfeledvén, hogy azt, az emberek teremtették saját képmásukra.
-Altamira felfedezése

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Bakker és ezt mégis ki hiszi el?

Ahogy mondják, a statisztika a legveszélyesebb fegyver, mert mindig van eredménye, akkor is, ha az alapállítás nem igaz. Sokat értekezik erről Dr. T. Colin Campbell  a Kína-tanulmány című könyvében. Ahogy találóan mondja bármikor bebizonyít statisztikai alapon összefüggést a szívinfarktus és a villanypóznák között.
Ahogy látom ezzel jó sokan nincsenek tisztában és elhisznek mindent amiben szám szerepel, mert az biztos igaz, hiszen az egy szám, tehát létezik. Az oktatás lerontása kezdi meghozni a gyümölcsét.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Végignézve két dolog merült fel bennem.

Lassan nem marad olyan, a kovid alatt mondott "kotnteós" állítás, ami hamis lenne.

Sajnálom, hogy nem foglakozik, nem feszegeti, az izolálás kontra számítógép összerak valamit témát, mert nekem ez az egyik legérdekesebb, ez az lapja mindennek. Mi ellen védekezünk valójában, egyáltalán létezik-e. Ezt sajnálom.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.