Orvosbűnözés

Fórumok

 "Hadd fogyjon!", mondta az orvos, és a kiöntötte az oltóanyagot, majd kiállította a hamis oltási igazolványt

Őrizetbe vettek egy budapesti háziorvost és asszisztensét, akik a gyanú szerint hamis oltási igazolásokat állítottak ki; a rendőrök mintegy 60 millió forint korrupciós pénz foglaltak le - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség szerdán az MTI-vel.

A gyanú szerint a budapesti háziorvos szakasszisztensével együttműködve 15 ezer és 30 ezer forint közötti összeg ellenében a koronavírus elleni vakcina beadása nélkül állított ki oltási igazolást olyan embereknek, akik nem akarták beadatni az oltást, de a védettségi igazolásra szükségük volt. A gyanúsítottak az összeget egymás között egyenlő arányban elosztották.

a háziorvos az oltóanyagot felszívta egy fecskendőbe, majd annak tartalmát "hadd fogyjon!" kijelentést téve a mosdókagylóba ürítette.

Link:  https://444.hu/2022/02/02/hadd-fogyjon-mondta-az-orvos-es-a-kiontotte-a…

Hozzászólások

Ebbe topikba a bűnöző orvosokat, ápolókat és egyéb EÜ személyzetet fogom gyűjteni, ugyanis foglalkozásuknál fogva a tetteik a társadalomra kiemelt veszélyt jelentenek (AVAGY az érem másik oldala).

trey @ gépház

Kásler orvosnak is fasz, politikusnak is fasz, az EMMI vezetőjének is fasz.

Jolly Joker, ahol egy nagy faszra van szükséged, oda berakhatod Káslert és jól fog teljesíteni.

 

Bűnöző, minden tekintetben. Remélem a következő kormány elszámoltatja.

Feltételezés

Mivel nem indult nyomozás, ami tisztára moshatná mondjunk Tiborzot. Inkább kifizette az állam a támogatást, csak ne legyen ügy belőle.

Hogyhogy? Kormányváltás esetén nem lesz elszámoltatás? De, hát ez a fő programelem!

Nem tudom, hogy lesz-e elszámoltatás, ha lesz az ilyen minőségű lesz és egyáltalán lesz-e kormányváltás. Az összefogás egy elkurt politikai formáció, nincs köze és nem eszköze az igazságszolgáltatásnak.

Vagy, ha azt mondod, hogy politikai változás kell az igazságügy működéséhez, akkor beismered, hogy jelenleg a politika alá van rendelve.

Mivel nem indult nyomozás, ami tisztára moshatná mondjunk Tiborzot. Inkább kifizette az állam a támogatást, csak ne legyen ügy belőle.

De ez még mindig csak feltételezés. Konkrétum egy bírósági ítélettel válna. Gondolom, majd április után ez is ... 

Nem tudom, hogy lesz-e elszámoltatás, ha lesz az ilyen minőségű lesz és egyáltalán lesz-e kormányváltás. Az összefogás egy elkurt politikai formáció, nincs köze és nem eszköze az igazságszolgáltatásnak.

:D 

Vagy, ha azt mondod, hogy politikai változás kell az igazságügy működéséhez, akkor beismered, hogy jelenleg a politika alá van rendelve.

Én nem mondom, ezt te mondod. Én ugyanis sem politikai változásra, vagy ha mégis lesz elszámoltatásra SEM számítok :D

trey @ gépház

Az igazságszolgáltatás független. Ha nem, akkor az azt jelenti, hogy egy kormányváltás esetén emiatt bebörtönözések lesznek.

1) Csak hát a legfőbb ügyész mandátuma 2028. decemberéig szól...

2) Kormányváltás esetén max eljárások indulhatnak. A lefosott rendszer miatt évek, akár évtized is lehet, mire eljutnak másodfokig. És ekkor még nincs vége.

Bár ezt te is pontosan tudod. :D

Kihagytam a listából a régészkedési hobbiját, a csontkutatást, Mátyás csontjainak felderítését.

Volt ám nagy csinnadratta, hogy majd Kásler megállapítja Corvin János csontjaiból, hogy ki az a Mátyás király.

Azóta nagy hallgatás van.

Lehet, hogy nem Mátyás volt Corvin János faterja? Az asszony hamis volt?

Az, hogy közszereplő, irreleváns. 

Ezt írtad:
"Ebbe topikba a bűnöző orvosokat, ápolókat és egyéb EÜ személyzetet fogom gyűjteni, ugyanis foglalkozásuknál fogva a tetteik a társadalomra kiemelt veszélyt jelentenek (AVAGY az érem másik oldala)."

Kásler egy orvos, aki a foglalkozásánál fogva kiemelt veszélyt jelent a társadalomra. 

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Kásler ezen döntései nem politikai bűncselekmények.

(nem vagyok teljesen biztos benne, hogy érted, mi a különbség a köztörvényes bűncselekmény és a politikai bűncselekmény között...(nem, nem attól függ, hogy politkus követi-e el, vagy nem))

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Emberek életének veszélyeztetésével.

paragrafust nem tudok adni fejből, de szerintem így is érthető ez a három szó.

Bár konkrétan a kórházkiürétési akciójára gondoltam, de igazából az alá tartozó egészségügy állapota általánosabban is kimeríti ezt (pl. a kórházi fertőzések száma iszonyatosan magas)

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Csúcson 13.000 kórházi ágy kellett, Kásler hazaküldött 40.000 embert.

Utána nyilatkozott, hogy ő nem is küldött haza senkit. Valóban, csak olyan törvényt hozott, hogy a kórház igazgatók így tudták megoldani.

 

Maximálisan bűnöző. Még az ellenzék is írta, hogy annyit küldjön haza, amennyire tényleg szükség van és ne veszélyeztesse mások egészségét.

Ha nem elég 15.000 hazaküld még 15.000-et. Nos Kásler kurva okos, mindent jobban tud, hazazavart 40.000 embert, azt csodálkozik, hogy a nép nem díjazza a "szakértelmét".

 

Igazából nem tudom pontosan, hogy bűnöző-e, vagy szimplán csak kontár, de mindkettőért el lehetne ítélni.

Az érem másik oldala az, hogy ha egy törvény nem egyezik a társadalom nagy többségének az akaratával, akkor beindul feketézés. Főleg ilyen uram-bátyám rendszerben, ahol 'csokival' mindent el lehet intézni.

Ezek az emberek most úgy néz ki jogszabályt sértettek (az ítéletig az ártatlanság vélelme őket is megilleti), de lehet tíz év múlva hősők lesznek. Nem egy helyen mondták már ki, hogy totál hülyeség az oltási vagy védettségi igazolvány. Igaz erről nálunk kussol mind a kormánypárti-, mind a összefogás médiája. Álságos egy rendszer ez. 

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Én csak a gyorsteszteknél hallottam, hogy a brit kölykök kólába rakták és attól pozitív lett. Így nem kellett suliba menniük.

PCR-ről ilyet még nem hallottam. A gyártó nyilatkozott is, hogy a kóla az sav és nem vállal felelősséget azért, ha ilyen módon hamisítják meg a mérést.

Remélem nem csak az okirat hamisítást, hanem a foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetést is ráhúzzák.

Ez nem a vpsbérlős kéregető muksó?

Big Pharma + orvosok + szándékosan és mindenre is indokolatlanul felírt ópiátok = félmillió hulla
https://news.sky.com/story/what-is-the-opioid-scandal-and-why-could-big-pharma-lose-billions-11796160
http://news.sky.com/story/drug-companies-and-suppliers-on-trial-over-opioid-epidemic-that-claimed-500-000-lives-in-20-years-12345272
http://www.bbc.com/news/business-54636002
https://www.theguardian.com/books/2021/nov/28/empire-of-pain-by-patrick-radden-keefe-review-all-the-moral-power-of-a-victorian-novel
https://www.theguardian.com/us-news/2021/dec/16/purdue-pharma-settlement-sackler-opioid

Big Pharma + orvosok + szándékosan és mindenre is indokolatlanul felírt protonpumpa gátlók = teméntelen sok szövődménybetegség
https://chriskresser.com/the-dangers-of-proton-pump-inhibitors/
https://kresserinstitute.com/eight-reasons-avoid-proton-pump-inhibitors/
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7887997/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3388523/
http://www.justice.gov/opa/pr/pfizer-agrees-pay-55-million-illegally-promoting-protonix-label-use

Big Pharma + orvosok = nemzetközi bűnszövetkezet
https://www.drugwatch.com/news/2012/01/18/pharmaceutical-companies-bribing-doctors/
https://globalnews.ca/news/5738386/canadian-medical-school-funding/
https://undark.org/2019/02/04/big-pharma-influences-clinical-practice-guidelines/
https://deserthopetreatment.com/addiction-guide/drug-industry-trends/
https://www.acsh.org/news/2019/09/09/why-americans-hate-big-pharma-more-ever-14275
https://montpelierbridge.org/2022/01/the-big-picture-on-big-pharma/
https://prospect.org/coronavirus/big-pharmas-game-of-control-covid-drug-treatment/
https://hannenabintuherland.com/usa/big-pharma-dependent-medical-professionals-are-hiding-facts-on-covid-vaccine/

Vajon Ausztráliában felfüggesztik azokat az orvosbűnözőket, akik Djokovics PCR tesztjét hamisnak minősítették és emiatt bukta a kupát és kitoloncolták az országból?

A szerb egészségügy megerősítette, hogy érvényes PCR teszt volt.

Innentől az orvosbűnözőnek szerintem mennie kell.

Kemény világ az, amikor orvosbűnözőnek lehet valakit mondani, cigánybűnözőnek nem. Egyébként félreértés ne essék, teljes mértékben elítélem azokat az eü-ben dolgozó kollégákat akik helyzetüknél fogva (nem kevés kenőpénz fejében) hamis igazolásokat adnak ki, pazarolnak védőoltásokat, teszt eredményeket másítanak meg.

Ha egy csoport, szakma, rassz stb, amelynek van közös neve (orvos, politikus, cigány) nem veti ki (függeszti fel) magából még a hivatalos törvényes ítélet előtt a bűnözőit (hisz neki sokkal több infoja kell ezekről lennie, s nem köti a hivatalos jog szőrszálhasogatása), akkor az én koordináta rendszeremben nyugodtan lehet úgy hívni, hogy cigány bűnözés, politikus bűnözés, orvos bűnözés. Ha ez megtörténik akkor tényleg csak úgy kell hívni , hogy XY bűnöző.

Elsosorban azokat buntetnem, akik olyan torvenyt hoztak, hogy egyaltalan kelljen ilyen. Ha ok mar racsok mogott vannak, akkor el lehet beszelgetni azokkal is, akik a rendszer kijatszasan nyereszkedtek (pazaroltak azt az oltast, amit mas esetleg szeretett volna, ill. milliokat nyertek rajta). Szerintem ha megigerik, hogy nem csinalnak tobbe ilyet, es visszafizetik az ugyfelek penzet, keszen is vagyunk.

A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess?

A malomtulajdonosokat es kornyezetuket elviszik a gulagra, erre paran elkezdenek jelkepes osszegert igazolast adni, hogy adott emberek nem a gulagra valok. Te elitelned az igazolasok kiallitoit, en meg megszuntetnem a gulagokat.

A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess?

Ne eroltessetek. Kijott az utasitas ezt kell csinalni. Mindegy mit irtok. Kis excellben benne vannak a valaszok meg a generator.

Propaganda.

Ez igy mukodik.

Every single person is a fool, insane, a failure, or a bad person to at least ten people.

Szerkesztve: 2022. 02. 11., p – 20:05

A megbízhatósági vizsgálat során a szolgálat munkatársa, a „fedett” tárgyalótiszt előzetes időpontkérés alapján 2021. szeptember 17-én megjelent a főorvos rendelésén. A tárgyalótiszt előadta, hogy egy ismerőse ajánlására kereste fel az orvost, mert börtönbüntetése letöltése végett 2021 novemberében a büntetés-végrehajtási intézetbe kell bevonulnia. Üzleti ügyei intézése miatt azonban a büntetés letöltése alól fél év halasztásra van szüksége, és ennek elintézéséhez az orvos segítségét kérte.

[...]

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt az orvos ellen önálló intézkedésre jogosult személy által elkövetett vesztegetés elfogadásának bűntette miatt. Az ügyészség indítványozza, hogy a bíróság ítélje a vádlottat börtönre és pénzbüntetésre, valamint határozott időre tiltsa el az orvosi foglalkozástól.

Link: https://telex.hu/belfold/2022/02/11/kamu-volt-a-kamubeteg-de-leleplezet…

trey @ gépház

https://888.hu/feher-ferfi/a-youtube-eltavolitotta-tucker-carlson-interjujat-egy-volt-transznemu-novel-4361815/

Egyszerűen pusztító, különösen fiatal korban, amikor a felnőttek az iskolában és az egészségügyi szakemberek hazudnak, és azt mondják, hogy a tested rossz, változtatnod kell rajta, hormonokat kell szedned, műtéteket kell végezned, ez pusztító egy fiatal számára.

Így bízz meg a gyógyszergyárak és egyéb amcsi tőkéstársulatok zsoldosaiban: az orvosokban. Operáltasd át magad a másik nemre. Oltasd be magad kovid ellen. Jó lesz neked. Ja, bocs, nem, nekünk lesz jó.

Sajnálom, hogy nem jött le még neked a globális összeesküvés.

 

ie. 4000 - 1960-ig, durván 6000 éven át a buzulás nem kimondottan volt elfogadott cselekedet a világban. A rómaiak és a görögök csinálták, de a zsidók, iszlám,... halállal büntették.

Durván 6000 éven át a magzaton elvégzett abortuszt halállal büntették, rómaiak, görögök, mindenki.

1960-tól az utolsó 60 év alatt megvilágosultak az orvosok, hogy a magzatgyilkosság igazából egészségvédelem.

 

Még 1980-ban is a nőnek öltöző férfiakat minimum hülyének nézték, de a fél világ azon röhögött, amikor Bruce Willist leszólítja a buzi a Nakatomi toronyban a Drágán add az életedben.

Még Hollywoodban is a dolog abszurditásán röhögtek, hogy a kemény fiúra rámászik a buzi.

 

Van összeesküvés? Amit tegnap az okosok még mulatságosnak gondoltak, az ma homofóbia? Kiröhögik a szegény meleget, aki csak odaadó szeretetre vágyik...

Csak ez a két lehetőség van? Gratulálok az egybites gondolkodáshoz. Nem vesz benne részt minden "szakember", csak aki ezzel foglalkozik. Ez ugyanis egy áltudomány. Pszichológiai szűrés; ez most vicc? Ez nem pszichológiai kérdés, hanem hormon/gén; igen, van olyan, aki "rossz nemmel" jön világra, de ez kb. a társadalom 0.00003%-át érinti (hasamra ütöttem, de nem tévedhettem nagyot), a többieknek ehhez köze nincs, csak kamaszodnak és össze vannak zavarva; szándékosan tévesztik meg őket. Olvasd el, olvass utána. Vagy ne.

> Vagy ez egy globális összeesküvés, amibe minden szakember részt vesz?

Igen is meg nem is. Egyrészt ez kétségtelenül egy globális összeesküvés, másrészt az alsó szintű résztvevői legtöbbször nem tudják, hogy miben vesznek részt, ők azt hiszik hogy a helyes dolgot teszik.

Hasonló a kísérleti vakcinázáshoz: ott is a legtöbben elhitték, hogy a jó oldalon állnak miközben beadták a "hatékony és biztonságos" szereket.

Azért van felelőség. Ne felejtsd el, hogy Müller Cecília naponta szajkózta, hogy minden vakcina hatékony és biztonságos.

 

Müller Cecília úgy hülye, ahogy van, viszont jó káder. Gondolom Kásler, akit Gyurcsány felülmúl népszerűségben, pont ezért választotta tisztifőorvosnak.

Kásler ilyen fasisztoid, nem tűr ellentmondást, ellene nem lehet csak úgy tüntetni, sőt törvénnyel betiltja a tüntetést is.

 

Látni kell, hogy bár a kormány 2/3-dal nyert, Káslert nyugdíjazzák. Értsd: nem más pozíciót kap, hanem elküldik a fenébe, messze az egészségügyből.

Szerkesztve: 2022. 04. 24., v – 20:36

Akkor én is írnék ide, onkológusnak látszó "orvosról":

- rosszindulatú rákbetegség, ami nem gyógyítható a tudomány jelenlegi állása szerint (klinikai gyógyszerkísérleti programok vannak rá külföldön egyelőre és próbálkozások több-kevesebb sikerrel időnyerés céllal, illetve akinek összejön műtét ideig-óráig segít.)

- Rosszindulatú rák combban.

- Kemó, sugár, kemó nem ér semmit, a sugár ölte meg, lecsökkent műthető méretűre, műtéti eltávolítás sikeres (Ortopéd sebész).

- Rá 5 hónapra CT alapján mikroáttét a tüdőben, onkológus le sem szarta, a beteg meg nem orvos.

- +5 hónapig semmi onko tevékenység, 5 hónap múlva CT, hát ez bizony tüdőáttét.

- Kemó 3 hónapig, változatlanul semmit nem ér.

- Beteg keresi  a megoldást:

         - 2 kísérleti gyógyszer USA, idén jönnek EU-ba, 0 info orvostól, lesöprés orvos részéről, mert a kemó a fasza.

         - immunterápia, 0 infó orvostól, lesöprés, mert a kemó a fasza

         - külön engedélyes gyógyszer, ami nem megoldás, mert nem tünteti el, nem gyógyít, plusz agyonveri a vérnyomást, nem opció.

   

- Kemó végén CT, nőtt a tumor és tovább hízik a tüdőben.

- Kilyukadt a tüdő (spontán PTX, 2x), emiatt véletlenül a 2. alkalommal rendes ORVOSOK, azaz tisztességes és segíteni akaró mellkassebészek kezébe kerülés, 4-en mondták, hogy műthető, menjen a beteg onkológushoz vissza, 1 héten belül műtét, csak kell beutaló, le is egyeztette a mellkassebész főorvos az onkológussal.

       - vissza onkológushoz férj + feleség együtt:

       - Drnő, a kemó nem segített látszik a felvételekből.
       - Kemó nélkül halott lenne.
       - De nem segített.
       (Orvos torz pofa, éljen a szent kemó).

       - Mi a helyzet az amerikai gyógyszerek klinikai kísérleti programjával?
       - Itthon nincs
       - Immunterápia segít?
       - Nem.
       - Marad a műtét.
       - Dehát magát nem lehet műteni.
       - WTF, 4 mellkassebész mondta, hogy igen, úgyhogy nincs más út és írjon legyen szíves egy beutalót XY főorvos úrhoz, amúgy meg egyeztettek Önnel erről XY főorvos úr.
       Onkológus sértődött, savanyú pofával: Akkor menjen, írom a beutalót XY dr-nak.

Beteg + hozzátartozó ki, hitetlenkedve, hogy milyen paraszt volt dr Főisten, és mi alapján jelentette ki hogy nem műthető a beteg,

- 1 hétre rá műtét megcsinálva, minden frankó, minden kiszedve a tüdőkből, komoly beavatkozás, utolsó kontroll után vissza az onkológushoz.

- dr XX, kkor megvolt a műtét (megnézte a leírást, patológiát, minden szutykos volt, ez sikeres életmentő jellegű műtét volt).
      - Nincs kemo a gyenge állapotra tekintve, CT kiírva, státuszra.
      Végén hozzátartozó megkérdezte tök normálisan:

            - Azt megkérdezem, mi alapján tetszett mondani a múltkor, hogy nem műthető a beteg?
            Torz fej erre: Mit képzel magáról, hogy ilyet kérdez?
            - Azért kérdezem, mert a véletlenen múlott hogy megműtötték és emiatt él, illetve hogy kilyukadt a tüdeje és mellkassebész közelébe került akik 4-en világosan megmondták, hogy műthető és önnel is egyeztetett xy főorvos úr hogy SOS műtét lesz, úgy jöttünk ide beutalóért a sebészi döntést követően hogy Önnel egyeztettek és 1 hétre rá meg is csinálták a műtétet, és a beutaló íráskor Ön mondta, hogy nem műthető, szóval mi alapján tetszett mondani hogy nem műthető?
            - Maga mit szól ebbe bele, maga tudta, mikor összeházasodtak.
            - Mi köze van ennek a házasságunkhoz?
            - Én kifejezetten kértem, hogy műtsék meg. (Hazudik, pont az a gond, hogy egyrészről soha, egyetlen alkalommal nem merült fel, hogy mik az opciók a kezelést tekintve, amelyek egyáltalán szóba jöhetnek, semmilyen tájékoztatás nem volt és mindent lesöpört, ami részünkről felmerült, mert kutattunk folyamatosan, hogy melyek a lehetőségek, Ő nyomta a számunkra nem működő kemót és csak a tüdőkilyukadás miatt tudtuk meg a műtéti lehetőséget, holott legkevesebb 3/4 évet elqrt az onkológus a tököléssel és a bizonyítottan nem működő kezeléssel.) Én a kemóhoz értek, nem dönthetek műtétről. (Ez kicsit ellentmondásos az előző mondatot tekintve.) Nyugodtan keressen másik orvost, ha nem bízik bennem. És azon vagyok, hogy életeket mentsek. (Persze... Tapasztaltuk.)

            - Tud maga helyett valakit ajánlani? ( Mindez faarccal, a fenti szemét hanyagság miatt amúgy is menekülünk onnan.) 
            - Nem.

Mindez részünkről tök higgadtan, őprofesszorsága meg vérig sérve, idegbajosan, szóval, a higgadság duplán kiborította.

 

Onkológus: Nem ért radiológiai lelethez, nem ért sebészethez, akkor miért és hogyan jelent ki dolgokat, egy ember sorsát lerendezve? Egy kemós turnus 3 hónap, az sok idő és lehet belőle visszafordíthatatlan folyamat, vagy olyan lehetőség, úszik el, ami egyébként opció lehet.

Ha magadra ismersz, azt kívánjuk, hogy olyan onkológusa legyen a gyerekednek, ha esetleg szüksége lesz rá, mint ami nekünk jutott. Nem rajtad múlott egy élet és nem neked köszönhető, hogy életben maradt egy ember. Kikerültünk a kezeid közül.

Még emellé egy szomorú esemény: Egyik barátomat nem a rákjára megfelelő kemóval kezelte ugyanez az orvos, a kezelés elindított egy láncreakciót, ami visszafordíthatatlan lett és a barátom életébe került.

A konklúzió:

Nagyon hiányzik a rendszerből az EÜ manager, mint pozíció, aki szervezi, egyezteti a dolgokat a különböző EÜ egységek között. Vagy az esetleg, mint orvosi hozzáállás, hogy jelenleg ez és ez és ez van mint kezelés, ha ez történik, ezt lehet csinálni, ha meg amaz történik, azt tudjuk csinálni és folynak a külföldi kísérletek, amiket publikáltak, és nyomonkövetjük őket.

Nagyon hiányzik a rendszerből az EÜ manager, mint pozíció, aki szervezi, egyezteti a dolgokat a különböző EÜ egységek között

Egy ideális világban ez lehetne a háziorvosi rendszer lényege, csak egyrészt erre nem minden háziorvos alkalmas, másrészt aki igen, az is le van terhelve mindenféle baromsággal.

NSFW! Csak erős idegzetűek olvassák tovább!

Nem hazai, de szerintem ide tartozik: https://www.breitbart.com/europe/2022/04/29/birthing-person-midwife-stu…

"Birthing Person’: Midwife Students Taught How to Deliver Babies Through ‘Male Genitalia’"

"A British university has reportedly instructed students studying to become midwives on how to deliver babies from “birthing persons” with a penis."

"“It is important to note that while most times the birthing person will have female genitalia, you may be caring for a pregnant or birthing person who is transitioning from male to female and may still have external male genitalia.”"

 

Ennyi talán elég is ízelítőnek, akit mélyebben érdekel kattintson rá!

Szerkesztve: 2022. 05. 23., h – 09:10

Több milliót keresett az orvos, aki vakcina helyett sóoldatot adott be a betegeinek

Akár hosszú évekre is börtönbe kerülhet az a Bács-Kiskun megyei orvos, aki korábban sóoldatot adott be vakcina helyett a betegeinek. Asszisztense azóta beismerő vallomást tett.

A gyanú szerint J. Johanna a Pfizer-vakcina helyett több betegének is sóoldatot adott be Bács-Kiskun megyei orvosi rendelőjében.

Az életveszélyes szabályszegés eddig tizenhárom esetben bizonyosodott be, de könnyen elképzelhető, hogy a jelenleg is tartó nyomozás több esetet is feltár majd. A Blikk úgy tudja, hogy a 70 éves orvos korábban tagadta a koronavírust.

[...]

Link: https://index.hu/belfold/2022/05/23/oltas-vakcina-orvos-sooldat-beismer…

trey @ gépház

Na, ki bukott le hamis COVID igazolással?

"The already surprising list of known names among the 2,200 investigated in the plot of false vaccinated against Covid adds one more, and the most unlikely. It is, confirm sources of the case, José María Fernández Sousa-Faro, the president of PharmaMar, one of the main pharmaceutical companies in the country."

Spanyolország legnagyobb gyógyszergyárának elnöke. Gondolom hogy laposföld hívő lehet. Értitek, az iparban dolgozik, de mégsem akarja a cuccukat magába. Mintha egy építész nem merne bemenni egy hatóságilag használatbavételizett épületbe. Mit tudhat, amit mi nem?

 

Forrás:

https://www.abc.es/sociedad/abci-presidente-farmaceutica-pharmamar-y-fa…

Google translate:

https://www-abc-es.translate.goog/sociedad/abci-presidente-farmaceutica…

off:

The biggest beer producers in the world meet for a conference, and at the end of the day, the presidents of all the beer companies decide to have a drink together at a bar.
The president of Budweiser naturally orders a Bud, the president of Miller orders a Miller, Adolph Coors orders a Coors, and so on down the list.
Then the bartender asks Arthur Guinness what he wants to drink, and to everybody's amazement, he orders tea!
"Why don't you order a Guinness?" his colleagues ask suspiciously, wondering if they've stumbled on an embarrassing secret.
"Naaaah," replies Guinness. "If you guys aren't going to drink beer, then neither will I."

A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess?

Szexért cserébe írta fel a fogyáshoz is használt diabéteszgyógyszert a nyíregyházi orvos

[...]

A nyomozás adatai szerint a nő 2023. március 6-án felvette a kapcsolatot a háziorvossal, akinek szexuális szolgáltatását ajánlotta fel cserébe azért, hogy orvosi vényre felírjon neki egy fogyását elősegítő gyógyszert, amelyre ő nem jogosult, mivel azt cukorbetegek kezelésére alkalmazzák. Az orvos a nő ajánlatát elfogadta, és eleget tett a kérésének annak ellenére, hogy nem tartozott az ellátási körzetébe, valamint a kért gyógyszer felírására háziorvosként nem volt jogosult.

[...]

trey @ gépház

Ezt egyébként hogy kell elképzelni?

Felhívta a nő a bűnözőt:

- "Doktor úr", ugyan nem ismer engem, de leszopnám, ha felírná ezt a XY gyógyszert, mert nagy a picsám és le akarnék fogyni. Mit szól hozzá?

- Persze, jöhet, már meg is írtam a receptet. De, nefürgyé' le ...

Miközben ezeket a senkiháziakat indokolt esetben lassan már felhívni sem lehet, akkora urak lettek?

trey @ gépház

Nem általánosítanék egyetlen szereplőről az összes háziorvosra: ahogyan az ilyen jellegű általánosítás más formáit is rühellem. Azt persze értem, hogy egy bizalmi helyzetben levő ember visszaélése még inkább felháborít: legyen szó papokról, tanárokról vagy épp orvosokról (vagy a testi-lelki fejlődés/karbantartás más szereplőiről :) ) stbstb. De egyen-egyenként vagyunk felelősek a cselekedeteinkért, a kollektív bűnösség gondolata viszont taszít.

Az összes olyan helyzet amikor egyetlen konkrét személy kapcsán felmerülő problémát rónak fel szubjektív csoportoknak. Pl ha mindenképp párt politika Fegyőr egy gyökér -> ebből nem következik, hogy az összes momentumos (magyarán "a momentumosok") az lenne. Vagy Borkai -> "a fideszesek".

De rendre előkerül ez mindenféle vélt vagy valós identitáspolitikai csoport kapcsán: holott ezek nem felelősek és számonkérhetőek: az egyén viszont az. De főleg a szélső balra jellemző (ott is elsősorban külföldön), hogy már az önmeghatározás ilyen felsorolásokból áll: én mint x-y-z-zs identitáspolitikai csoport tagja kinyilvánítom a megkérdőjelezhetetlen igazságot miszerint az c-d csoportok [blaba] az x-y-z-zs csoportra.

Teljesen mindegy, hogy a csoport megjelölése épp aktuálisan micsoda. Visszatekintve "a németek" és "a zsidók" vagy mostanság éppen "az oroszok". Az érdemek és a bűncselekmények is az -egyén- szintjén értelmezhetők.

Ez még a "jobbik" eset, amikor felajánlkoznak. (Gyakorlatilag win-win szituáció.)

Amikor a S..E-n a medikáknak csak úgy volt esélyük abszolválni adott vizsgákat, ha előtte gyakorolták a terpeszt, az picit durvább volt. De az a sztori vagy 30 éve volt...

Müller Ceci 18 új buszt kidobott a kukába:

https://www.szabadeuropa.hu/a/hadhazy-akos-az-nnk-egy-eldugott-telepen-…

 

Beszereztek egy csomó használhatatlan buszt 2,8 milliárdért uniós pályázatból.

Miután tisztázódtak a buszok képességei, úgy gondolták nem lesz feltűnő Pátyon leparkoltatni az összeset, kirúgni a személyzetet, hátha a nép elfelejti.

:)

Különbséget szoktak tenni a bíróságon a jóhiszeműség és a szándékos károkozás között.

A buszos témánál az is szerepet játszott, hogy a falvakban - ahova a buszok mentek volna - a szűrővizsgálatokon való megjelenés hajlandósága a béka segge alatt van. Messze van ez az ebben a topikban felsorolt bűnözők tetteitől. Ne is erőltesd.

trey @ gépház

Hát, azt látom. Még az RTL Klub is úgy fogalmaz, hogy

Jelenleg senki nem használja a szűrőbuszokat, amelyeket korábban a Nemzeti Népegészségügyi Központ vásárolt 2,8 milliárd forintért

De, te már tudni véled, hogy 2,7 milliárdot a szemétbe dobtak. Az eszközök megvannak. Jelenleg nem használják. Idehozod a témát köztörvényes bűnözők közé. Ha ennyire biztos vagy benne, miért nem jelented fel, de nem ismeretlen tettes ellen gyáva módon, hanem személy szerint? Hmm?

Ja, hogy bebuknád az állításid és a gatyát is leperelhetnék rólad! Így értem.

trey @ gépház

de a beszerzett egységek gyakorlatilag soha nem működtek, mert műszakilag alkalmatlanok voltak

 

Tudod, közérdekű adatlekérés. Amire a hivatalos válasz az volt, hogy pontosan 0 emlőszűrő vizsgálatot végeztek velük.

A "jelenleg senki sem használja" és a "soha senki sem használta" között azért van árnyalatnyi különbség.

A címadási problémáiddal az RTL Klubot keresd, a hülyeségeidet meg ne pufogtasd. Nem ez lenne az első eset, hogy valami nem vált be annak, aminek jóhiszeműen szánták.

Például - ha már ennyire tereltél - ott van az az égő eset, hogy az ukránoknak nem kellett a Karácsony által felajánlott buszok 90%-a :D

Erre mondják errefelé, hogy

nincs az elbaszva, csak másra lesz jó

trey @ gépház

> Nem ez lenne az első eset, hogy valami nem vált be annak, aminek jóhiszeműen szánták.

Müllernél nem is a második, vagy harmadik eset, ami nem válik be. Értelmes projektet tőle elvétve láttam.

 

A jóságos Nyunyóka 2 millóra perelte Hadházyt, de elbukta. Pedig csak a szeretet, a jóhiszeműség és a megbocsájtás vezérelte.

https://www.civilhetes.net/nagyot-bukott-muller-cecilia-pereskedese

Vallási kérdésekkel szerintem nincs értelme foglalkozni.

Ennél többet nem tudok leírni: 17.000 lélegeztetőgép, 18 busz, bukott per, visszatartott járványadatok, közérdekű adatigénylésre Orbán link.

https://nepszava.hu/3120226_muller-cecilia-egy-orban-interju-linket-kul…

 

Csak gratulálni tudok a szentetekhez.

Apám dolgozott állami cégnél, pontosan ismeri, hogy hogyan kenik meg az alkalmazottakat a cégek.

Zsebbe már milla, Ceci meg a használhatatlan buszt veszi meg a jó busz helyett. És láthatóan megússza.

Persze a szakemberek véleményét rögtön felülirja egy pár milla a zsebben.

Ebben az országban mit csodálkozol? Amikor az expolgi is ahelyett, hogy lapulna, mint fűben a kutyagumi, a szexbotránya után még visszatér és keni a kutyagumit egy elítéltre, miközben simán lehet belső munka is az amatőr pornó terjesztése :D

Persze, mintha már ilyet láttunk volna régebben is a másik oldalon, igaz ott csak maga ellen tanúskodott egy egész népet érintő szexuális tevékenységgel kapcsolatban, nem készített róla politikai póreszt :D

(azt megcsinálta utólag az ellenoldal egy tudománytalan fantasztikus színes-szagos-szélesvásznú művészfilmben)

Ja a Hadházi, a Laci mondta egy helybéli véleményét, hogy persze, mert legalább addig sem velük csinálta :D

Sajnos pont ez a baj ebben ez országban, hogy ilyen szinten már nincsennek következmények, mi meg kisemberek húzzuk meg magunkat :(

Teljesen mas az, hogy az adott, ot tamogato kozosseg mit fogad el a kozos ertekrend miatt normalisnak.

Szajernel a kereszteny-konzervativ korben kiutotte a buztit a drogos buziorgia. Ha egy SzDSz-es bukik le ugyanezzel, a vilag legtermeszetesebb dolga lett volna. A balos-feminacik kozt egy principiumozasert fejek hullottak volna, jobb oldalon sztem maig nem ertik sokan, min hisztiztek ezen. Egy regrol elokerulo karlenditos (jo, tudom, integetos) kepnek is mas a megitelese egy Jobbik-MHM vonalon mozgo figuranal, es mas a ballibnel.

Billtol szerintem az o tamogatoi ezt elturtek, Berlusconi meg viccelt/kerkedett is vele.

When asked if they would like to have sex with me, 30 per cent said, “Yes”, while the other 70 per cent replied, “What, again?” - Berlusconi

I will take questions from the guys, but from the girls I want telephone numbers.

A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess?

A daganatokról nekem egész alternatív elképzelésem van, az orvostudomány a jelenlegi hozzáállásával a büdös életben nem fogja tudni gyógyítani. Minap hallottam egy kutatót, aki szerint már azonosították a 300-ik okát a daganatoknak, szerinte lassan meglesz az összes. És ezt ki is mondta. Ez egy vicc.
A daganatnak egy oka van, de nem jó helyen keresik... 

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Magadban belül, de nem a testedben. Van hospice szociális munkás barátom, és daganatos betegeket gyógyító (egyébként akadémikus) orvos is, aki nem hagyományos módon gyógyít, mindkettő elképesztő tapasztalásokkal, de ez a téma nem ide való, meg amúgy is a többség nem is akarná megérteni.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Milliárdok hiányoznak most az egészségügyből, de még megy. Mondjuk luxus, hogy 1 szál belgyógyász visz 4 ágyat egy osztályon, ami reggel egy 8:30-tól 9:00 tartó, majd egy 14:00-14:30-ig tartó vizitet jelent. A maradék időben írhatja a zárót (orvosirnok összeszerkeszti a véleményt kell megírnia egyedül, az egy 8 soros doksi + gyógyszerek felírása). Lesz itt még optimalizáció, sokan meglepődünk majd.

Lakcímre is viheti a páciens vagy hozzátartozója, (szigorúan a műtét előtt!), és be kell dobnia a postaládába.

A másik, kevésbé lenyomozható dolog, hogy a műtét után a magánrendelőbe megy vissza és ott egy másik dologgal kezelik. Esetleg az orvos "házastárs" kötözi a sebét (ez a leggyakoribb, nem csak sebész)

Ugyanis a szabály az, hogy magánrendelésen és állami rendelésen 1 orvosnál az adott beteg azonos betegséggel nem  kezelhető. Házastársnál bármikor. A nagy hasi műtét után szemölcsszedés végezhető, de akár infúziós kúra is (csak ugye ott csinálni is kell valamit).

Ugyanis a szabály az, hogy magánrendelésen és állami rendelésen 1 orvosnál az adott beteg azonos betegséggel nem  kezelhető.

 

Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogyha talaltak egy gyanús csomot, es kifizeted, hogy maganban mintat vegyenek, mivel tul rizikosnak találod a 2 honap idopontot allamiba. Akkor miutan megjott, hogy rosszindulatú daganatod van. Akkor turheted fel az ingujjat, mert allamiba nem mehetsz vissza.

Egy sima CT 800kHUF.

Mondjuk  erdekes kerdes, mert allamiba a mutethez is varolista van, ami elegge húsbavágó, hogy azelott megtortenjen mielott attet keletkezik.

 

En nagyon sotetnek látom az allami egészségügyet.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Ugy nez ki, hogy nem sima CT, hanem attetvizsgalatra szant CT, amit csak az orvosok hivnak CT-nek, es PET/CT a hivatalos neve.

Nem tudom, hogy a 800kHUF-ba, egyeb is benne volt, vagy hogyan volt pontosan. Most megnezve egy random internetes arlistat 240eFt:

https://semmelweiskft.hu/araink?page=4&per-page=10

 

Igy mostmar abban se vagyok biztos, hogy nem-e lehetne-e visszamenni megis az allami keretek koze. Egyelore el meg a szenvedo alany, tehat nem lefutott meccs, es mutet se volt meg.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

239-240.000 forint az FDG PET/CT mindenhol az országban. A várólista rá meg 2 hét, bárhol (erre).

Onkológiai vizsgálatra szerencsére 2 hét a várólista a radiológián , mert a neak többet fizet ezekért a vizsgálatokért. (kb +25%)

Afolott az aprosag folott nehogy atsiklodjunk, hogy nem ez az egyetlen egy teszt kell egy csomo felfedezese es a mutet kozott. Es ezek a varolistak bizony egymasra epulnek, es a worst case jon ki.

Pl. egy onkologiai bizottsagra is 2 hetet kell varni (ezt nem tudom, hogy varolistanak hivjuk, vagy csak siman varni kell).

Nem gondolom, hogy az interneten kellene kibeszelnem. Remelem tulleszunk rajta, es akkor majd en is mosolyoghatok, hogy ennyivel megusztuk, es nincs sehol semmi gaz. Es ez alatt a par honap alatt nem alakul ki attet.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

magánrendelésen és állami rendelésen 1 orvosnál az adott beteg azonos betegséggel nem  kezelhető

Várandósság esetén magánrendelésre jár(hat) az ember lánya, és annál az orvosnál szül állami "rendelésen". Olyan is volt, hogy bizonyos nőgyógyászati műtétet az az orvos csinálta állami kezelésen, akihez jártunk (és ő is javasolta ezt a műtétet papíron is) - és nem, nem kellett fizetni(!) a műtét után se a magánrendelésén (varratszedés).

Nyomkövetője volt a páciensét tapogató orvosnak, a kollégái furcsállták, hogy a férfi folyamatosan húzkodta a zokniját

Bíróság elé kerül az orvos, aki a rendőrök szerint szexuálisan zaklatta páciensét. A nő két éve tett feljelentést, a nyomozás most zárult le. Eszerint az orvos vizsgálat helyett tapogatni kezdte a beteget. A hetven év feletti gyanúsítottnak nem ez az első ügye. Tavaly nem jogerősen szexuális kényszerítésért öt és fél év börtönre ítélték. 

trey @ gépház

Arrol a nyomozati biro dont. Ha fennall a szokes/elbujas/bunismetles/tanuk befolyasolasanak/bizonyitekok eltuntetesenek vagy megsemmisitesenek veszelye, o dont ezekrol az eszkozokrol. Itt gondolom legalabb a bunismetles fennallhatott.

A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess?

Tőlem sem kértek még soha erkölcsit, pedig olyan helyeken is dolgoztam már, ahol befele a lift lemérte, hogy hány kg vagyok, kifele szintén és ha nem voltam benn a tűrésben, akkor akkor nem nyílt ki az ajtaja és jöttek a marcona biztonságiak. Az épületben felrakott kamerákat pedig darabonként két kamera figyelte :D Egy jóízűt szarni sem mertem az objektumban, mert nem tudtam, hogy nem-e lesz baj kifele menet :D

trey @ gépház

Az semmi, de ... "a jemeni származású orvos" "praxisengedélye 1 éve lejárt" :D

Jemenben biztosan mások a vizsgálati szokások, ott lehet, hogy belefér a női páciensek tapogatása ... Ezek azok a kulturális különbségek, amik miatt nem látják sok helyen szívesen migránsokat.

Nem nőknek való vidék: Jemen

[...]

élő újságíró jemeni nőként egy olyan patriarchális közösségbe született, ahol hamar megtanulta: nőként semmihez sincs joga. Jemen az arab világ egyik legelmaradottabb, legszegényebb állama, a közel-keleti országok közül itt a legrosszabb a nők sorsa a férfiakéhoz viszonyítva. 

trey @ gépház

A szépségesen szép, egyolúan tájékoztató sajtó frissítése:

"Cikkünk megjelenése után megkereste lapunkat Dr. Rákóczy György. Azt írta, nem igaz, hogy hatszor megbukott a nyelvvizsgán, az sem, hogy nem beszél angolul, ahogy az sem, hogy azt mondta, nem fair, hogy egy 60 év fölötti embertől elvárják, hogy nyelvet tanuljon. Állítja, 40 éve beszél társalgási szinten angolul, a 60 év fölöttiekre vonatkozó kijelentését a szerinte indokolatlanul nehéz nyelvvizsgával kapcsolatosan tette. Rákóczy szerint egyébként a nyelvvizsga-problémájának semmi köze a műhibához, a két ügyet csak a brit bulvársajtó mossa össze."

 

A valóság valahol a kettő között lehet.

Főleg, hogy a költségvetést is megkárosította, mert elfekvőbe utalt be arra nem jogosultakat. Akiket a rokonok lepasszoltak.

Sírnak, hogy milyen helyzetben van az egészségügy? A bűnözőket ki kell belőle szűrni. Ja és egy cellába vele azt is, amelyik megkente, hogy az öreg rokonát utalja be kórházba, amit öregek otthonaként használtat.

A nő azért kért, illetve fogadott el pénzt 23 beteg hozzátartozóitól, hogy az ápoltak kórházi kezelését, fekvőbeteg elhelyezését az általa irányított osztályon biztosítsa. Az elkövető a pénzt rendszerint a kórház orvosi szobájában, de hol irattárában, illetve egy parkolóban vette át, és átutalással is lehetett fizetni neki.

a vádlottal szemben börtönbüntetés, pénzbüntetés, orvosi foglalkozástól eltiltás, közügyektől eltiltás kiszabását és az adott több mint 4 millió forint vagyoni előny vagyonelkobzását indítványozza.

A foglalkozásától is eltiltatná az ügyészség.

Link: https://rtl.hu/baleset-bunugy/2023/08/17/beteg-rokonok-penz-orvos-korru…

trey @ gépház

Havi 10 millió forintot keresett az orvos, aki három helyen ügyelt egyszerre

[...]

 

Természetesen mi sem vagyunk szentek és tiszták, vannak trükkök a kórházak részéről is, amiket be kell vállalnunk, hogy ezeket felszámoljuk. Az egyik ilyen például, hogy körbefoglalkoztatjuk az orvosainkat

– mondta Takács Péter. Hozzátette, a költségvetési felügyelők és a pénzügyminisztériumi ellenőrök közös vizsgálata talált olyan doktort, aki egy hónapban 1528 órát dolgozott. A szakorvos eszerint egy helyen főállásúként, három másik intézményben pedig készenléti ügyeletben volt gyakorlatilag napi 0–24 órában.

Az érintett orvos munkájáért havonta több mint tízmillió forintot kapott.

Takács Péter azt mondta, „üzenem a főigazgató kollégáknak, hogy ennek vége van”.

[...]

Hogyan pumpoljuk a közpénzt bele az orvosurak zsebébe ...

trey @ gépház

Ez csepp a tengerben. Nem talalhat mindenki egy kavicsbanyat 1 HUF-ert amivel utana rogton megnyeri az autopalya epito tendert :D Vagy lehet milliardos egy hetvege alatt mert konzorciumot szerez kulonbozo iparagakban.

Hálapénz: Újabb orvost fogtak el

Vesztegetés elfogadása miatt nyomoz a rendőrség egy Zala megyei orvos ellen. A gyanú szerint a magánpraxisához tartozó betegeket egy állami kórházban fogadta és pénzt kért tőlük. A hálapénz elfogadása idén január óta bűncselekmény, azóta a Nemzeti Védelmi Szolgálat adatai szerint 24 ügyben tettek feljelentést. A védettségi igazolvánnyal kapcsolatos visszaélések a leggyakoribbak.

trey @ gépház

Többször is hálapénzt fogadott el, 10 év börtönbüntetés várhat a nyíregyházi orvosra

Akár 10 évre is börtönbe kerülhet az a nyíregyházi főorvos, aki két hónap alatt összesen 18 esetben fogadott el hálapénzt. Az orvos asszisztense 11 alkalommal kapott pénzt, ő 8 év börtönt kaphat, de keresi a rendőrség azokat is, akik a pénzt adták: ugyanis ők is börtönbe kerülhetnek vesztegetés miatt.

...

trey @ gépház

Rákos betegektől kért pénzt kemoterápiáért a nyíregyházi kórház egyik főorvosa

Nemrég őrizetbe vették a nyíregyházi kórház egyik főorvosát és asszisztensét azért, mert több alkalommal fogadtak el betegektől, illetve azok hozzátartozóitól hálapénzt a kórházban nyújtott egészségügyi ellátásért, miközben állami egészségügyi jogviszonyban jártak el. A jogszabály által tiltott pénzügyi juttatások elfogadásával a főorvos és az asszisztens rendszeres jövedelemre tettek szert.

[...]

trey @ gépház

Ez nem tudom ide tartozik, de:

 

nemrég műtötték lányomat, zárón közlik kontroll/varratszedésre ne ide menjünk hanem fődoktor úr magánrendelésére mert akkor ér rá.

Elmentünk, minden jó jobbulást, megköszönjük mennék el, jaj majd elfelejtettem 20 ezer lesz konzultáció! Előkotor, odad, zsebregyűr - aztán majd jobbulást!

No rainbow, no sugar

Jó ez a tematikus gyűjtemény egy informatikai linuxos weboldalon.

Kéne nyitni egy tanárbűnözés témát is nyitni, az is profilba vágna.

a kerdesre probalj meg valaszolni
 

egyrészről nem vagyok neked köteles válaszolni!

lerakod a kibaszott idegesito terelesi kiserleteidet.

miért gondolod, hogy nekem arra kéne fókuszálnom, hogy téged mi idegesít? Valamint miért gondolod, hogy megszabhatod, hogy miként válaszolok?

 

És íme a válasz: Nem létezik! Bűnözés létezik, és nem orvos bűnözés, tanárbűnözés! Ez csak a szellemiftogyatékosoknak nem evidencia!

Orvosbűnözés nem létezik, ezért az orvosi kamara kezdeményezésére kriminalizálták a paraszolvenciát, ami kb. 100%-ban az egészségügyet, azon belül pedig az orvosokat érinti 🤣🤣🤣

De, nem létezik orvosbűnözés 🤣🤣🤣

Eleve rájuk szabták, a saját kérésükre 🤣

trey @ gépház

„Aki egészségügyi szolgáltatás nyújtásával összefüggésben egészségügyi dolgozónak, egészségügyben dolgozónak vagy ezekre tekintettel másnak az egészségügyről szóló törvényben meghatározottak szerint jogtalan előnyt ad vagy ígér, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.”

Orvosbűnözés meghatározása 👆 Elég nehéz ezt ráhúzni

  • bányászokra
  • informatikusokra
  • bolti eladókra
  • meg az összes kibaszott egyéb szakmákra

De bizony! Létezik!

Az orvosbűnözés természetesen vonatkozik az egészségügyi egyéb dolgozókra is, de számuk elenyésző, és legtöbbször az orvos kényszeríti bele a korrupcióba a beosztottat. Pl. asszisztens

Nem arról beszélünk, amikor a beteghordó kap egy tábla csokit, vagy a nővér egy doboz bonbont.

trey @ gépház

ugy latom otthon elmaradt gyerekkorodban az oktatas, valakinek meg kell tennie, aki hajlando lemenni a szintedre, bar lehet a lanyaim mar ertelmesebbek nalad: szoval pofa alapallasba allit, kerdest megprobalod elolvasni (ha mashogy nem megy: mondd ki nyugodtan hangosan), probald meg FELFOGNI amit olvasol, es utana valaszolj.

1-2-3, hajra! sikerulni fog, bizom benned!

Szerkesztve: 2023. 11. 27., h – 10:06

Szerintem az a probléma az "orvosbűnözés" témájával, hogy ha az orvost az állam fizeti és csakis az állam fizetheti, onnantól kezdve nem te vagy a megrendelő és mellékkörülménnyé válik számára az egészséged. Nem véletlenül kezdte a Fidesz az orvosok vegzálását éppen a Covid alatt: az orvoslás az állami erőszakszervezet részévé vált. A pszichiátria mindig is az volt, a kommunizmusban is ismert volt, hogy az emberek "szoft" eltüntetésének módja az volt, hogy beszámíthatatlannak nyilvánították és elvitték kényszertubbonyban. Ha valaki megkapargatta volna, hogy az illetőnek nem is volt semmi baja, akkor begyógyszerezték úgy, hogy akkor már tényleg ránézésre bárki elhitte, hogy az illető megkattant.

Most a WEF vagy WHO vagy egyéb külföldről finanszírozott szervezet hatalmát kiszolgáló kézivezérelt szervezetté akarják silányítani a teljes orvoslást, és hogy senki ne merjen pattogni, azért kezdték el ezeket az eseteket felderíteni. Senki ne gondolja, hogy a hálapénzes mocsokságok fülöncsípése a cél. Az csak melléktermék, illetve azért csinálnak belőlük hírt, hogy a folyamat szimpatikus legyen az átlag usernek. Valójában azért csinálják, mert a mostani Covid mizéria alatt voltak orvosok, akik simán nem adták be a veszélyes kísérleti szert, pedig odafentről az volt a parancs. Ezt nem tűrhetik odafenn, és ezért pirítanak rá az elkallódó báránykáikra.

Az orvoslásnak a kormány kézivezérelt erőszakszervezetének kell lenni újra. Az orvos nem nézheti a "beteg" érdekeit, hanem a parancsot kell végrehajtani. Ezért kell a katonaihoz hasonló fegyelmet bevezetni. A felszínen a "tudomány"-ra fognak persze hivatkozni, hogy hihetőbb legyen, de a "tudomány" az valójában arról szól, hogy a gyógyszergyárak "lobbistái" vagy a WHO megmondják a kormánynak, hogy pontosan mit kell tenni. Lényegében teljhatalmat adunk a WHO-nak. Külön vicces, hogy a kormányunk nem is olyan régen kampányolt a külföldről finanszírozott szervezetek ellen, és eközben egy külföldről finanszírozott szervezetnek ad teljhatalmat. Lásd, pl.: https://www.youtube.com/watch?v=-e35QQfpUgg Toroczkai László "WHO: The first steps towards global governance?"

Sajnálatos, hogy hiába napnál világosabb az összefüggés, sikerült olyan köntösbe bújtatni, hogy még tapsol is a nép azért, hogy meg legyenek regulázva az orvosok. Majd amikor megkapjátok a 15. kísérleti életveszélyes, de közelező boostert a képzelt betegségre, vagy amikor amikor rátok húzzák a kényszerzubbonyt, akkor jusson eszetekbe ez!

még tapsol is a nép azért, hogy meg legyenek regulázva az orvosok

Nagyszerű terelés. A hálapénz kriminalizálását az orvosi kamara kezdeményezte a kormánynál. Saját maguk kezdeményezték, mert a fiatal orvosoknak tele volt a fasza az orvosbárókkal.

A többi része a kommentednek valami zavaros konteónak tűnik.

BTW: személy szerint tapsolok!

trey @ gépház

A hálapénzt mindenki utálja, ez tiszta sor. Ezért használják fel, hogy szimpátiát szerezzenek vele. Ez csak a szokásos trükk, hogy ha szigorítani akarnak, akkor valami vérlázító felháborító dolgot kreálnak, aminek a farvizén be lehet vezetni új zsarnoki rendet. Pont az a terelés, hogy valójában a "beteg" szabad döntése fáj az államnak, és ehelyett a hálapénzre tereli a figyelmet.

De pont a nyitóposzt arról szólt, hogy az orvos a kísérleti vakcinát nem adta be. Tehát a "beteg" érdekében járt el az állammal szemben. Mert nyilván aki papíron beadatta, az nem viccből ment el, hanem mert rákényszerítették. Tehát a szabad döntéshez segítette hozzá az orvos az "állam" ellenében. És ez az ami fájt a Fidesznek, nem a 30EFt.

A beteg a NEAK-kal áll szerződésben, ő a biztosító.

A másik oldal a kórházak, akik alkalmazzák az orvosokat.

Az orvosok bére elég sokat emelkedett, a kezdőorvos 800.000 körülről 40 éves tapasztalattal 2.500.000-ig terjed, mindenféle pótlékok nélkül

Erre jön rá a PhD, az ügyeleti bérek, stb.

Engedtessék már meg, hogy ne támogassuk azt az orvost (pl a nyíregyházi onkológust), aki délelőtt 10-ig ameddig megérkezett a police és raidelte a rendelőt 18 betegtől összesen közel 1.000.000 forintot tett el borítékban.

De nincs egyedül, remélem a többit is elkapják: amikor az orvos elmondja a betegnek, hogy melyik az ő kocsija és a borítékot a lehúzott hátsó ablakon át kell bedobni

Varratszedésre a magánrendelőbe kell visszamenni

Vagy a műtétért a lakását kell kibérelni papíron, szerződéssel, számlával mindennel együtt, mert kevés a pénz.

A baj ezzel az, hogy a beteg nem kap pluszt. A beteg nem kap jobb ellátást, hanem a jobb ellátást a szemét orvos megadóztatja mégjobban és akár havi 5-8 milliót is megkeres csak abból, hogy feji a betegeket.

Heti 1 szakrendelés, délelőtt 10-ig kb 1 millió forintot összeszedett. Jó az infúziós kezeléseket délelőtt kell indítani, kb talán max délig, de akkor is undorító.

Ebben semmilyen kormányközeliség nincs, de a 60 éves, havonta kb legalálisan legalább bruttó 2,3 milliót kereső, gyógyszercégek által kitömött orvos ne szedjen a betegektől pluszban pénzt.

> gyógyszercégek által kitömött orvos

Én meg nem értettem, hogyan írhatott fel náthára a doktor távgyógyítással, vizsgálat nélkül olyan orvosságot amit az unió már csak szigorúan indokolt esetben engedélyez.

Meg ugye miért kell mindenképpen gyógyszer, ha a gyógynövény is elég lenne?

Ha a beteg nem fizet, akkor más fizet majd helyette, abból pedig nem lesz köszönet, lásd COVID járvány.

Beindultak a történések, már van jógabűnözés is! itt

Rendőrök vittek el egy orvost és asszisztensét a salgótarjáni kórházból

Csütörtökön egy ismert orvost és asszisztensét hálapénz elfogadása miatt vitték el a rendőrök a salgótarjáni kórházból, értesült a nool.hu.  A lap információit a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság is megerősítette.  Mint írták,     

a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán folyamatban lévő büntetőeljárásban munkatársaink vesztegetés elfogadása miatt december 7-én állítottak elő egy orvost az egyik Nógrád vármegyei kórházból.

Link: https://24.hu/belfold/2023/12/08/salgotarjani-korhaz-halapenz-orvos-ren…

trey @ gépház

Két év felfüggesztettet és 10 milliós pénzbüntetést kapott a hálapénzt elfogadó zalai szülészorvos

Két év elfüggesztett börtönre és 10 millió forintos pénzbüntetésre ítélte szerdán a Zalaegerszegi Törvényszék azt a szülészorvost, aki a magánpraxisában kezelt betegeit a kórházban is pénzért látta el asszisztensével. Az orvost öt évre eltiltották a foglalkozásától is, asszisztense szintén felfüggesztettet kapott.

[...]

 

trey @ gépház

Két és fél év börtönre ítélt a Fővárosi Törvényszék szerdán egy igazságügyi szakértőként is tevékenykedő pszichiátert, főorvost hatósági eljárásában elkövetett vesztegetés és büntetőügyben hamis tanúzásra felhívás miatt – tudatta a bíróság sajtóosztálya közleményben.

Link: https://24.hu/belfold/2024/01/10/ket-es-fel-ev-bortonre-iteltek-egy-iga…

trey @ gépház

A Fővárosi Törvényszék 2024. január 10-én kihirdetett elsőfokú – nem jogerős ítéletével – 2 év 6 hónap börtönbüntetésre, valamint 3 év közügyektől és 5 év szakértői tevékenységtől mint foglalkozástól eltiltásra ítélt egy igazságügyi szakértőként is tevékenykedő pszichiátert, akit hatósági eljárásában elkövetett vesztegetés, továbbá büntetőügyben hamis tanúzásra felhívás bűntettével vádolt meg az ügyészség.

Az ítéletről a törvényszék honlapján tudósítottak. Egy korábbi beszámoló szerint a most elítélt személy Sófi Gyula igazságügyi szakértő, aki korábban a Heim Pál Gyermekkórház pszichiátriai osztályának főorvosa is volt, és számos alkalommal szerepelt a nyilvánosság ellőtt is.

Link: https://index.hu/belfold/2024/01/10/sofi-gyula-igazsagugyi-szakerto-kor…

trey @ gépház

azert az se mind1, miert/hogy fogad el halapenzt:

- utolag kapja, tenyleg halabol

- kikenyszeriti, elore elkeri (ez a leggecibb sztem)

- valamilyen elonyt (pl. varolista skippelese, jobb minosegu anyagok hasznalata) biztosit erte cserebe

Kenőpénzért cserébe írta fel egy cég gyógyszereit a betegeinek egy volt nyíregyházi főorvos

Üzletszerűen elkövetett vesztegetés elfogadása bűntett megalapozott gyanúja miatt folyik nyomozás a nyíregyházi kórház egyik korábbi osztályvezető főorvosa ellen – írja a Police.hu.

A gyanú szerint az 54 éves főorvos a nyíregyházi kórházban töltött munkaviszonya alatt elfogadta egy 42 éves orvoslátogató által jogtalan előnyként felkínált pénzbeli juttatást azért cserébe, hogy egy bizonyos gyógyszer írjon fel a betegeinek.

A főorvos a kórházban kezelt daganatos betegeinek rendszeresen az orvoslátogató által képviselt társaság által forgalmazott készítményt írta fel receptre, amiért dobozonként juttatást kapott.

[...]

Link: https://telex.hu/belfold/2024/01/23/kenopenzert-cserebe-irta-fel-egy-ce…

trey @ gépház

Szerkesztve: 2024. 02. 06., k – 15:08

Bilincsben vitték el a rendőrök az algyői orvost

Elfogták a nyomozók a cipős ügyként elhíresült bűncselekmény-sorozat újabb gyanúsítottját. A bűnszervezet évekig jogtalanul vett fel állami támogatást az egészségügyi segédeszközökre. A rendőrök január 31-én Algyőn vették őrizetbe a 38 éves orvost.

Országos szintűvé nőtte ki magát a gyógyászati segédeszközökre elkövetett költségvetési csalás. A nyomozók látókörébe nemrég egy Csongrád-Csanád vármegyei cég került, amely gyógyászati segédeszközök gyártásával és forgalmazásával foglalkozik – írja a police.hu.

[...]

trey @ gépház

Nem a pedofil kapott kegyelmet, hanem aki el akarta tussolni. (megfenyegette az aldozatokat, es vissza akarta vonatni a feljelentesuket)
(Ez talan meg rosszabb, a pedofil allitolag nem tehet a betegsegerol, ez a rohadek meg igen.)

A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess?

Azert az se jobb, hogy a minositett es bizonyitekok alapjan elitelt bunpartolo kegyelmet kapott.

De semmi olyan nem tortent, ami egyhazi korokben, vagy USA demokrata partjanak koreiben nem lenne mindennapos.

A jelenlegi csend valahol feluton van az altalanos politikai betyarbecsulet es a mafias betyarbecsulet kozt. Kivancsi leszek ki lesz az elso Fideszes elhatarolodo. De joslatom szerint el fog indulni a lanc, Schmitt Pal kevesebbert is lemondott.

Én nem gondolnám, hogy Novák szándékosan adott kegyelmet a pedofilmosdatónak.

Belső leszámolás: elényomtak egy papírt, amit ész nélkül aláírt.

 

Igazából Novák Mikulás néni szerepkörben szeretett volna tetszelgeni és jószívűen osztani a kegyelmet a bűnösöknek.

 

Gondolom, aki aláíratta vele, gondoskodott is róla, hogy biztosan belekerüljön a sztori az újságokba.

Mint a Szovjetunió esetén, belső maffiaszerű leszámolások a hatalomért. Irtják egymást megállás nélkül.

Mint a Szovjetunió esetén, belső maffiaszerű leszámolások a hatalomért. Irtják egymást megállás nélkül.

Egyrészt ahhoz képest lassan halnak. :D Másrészt nem szerencsés olyasmit sugalmazni, mintha a nyugati világnak nem lenne része az ilyesmi, mert esetleg még valaki elvtelen atlantistának nézhet.

:)

Irtják egymást megállás nélkül.

Esélyes. Ráadásul ezek épp a nyeregben vannak. Képzeld, mi lenne, ha a frissen felkapaszkodottak ülnének a kirakatban éppen... Emlékezetes volt, ahogy a nagy összefogásuk egy pillanat alatt elpárolgott, és még le se kotródtak a közös színpadról, már döfködték egymás hátába a mérgezett késeket.

Ebben a játékban nem érdemes részt venni drukkolóként.

Még egyszer: ne vádolj valakit pedofíliával, ha nem azért ítélték el, mert akár becsületsértésért is beperelhet (és valószínűleg nyerni fog)

Mindössze erről beszéltem. Ja, meg arról, hogy ne beszéljünk arról, hogy Novák pedofilt részesített kegyelemben, amikor nem ez a helyzet (szintén nyerni fog).

Hogy te most mit szeretnél belekölteni ezen túl, hova ragad el a hév, az ezen tények szempontjából teljesen irreleváns.

trey @ gépház

Ertsd meg, hogy az nem pedofilia, ha nem o dugja bele a kisgyerekbe, te butus! Csak segitett egy pedofilnak, hatha tobb gyerekbe is bele tudja meg dugni. Raadasul lehet csak a makkot dugta bele, akkor mar nem is teljes pedofil, hanem csak 30%-ban az, ami kerekitve 0%. Aztan meg az is lehet, hogy csak kiverte nekik. Az meg olyan, mintha meg sem tortent volna. Raadasul ha meg meg sem tortent, akkor nem volt kinek segiteni sem, tehat megerdemelte a kegyelmet a papalatogatas jovoltabol.

Nagy szerencse, hogy trey itt van es megvedte az elitelt pedoseged becsuletet. :D Nem minden hos visel kopenyt, trey is egy ilyen mindennapi hos :D:D

Persze, azzal, hogy rámutattam, hogy a pedofília és a bűnpártolás két különböző büntetőjogi tétel.

Tudom, hogy kellemetlen erről beszélni, mert az egész ballib szájhabzás most a pedofíliára van felfűzve, de a forradalmi hangulatotokból (amire egyébként egy hét múlva szerintem a kutya nem fog emlékezni) kilépve, próbáljatok egy kicsit a valóság talajára visszaszállni. Novák nem adott kegyelmet pedofilnak. Ez a - számotokra - szomorú valóság.

Rám az ócska, Facebook nyuggereket triggerelő elmetrükkjeid sose hatottak, nyugodtan félreteheted őket.

Ha érdemben van valami érved a pedofília <> bűnpártolás témához, vezesd elő nyugodtan.

trey @ gépház

Egy elitelt pedofil, elitelt segitojenek adott kegyelmet, aki lehetove akarta tenni, hogy tovabbi gyerekeket basszon meg az elitelt pedofil. Tehat tamogatja a kormany pedofiliat (hiszen tamogatja a pedofilia segitoit). Relativizalhatod a pedofiliat es ahhoz nyujtott segitseget, gondolom Magyarorszagon nincs ezzel semmi gond, hiszen a kormany is ezt teszi. Szerintuk ez egy tiszteletremelto dolog. Szuveren allam, szuveren ertekrenddel.

Engem nem kulonosebben erdekel, hogy lemond vagy nem mond le, nagyon megy-e a sztori vagy sem. Siman csak elkeserito.

Az is.

Azert is mondtam, hogy mas az ertekrend. En nem tudom elkepzelni, hogy bizonyitottan, elitelt pedofilokat vagy azok segitoit tamogassam akar csak kozvetve vagy azok felmentesevel egyet tudjak erteni.

Amugy nem tartom valoszinunek, hogy a ceg ahol dolgozol vagy akar a csaladod buszke arra, hogy te egyet tudsz erteni ilyen pedofiliaban segetkezo bunozoknek kiosztott kegyelemmel. Ha igen, akkor az oket minositi. Vagy akar nem minositi, hiszen mas orszag, mas varos, mas ertekrend. Nem tudhatom kinek mi a norma. De regebben nem ez volt a norma Magyarorszagon sem.

Le se szarom, hogy Novák mit csinál, marad-e vagy sem. Azt sem, hogy ez a bohóc K. Endre börtönben rohad-e meg vagy sem.

Tehat teged nem zavar, azaz le se szarod, hogy egy elitelt pedofil elitelt segitoje kegyelmet kap. Ezert is mondtam, hogy mas ertekrend. Legyen rad buszke a ceged es a csaladod. Egy peldakep vagy.

Na, most már tényleg nagy sok a maszatolás, vissza a kérdéshez, ahonnan indultunk:

Melyik pedo kapott kegyelmet?

Legyen rad buszke a ceged es a csaladod.

Szerintem egyébként azok, hogy helyreteszem az internetes hazudozásokat.

Egy peldakep vagy.

Nem kevés ember számára!

trey @ gépház

Mondom, hogy rám nem hatnak ezek a hazug terelések, azt a hazudozást tegyétek rendbe, hogy:

Majd ha sikerült kiizzadnod valamit ezekre a konkrét hazugságokra, akkor gyere vissza :D

gecire kellemetlen a pedofiltamogatas, amit osszehozta

Kérlek határozottan jelentsd ki, hogy:

Novák egy pedofilnak adott kegyelmet

Rajta! :D

Sajnalom, hogy ide jutottal. :(

Hova? Hogy elvárom, hogy ne hazudozzatok? :D

 

trey @ gépház

Eltevesztetted a szalat. En a pedofiliat relativizalo treyt figuraztam ki. Tudom, hogy utolag neked ez mar kellemetlen, azert tereled ezt a szalat masik 3-4 fele helyre. Ha mas commentjeire vagy kivancsi, kerdezd meg oket rola. :D

De szerintem szegyen a csaladodra es a munkahelyedre nezve a pedofiliat relativizalo/tamogato commentjeid. Hacsak nem persze elvaras es ott is mindenki pedofil. Akkor viszont termeszetesen legyen rad buszke a kornyezeted.

Jaja, azt látom. Gyáva vagy, kijelentést nem teszel, pedig az egész szál arról szól, hogy itt olyan kijelentéseket tettek a haverjaid, amik nyilvánvalóan hazugság kategóriájába esnek. Te pedig rácummantottál a brére, a szál elolvasása nélkül, most meg szokás szerint a szar, óvodás személyeskedéssel akarsz kifarolni. Nem fog sikerülni.

Tehát: megteszed a kijelentést, vagy gyáván elsompolyogsz?

trey @ gépház

Hiaba terelsz es vergodsz itt, mint valami partravetett hal :D Te mar megtetted a sajat kijelentesed. Gratulalok hozza. Kar, hogy a pedofilia lelkes kis tamogatoja lettel. Legyen buszke rad Kaleta es Nagy Janos es K. Endre is. :D

De szerintem tenyleg csak siman mas az ertekrendunk.

:D

Szóval, még mindig nem mered leírni? Nem mered megvádolni olyasmivel, amiért nem ítélték el? Nem is csodálkozom. Azoknak egyébként mit üzennél, akik habzó szájjal verték a nyálukat, hogy "Novák pedofilt mentett fel"?

Miközben szó nincs erről, az embert néhány hónap múlva kiengedték volna. A ballib próbál ebből ügyet csinálni, kicsike sikerrel. Bevetették már a ratyikat influenszereket is, minden követ megmozgatnak.

:D

trey @ gépház

Valójában nem. Én végig erről beszélek, innen indultunk:

Melyik pedo kapott kegyelmet?

Te vagy az, aki végig el van tévedve a szálban.

Szegyen amit tolsz. Szegyen a farolasod es szegyen vagy egy az egyben ebben a temakorben. Lejaratod a ceged es a csaladod. Legalabb fake nickel relativizalnad a pedofiliat, de nem. :(

:D Facebookon biztosan nagyot mennél ezzel az érzelmi zsarolással, de egy azért próbáljunk meg a valóság talaján maradni. Elhangzott egy állítás a köztársasági elnöktől: egyetlen pedofil sem kapott kegyelmet

Ezt te vitatod?

trey @ gépház

Na jott a tereles es farolas toled megint.

Loop: https://hup.hu/comment/3023684#comment-3023684

En allitasom annyi, hogy Novak Katalin a pedofilokat es a pedofiliat tamogatja azzal, hogy egy pedofilliaban segedkezo embernek ad kegyelmet.  Aki ezt helyes dontesnek tartja, az szinten a pedofiliat tamogatja.

Azzal, hogy belekapaszkodsz egy szalmaszalba, hogy nem azt mentette fel, aki tenylegesen a gyerekbe dugta a faszat vagy verte ki nekik, hanem csak azt aki ebben segitett azzal csak meg nagyobb aljadeknak tunsz es asod el a ceged, magad es a csaladod becsuletet.

A tobbi munkatarsad es a ceg is amugy a pedofilia mellett all ki vagy csak te vagy egyedul? Ezt azert jo lenne tudni, mert ha esetleg ideteved valaki es latja, hogy szintezis kft-tol vagymiaz 1 forendszergazda kiall a pedofilok tamogatasa mellett, akkor lassa, hogy ez egyeni akciod vagy a commenteddel a teljes ceget kepviseled.

Az a baj veled, hogy az érzelmeidet nem tudod kordában tartani és összekeversz két dolgot.

  1. Morálisan, erkölcsileg (érzelmi kérdés) támogatható-e, hogy Novák kegyelmet adott egy ilyen sztoriban érintett bűnözőnek
  2. Jogilag (szakmai kérdés) igaz-e, hogy Novák egy pedofilnak adott-e kegyelmet

Sajnos egy értelmi fogyatékos vagy, ha nem látod mi a problémám.

Az elsőben ki sem kérted az álláspontom, a másodikban - amiben kifejtettem - meg nem akarod érteni, mert az számodra kellemetlen lenne.

A családdal, céggel stb. kapcsolatos kirohanásaid szerintem szakemberért kiáltanak. Keress egyet.

Az egyenes kérdésemre 3-adszor nem válaszoltál. Gyáva.

trey @ gépház

Semmin sem változtatna, egy bohóc pozícióban levő ember aláírt egy papírt, amit az orra alá tettek. Mivel vagy előrébb egy bocsánatkéréssel?

Nem a jelentéktelen súlyú és szerintem faszra se való tisztséget betöltő emberrel kellene bocsánatot kéretnetek, hanem tüntikézni a bűnözők szabadon engedése (kegyelem) intézményének végleges megszüntetése érdekében.

Annak lenne valami értelme.

Amit te vársz az lófasz, politikai picsafüst. Amit én mondok, annak van konkrét hatása a társadalom becsületesebb felére nézve.

trey @ gépház

Ballib-en kívül le se szarja senki ezt a vergődést. Én személy szerint eltörölném a picsába a kegyelmet, a bűnözőknek sokkal súlyosabb büntetéseket osztanék, a börtönöket még elviselhetetlenebbé tenném (még ha az EU és az olasz baloldal is ezen pörögne jó ideig) és visszaállítanám a halálbüntetést.

Szóval nálam jó helyen kopog az, amelyik a K. Endrének visszacsinálná a kegyelmét.

Ettől még, felesleges azt állítani, hogy K. Endrét pedofília miatt ítélték el. Ez egy hazugság.

trey @ gépház

Az altalad preferalt szovjet alapu alkotmanyban visszavonhatta az elnok a mar kiadott kegyelmet? Vagy csak lottel egyet a levegobe, hatha zsakmanyra esik?

Ja, es miutan kiderult, hogy preferalnal egy Sztalin altal irt es ahhoz kepest minimalisan modositott alkotmanyt, ne mereszelj senki mast "szovjetbaratkent" gunyolni, nagyfeju.

Szerintem alapvető emberi jog, hogy ha egyszer megkegyelmeztek, akkor azt ne lehessen visszavonni.

Ha kiengednek a börtönből idő előtt, azonnal munkát vállalok, albérletet veszek ki, aztán másnap kinyögik, hogy mégsem, meg menjek vissza? Hogy is van ez?

Baromságot csinált Novák, de visszavonni mégnagyobb baromság. Le kell vonni a tanulságot és a jövőben jobban csinálni!

Tök mindegy, hogy lehet e vagy sem. Meg kell oldaniuk. Van 2/3-uk, nem elég az!? Ha holnap ez a barom a te gyerekedet molesztálja, gondolom nem lesznek alkotmányos aggályaid kiherélni az állatot, vagy azt összeengedni felajzott elefánt bikával aki kegyelmet adott neki!

En valaszoltam nem is 1x, mindezt ugy, hogy semmi relevanciaja nem volt en comment threademben ennek. Egy szalmababot kergetsz es egy szalmaszalba kapaszkodsz farolas kozben.

De ChatGPT-t megkerdeztem, hogy valaszoltam-e a kerdesre. Szerinte igen. Majd default promptot modositottam, hogy csokkentett ertelmi kepessegu embert emulaljon es ugy is rakerdeztem, de ugy is megtalalta a valaszt. Akkor szerintem itt nem velem lesz a gond :D

De mondom szerintem csak annyi, hogy mas az ertekrendem. A trey csalad es a szintezis kft-nak, novak katalinnak mas ertekrendje van, mint nekem. Ott mas a norma feletek. Szamomra az a norma visszataszito. Neked meg lehet a mindennapok resze. Minden ember mas.

ROTFL :D

Fogalmad sincs az értékrendemről, hiszen nem is került szóba. Eddig még egy technikai kérdésről beszélgettünk: milyen cselekedetért ítélték el az embert.

Miért nem kérdezed meg egyenesen, hogy mi az én értékrendem a bűnözőkkel kapcsolatban (amit egyébként ezerszer kifejtettem már az oldalon és a te haverjaidnak - bűnözőpártoló és bűnözőknek kártérítésért perelő - nem igazán tetszett. :D

Ha rákérdeztél volna, már tudnád az értékrendemet és véleményemet

  • Novákról
  • az államfői intézményről
  • a bűnözőről, aki kegyelmet kapott

Ehelyett, eddig egyetlen dologról kaptál véleményt: az ordas hazudozásról :D

trey @ gépház

Mar szoba kerult es ossze is foglaltad a velemenyed a temaban a kerdeseiddel es valaszaiddal is. Nincs itt semmi tovabbi latnivalo.

Csak mas az ertekrend, ahogy irtam. Gondolom Gyorben vagy szintezis kft-nel vagy barati/csaladi korodben az a modi, amit te itt eloadtal. Buszke lehet rad a ceged a csaladod es a varosod.

:D :D :D

Győr, család, Szintézis KFT

Már a városnál tartunk! Lassan jön a megye, az ország, a kontinens és a bolygó is!

Felvarratom tetkónak, ami mindig emlékeztetni fog, hogy mennyi ostoba emberrel volt egyszer dolgom a HUP-on keresztül :D :D :D

BTW: az hogyan van, hogy a felsorolásodban szerepel egy cég neve, aminek kb. semmi köze nincs a HUP-hoz és az itteni tevékenységemhez, ellenben egy másik hiányzik, aminek meg van?

Ne fáradj, nem akarom megérteni a zavaros és egyben infantilis logikádat. Annak azonban örülök, hogy a hazájáról többször becsmérlően nyilatkozó auslander-ként ennyire a szíveden viseled a hazai történéseket. :D

trey @ gépház

Külön vicces, hogy ballib-huszárok (mint ez a kicca nevű külföldi ügynök) random emberektől várnak elhatárolódást stb., miközben Nováknak 16 fős tanácsadói testülete van ilyen nevekkel, hogy:

  • Lackfi János, József Attila-díjas költő
  • Andrásfalvy Bertalan, Széchenyi-díjas néprajzkutató, antropológus
  • Vizi E. Szilveszter, Széchenyi-díjas orvos, farmakológus, az MTA volt elnöke
  • Czeizel Barbara, Czeizel Endre lánya, a gyógypedagógus
  • Balog Zoltán, református lelkészből az Orbán-kormány erőforrás-minisztere
  • Altorjai Anita, a Duna Médiaszolgáltató vezérigazgatója
  • Gundel Takács Gábor, Táncsics Mihály-díjas újságíró, műsorvezető, sportriporter
  • Hegedüs Éva, a Gránit Bank elnök-vezérigazgatója
  • Máté Bence, szegedi természetfotós
  • Szörényi Levente, Kossuth-díjas zeneszerző
  • Schmidt Mária, Széchenyi-díjas történészére
  • Kovács Katalin, olimpiai bajnok sportoló
  • Skrabski Fruzsina, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom elnöke
  • Tomán Szabina, üzletasszony

Asszem' elég fajsúlyos nevek, nem látom, hogy nyilvánosan mit nyilatkoztak.

trey @ gépház

Meg is jott a mindenki masra mutogatas, ahogy lenni szokott. Termeszetesen nem csak Novak Katalin a pedofilia vedoszentje, hanem Varga Judit is meg a teljes bagazs, aki felsoroltal. Termeszetesen ok sem jobbak. Mindegyik egy aljadek ember, aki reszt vett ennek az eliteltnek a kegyelemhez juttatasahoz(ami azt is jelenti, hogy ujra foglalkozhat gyerekekkel)

Amugy ha 1 honap mulva szabadult volna, ahogy irod vagy akar 1 ev mulva, akkor viszont nem dolgozhatna ujra gyerekekkel. Ezzel a kegyelemmel elvileg ezt megteheti.

Megint ott futottál lyukra, hogy se nem voltál kíváncsi a véleményemre, se nem érdekel, hogy leírtam, hogy ha rajtam múlott volna, a börtönben rohadna még 10+ évet K. Endre, csak szajkózod a hülyeséged.

Ettől még a haverjaid, akik azt állították, hogy Novák egy pedofilnak adott kegyelmet, hazugság marad. Akárhogy is maszatolsz.

trey @ gépház

Tehat akkor leirhatod szabadon azt, hogy a rendelkezesre allo informaciok alapjan

 - Novak Katalin ezen pedofilia-tamogato donteset eliteled?

 - Eliteled azt, hogy Orban Balazs a kormany neveben tiszteletremeltonak tartja Novak Katalin pedofilia-tamogato donteset?

Csak kivancsi vagyok, hogy ha a K. Endre tetteit eliteled, akkor eliteled-e azt, hogy kegyelmet kapott es azzal ujra gyerekek kozeleben dolgozhat?

 - Novak Katalin ezen pedofilia-tamogato donteset eliteled?

Nem, hogy ezen döntését, hanem minden kegyelmi döntését. És az elődeiét is.

 - Eliteled azt, hogy Orban Balazs a kormany neveben tiszteletremeltonak tartja Novak Katalin pedofilia-tamogato donteset?

Nem tudom mit nyilatkozott Orbán Balázs, de ha szerinte az normális, hogy bohóc pozícióban levő bohócok (Novák), trógereket engednek ki a börtönből, akkor szopjon lovat.

Csak kivancsi vagyok, hogy ha a K. Endre tetteit eliteled,

Minden bűnöző tettét elítélem, így K. Endréét is.

akkor eliteled-e azt, hogy kegyelmet kapott es azzal ujra gyerekek kozeleben dolgozhat?

Nem, hogy ezen döntését, hanem minden kegyelmi döntését.

+

Azt is, ha hazudoztok. Politikai céllal, nyilvánvalóan.

Eddig miért nem ezeket a kérdéseket tetted fel? És miért véded itt a hazudozókat?

trey @ gépház

Ennek orulok amugy. Akkor csak nincs semmi bajod. :) Eddig megnyilvanulasod alapjan arra lehetett kovetkeztetni, hogy megint azert terelsz, hogy bevedd a kormany rossz donteseit, mert nem itelted el Novak Katalin donteset, csak K Endret. Kozben meg mindketten pedofiliahoz jarulnak hozza kozvetve.

Eddig miért nem ezeket a kérdéseket tetted fel? És miért véded itt a hazudozókat?

Nem vedtem a hazudozokat. En sajat velemenyt irtam, amiben nem vedtem be egy kamut sem. Probaltam mindig ugy emliteni a pedofil tamogatot, ahogy kell, meg akkor is ha szovegidegen ez a szokapcsolat.

Na, most majd hegyezd ki a ceruzát, aztán kezdd majd el listázni, hogy a parlamentben az ellenzék oldaláról kik nem szavazzák meg Orbán alkotmánymódosítóját!

Azok lesznek a bujkáló pedók! 🤣🤣🤣🤣

(Nehogy Orbán megint öngólt rúgasson veletek! :D)

trey @ gépház

Nekem mindegy milyen oldal. Ha pedofiliat tamogatjak ugy mint Novak Katalin, Orban Balazs es akiket kepvisel, Varga Judit, a donto testulet, Kaleta, Orban Viktor haverja, padtarsa, stb akkor bortonbe veluk.

Egy modon tudna "csobe huzni" barkit, ha nem komolyan gondolja Orban a modositast es egy masik fuggetlen modositast is beletesz, ami megszavazhatatlan. De ugysincs jelentosege, hogy szavaznak-e, szoval abban az esetben az a megoldas, hogy megszavazzak azt is, aztan jovan.

Az MSZP-SZDSZ egykori igazságügy minisztere már lepopulistázta. A kérdésem ehhez a jómadárhoz (Bárándy Péter), hogy amikor kormányon voltak, miért nem foglalkoztak ilyen aktívan ezzel a kérdéssel?

Az előző választásokkor csúfosan elbukó Pálinkás József szerint rémületes Orbán bejelentése.

Stb.

Máshol jeleztem, hogy szerintem nem rémületes és populista, hanem egy hibája van Orbán bejelentésének: hiányos. Hiányzik belőle az állatokat is védő rész -> leszopta a macskáját a gyerekekkel dolgozó dada. Klinikai szakpszichiáter szerint ez súlyos.

trey @ gépház

Jah azt hittem volt vmi gondjuk tenylegesen a dologgal. Mert populistanak populista. De ebben az esetben nem hinnem, hogy ez pont baj lenne.

Tippre azert foglalkoznak gondolom most a kerdessel aktivabban, mert az Orban-csalad kozvetlen barati/csaladi korebol kerultek ki a pedofilok. Orban is ezert foglalkozik nyiltan a kerdessel. Raadasul kampanyokat epitett fel gyerekvedelemre, csaladvedelemre. Aztan kozben a sajat kormanya/csaladja/haverjai nyiltan tamogatjak kozben a pedofiliat. Nagyon ugy tunik, hogy a csalad keresere kapott kegyelmet Endre baratjuk, ami azert eleg kellemetlen.

A populista egyreszt igaz, masreszt nem onmagaban baj, hanem akkor baj, ha ad olyan gyakorlati kivetelt, ami aggalyos. Aggalyos, mert egy eutanaziabol egy tulkapo biro/ugyesz gyerekgyilkossagi ugyet csinal, elveszik egy ellensuly.

Ha te betenned az allatkinzos kitetelt, az a 14 even aluli aldozatnal is populistabb lenne, es a veganok kivetelevel senki nem orulne neki: egy joszagtarto gazdarol egy video, birosagi meghurcolas, es nincs kiut. Es mindez lehet azert, mert a szomszed farmer tobbet akart a sajat joszagain keresni.

Alapveto jogi, jogalkotasi es jogbetartaskulturai ismereid hianyosak. Es ennek ellenere lehet, hogy varosod/korzeted szavazatainak 50%-at te is meg tudnad szerezni, mint potencialis kepviselo. Aztan meggondolatlanul atvinnel egy ilyet. Itt kezdodik a populizmus.

Viszont volna olyan populista megkozelites, ami nem okozna kart: a szavazokepes lakossag harmada "alairasokkal" leszavazhatna az elnoki kegyelmet, es onnantol az semmis. Az mar olyan "Nigel Farage"-osan lenne populista. De nekem szemely szerint tetszene es a problemat megoldana.

Aggalyos, mert egy eutanaziabol egy tulkapo biro/ugyesz gyerekgyilkossagi ugyet csinal, elveszik egy ellensuly.

Nem feltétlenül kell, hogy túlkapás legyen, hiszen jelenleg az aktív eutanázia gyilkosságnak minősül, de igen, pont ez a probléma a javaslattal: https://hvg.hu/360/20240209_orban_viktor_alaptorveny_modositas_gyermeke…

(A HVG-cikk fizetős, akit érdekel a kegyelmi döntéshez vezető ügy, a részletes leírása a 17–20. oldalon itt: https://onszak.pte.hu/userfiles/lapszam/15/scriptura20i_teljes.pdf )

Már kezdenek is ezek a nagy nevek elpárologni, 14% már le is lépett...

 

Szerk.: Már 21%

https://index.hu/belfold/2024/02/09/toman-szabina-novak-katalin-koztars…

Szerk2.: 28%

https://index.hu/belfold/2024/02/09/szorenyi-levente-novak-katalin-kegy…

Hivatásos pitiáner - Dropbox refer - mert kell a hely: https://db.tt/V3RtXWLl
neut @

Érdemes elolvasni, hogy akik mentek, többen is megjelölték okként az ócska sajtót és az internet szardobálóit is. 👉

Gundel:

nem tud azonosulni azzal a gyűlölet kommunikációval, „ami a sajtó egy részéből és az emberek egy részéből árad, miközben a tájékozódás, és egymás megértése szándékának csírájára sincs igényük”.

Lackfi:

magyarázza indokait Lackfi, aki szerint „a közfelháborodás teljesen érthető, az viszont aljas dolog, ahogy sokan ennek révén próbálnak kattintásszámot elérni, politikai tőkét kovácsolni, vagy csak jó troll módjára másoknak beszólogatni, saját fensőbbrendűségüket bebizonyítani.”

Aki magára ismer, tegye fel a kezét!

trey @ gépház

Nem, ahhoz mit szól, hogy rendszeresen ócsárolod a volt hazád és annak lakóit. Kivéve azokat, akiket seggbe raktak valamikor valahol, állítólag nem önszántukból, mert azokért feltűnően sokat aggódsz ... :D

Pl azzal, hogy "hehe nem is pedofil, o csak hozzajarult"

Jah, hogy ragaszkodunk a tényekhez. 🤷‍♂️ Szégyenkezünk is miatta :D

trey @ gépház

Utánanéztem nektek: bűnsegédként való kényszerítés és vesztegetés miatt ítélték el K. Endrét, 4 év x hónapra.

Amiből pár hónap volt hátra.

Vagyis, hazudoztok.

Egyébként értem, hogy miért húztátok elő ezt az ügyet: választások jönnek, amiben nagy zakó néz ki megint. Ilyen utolsó szalmaszálak egyike ez.

trey @ gépház

Épp ellenkezőleg! Rengeteg megoldandó gond van, és a többség nem akarja azzal tetézni, hogy a térdelő "haladókat" juttatja kormányra.

Ti amúgy tényleg olyan kibaszott hülyék vagytok, mint amilyennek látszotok? Szerintetek az átlagember nincs tisztában azzal, hogy "világnézettől" függetlenül ha módjukban áll, a vezető elit tagjai minden lehetséges módon kimentik egymást és az embereiket? Pl. a Nagy Demokráciában a nagy demokrata Biden a demokráciát megcsúfoló kölkét mentegette ki. Ordítotok a fotelban, de az elit köreiben minden megy tovább, ahogy eddig. Max. annyi változott, hogy megint összetérdeltetek és összehangoskodtatok pár szavazót az MHM-nek. Szép munka!

:)

ellövik a puskaport február elején. Ejj, de messze még a választás. Nálunk sétáltak a forgalmasabb kereszteződésben nyugdíjasok keresetkiegészítésként táblákkal, zászlókkal. Kb senki nem tudta elolvasni a feliratot, mert hát na, kicsivel írnak :D Nehogy véletlen elolvassa valaki, de a pénzt adják oda.

Orbán alkotmánymódosítást nyújtott be,

amely lehetetlenné teszi, hogy kiskorú gyermekek sérelmére elkövetett bűncselekmény esetén az elkövető kegyelmet kaphasson. Ideje rendezni ezt a kérdést.
 

Úgy tűnik a köpcös is másként gondolkozik, mint a fajtád, pedig te igazán be akarsz nyalni a fityeszes farrpofák közé. 

Ha valaki közreműködik egy pedofil ügy eltusolásában az áldozat zsarolásával, az micsoda?
 

Senkit sem ítéltek el pedofiliáért, hanem ‘Fiatalkorúval szemben elkövetett nemi erkölcs elleni bűncselekmény’-ért és ‘nemi erőszakért’ ítéltek el. A főhupmester azt gondolja, hogy csak az a pedofil aki fizikailag elköveti, miközben a a felbujtó, a bűnpártoló (zsaroló) is az, mert jóerkölcsű ember ilyet nem csinál. Nem csak az pedofil aki erőszakoskodik, hanem az is akinek a birtokában a fényképek vannak. Nincs vegán hentes sem!

Ő az irgalmas szent, osztja a kegyelmeket.

 

Ferenc pápa látogatására tekintettel Novák Katalin 2023. április 27-én adott titokban elnöki kegyelmet K. Endrének, mentesítve őt a szabadságvesztés hátralévő idejének letöltése alól, és a büntetett előéletet is törölték esetében.

 

https://index.hu/belfold/2024/02/05/elnoki-kegyelem-elitelt-pedofil-nov…

Országos méretűre nőtt az ortopédcipő-maffia ügye

[...]

A cipős akták – ahogy a rendőrség fogalmaz – hónapról hónapra egyre terjedelmesebbek. A most elfogott férfival együtt az ügycsoportnak mára 56 gyanúsítottja van:

  • 23 orvos,
  • 18 cégvezető,
  • 10 alkalmazott
  • és 5 orvosi asszisztens.

Jelenleg négyen vannak letartóztatásban, négyen bűnügyi felügyelet alatt, míg a többiek szabadlábon védekeznek.

trey @ gépház

Nem tudom, hogy bűnözés-e, de szomorú.

https://telex.hu/belfold/2024/02/05/korhaz-ugyelet-orvos-halal

Emlékszem, amikor egyik csemeténkkel megjelentünk a helyi gyerekorvosnál, miközben köszöngettünk egymásnak, doki kiszúrta, hogy a gyerek furán jár. Kérdezett tőle párat, megvizsgálta, majd közölte, hogy "Anyuka most elfoglalja a gyermeket itt a sarokban egy picit, pár perc, és itt a mentő". Suhantunk a Heim Pál-ba, hogy kiderüljön, hogy valóban agyvelőgyulladásról van-e szó. Pár nap múlva kiderült, hogy nem, de ott is tapasztalták a tipikus tüneteket (láz, nyakmerevség, fejfájás, fényérzékenység, lassú mozgás), szóval nem volt vaklárma.

Nem tudom, milyen orvos az, aki gyerekek (és persze általában bárki) életével felelőtlenül játszik.

Nem tudom, milyen orvos az, aki gyerekek (és persze általában bárki) életével felelőtlenül játszik.

 

Aki maradt. De majd az oktatast/gyakorlati idot is lejjebb visszuk, ha tul kevesen lennenek.

 

Szerintem evrol evre tobbet fognak az egeszsegugyon. Hatalmas business lehet.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Szerkesztve: 2024. 02. 21., sze – 16:15

Bíróság előtt a háziorvos, aki azt hazudta, hogy beadta a csecsemőnek a szükséges K-vitamint

[...]

Hamis tanúzással vádolták meg a házi gyermekorvost, aki állította, hogy beadta a K-vitamint egy házaspár gyermekének.

[...]

Országos botrány alakult ki, amikor L. Csaba és felesége mindössze hathetes kisfia, Endre a bírósági ítélet szerint K-vitamin hiánya miatt agyvérzést kapott, amibe belehalt.

[...]

A vádirat szerint a házi gyermekorvosként dolgozó terhelt egy gondatlanságból elkövetett emberölés vétsége miatt indult eljárásban, a büntetőügy lényeges körülményeire nézve mind nyomozati, mind bírói szakban – a hamis tanúzás törvényi következményeire történő figyelmeztetések ellenére – valótlan tanúvallomásokat tett. 

Az ügyészség képviselője felidézte, hogy M. Gabriella a rendőrségi meghallgatáson és a bíróság előtt is állította, hogy beadta a házaspár gyermekének a K-vitamint, ez azonban nem volt igaz.

[...]

Hát, a pedofilok után a gyerekölést takargató háziorvosokat is példásan meg kellene büntetni és kivetni a társadalomból. A mentegetőiknek is kéne valami majd ... 🤔

trey @ gépház

Nem.

A gyogyszeriparral van baj, nem az orvosokkal.

Pl. rakos lennek, a sebeszben megbiznek, a kemoterapias szer keszitojeben nem.

Az orvosi protokollok hibainak nagy resze is a gyogyszeripar kemeny munkajabol romlott el. Maguk az orvosok csak probalnak eletet menteni, akar egymasetol eltero velemennyel is.

Az orvosok is nyakig benne vannak. Kezdve ott, hogy azt a gyógyszert írják fel, amiért több pénzt kapnak, akkor is ha hatástalan.

Aztán némelyiknek akkora a pofája mint egy ház, azt egyre másra csinálja a baromságokat és ennek ellenére jut előre az életben.

Nehogy azt hidd, hogy bármi következménye volt annak, hogy a főorvos asszony a gyermek orrpolipját kavicsnak nézte és megpróbálta kihúzni.

Azért kellett kórházat váltani, mert megmondtuk, hogy az említett főorvosnő nem csinálhatja meg az orrpolip műtétet, egy szimpatikus doktornő meg megmondta, hogy ő a főnök, ő dönt.

Szülőként egy kikötésünk volt: a főorvosnő nem nyúlhat a gyermekhez. Ezt pedig csak kórházváltással sikerült megoldani.

 

És egyre agresszívabban tolja az állam, hogy az az orvos csinálja a műtétet, amelyik éppen bent van.

Tele van az orvostársadalom kreténekkel, köztük főorvosok is. Utána örül az ember, ha rezidens jut neki, mert az legalább dolgozik pofázás helyett és alapos.

Méhen kívüli terhesség: nem látjuk hol van, de a bal tűnik betegnek, holnap befekszik és kivesszük. Mondjuk a főorvos úrnak, hogy elmegy a büdös ...csába.

Átmentünk másik kórházba, az orvos ultrahangon megmutatta, hogy melyik oldalon van a gyermek és hol. Ennyi. Nem vaktában vagdossuk a jobb és bal oldali petevezetéket.

Odaig van igazad, hogy az orvos is tud tevedni, es a legtobb orvos iszonyu arroganssa tud valni, ha valaki orvos kepesites nelkul erre megprobalja ot ravezetni. Aminek egyebkent altalaban van elozmenye: 10-bol 9 laikus beteg az orvosnal is arrogansabban mondta a szakmai szempontbol mindenkeppen hulyesegnek szamito marhasagot, es meguntak. Es elfelejtettek, hogy ok maguk sem tevedhetetlenek. Sot, empirikus tapasztalatuk van arrol, hogy tulnyomo tobbsegben ok tudtak jol.

En is voltam kiskoromban felrediagnosztizalva. Ha gyanus, menj masik orvoshoz, ennyi.

A fiatal orvosokra jellemző az arrogancia. Az idősebb generáció diagnózist mond, nem pedig az észt osztja.

De a külföldi: vietnámi, görög,... orvosoknál is ezt látom.

Ahelyett, hogy ránézésre megmondaná a tutit, finoman elmeséli, hogy milyen esetekben fordulhat ez a tünet elő.