Orvosbűnözés

Fórumok

 "Hadd fogyjon!", mondta az orvos, és a kiöntötte az oltóanyagot, majd kiállította a hamis oltási igazolványt

Őrizetbe vettek egy budapesti háziorvost és asszisztensét, akik a gyanú szerint hamis oltási igazolásokat állítottak ki; a rendőrök mintegy 60 millió forint korrupciós pénz foglaltak le - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség szerdán az MTI-vel.

A gyanú szerint a budapesti háziorvos szakasszisztensével együttműködve 15 ezer és 30 ezer forint közötti összeg ellenében a koronavírus elleni vakcina beadása nélkül állított ki oltási igazolást olyan embereknek, akik nem akarták beadatni az oltást, de a védettségi igazolásra szükségük volt. A gyanúsítottak az összeget egymás között egyenlő arányban elosztották.

a háziorvos az oltóanyagot felszívta egy fecskendőbe, majd annak tartalmát "hadd fogyjon!" kijelentést téve a mosdókagylóba ürítette.

Link:  https://444.hu/2022/02/02/hadd-fogyjon-mondta-az-orvos-es-a-kiontotte-a…

Hozzászólások

Ebbe topikba a bűnöző orvosokat, ápolókat és egyéb EÜ személyzetet fogom gyűjteni, ugyanis foglalkozásuknál fogva a tetteik a társadalomra kiemelt veszélyt jelentenek (AVAGY az érem másik oldala).

trey @ gépház

Kásler orvosnak is fasz, politikusnak is fasz, az EMMI vezetőjének is fasz.

Jolly Joker, ahol egy nagy faszra van szükséged, oda berakhatod Káslert és jól fog teljesíteni.

 

Bűnöző, minden tekintetben. Remélem a következő kormány elszámoltatja.

Feltételezés

Mivel nem indult nyomozás, ami tisztára moshatná mondjunk Tiborzot. Inkább kifizette az állam a támogatást, csak ne legyen ügy belőle.

Hogyhogy? Kormányváltás esetén nem lesz elszámoltatás? De, hát ez a fő programelem!

Nem tudom, hogy lesz-e elszámoltatás, ha lesz az ilyen minőségű lesz és egyáltalán lesz-e kormányváltás. Az összefogás egy elkurt politikai formáció, nincs köze és nem eszköze az igazságszolgáltatásnak.

Vagy, ha azt mondod, hogy politikai változás kell az igazságügy működéséhez, akkor beismered, hogy jelenleg a politika alá van rendelve.

Mivel nem indult nyomozás, ami tisztára moshatná mondjunk Tiborzot. Inkább kifizette az állam a támogatást, csak ne legyen ügy belőle.

De ez még mindig csak feltételezés. Konkrétum egy bírósági ítélettel válna. Gondolom, majd április után ez is ... 

Nem tudom, hogy lesz-e elszámoltatás, ha lesz az ilyen minőségű lesz és egyáltalán lesz-e kormányváltás. Az összefogás egy elkurt politikai formáció, nincs köze és nem eszköze az igazságszolgáltatásnak.

:D 

Vagy, ha azt mondod, hogy politikai változás kell az igazságügy működéséhez, akkor beismered, hogy jelenleg a politika alá van rendelve.

Én nem mondom, ezt te mondod. Én ugyanis sem politikai változásra, vagy ha mégis lesz elszámoltatásra SEM számítok :D

trey @ gépház

Kihagytam a listából a régészkedési hobbiját, a csontkutatást, Mátyás csontjainak felderítését.

Volt ám nagy csinnadratta, hogy majd Kásler megállapítja Corvin János csontjaiból, hogy ki az a Mátyás király.

Azóta nagy hallgatás van.

Lehet, hogy nem Mátyás volt Corvin János faterja? Az asszony hamis volt?

Az, hogy közszereplő, irreleváns. 

Ezt írtad:
"Ebbe topikba a bűnöző orvosokat, ápolókat és egyéb EÜ személyzetet fogom gyűjteni, ugyanis foglalkozásuknál fogva a tetteik a társadalomra kiemelt veszélyt jelentenek (AVAGY az érem másik oldala)."

Kásler egy orvos, aki a foglalkozásánál fogva kiemelt veszélyt jelent a társadalomra. 

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Kásler ezen döntései nem politikai bűncselekmények.

(nem vagyok teljesen biztos benne, hogy érted, mi a különbség a köztörvényes bűncselekmény és a politikai bűncselekmény között...(nem, nem attól függ, hogy politkus követi-e el, vagy nem))

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Emberek életének veszélyeztetésével.

paragrafust nem tudok adni fejből, de szerintem így is érthető ez a három szó.

Bár konkrétan a kórházkiürétési akciójára gondoltam, de igazából az alá tartozó egészségügy állapota általánosabban is kimeríti ezt (pl. a kórházi fertőzések száma iszonyatosan magas)

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Csúcson 13.000 kórházi ágy kellett, Kásler hazaküldött 40.000 embert.

Utána nyilatkozott, hogy ő nem is küldött haza senkit. Valóban, csak olyan törvényt hozott, hogy a kórház igazgatók így tudták megoldani.

 

Maximálisan bűnöző. Még az ellenzék is írta, hogy annyit küldjön haza, amennyire tényleg szükség van és ne veszélyeztesse mások egészségét.

Ha nem elég 15.000 hazaküld még 15.000-et. Nos Kásler kurva okos, mindent jobban tud, hazazavart 40.000 embert, azt csodálkozik, hogy a nép nem díjazza a "szakértelmét".

 

Igazából nem tudom pontosan, hogy bűnöző-e, vagy szimplán csak kontár, de mindkettőért el lehetne ítélni.

Az érem másik oldala az, hogy ha egy törvény nem egyezik a társadalom nagy többségének az akaratával, akkor beindul feketézés. Főleg ilyen uram-bátyám rendszerben, ahol 'csokival' mindent el lehet intézni.

Ezek az emberek most úgy néz ki jogszabályt sértettek (az ítéletig az ártatlanság vélelme őket is megilleti), de lehet tíz év múlva hősők lesznek. Nem egy helyen mondták már ki, hogy totál hülyeség az oltási vagy védettségi igazolvány. Igaz erről nálunk kussol mind a kormánypárti-, mind a összefogás médiája. Álságos egy rendszer ez. 

Én csak a gyorsteszteknél hallottam, hogy a brit kölykök kólába rakták és attól pozitív lett. Így nem kellett suliba menniük.

PCR-ről ilyet még nem hallottam. A gyártó nyilatkozott is, hogy a kóla az sav és nem vállal felelősséget azért, ha ilyen módon hamisítják meg a mérést.

Remélem nem csak az okirat hamisítást, hanem a foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetést is ráhúzzák.

Ez nem a vpsbérlős kéregető muksó?

Big Pharma + orvosok + szándékosan és mindenre is indokolatlanul felírt ópiátok = félmillió hulla
https://news.sky.com/story/what-is-the-opioid-scandal-and-why-could-big-pharma-lose-billions-11796160
http://news.sky.com/story/drug-companies-and-suppliers-on-trial-over-opioid-epidemic-that-claimed-500-000-lives-in-20-years-12345272
http://www.bbc.com/news/business-54636002
https://www.theguardian.com/books/2021/nov/28/empire-of-pain-by-patrick-radden-keefe-review-all-the-moral-power-of-a-victorian-novel
https://www.theguardian.com/us-news/2021/dec/16/purdue-pharma-settlement-sackler-opioid

Big Pharma + orvosok + szándékosan és mindenre is indokolatlanul felírt protonpumpa gátlók = teméntelen sok szövődménybetegség
https://chriskresser.com/the-dangers-of-proton-pump-inhibitors/
https://kresserinstitute.com/eight-reasons-avoid-proton-pump-inhibitors/
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7887997/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3388523/
http://www.justice.gov/opa/pr/pfizer-agrees-pay-55-million-illegally-promoting-protonix-label-use

Big Pharma + orvosok = nemzetközi bűnszövetkezet
https://www.drugwatch.com/news/2012/01/18/pharmaceutical-companies-bribing-doctors/
https://globalnews.ca/news/5738386/canadian-medical-school-funding/
https://undark.org/2019/02/04/big-pharma-influences-clinical-practice-guidelines/
https://deserthopetreatment.com/addiction-guide/drug-industry-trends/
https://www.acsh.org/news/2019/09/09/why-americans-hate-big-pharma-more-ever-14275
https://montpelierbridge.org/2022/01/the-big-picture-on-big-pharma/
https://prospect.org/coronavirus/big-pharmas-game-of-control-covid-drug-treatment/
https://hannenabintuherland.com/usa/big-pharma-dependent-medical-professionals-are-hiding-facts-on-covid-vaccine/

Vajon Ausztráliában felfüggesztik azokat az orvosbűnözőket, akik Djokovics PCR tesztjét hamisnak minősítették és emiatt bukta a kupát és kitoloncolták az országból?

A szerb egészségügy megerősítette, hogy érvényes PCR teszt volt.

Innentől az orvosbűnözőnek szerintem mennie kell.

Kemény világ az, amikor orvosbűnözőnek lehet valakit mondani, cigánybűnözőnek nem. Egyébként félreértés ne essék, teljes mértékben elítélem azokat az eü-ben dolgozó kollégákat akik helyzetüknél fogva (nem kevés kenőpénz fejében) hamis igazolásokat adnak ki, pazarolnak védőoltásokat, teszt eredményeket másítanak meg.

dedikált szerver bérlés - www.klixnetwork.hu

Ha egy csoport, szakma, rassz stb, amelynek van közös neve (orvos, politikus, cigány) nem veti ki (függeszti fel) magából még a hivatalos törvényes ítélet előtt a bűnözőit (hisz neki sokkal több infoja kell ezekről lennie, s nem köti a hivatalos jog szőrszálhasogatása), akkor az én koordináta rendszeremben nyugodtan lehet úgy hívni, hogy cigány bűnözés, politikus bűnözés, orvos bűnözés. Ha ez megtörténik akkor tényleg csak úgy kell hívni , hogy XY bűnöző.

Elsosorban azokat buntetnem, akik olyan torvenyt hoztak, hogy egyaltalan kelljen ilyen. Ha ok mar racsok mogott vannak, akkor el lehet beszelgetni azokkal is, akik a rendszer kijatszasan nyereszkedtek (pazaroltak azt az oltast, amit mas esetleg szeretett volna, ill. milliokat nyertek rajta). Szerintem ha megigerik, hogy nem csinalnak tobbe ilyet, es visszafizetik az ugyfelek penzet, keszen is vagyunk.

When you tear out a man's tongue, you are not proving him a liar, you're only telling the world that you fear what he might say. -George R.R. Martin

A malomtulajdonosokat es kornyezetuket elviszik a gulagra, erre paran elkezdenek jelkepes osszegert igazolast adni, hogy adott emberek nem a gulagra valok. Te elitelned az igazolasok kiallitoit, en meg megszuntetnem a gulagokat.

When you tear out a man's tongue, you are not proving him a liar, you're only telling the world that you fear what he might say. -George R.R. Martin

Ne eroltessetek. Kijott az utasitas ezt kell csinalni. Mindegy mit irtok. Kis excellben benne vannak a valaszok meg a generator.

Propaganda.

Ez igy mukodik.

http://karikasostor.hu - Az autentikus zajforrás.

Szerkesztve: 2022. 02. 11., p – 20:05

A megbízhatósági vizsgálat során a szolgálat munkatársa, a „fedett” tárgyalótiszt előzetes időpontkérés alapján 2021. szeptember 17-én megjelent a főorvos rendelésén. A tárgyalótiszt előadta, hogy egy ismerőse ajánlására kereste fel az orvost, mert börtönbüntetése letöltése végett 2021 novemberében a büntetés-végrehajtási intézetbe kell bevonulnia. Üzleti ügyei intézése miatt azonban a büntetés letöltése alól fél év halasztásra van szüksége, és ennek elintézéséhez az orvos segítségét kérte.

[...]

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt az orvos ellen önálló intézkedésre jogosult személy által elkövetett vesztegetés elfogadásának bűntette miatt. Az ügyészség indítványozza, hogy a bíróság ítélje a vádlottat börtönre és pénzbüntetésre, valamint határozott időre tiltsa el az orvosi foglalkozástól.

Link: https://telex.hu/belfold/2022/02/11/kamu-volt-a-kamubeteg-de-leleplezet…

trey @ gépház

https://888.hu/feher-ferfi/a-youtube-eltavolitotta-tucker-carlson-interjujat-egy-volt-transznemu-novel-4361815/

Egyszerűen pusztító, különösen fiatal korban, amikor a felnőttek az iskolában és az egészségügyi szakemberek hazudnak, és azt mondják, hogy a tested rossz, változtatnod kell rajta, hormonokat kell szedned, műtéteket kell végezned, ez pusztító egy fiatal számára.

Így bízz meg a gyógyszergyárak és egyéb amcsi tőkéstársulatok zsoldosaiban: az orvosokban. Operáltasd át magad a másik nemre. Oltasd be magad kovid ellen. Jó lesz neked. Ja, bocs, nem, nekünk lesz jó.

Sajnálom, hogy nem jött le még neked a globális összeesküvés.

 

ie. 4000 - 1960-ig, durván 6000 éven át a buzulás nem kimondottan volt elfogadott cselekedet a világban. A rómaiak és a görögök csinálták, de a zsidók, iszlám,... halállal büntették.

Durván 6000 éven át a magzaton elvégzett abortuszt halállal büntették, rómaiak, görögök, mindenki.

1960-tól az utolsó 60 év alatt megvilágosultak az orvosok, hogy a magzatgyilkosság igazából egészségvédelem.

 

Még 1980-ban is a nőnek öltöző férfiakat minimum hülyének nézték, de a fél világ azon röhögött, amikor Bruce Willist leszólítja a buzi a Nakatomi toronyban a Drágán add az életedben.

Még Hollywoodban is a dolog abszurditásán röhögtek, hogy a kemény fiúra rámászik a buzi.

 

Van összeesküvés? Amit tegnap az okosok még mulatságosnak gondoltak, az ma homofóbia? Kiröhögik a szegény meleget, aki csak odaadó szeretetre vágyik...

Csak ez a két lehetőség van? Gratulálok az egybites gondolkodáshoz. Nem vesz benne részt minden "szakember", csak aki ezzel foglalkozik. Ez ugyanis egy áltudomány. Pszichológiai szűrés; ez most vicc? Ez nem pszichológiai kérdés, hanem hormon/gén; igen, van olyan, aki "rossz nemmel" jön világra, de ez kb. a társadalom 0.00003%-át érinti (hasamra ütöttem, de nem tévedhettem nagyot), a többieknek ehhez köze nincs, csak kamaszodnak és össze vannak zavarva; szándékosan tévesztik meg őket. Olvasd el, olvass utána. Vagy ne.

> Vagy ez egy globális összeesküvés, amibe minden szakember részt vesz?

Igen is meg nem is. Egyrészt ez kétségtelenül egy globális összeesküvés, másrészt az alsó szintű résztvevői legtöbbször nem tudják, hogy miben vesznek részt, ők azt hiszik hogy a helyes dolgot teszik.

Hasonló a kísérleti vakcinázáshoz: ott is a legtöbben elhitték, hogy a jó oldalon állnak miközben beadták a "hatékony és biztonságos" szereket.

Azért van felelőség. Ne felejtsd el, hogy Müller Cecília naponta szajkózta, hogy minden vakcina hatékony és biztonságos.

 

Müller Cecília úgy hülye, ahogy van, viszont jó káder. Gondolom Kásler, akit Gyurcsány felülmúl népszerűségben, pont ezért választotta tisztifőorvosnak.

Kásler ilyen fasisztoid, nem tűr ellentmondást, ellene nem lehet csak úgy tüntetni, sőt törvénnyel betiltja a tüntetést is.

 

Látni kell, hogy bár a kormány 2/3-dal nyert, Káslert nyugdíjazzák. Értsd: nem más pozíciót kap, hanem elküldik a fenébe, messze az egészségügyből.

Szerkesztve: 2022. 04. 24., v – 20:36

Akkor én is írnék ide, onkológusnak látszó "orvosról":

- rosszindulatú rákbetegség, ami nem gyógyítható a tudomány jelenlegi állása szerint (klinikai gyógyszerkísérleti programok vannak rá külföldön egyelőre és próbálkozások több-kevesebb sikerrel időnyerés céllal, illetve akinek összejön műtét ideig-óráig segít.)

- Rosszindulatú rák combban.

- Kemó, sugár, kemó nem ér semmit, a sugár ölte meg, lecsökkent műthető méretűre, műtéti eltávolítás sikeres (Ortopéd sebész).

- Rá 5 hónapra CT alapján mikroáttét a tüdőben, onkológus le sem szarta, a beteg meg nem orvos.

- +5 hónapig semmi onko tevékenység, 5 hónap múlva CT, hát ez bizony tüdőáttét.

- Kemó 3 hónapig, változatlanul semmit nem ér.

- Beteg keresi  a megoldást:

         - 2 kísérleti gyógyszer USA, idén jönnek EU-ba, 0 info orvostól, lesöprés orvos részéről, mert a kemó a fasza.

         - immunterápia, 0 infó orvostól, lesöprés, mert a kemó a fasza

         - külön engedélyes gyógyszer, ami nem megoldás, mert nem tünteti el, nem gyógyít, plusz agyonveri a vérnyomást, nem opció.

   

- Kemó végén CT, nőtt a tumor és tovább hízik a tüdőben.

- Kilyukadt a tüdő (spontán PTX, 2x), emiatt véletlenül a 2. alkalommal rendes ORVOSOK, azaz tisztességes és segíteni akaró mellkassebészek kezébe kerülés, 4-en mondták, hogy műthető, menjen a beteg onkológushoz vissza, 1 héten belül műtét, csak kell beutaló, le is egyeztette a mellkassebész főorvos az onkológussal.

       - vissza onkológushoz férj + feleség együtt:

       - Drnő, a kemó nem segített látszik a felvételekből.
       - Kemó nélkül halott lenne.
       - De nem segített.
       (Orvos torz pofa, éljen a szent kemó).

       - Mi a helyzet az amerikai gyógyszerek klinikai kísérleti programjával?
       - Itthon nincs
       - Immunterápia segít?
       - Nem.
       - Marad a műtét.
       - Dehát magát nem lehet műteni.
       - WTF, 4 mellkassebész mondta, hogy igen, úgyhogy nincs más út és írjon legyen szíves egy beutalót XY főorvos úrhoz, amúgy meg egyeztettek Önnel erről XY főorvos úr.
       Onkológus sértődött, savanyú pofával: Akkor menjen, írom a beutalót XY dr-nak.

Beteg + hozzátartozó ki, hitetlenkedve, hogy milyen paraszt volt dr Főisten, és mi alapján jelentette ki hogy nem műthető a beteg,

- 1 hétre rá műtét megcsinálva, minden frankó, minden kiszedve a tüdőkből, komoly beavatkozás, utolsó kontroll után vissza az onkológushoz.

- dr XX, kkor megvolt a műtét (megnézte a leírást, patológiát, minden szutykos volt, ez sikeres életmentő jellegű műtét volt).
      - Nincs kemo a gyenge állapotra tekintve, CT kiírva, státuszra.
      Végén hozzátartozó megkérdezte tök normálisan:

            - Azt megkérdezem, mi alapján tetszett mondani a múltkor, hogy nem műthető a beteg?
            Torz fej erre: Mit képzel magáról, hogy ilyet kérdez?
            - Azért kérdezem, mert a véletlenen múlott hogy megműtötték és emiatt él, illetve hogy kilyukadt a tüdeje és mellkassebész közelébe került akik 4-en világosan megmondták, hogy műthető és önnel is egyeztetett xy főorvos úr hogy SOS műtét lesz, úgy jöttünk ide beutalóért a sebészi döntést követően hogy Önnel egyeztettek és 1 hétre rá meg is csinálták a műtétet, és a beutaló íráskor Ön mondta, hogy nem műthető, szóval mi alapján tetszett mondani hogy nem műthető?
            - Maga mit szól ebbe bele, maga tudta, mikor összeházasodtak.
            - Mi köze van ennek a házasságunkhoz?
            - Én kifejezetten kértem, hogy műtsék meg. (Hazudik, pont az a gond, hogy egyrészről soha, egyetlen alkalommal nem merült fel, hogy mik az opciók a kezelést tekintve, amelyek egyáltalán szóba jöhetnek, semmilyen tájékoztatás nem volt és mindent lesöpört, ami részünkről felmerült, mert kutattunk folyamatosan, hogy melyek a lehetőségek, Ő nyomta a számunkra nem működő kemót és csak a tüdőkilyukadás miatt tudtuk meg a műtéti lehetőséget, holott legkevesebb 3/4 évet elqrt az onkológus a tököléssel és a bizonyítottan nem működő kezeléssel.) Én a kemóhoz értek, nem dönthetek műtétről. (Ez kicsit ellentmondásos az előző mondatot tekintve.) Nyugodtan keressen másik orvost, ha nem bízik bennem. És azon vagyok, hogy életeket mentsek. (Persze... Tapasztaltuk.)

            - Tud maga helyett valakit ajánlani? ( Mindez faarccal, a fenti szemét hanyagság miatt amúgy is menekülünk onnan.) 
            - Nem.

Mindez részünkről tök higgadtan, őprofesszorsága meg vérig sérve, idegbajosan, szóval, a higgadság duplán kiborította.

 

Onkológus: Nem ért radiológiai lelethez, nem ért sebészethez, akkor miért és hogyan jelent ki dolgokat, egy ember sorsát lerendezve? Egy kemós turnus 3 hónap, az sok idő és lehet belőle visszafordíthatatlan folyamat, vagy olyan lehetőség, úszik el, ami egyébként opció lehet.

Ha magadra ismersz, azt kívánjuk, hogy olyan onkológusa legyen a gyerekednek, ha esetleg szüksége lesz rá, mint ami nekünk jutott. Nem rajtad múlott egy élet és nem neked köszönhető, hogy életben maradt egy ember. Kikerültünk a kezeid közül.

Még emellé egy szomorú esemény: Egyik barátomat nem a rákjára megfelelő kemóval kezelte ugyanez az orvos, a kezelés elindított egy láncreakciót, ami visszafordíthatatlan lett és a barátom életébe került.

A konklúzió:

Nagyon hiányzik a rendszerből az EÜ manager, mint pozíció, aki szervezi, egyezteti a dolgokat a különböző EÜ egységek között. Vagy az esetleg, mint orvosi hozzáállás, hogy jelenleg ez és ez és ez van mint kezelés, ha ez történik, ezt lehet csinálni, ha meg amaz történik, azt tudjuk csinálni és folynak a külföldi kísérletek, amiket publikáltak, és nyomonkövetjük őket.

Nagyon hiányzik a rendszerből az EÜ manager, mint pozíció, aki szervezi, egyezteti a dolgokat a különböző EÜ egységek között

Egy ideális világban ez lehetne a háziorvosi rendszer lényege, csak egyrészt erre nem minden háziorvos alkalmas, másrészt aki igen, az is le van terhelve mindenféle baromsággal.

NSFW! Csak erős idegzetűek olvassák tovább!

Nem hazai, de szerintem ide tartozik: https://www.breitbart.com/europe/2022/04/29/birthing-person-midwife-stu…

"Birthing Person’: Midwife Students Taught How to Deliver Babies Through ‘Male Genitalia’"

"A British university has reportedly instructed students studying to become midwives on how to deliver babies from “birthing persons” with a penis."

"“It is important to note that while most times the birthing person will have female genitalia, you may be caring for a pregnant or birthing person who is transitioning from male to female and may still have external male genitalia.”"

 

Ennyi talán elég is ízelítőnek, akit mélyebben érdekel kattintson rá!

Szerkesztve: 2022. 05. 23., h – 09:10

Több milliót keresett az orvos, aki vakcina helyett sóoldatot adott be a betegeinek

Akár hosszú évekre is börtönbe kerülhet az a Bács-Kiskun megyei orvos, aki korábban sóoldatot adott be vakcina helyett a betegeinek. Asszisztense azóta beismerő vallomást tett.

A gyanú szerint J. Johanna a Pfizer-vakcina helyett több betegének is sóoldatot adott be Bács-Kiskun megyei orvosi rendelőjében.

Az életveszélyes szabályszegés eddig tizenhárom esetben bizonyosodott be, de könnyen elképzelhető, hogy a jelenleg is tartó nyomozás több esetet is feltár majd. A Blikk úgy tudja, hogy a 70 éves orvos korábban tagadta a koronavírust.

[...]

Link: https://index.hu/belfold/2022/05/23/oltas-vakcina-orvos-sooldat-beismer…

trey @ gépház

Na, ki bukott le hamis COVID igazolással?

"The already surprising list of known names among the 2,200 investigated in the plot of false vaccinated against Covid adds one more, and the most unlikely. It is, confirm sources of the case, José María Fernández Sousa-Faro, the president of PharmaMar, one of the main pharmaceutical companies in the country."

Spanyolország legnagyobb gyógyszergyárának elnöke. Gondolom hogy laposföld hívő lehet. Értitek, az iparban dolgozik, de mégsem akarja a cuccukat magába. Mintha egy építész nem merne bemenni egy hatóságilag használatbavételizett épületbe. Mit tudhat, amit mi nem?

 

Forrás:

https://www.abc.es/sociedad/abci-presidente-farmaceutica-pharmamar-y-fa…

Google translate:

https://www-abc-es.translate.goog/sociedad/abci-presidente-farmaceutica…

off:

The biggest beer producers in the world meet for a conference, and at the end of the day, the presidents of all the beer companies decide to have a drink together at a bar.
The president of Budweiser naturally orders a Bud, the president of Miller orders a Miller, Adolph Coors orders a Coors, and so on down the list.
Then the bartender asks Arthur Guinness what he wants to drink, and to everybody's amazement, he orders tea!
"Why don't you order a Guinness?" his colleagues ask suspiciously, wondering if they've stumbled on an embarrassing secret.
"Naaaah," replies Guinness. "If you guys aren't going to drink beer, then neither will I."

When you tear out a man's tongue, you are not proving him a liar, you're only telling the world that you fear what he might say. -George R.R. Martin